-
Συμφωνα με αυτον τον τιμοκαταλογο
https://honda-cars.gr/downloads/pricelist.pdf
28,320 € εχει το FL sport plus
-
Αλλο εννοω....Ειναι η sport plus εκδοση. Tοσο ειχε και προ του fl
Εσυ παιρνεις την sport . Αρα τα +2,000€ ειναι λογω εκδοσης , οχι λογω fl
-
ακριβως σταματαει το my18 my19my19 και θα υπαρχει μονο το plus με 28320 στα 1500.
-
ακριβως σταματαει το my18 my19my19 και θα υπαρχει μονο το plus με 28320 στα 1500.
Εκανες edit και δεν σε προλαβα.....Δεν ηξερα οτι θα υπαρχει μονο η plus πλεον...Ειναι οριστικο ?
-
Ετσι μου ειπαν 2 αντιπροσωποι σε διαφορετικες πολεις που ειχα παρει προσφορες, σταματαει. Αν ξερει κανεις κατι αλλο.
-
Εαν το VIN toy ειναι κατασκευης 2018 τοτε 2018 θα ειναι...το ποτε του εβαλαν πινακιδες ειναι αλλο θεμα. Πιθανον να ειναι εκθεσιακο...πιθανον να του ειχε ξεμεινει για καποιο λογο ...πολλα παιζουν...
-
Ελαφρώς άσχετο,αλλά δεν καταλαβαίνω τις κινήσεις του Σ.
Μόλις τώρα είδα πως έχει το HRV με τον 1.5 κινητήρα στην elegance 27.220 και με τον 1.5 turbo 36.250 και οι ουσιαστικές διαφορές εκτός κινητήρα, είναι οι αναρτήσεις υψηλής απόδοσης,οι μεγαλύτερες ζάντες και τα καθίσματα στο 1/2 της επιφάνειάς τους με δέρμα.
9000+ ευρώ διαφορά είναι πάρα πολλά και μάλλον δεν έχει λόγο να το έχει στον τιμοκατάλογο το turbo,ακόμη κι ως παραγγελία (εκτός αν τον αναγκάζουν οι γιαπωνέζοι).Δε νομίζω ότι το πήρε ή θα το πάρει κάποιος. Όσο πούλησε ή πουλάει το HRV (νομίζω ελάχιστα και κρίμα γιατί είναι ενδιαφέρον αμάξι στην κατηγορία του) πρέπει να είναι diesel.
@foldgik, αν είναι του 18' θα'χει αρκετό καιρό σε ακινησία,οπότε έλενξε λάστιχα όταν το παραλάβεις.
-
Καλα που το ειπες ... Και τα λαδια θελουν αλλαγμα, εκλεισαν 1 ετος
-
Ευχαριστω θα κοιταξω και λαστιχα ημ παραγωγης, οι κατοχοι honda , που να κοιταξω σημεια φθορας για να καταλαβω αν το αμαξι οντως απο test drive η εκθεσιακο. Γιατι ως γνωστο τα χιλιομετρα γυριζουν.
-
Φιλική συμβουλή: ΜΗΝ το αγοράσεις, γιατί στο μυαλό σου έχουν αρχίσει να μπαίνουν θεωρίες συνωμοσίας!
Να σου πουλήσει επίσημος έμπορος μεταχειρισμένο αυτοκίνητο για καινούριο, γυρνώντας τα χιλιόμετρα, ΔΕΝ υπάρχει καμία περίπτωση! Επίσης αν το αμάξι είναι 'εκθεσιακό' όπως λες, τι θα έχει πάθει; Μπορεί να έχουν κάτσει και 100 κ@λοι στο κάθισμα του οδηγού, αλλά σκέψου μήπως είναι καλύτερο να είναι το αμάξι για κάποιους μήνες μέσα σε μια έκθεση αντί εκτεθειμένο στις καιρικές συνθήκες σε μια μάντρα...
-
Φιλική συμβουλή: ΜΗΝ το αγοράσεις, γιατί στο μυαλό σου έχουν αρχίσει να μπαίνουν θεωρίες συνωμοσίας!
Να σου πουλήσει επίσημος έμπορος μεταχειρισμένο αυτοκίνητο για καινούριο, γυρνώντας τα χιλιόμετρα, ΔΕΝ υπάρχει καμία περίπτωση! Επίσης αν το αμάξι είναι 'εκθεσιακό' όπως λες, τι θα έχει πάθει; Μπορεί να έχουν κάτσει και 100 κ@λοι στο κάθισμα του οδηγού, αλλά σκέψου μήπως είναι καλύτερο να είναι το αμάξι για κάποιους μήνες μέσα σε μια έκθεση αντί εκτεθειμένο στις καιρικές συνθήκες σε μια μάντρα...
