-
Ευτυχώς αφορούν μονο πέριξ και έσω του info. Άντε και λίγο το καπώ. Τα σοβαρά λείπουν προς ώρας. Ειδομεν. Είναι νωρίς ακόμα. Μηχανικά και περιφερειακά πάμε περίφημα. Οδηγικά αστα, νομίζω ότι για το μέσο οδηγό το όριο είναι μακρύ. Εκεί που λες δε πάει άλλο, πάει και με το παραπάνω. Αγαπάει νομίζω την τεθλασμένη.
-
Καλησπέρα κ Χρονια πολλα σε όλους!!!Εγινε το πρώτο service στα 7500km 11,5 μήνες, ΑΒ είχε ανάψει,μου άλλαξαν λάδια, φίλτρο λαδιού , φίλτρο αέρα, φίλτρο καμπίνας κ γενικό έλεγχο (το Α στο βιβλίο service είναι λάδια,φίλτρο κ το Β γενικός έλεγχος.Το φίλτρο αέρα κ καμπίνας τα έχει πο κάτω με αριθμους δεν περιλαμβάνονται στο ΑΒ κ δεν περίμενα ότι θα τα άλλαζαν αλλά δεν με απασχόλησε κιολας καθως είχα πρώτο service δωρεάν). Είχα πει πως στο service θα ρωτούσα για την ταλάντωση του καπό απ' τα 160km κ πάνω .Το ανέφερα εκεί κ με παρέπεμψαν στο φανοποιΐο της αντιπροσωπείας όπου εκεί ο ευγενεστατος κύριος αφού έκανε το αστειακι του ότι επίτηδες το έκανε ο Ιάπωνας για να μην τρέχετε πολύ οι hondaκηδες μου έδωσε την λύση οπότε όσοι έχετε το ίδιο θέμα δώστε βάση.Σηκωνοντας το καπο,δεξιά κ αριστερά στα σημεία που πατάει όταν το κλείνεις έχει δύο στρογγυλούς πλαστικους-λαστιχενιους ρεγουλατορους κ αντίστοιχα στο καπό δεξιά κ αριστερά μικρά βαθουλώματα για να πατάνε οι ρεγουλατοροι.Αυτοι οι ρεγουλατοροι λοιπόν σε μένα ήθελαν λίγο σήκωμα γιατί δεν πατούσε πάνω τους το καπό για αυτό ταλαντώνεται.Γινεται απλά με το χέρι δεξιόστροφα ή αριστερόστροφα είναι πολύ απλό.Μου το έκανε ο κύριος μένει να το δοκιμάσω αλλά φάνηκε ότι γνώριζε.Μια ερώτηση,γυρίζοντας σπίτι κάτι που συνηθίζω να κάνω αφού άφησα το αυτοκίνητο να κρυώσει τσεκαρα τα λάδια για την στάθμη ,Μ αυτή τη βελόνα βέβαια που είναι απαράδεκτη ειδικά αν τα λάδια είναι καινούργια σου βγαίνουν τα μάτια κ πάλι δεν είσαι σίγουρος.Μου φάνηκε ότι είναι πιο πάνω απ' την max γραμμή ,είναι θέμα ή όλα καλά?
-
Το άφησες σίγουρα αρκετά να κρυώσει; Για τσεκαρε το αύριο πριν το ξανά πάρεις. Το πιο πιθανό να μην είχαν κρυώσει ακόμα. Επίσης βεβαιώσου πως το έδαφος είναι επίπεδο.
Αν συνεχίσει να είναι πάνω από το μαξ να πας να το δουν.
-
Ένα δυωρο είχε περάσει σίγουρα κ είναι στην πυλωτη παρκαρισμένο που είναι επίπεδη αλλά το θέμα είναι η βελόνα που δεν μπορείς να καταλάβεις ακριβώς που δείχνει, έχει ένα πορτοκάλι πλαστικό στ κάτω μέρος που μόνο για καλο δεν το έβαλαν. Στο προηγούμενο αυτοκίνητο που ήταν σκέτη η βέργα την τραβούσες κ φαινόταν κατευθείαν πάνω στο μέταλλο η σταθμη.
-
Ένα δυωρο είχε περάσει σίγουρα κ είναι στην πυλωτη παρκαρισμένο που είναι επίπεδη αλλά το θέμα είναι η βελόνα που δεν μπορείς να καταλάβεις ακριβώς που δείχνει, έχει ένα πορτοκάλι πλαστικό στ κάτω μέρος που μόνο για καλο δεν το έβαλαν. Στο προηγούμενο αυτοκίνητο που ήταν σκέτη η βέργα την τραβούσες κ φαινόταν κατευθείαν πάνω στο μέταλλο η σταθμη.
