-
Υγρό κεράκι/quick detailer της polarchem. Απίστευτα αποτελέσματα.
-
Χμμμ θα το δοκιμάσω, νομίζω το είχες ξαβαπει
-
Υγρό κεράκι/quick detailer της polarchem. Απίστευτα αποτελέσματα.
Γιατί όχι. Θα το δοκιμάσω
-
Ήρθε χθες οικογενειακή επίσκεψη ένας φίλος μου που πήρε μετά από την προτροπή μου το Honda civic sedan comfort MT 1.5 182 ps στα 21-21,5 χιλιάρικα.
Έχω να πω ότι το ζήλεψα πολύ το αμάξι του. Είναι αμαξάρα, κούρσα παλιάς κοπής με 4,67 (αν θυμάμαι καλά) μέτρα, σε μαύρο λιμουζινέ χρώμα. Καθόμουν και το χάζευα ενώ έχω παρόμοιο και πιο πλούσιο αμάξι. Εμένα το sport είναι πιο 'σκληρό' και κρατάει καλύτερα στις στροφές, εκείνου είναι πιο μαλακά ρυθμισμένο και βασικά είναι από τα πιο άνετα αμάξια που έχω οδηγήσει.
Έχω να πω ότι το συγκεκριμένο αμάξι στα 20.900 που το έχουν τώρα προσφορά (με δώρο τέλη και κάτι άλλο) είναι κλεψιά! Δε μπορώ να φανταστώ καλύτερο value for money! Όποιος θέλει ας πάει να το κάνει μια βόλτα. Μετά τα αντίστοιχης τιμής αυτοκίνητα (καλά όχι όλα), θα του φαίνονται σαν πλαστικά παιχνίδια. Ο πεθερός μου πήρε πρόσφατα το T-roc στα 22,5 (πιο ακριβά δηλ. από το civic) και ενώ είναι μια χαρά αμάξι, εντούτοις φαίνεται σα ψεύτικο παιχνιδάκι αν το οδηγήσεις back to back με το civic.
Εννοείται ότι αν υπάρχει ακόμη σε 2-3 χρόνια που θα αλλάξουμε το αμάξι της γυναίκας θα πάρουμε αυτό και ας έχουμε δύο civic στο ίδιο σπίτι!
-
Ήρθε χθες οικογενειακή επίσκεψη ένας φίλος μου που πήρε μετά από την προτροπή μου το Honda civic sedan comfort MT 1.5 182 ps στα 21-21,5 χιλιάρικα.
Έχω να πω ότι το ζήλεψα πολύ το αμάξι του. Είναι αμαξάρα, κούρσα παλιάς κοπής με 4,67 (αν θυμάμαι καλά) μέτρα, σε μαύρο λιμουζινέ χρώμα. Καθόμουν και το χάζευα ενώ έχω παρόμοιο και πιο πλούσιο αμάξι. Εμένα το sport είναι πιο 'σκληρό' και κρατάει καλύτερα στις στροφές, εκείνου είναι πιο μαλακά ρυθμισμένο και βασικά είναι από τα πιο άνετα αμάξια που έχω οδηγήσει.
Έχω να πω ότι το συγκεκριμένο αμάξι στα 20.900 που το έχουν τώρα προσφορά (με δώρο τέλη και κάτι άλλο) είναι κλεψιά! Δε μπορώ να φανταστώ καλύτερο value for money! Όποιος θέλει ας πάει να το κάνει μια βόλτα. Μετά τα αντίστοιχης τιμής αυτοκίνητα (καλά όχι όλα), θα του φαίνονται σαν πλαστικά παιχνίδια. Ο πεθερός μου πήρε πρόσφατα το T-roc στα 22,5 (πιο ακριβά δηλ. από το civic) και ενώ είναι μια χαρά αμάξι, εντούτοις φαίνεται σα ψεύτικο παιχνιδάκι αν το οδηγήσεις back to back με το civic.
Εννοείται ότι αν υπάρχει ακόμη σε 2-3 χρόνια που θα αλλάξουμε το αμάξι της γυναίκας θα πάρουμε αυτό και ας έχουμε δύο civic στο ίδιο σπίτι!
Συμφωνώ απολυτα αλλά όταν λες όχι όλα ποια εννοείς;
-
Η πιο διαδεδομένη λύση στο εξωτερικό είναι το K tuner και το Hondata flash pro. Και στις δύο περιπτώσεις αγοράζεις τη συσκευή και περνάς έτοιμα προγράμματα που έχει μέσα ενώ παράλληλα αποθηκεύεις το μαμά για όταν θες να το ξαναβάλεις.
