Καλησπέρα σε όλους και καλές γιορτές με υγεία.Μια ερώτηση για το χιλιάρι civic για όσους το κατέχουν ή το έχουν οδηγήσει.Ο κινητήρας είναι ικανοποιητικός για τις περισσότερες περιστάσεις που χρειάζεται ένα οικογενειακό αυτοκίνητο; Για ένα μακρυνό ταξίδι;Για μια προσπέραση (ενεργητική ασφάλεια) με την οικογένεια και φορτωμένο.Επαρκεί η ροπή ή νιώθεις να ζορίζεται;Το τονίζω γιατί το αμάξωμα φαίνεται βαρύ.Δεν πηγαίνω στον 1.5 δυστυχώς για οικονομικούς λόγους και επιμένω στο hatchback αντί για το sedan (αν υπάρχει ακόμα σε προσφορά) όσο και αν ίσως φαίνομαι γραφικός γιατί η επιθετική σχεδίαση του προσωπικά με έχει κερδίσει απόλυτα αν και ηλικιακά δεν είμαι και μικρός.
Latest posts made by kyrk32
-
RE: Νέο Honda Civic 2017
-
RE: SKODA FORUM
Καλησπέρα.Μια ερώτηση για την νέα Octavia.Οι αναρτήσεις πίσω είναι πολλαπλών συνδέσμων ή ημιάκαμπτος.Γενικότερα, αν την έχει οδηγήσει κάποιος, πώς είναι τα κρατήματα και η ποιότητα κύλισης;Συγκριτικά ας πούμε με το golf που ανήκει στο ίδιο group ή με το focus που θεωρείται πως είναι πολύ καλό σ΄αυτόν τον τομέα.Ευχαριστώ
-
Σας ευχαριστώ όλους για τις γνώμες σας!
-
Χαιρετώ όλους τους φίλους της Honda και ειδικότερα του Civic.Respect από έναν ford-ακια σε ένα κατά την γνώμη μου ποιοτικό αυτοκίνητο που επίσης αν και έχει κατηγορηθεί ως άσχημο (το hatchback τουλάχιστον) εγώ θεωρώ ότι έχει μια 'άγρια' ομορφιά.Είμαι κάτοχος ενός focus 2005 και νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα να το αλλάξω με την σκέψη το επόμενο αυτοκίνητο μου να είναι ένα Civic.Δυστυχώς όμως όπως διαπιστώνω από μια περιήγηση στο internet η τιμή είναι τσιμπημένη (28000 για το hatchback με τα 182 ps που θα ήθελα) ενώ ο προϋπολογισμός μου φτάνει μέχρι 22 με 23 χιλιάδες (με δάνειο). Θα ήθελα λοιπόν την γνώμη σας στα ακόλουθα ερωτήματα:
-Στην θέση μου θα προτιμούσατε να αγοράσετε ένα χιλιάρι hatchback ή ένα sedan στην βασική έκδοση comfort με 182 άλογα;Σίγουρα προτιμώ εμφανισιακά το hatchback αλλά από την άλλη η ιπποδύναμη του sedan μετράει.Aλήθεια ποιοτικά το sedan διαφέρει πολύ δεδομένου ότι συναρμολογείται αλλού;Το στήσιμο του είναι το ίδιο με το hatch;(Αναρτήσεις,τιμόνι,κύλιση;).
-Οι προσφορές που διαβάζω στην αντιπροσωπεία για ετοιμοπαράδοτα hatchback με 182 ps αξίζουν;Το λέω γιατί κάπου διάβασα ότι αφορούν μοντέλα του 2018.Η έκδοση αυτή του 2018 είναι διαφορετική σε μεγάλο βαθμό ή απλά έχουμε ξεσκαρτάρισμα κάποιων κομματιών που έμειναν;Βέβαια και αυτά δίνονται κοντά στις 26000 οπότε ο προυπολογισμός μου ξεφεύγει.Στην σελίδα της αντιπροσωπείας γενικά δεν είδα κάτι για χρηματοδότηση, γνωρίζετε κάτι;(Για να μην πάω απροετοίμαστος όταν ρωτήσω από κοντά)
-Τέλος θα ήθελα γενικά να ρωτήσω κάτι διαφορετικό αν το civic έχει κάποιο θέμα με την ηχομόνωση όπως διάβασα κάπου.
Ζητώ συγνώμη για την τυχόν φλυαρία μου και ευχαριστώ εκ των προτέρων για την γνώμη σας.
-
RE: Ford Focus MK4
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!Είναι θέμα που δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις.
-
Έχω στο μυαλό αρχικά ότι σαν καινούργιο προϊόν ίσως εμφανίσει 'παιδικές ασθένειες' αλλά περισσότερο μάλλον μια εντύπωση που υπάρχει ,ίσως λανθασμένη, πως η αντικατάσταση του ηλεκτρικού συστήματος της μπαταρίας αν προκύψει κάτι κοστίζει υπερβολικά αν δεν παρέχεται συγκεκριμένη εγγύηση πχ όπως κάνει η toyota στα υβριδικά της.(11 χρόνια για την μπαταρία)
-
Καλησπέρα.Ενδιαφέρομαι να αγοράσω καινούργιο αυτοκίνητο και προσανατολίζομαι στο focus.Παρακαλώ μια γνώμη,θα λέγατε αγορά τώρα του focus st-line 1.0 ecoboost 125 ps ή να περιμένω να κυκλοφορήσει το focus st-line ecoboost mild hybrid 155ps;
Ενδιαφέρομαι για δυνατό κινητήρα και θα προτιμούσα τον ecoboost 155 ps που έχει αποσυρθεί σε αυτή την έκδοση ενώ έχω αμφιβολία για την συμπεριφορά γενικά του ηλεκτροκινητήρα και το κόστος συντήρησης του.
Αλήθεια ο ecoboost 125 ps είναι δυνατός κινητήρας;Με την έννοια ότι εξασφαλίζει αυτό που λέμε ενεργητική ασφάλεια πχ σε μια προσπέραση;