-
Μόνο 250? Με 2-3 αυτοκόλλητα φτάνει τα 300...
-
-
Έτσι...
-
Όσοι έχουν παραγγείλει αυτοκίνητα λογικά τώρα με τον κωρονοϊό μπορεί να έχουν καθυστερήσεις
-
Έπεσα πάνω σε ένα βίντεο του sedan facelift.
Απλά πανέμορφο! Και απο εμπρός και από πίσω! Επιτέλους ένα Civic που βλέπεται! Έχει έρθει αυτό Ελλάδα;
Αν δεν είχε και CVT...
-
Η αεροτομή στο σεντάν είναι λίγο αηδία για μένα
-
Έπεσα πάνω σε ένα βίντεο του sedan facelift.
Απλά πανέμορφο! Και απο εμπρός και από πίσω! Επιτέλους ένα Civic που βλέπεται! Έχει έρθει αυτό Ελλάδα;
Αν δεν είχε και CVT...
Είναι το πιο όμορφο αυτοκίνητο που κυκλοφορεί μέχρι στιγμής. Είναι λίγο κραυγαλέο και αυτό σε μένα τουλάχιστον λειτουργεί θετικά. Κοινώς δεν το βαρέθηκα καθόλου. Για μένα η πρώτη έκδοση είναι καλύτερη γιατί έχει υψηλότερο contrast. Για μοτέρ δε γίνεται καν λόγος απ' ότι βλέπω. Αν είχε άλλο αντιπρόσωπο θα ήταν το πιο καλοπουλημενο αυτοκίνητο στην Ελλάδα. Και ο κόσμος του αυτοκινήτου γνωρίζει ότι είναι από τις τελευταίες δημιουργίες που θα αξίζει τον όρο αυτοκίνητο.
-
Καλά το πιο όμορφο που κυκλοφορεί δεν είναι με τίποτα... Αλλά το sedan facelift είναι ένα όμορφο Civic που καιρό έχει να υπάρξει!
Περί ορέξεως βέβαια κολοκυθόπιτα, αλλά η αλήθεια είναι πως στην πλειοψηφία το hatchback δεν αρέσει και το Si δυστυχώς δεν έρχεται Ελλάδα...
-
Και με προστασία small overlap που τη ψάχνεις στα ευρωπαϊκά...
Εγώ όσες γυναίκες έχω ρωτήσει (μιας και πολλοί το κοιτουν αυτο) έχουν εντυπωσιαστεί από το hatchback ....
Ιδιατερα με το 1,5 με τις διπλές μπουκες και εκεινο το ελαφαντι χρωμα οι περισσότερες λένε πως θυμίζει αυτοκίνητο από ταινία και δεν μοιάζει καθόλου βαρετό.
-
Και με προστασία small overlap που τη ψάχνεις στα ευρωπαϊκά...
Εγώ όσες γυναίκες έχω ρωτήσει (μιας και πολλοί το κοιτουν αυτο) έχουν εντυπωσιαστεί από το hatchback ....
Ιδιατερα με το 1,5 με τις διπλές μπουκες και εκεινο το ελαφαντι χρωμα οι περισσότερες λένε πως θυμίζει αυτοκίνητο από ταινία και δεν μοιάζει καθόλου βαρετό.
Το civic hatchback μοιάζει με sexbomb που όταν πας με τη γυναίκα σκέφτεσαι την αλλη
-
Αρέσει το hatch στις γυναίκες. Επίσης ένας πιτσιρικάς μας είπε ότι είναι το Batmobil!!!
-
Σωστα ελεγε ενα μελος παλια οτι για να παρει δυναμη θελει αλλαγμα πολλα και δεν φτανει ενα προγραμμα. Πολλοί πηραν τον κινητηρα στο χερι.
-
Αν και βλάκας ο συγκεκριμένος δεν το έσπασε. Το έκανε 237 άλογα. Έβαλε εισαγωγή, εξάτμιση και πρόγραμμα. Το πρόγραμμα του το έστειλαν με mail και το έβαλε μόνος του. Μάλλον του έστειλαν λάθος πρόγραμμα όμως γιατί του έδειχνε λιγότερη μία ένδειξη. Στα βίντεο του άλλα λέει στην αρχή και άλλα στο τέλος.
-
Παιδες να ρωτησω αν γνωριζει κανεις. Μπορω να παραλαβω αμαξι απο αλλη αντιπροσωπεια απο αυτη που το αγοραζω σε αλλη πολη; Τωρα με την απαγορευση κυκλοφοριας και με τον κορονοιο σε κτελ δεν μπαινω.
-
Γιατί δε ρωτάς στην αντιπροσωπία;
Κάποιες στέλνουν αμάξια κ κάποιες όχι.
Λοιπόν, έχω να αναφέρω την ΠΡΩΤΗ ΒΛΑΒΗ στο civic. Είχα να το βάλω μπροστά 7-10 ημέρες και έκτοτε δεν ξανά δούλεψε το start-stop. Μου βγάζει εκείνο το σήμα που λέει ότι είναι απενεργοποιημένο λόγω της μπαταρίας. Βέβαια εμένα με βολεύει αυτή η φάση καθώς ούτως ή άλλως το απενεργοποιούσα, παρόλα αυτά όμως πρόκειται για βλάβη (έστω και της μπαταρίας) και θεώρησα ότι έπρεπε να το αναφέρω (να προσέξουν και οι υποψήφιοι αγοραστές να μη μπλέξουν δηλαδή...χεχε).
-
Δεν είναι βλάβη, θέλει συνήθως 30 χλμ μέχρι να ξαναγεμίσει σε αρκετό βαθμό ώστε να ξαναλειτουργησει το start stop.
Σιγά μη χαλούσε το civic....βρε αϊ από εκεί.
-
Έχω κάνει πάνω από 500 φίλε μου.
-
Δεν είναι βλάβη, θέλει συνήθως 30 χλμ μέχρι να ξαναγεμίσει σε αρκετό βαθμό ώστε να ξαναλειτουργησει το start stop.
Σιγά μη χαλούσε το civic....βρε αϊ από εκεί.
Mπορεί να είναι αυτό, μπορεί και να είναι δείγμα ότι η μπαταρία φτάνει στα 'τελευταία' της.
-
Έχω κάνει πάνω από 500 φίλε μου.
Καλα ρε βολτες κανεις;;;
Μένουμε σπίτι.....
Σε πειραζω
-
Τώρα είναι άδειοι οι δρόμοι για γκαζιές!
Νέο Honda Civic 2017