Αυτό που βλέπεις στη Βέργα για να λες ότι σου φαίνεται είναι 100-200 ml άνευ ουσίας.
-
Το μανιουαλ λέει να τσεκάρεις τα λάδια 3 λεπτά μετά που σβήνεις. Μήπως στο 2ωρο, αλλάζει η στάθμη; Για δες τα και στο 3λεπτο.
-
Καλορίζικο φίλε κ καλώς μας βρήκες!
Δε νομίζω να έχει βάλει κάνεις εδώ μέσα οθόνη, τουλάχιστον εξ' όσων θυμάμαι. Αλλά θα περιμένουμε να δούμε αν απαντήσει κανείς.
Ειδάλλως, στο YouTube υπάρχουν παμπολα βίντεο με ότι πληροφορία μπορεί να χρειαστείς.
Αμαξαρα πήρες και σε φοβερή τιμή!
-
Οχι υπαρχει....ενας με ενα sedan....μαυρο βασικη έκδοση. Αυτοκινητάρα
Πενταμορφη ήταν.
Συγκεντρωθείτε διότι εμείς απο το κουτουκι δίπλα καλύτερα ξέρουμε τα του οίκου σας.
-
Καλημέρα σε όλους. Νέος τόσο στο φόρουμ όσο και ως κάτοχος του civic! Παρέλαβα την προηγούμενη εβδομάδα, ένα από τα τελευταία comfort που υπήρχαν διαθέσιμα. Τώρα περιμένω να έρθουν οι πινακίδες ώστε να μπορέσω να το κυκλοφορήσω επιτέλους. Ήδη όμως κάνω σκέψεις για την τοποθέτηση android οθόνης και το ψαχνω, οπότε θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις των πιο έμπειρων
-
Γιατί τα σεντάν ειναι πιο φτηνά από τα χατς; Τα σεντάν φτιάχνονται Τουρκία;
-
Το ανάποδο ισχύει. Τα σενταν είναι μάλλον πιο ακριβά από τα χατς σε παρόμοιο επίπεδο εξοπλισμού. Απλά το σενταν κομφορτ είναι πιο 'φτωχό' από το χατς σπορ που είναι οι κύριες πωλήσεις στην Ελλάδα.
-
Το άφησες σίγουρα αρκετά να κρυώσει; Για τσεκαρε το αύριο πριν το ξανά πάρεις. Το πιο πιθανό να μην είχαν κρυώσει ακόμα. Επίσης βεβαιώσου πως το έδαφος είναι επίπεδο.
Δεν παίζει ρόλο αν είναι κρύα ή ζεστά, δεν διαστέλλονται. Απλά πρέπει να έχουν περάσει μερικά λεπτά με σβηστό τον κινητήρα, ώστε να κατέβει όλο το λάδι στο κάρτερ, και να δεις με την βέργα την στάθμη του.
-
Αν ο αέρας του κλιματιστικού μυριζει, τι είναι;
Θέλει αλλαγή το φίλτρο καμπίνας;
-
Καλό είναι τώρα με τις ζέστες, να γυρίζεις το κλιματιστικό στο σκέτο αέρα (χωρίς AC δηλαδή) για λίγη ώρα πριν σβήσεις ή πριν φτάσεις στον προορισμό σου ώστε να ζεσταίνονται/στεγνώνουν οι σωλήνες εσωτερικά και να μην αναπτύσσουν υγρασία/μούχλα που είναι και αυτά που μυρίζουν τελικά. Σε δεύτερο στάδιο -αν χρειαστεί- αλλάζεις και το φίλτρο καμπίνας.
-
dimitriscsd wrote:
Δεν παίζει ρόλο αν είναι κρύα ή ζεστά, δεν διαστέλλονται. Απλά πρέπει να έχουν περάσει μερικά λεπτά με σβηστό τον κινητήρα, ώστε να κατέβει όλο το λάδι στο κάρτερ, και να δεις με την βέργα την στάθμη του.
Κι ομως Αλεξ, διαστέλλονται οταν ειναι ζεστα. Εχουν αλλο ογκο κρυα κι αλλον οταν ειναι ζεστα
-
Αν ο αέρας του κλιματιστικού μυριζει, τι είναι;
Θέλει αλλαγή το φίλτρο καμπίνας;
Αυτο που ειπε ο sargus. Μενει υγρασια και μυριζει. Το φιλτρο δεν θα κανει τιποτα σχεδον. Αν θες κανε μια 'απολυμανση' a/c
-
Ογκομετρικη διάφορα μεταξυ ψυχρής και θερμής μέτρησης λαδιού στο 1500 κερδίζει μαντολάτο διάρκειας.
