-
Καλά πόσο smoothing κάνουν στις καμπύλες.
-
Πόσα άλογα λεει .?δεν φαίνεται καθαρά...
-
216,4 άλογα, 312,5 Nm.
-
Από την εταιρία αυτή
έστειλαν αρχικά ένα αρχείο το οποίο ήταν 35 κιλά ροπή και 203 άλογα. Όμως η καμπύλες ήταν άστα να πάνε σκαμπανεβάσματα και μάλλον λόγω της πολύς ροπής έμπαινε το μοτέρ σε safe mode. Επειδή λοιπόν αυτές τις καμπύλες τις βλέπαμε λόγω δυναμομετρου, στείλαμε πίσω το αρχείο και μετά από μισή ώρα έστειλαν αυτό που είναι super smooth.
Έχω 10 μέρες περιθώριο για επιστροφή χρημάτων αν θέλω. Το θέμα είναι είναι ότι μετά από αυτή την αύξηση 'you never go back'. Τι αυτοκίνητο το νιώθω πολύ ελαφρύ στην εκκίνηση και έχει μεγαλύτερη άνεση τις 3 πρώτες ταχύτητες. Δεν έχω πάει εθνική να το ανοίξω αλλά μέχρι 3η που άνοιξα νομίζω λες και έχει ελευθερωθεί από τη σκλαβιά είναι.
Η μόντα στοίχησε φιλική 4 φιγούρες.
-
Βελτιώθηκε και το rev hang που παρουσιάζει το συγκεκριμένο μοτέρ από το εργοστάσιο;
Διαβάζοντας forum του εξωτερικού, αρκετός κόσμος απεχθάνεται την συγκεκριμένη συμπεριφορά και αρκετοί αποφασίζουν να προγραμματίσουν μόνο και μόνο γι αυτό!
-
Βελτιώθηκε και το rev hang που παρουσιάζει το συγκεκριμένο μοτέρ από το εργοστάσιο;
Αργουν να πεσουν οι στροφες ή πεφτουν πολυ γρηγορα στην αλλαγη? Μηπως ειναι και θεμα βολαν
-
Αργούν να πέσουν και είναι ξεκάθαρα θέμα προγράμματος. Αρκετοί αναφέρουν πως βελτιώνεται αισθητά με aftermarket πρόγραμμα.
-
Ένας από τους λόγους που το σκέφτομαι και εγώ το πρόγραμμα είναι για να απαλλαγώ από το rev hang (είναι θέμα software-αργουν να πέσουν οι στροφές για οικονομία καυσίμου) που για εμένα είναι σπαστικό.
Νομιζω ότι δεν το βγάζει απλά ο οποιοσδήποτε επαναπρογραμματισμος. Πρέπει να έχουν μεριμνησει να υπάρχει επιλογή. Ας μας πει ο Vasilas τι γίνεται με το δικό του.
Vasilas πόσο σου πήγε τελικά; Πέρασε το χιλιάρικο;
-
Όσο αφορά το το rev hang δεν είδα διάφορα ή έστω μέχρι τώρα γιατί δεν έχω κάνει ούτε 10 χιλιόμετρα. Το θέμα είναι ότι εγώ δεν ήθελα να πέφτουν οι στροφές διότι στο εξωτερικό λένε ότι χτυπάνε οι αλλαγές των ταχυτήτων χωρίς αυτό. Επίσης νομίζω το rev hang κρατάει την κατανάλωση χαμηλότερα για μες την πόλη.
-
Ένας από τους λόγους που το σκέφτομαι και εγώ το πρόγραμμα είναι για να απαλλαγώ από το rev hang (είναι θέμα software-αργουν να πέσουν οι στροφές για οικονομία καυσίμου) που για εμένα είναι σπαστικό.
Νομιζω ότι δεν το βγάζει απλά ο οποιοσδήποτε επαναπρογραμματισμος. Πρέπει να έχουν μεριμνησει να υπάρχει επιλογή. Ας μας πει ο Vasilas τι γίνεται με το δικό του.
Vasilas πόσο σου πήγε τελικά; Πέρασε το χιλιάρικο;
Ποιο χιλιάρικο; 400 έδωσα. Μου έκανε καλύτερη τιμή αλλά αρχική θα ήταν φαντάζομαι 450-500.