Εκεί υπάρχουν πολλές επιλογές συμπεριλαμβανομένου και του Rev Hang
Mε custom tune και Mishimoto intercooler οπως γραφεις στο civicx δεν θα κανεις δουλεια man
Εχει ξανασυζητηθει το θεμα παλια εδω. Στην ουσια για να αντεξει την μετροπη θα πρεπει να αλλαχτουν περισσοτερα πραγματα(πολλα απο αυτα τα φοραει το si το αμερικανικο και για αυτο και εχει μαμα περισσοτερα αλογα)
-
Γενικά δε θέλω να είμαι υπερβολικός. Την ώρα που το έγραφα ας πούμε σκέφτηκα το focus. Που ενώ θεωρώ ανώτερο το civic, εντούτοις δε θα πω για ένα αμάξι σαν το focus ότι είναι παιχνιδάκι μπροστά στο δικό μας. Είναι πολύ καλό και αυτό.
Εγώ προσωπικά όμως θεωρώ το civic το καλύτερο αμάξι που μπορείς να πάρεις μέχρι τα λεφτά των 2λιτρων 3άρας-Giulia. Εκεί, ναι, είναι ένα καθαρό σκαλοπάτι πάνω. Για τίποτα κάτω από αυτά τα 2 δε θα άλλαζα το civic.
-
Ποσα χλμ σας βγαζει το ντεποζιτο; και ποσα λιτρα χωραει τελικα;
-
otokomae wrote:
Γενικά δε θέλω να είμαι υπερβολικός. Την ώρα που το έγραφα ας πούμε σκέφτηκα το focus. Που ενώ θεωρώ ανώτερο το civic, εντούτοις δε θα πω για ένα αμάξι σαν το focus ότι είναι παιχνιδάκι μπροστά στο δικό μας. Είναι πολύ καλό και αυτό.
Εγώ προσωπικά όμως θεωρώ το civic το καλύτερο αμάξι που μπορείς να πάρεις μέχρι τα λεφτά των 2λιτρων 3άρας-Giulia. Εκεί, ναι, είναι ένα καθαρό σκαλοπάτι πάνω. Για τίποτα κάτω από αυτά τα 2 δε θα άλλαζα το civic.
Ναι το focus st αν θέλουμε να είμαστε ακριβοδικαιοι έχει ένα μικρό προβάδισμα στη ρύθμιση της ανάρτησης, είναι λίγο πιο σφιχτό σε σχέση με το sport civic. Από μοτέρ είναι εκ διαμέτρου αντίθετα, το civic υπερτερεί. Το sport plus καλύπτει αυτή τη μικρή υστέρηση και η διαφορά είναι ξεκάθαρη. Για την Alfa τα λόγια είναι περιττά. Άλλη γεωμετρία. Δεν έχουμε οδηγήσει βέβαια 1 si. Ο φιλτατος Σαρακάκης θα το κοστολογουσε γύρω στα 40χιλ οπότε θα είχε μηδενικές πωλήσεις.
-
Πώς το κάνεις αυτο; Πρέπει να ξέρεις όμως ότι δεν είναι και ότι καλύτερο να το στεγνώνεις εντελώς πριν βάλεις καύσιμο.
-
Ποσα χλμ σας βγαζει το ντεποζιτο; και ποσα λιτρα χωραει τελικα;
Δεν έχω καταφέρει να βάλω πάνω από 42.5 λίτρα, και δεν έβλεπα ούτε μια γραμμούλα στο δείκτη όταν πήγα για φουλάρισμα
Αυτονομία για το πετρέλαιο, αυτή τη περίοδο είναι 1000+
-
Πώς το κάνεις αυτο; Πρέπει να ξέρεις όμως ότι δεν είναι και ότι καλύτερο να το στεγνώνεις εντελώς πριν βάλεις καύσιμο.
Τι εννοείς πως το κάνω? Ποιό?
Ναι βρε το ξέρω, αλλά σκέψου όταν λέω 1000+, ούτε η ρεζέρβα έχει ανάψει ακόμα.
Την φορά που έβαλα 42.5, είχα διανύσει 1100+ χλμ!!. Δεν το έκανα εσκεμμένα, απλά δεν πρόσεξα οτι είμαι τόσο χαμηλά και το επόμενο πρατήριο (που εμπιστεύομαι) ήταν μακριά.
Βάζω σε δυο μόνο πρατήρια (στο 90+% των περιπτώσεων) και μόνο το 'καλό' πετρέλαιο.
-
otokomae wrote:
Τι εννοείς πως το κάνω? Ποιό?