-
Καλημέρα σε όλους. Νέος τόσο στο φόρουμ όσο και ως κάτοχος του civic! Παρέλαβα την προηγούμενη εβδομάδα, ένα από τα τελευταία comfort που υπήρχαν διαθέσιμα. Τώρα περιμένω να έρθουν οι πινακίδες ώστε να μπορέσω να το κυκλοφορήσω επιτέλους. Ήδη όμως κάνω σκέψεις για την τοποθέτηση android οθόνης και το ψαχνω, οπότε θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις των πιο έμπειρων
Καλησπέρα φίλε καλορίζικο το εργαλείο! Έχω και εγώ το σεντάν comfort και έχω βάλει Android αν ψάξεις σε αυτό το νήμα τις δημοσιεύσεις μου θα βρεις κάποιες πληροφορίες. Συνολικά είναι πολύ καλύτερο από το μαμά 'χαζό' ηχοσύστημα αλλά είναι πιο δύσχρηστο σε ότι αφορά τις τηλεφωνικές κλήσεις (κυρίως στο να διαλέξεις επαφή και να την καλέσεις - δεν μπορείς να το κάνεις εξολοκλήρου από τα χειριστήρια του τιμονιού όποτε σου αποσπά τη προσοχή από το δρόμο). Το να απαντήσεις κλήση εννοείται ότι είναι απλό και άμεσο. Γενικά αναβαθμίζει πολύ το αμάξι και η εγκατάσταση του είναι σχετικά εύκολη αν πιάνουν τα χέρια σου, εγώ το έβαλα μόνος μου.
Τέλος να πω ότι αν το βάλεις θα πρέπει να είσαι έτοιμος ότι θα χρειαστεί να του βάλεις 'χέρι' μέχρι να το προσαρμόσεις στα μέτρα σου (όπως άλλωστε γίνεται σε κάθε συσκευή Android). Αν θες κάτι να δουλεύει out-of-the-box που λένε και οι αμερικάνοι τότε μείνε στο μαμά.
-
Ογκομετρικη διάφορα μεταξυ ψυχρής και θερμής μέτρησης λαδιού στο 1500 κερδίζει μαντολάτο διάρκειας.
Τι εννοεις?
-
Καλησπέρα φίλε καλορίζικο το εργαλείο! Έχω και εγώ το σεντάν comfort και έχω βάλει Android αν ψάξεις σε αυτό το νήμα τις δημοσιεύσεις μου θα βρεις κάποιες πληροφορίες. Συνολικά είναι πολύ καλύτερο από το μαμά 'χαζό' ηχοσύστημα αλλά είναι πιο δύσχρηστο σε ότι αφορά τις τηλεφωνικές κλήσεις (κυρίως στο να διαλέξεις επαφή και να την καλέσεις - δεν μπορείς να το κάνεις εξολοκλήρου από τα χειριστήρια του τιμονιού όποτε σου αποσπά τη προσοχή από το δρόμο). Το να απαντήσεις κλήση εννοείται ότι είναι απλό και άμεσο. Γενικά αναβαθμίζει πολύ το αμάξι και η εγκατάσταση του είναι σχετικά εύκολη αν πιάνουν τα χέρια σου, εγώ το έβαλα μόνος μου.
Τέλος να πω ότι αν το βάλεις θα πρέπει να είσαι έτοιμος ότι θα χρειαστεί να του βάλεις 'χέρι' μέχρι να το προσαρμόσεις στα μέτρα σου (όπως άλλωστε γίνεται σε κάθε συσκευή Android). Αν θες κάτι να δουλεύει out-of-the-box που λένε και οι αμερικάνοι τότε μείνε στο μαμά.
Ευχαριστώ φίλε μου. Με ένα πρόχειρο ψαξιμο που έκανα δε βρήκα τις αναφορές σου εδώ, σε βρήκα ωστόσο σε 'αδελφό' αλλοδαπό φόρουμ! Εχω καταληξει λιγο-πολύ σε 2 κινέζικες επιλογές, που μου φαίνονται αξιοπρεπείς βάσει οσων διαβάζω. Αλήθεια, εσύ από που το πήρες και ποιό?
Οσον αφορά τη τοποθέτηση, ο μόνος ενδοιασμός μου είναι να μη κάνω καμια ζημία κατά το ξηλωμα των πλαστικών..Εννοείται όμως ότι θα το σκαλίσω μετά την τοποθέτηση.
Να πω επίσης ότι μου πρότειναν και στην αντιπροσωπεία να μου περάσουν after market οθόνη, αλλά τα specs είναι χαμηλά οπότε δεν...
Νέο Honda Civic 2017