Αν έρθεις από Ηράκλειο θα στο κάνει 400 με τζάμπα δυναμομέτρηση πριν και μετα
-
Πως εξηγείται η οικονομια ? Αφου ειναι θεμα software , ψεκαζει καυσιμο για να μην πεσουν οι στροφες,αρα ποια οικονομια?
-
Νομίζω δεν εχει αλλάξει κάτι με το rev hang αλλά δεν το ζήτησα. Εγώ ζήτησα να μείνουν όλα όπως είναι εκτός από τη δύναμη. Έχω κάνει 4.000 χιλιόμετρα και από ότι μου είπαν στη Honda το μοτέρ δεν έχει ανοίξει ακόμα. Λογικά κάποιου με περισσότερα χιλιόμετρα θα δείξει το δυναμομετρο 220 άλογα.
Έτσι που πάει να το αυτοκίνητο τώρα αν δεν είχε γίνει η δυναμομέτρηση και μου ελεγαν, στο κάναμε 250 άλογα, θα το πίστευα
-
sargus wrote:
Πως εξηγείται η οικονομια ? Αφου ειναι θεμα software , ψεκαζει καυσιμο για να μην πεσουν οι στροφες,αρα ποια οικονομια?
Κατά πάσα πιθανότητα αφήνει ανοικτή την πεταλούδα και δεν ψεκάζει καύσιμο.
-
Και αργουν να πεσουν οι στροφες μονο με την πεταλουδα?
-
Ποιο χιλιάρικο; 400 έδωσα. Μου έκανε καλύτερη τιμή αλλά αρχική θα ήταν φαντάζομαι 450-500.
A οκ. Επειδή είπες κάτι για 4 φιγούρες κατάλαβα μάλλον 4ψήφιο νούμερο. Εσύ εννοούσες προφανώς 4 κατοστάρικα.
Δε μου λες, τα νούμερα της δυναμομέτρησης είναι στον τροχό ή είναι μετά από αναγωγή; (Κάνουν δυναμομετρήσεις και στα Χανιά; μωρέ μπράβο!).
Αν είναι γνωστοί σου ή αν έχεις τη δυνατότητα, ρώτησε τους σε παρακαλώ
-
αν μπορεί να βγει το rev hang, και
-
αν βάζουν Hondata ή Κ-tuner ή μόνο br-performance
-
-
vasilas wrote:
A οκ. Επειδή είπες κάτι για 4 φιγούρες κατάλαβα μάλλον 4ψήφιο νούμερο. Εσύ εννοούσες προφανώς 4 κατοστάρικα.
Δε μου λες, τα νούμερα της δυναμομέτρησης είναι στον τροχό ή είναι μετά από αναγωγή; (Κάνουν δυναμομετρήσεις και στα Χανιά; μωρέ μπράβο!).
Αν είναι γνωστοί σου ή αν έχεις τη δυνατότητα, ρώτησε τους σε παρακαλώ
- αν μπορεί να βγει το rev hang, και
- αν βάζουν Hondata ή Κ-tuner ή μόνο br-performance
Τα νούμερα είναι στον τροχό. Εφ όσον το δικό μου το μέτρησε 181 πριν το πρόγραμμα.
-
Θα ρωτήσω για το rev hang
-
Αυτός είναι μόνο br-performance. Από τη Honda μου είπαν ότι όλοι την ίδια χαρτογράφηση με τα ίδια όρια βάζουν. Επίσης ο φίλος μου από το Ηράκλειο μου είπε ότι δεν κατάφερε να συνεννοηθεί με κάποιον εκεί ώστε να βάλει το πρόγραμμα, του έλεγαν Έλα και θα τα βρούμε. Τούτος εδώ του είπε τιμές και ότι άλλη λεπτομέρεια ήθελε.
-
Μας έβαλες τώρα σε σκέψεις με το πρόγραμμα...Αθήνα υπάρχει κανείς που το κάνει; Είχα διαβάσει ότι το rev hanging έχει να κάνει με τους ρύπους
-
Μηπως μπερδευτηκες? 182 αλογα δεν βγαζει μαμα το μοτερ σας οσα και η δυναμομετρηση σου? Τα αλογα αυτα αποσο ξερω ειναι στροφαλο.
-
Σε καθε περιπτωση εξαιρετικο αποτελεσμα.. πραγματικα θα το χαρεις!!!
-
Το κάθε δυναμόμετρο δείχνει τα δικά του. Δεν έχει σημασία το αρχικό νούμερο που έδειξε. Σημασία έχει η διαφορά η οποία προέκυψε!
Νέο Honda Civic 2017