Ναι βρε το ξέρω, αλλά σκέψου όταν λέω 1000+, ούτε η ρεζέρβα έχει ανάψει ακόμα.
Την φορά που έβαλα 42.5, είχα διανύσει 1100+ χλμ!!. Δεν το έκανα εσκεμμένα, απλά δεν πρόσεξα οτι είμαι τόσο χαμηλά και το επόμενο πρατήριο (που εμπιστεύομαι) ήταν μακριά.
Βάζω σε δυο μόνο πρατήρια (στο 90+% των περιπτώσεων) και μόνο το 'καλό' πετρέλαιο.
Να υποθέσω ότι το πας με 110km για να είχε τέτοια αυτονομία.
-
vasilas wrote:
Η πιο διαδεδομένη λύση στο εξωτερικό είναι το K tuner και το Hondata flash pro. Και στις δύο περιπτώσεις αγοράζεις τη συσκευή και περνάς έτοιμα προγράμματα που έχει μέσα ενώ παράλληλα αποθηκεύεις το μαμά για όταν θες να το ξαναβάλεις.
Εκεί υπάρχουν πολλές επιλογές συμπεριλαμβανομένου και του Rev Hang
Mε custom tune και Mishimoto intercooler οπως γραφεις στο civicx δεν θα κανεις δουλεια man
Εχει ξανασυζητηθει το θεμα παλια εδω. Στην ουσια για να αντεξει την μετροπη θα πρεπει να αλλαχτουν περισσοτερα πραγματα(πολλα απο αυτα τα φοραει το si το αμερικανικο και για αυτο και εχει μαμα περισσοτερα αλογα)
Αν διάβασες όλα που έγραψα στο civicx τότε θα διάβασες ότι γύρισα πίσω και το Br-Performance και έχω πάει στο ktuner. Σκοπεύω σύντομα να πάω σε Mishimoto intercooler και ίσως ένα φίλτρο K N στο φιλτροκούτι. Το ktuner έχει μέσα νομίζω 3 βασικά προγράμματα που είναι πολύ ασφαλή και με λιγότερες επιδόσεις. Υπάρχει η δυνατότητα να μπει TSP stage 1 ομως, καθώς και custom tune από την Hondasports. Επίσης με το ktuner έχεις τη δυνατότητα το ECON να είναι το μαμά πρόγραμμα και απενεργοποιώντας το να μπαίνεις στο tune οπότε δεν είσαι πάντα σε tune.
Από εκεί και πέρα αν μπει και downpipe που δίνει αρκετά και αρχίζουν να μαζεύονται άλογα 230-240, το αυτοκίνητο θα αρχίσει να πατιναρει και πρέπει να μπει ο δίσκος του Type R ή κάτι άλλο πιο δυνατό από το μαμά.
-
Να υποθέσω ότι το πας με 110km για να είχε τέτοια αυτονομία.
Κυρίως ναι, και μόνο αυτοκινητόδρομο καθημερινά οπότε πάει με το CC
-
παντως ενω οι πουγκαίοι ασχολουνται με οθονες και πιξελια, οι χονταιοι ψαχνωνται για ιντερκουλερ και ρεβ χανγκινγκ. για αυτο ουάνς χοντα, παντα χοντα, αμα θες οθονη πηγαινε στο κοτσωβολο.
αστο ρε συ μπουλονη, αμα κοιτας τριο οχτω και αν παιζει τουρκικα σιριαλ στο καντραν, δεν ειναι ο σιβικας για σενα
-
Κατοσταρίσαμε σήμερις
-
Πω ρε φίλε! Να τα χιλιάσεις!
Προβλήματα; Βλάβες;
-
Πω ρε φίλε! Να τα χιλιάσεις!
χαχαχα
Ευελπιστώ να μην χρειαστεί και να το αλλάξω μέχρι τότε
Προβλήματα; Βλάβες;
Ευτυχώς τίποτα από τα δυο. Ούτε τριγμούς που διαβάζω, ούτε κάτι άλλο περιέργο.
Τα σέρβις στην ώρα τους και μόνο, αλλά αυτό ειναι και το σπαστικό για το πετρέλαιο οτι κάθε 10.000 χλμ περίπου θέλει επίσκεψη σε συνεργείο, οπότε μου έρχεται κάθε 2 μήνες περίπου να πηγαίνω απο εκεί!
Κατά τα άλλα σούπερ ευχαριστημένος, και με τους χώρους του και με την απόδοσή του, και με την οικονομία του.
Serves the purpose όπως λέμε στο χωριόμ
-
Του δίνεις και καταλαβαίνει με χιλιόμετρα! Μπράβο
Νέο Honda Civic 2017