και αυτη η περιπτωση να ειναι σε μαντρα 1 χρονο δεν ειναι ιδανικο δικιο εχεις...
συμφωνω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να του πουλησουν μεταχειρισμενο αμαξι για καινουργιο αλλα επισης δεν υπαρχει κανενας λογος να παρει ενα αυτοκινητο που εχει κλεισει πανω απο χρονο απο την ημερα κατασκευης του.
-
Ειδομεν.
-
συμφωνω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να του πουλησουν μεταχειρισμενο αμαξι για καινουργιο αλλα επισης δεν υπαρχει κανενας λογος να παρει ενα αυτοκινητο που εχει κλεισει πανω απο χρονο απο την ημερα κατασκευης του.
Πάντα υπάρχει λόγος και είναι ο εξής ένας: η τιμή!
Κατά τ' αλλά τα αυτοκίνητα δεν είναι χυμοί με ημερομηνία λήξης λίγων ημερών...
-
Εχω την εντυπωση οτι ο ακατανομαστος χρεωνει το κοκκινο χρωμα 600€ ενω στο αγγλικο site της honda ειναι δωρεαν
-
Ναι, η τιμή είναι ένας λόγος,αλλά απ'ότι είπε ο φίλος, ο 'σκρουτζ' του το δίνει χωρίς να κάνει καμία προσφορά.
-
harisma23 wrote:
Ναι, η τιμή είναι ένας λόγος,αλλά απ'ότι είπε ο φίλος, ο 'σκρουτζ' του το δίνει χωρίς να κάνει καμία προσφορά.
Το οτι το αμαξι ειναι του 18 ειναι υστερα απο ενασχοληση μου με το θεμα. Απο τον εμπορο δεν υπηρχε νυξη, απλα οτι ειναι καινουργιο. Αυτη πιστευω δεν ειναι συμπεριφορα σοβαρου εμπορου κ αντιπροσωπου.θα επρεπε να μου πει Σου δινω ενα αμαξι του 18 καινουργιο αλλα σου κανω και μια καλη εκπτωση η δωρο. Ειδομεν
-
Μία ματιά να ρίξει κανείς στις πωλήσεις της Ηοnda στη χώρα μας, αρκεί για να καταλάβει την απογοητευτική πολιτική πωλήσεων της εισαγωγικής εταιρείας:
CIVIC : 2017: 183, 2018: 303, 2019: 276
HRV : 2017: 185, 2018: 160, 2019: 129
CRV: 2017: 172, 2018: 68, 2019: 102
JAZZ: 2017: 83, 2018: 96, 2019: 64
Είναι άραγε τόσο καλύτερο και αν ναι πόσο καλύτερο το yaris από το jazz, ώστε να πουλά 7277 αυτ/τα και να είναι πρώτο σε πωλήσεις και το jazz … 64 για το έτος 2019 ???
Eίναι καλύτερο αυτ/το η corolla από το civic ώστε σε μόλις 8 μήνες στην Ελλάδα για το απελθόν έτος να πουλά 1300 κομμάτια και το civic μόλις 276 ???
Aντίστοιχα και για τα υπόλοιπα μοντέλα στη κατηγορία τους.
Πλήρης αποτυχία της εισαγωγικής εταιρείας, γιατί το προϊόν που εκπροσωπεί είναι εφάμιλλο και σε κάποιες περιπτώσεις (civic) πολύ καλύτερο του ανταγωνισμού. Σε λίγο η Honda στη χώρα μας θα είναι ειδικός κατασκευαστής τύπου Porsche, lotus, jaguar κλπ με το ανάλογο κόστος χρήσης - συντήρησης για τους κατόχους …
-
Έχει καμία διαφορά το my18 από το my19? Υπάρχει δλδ κάποιο ζήτημα άλλο από τα λάστιχα τα οποία έχουν παλιώσει?
-
Έχει καμία διαφορά το my18 από το my19? Υπάρχει δλδ κάποιο ζήτημα άλλο από τα λάστιχα τα οποία έχουν παλιώσει?
Και χωρίς να θέλω να αντιπαρατεθώ με τον aikbill (δεν μπορώ να καταλάβω και προς τα που κινείται. Υπέρ ή κατά της αγοράς), να προσθέσω και τα λάδια που έχουν παλιώσει και αυτά.
Εγώ προσωπικά θα έκανα μια κίνηση να πετύχω έκπτωση και θα το αγόραζα. Οι συμφορουμήτες που το έχουν είναι πολύ ικανοποιημένοι με το αυτοκίνητο. Είναι στο top 5 της κατηγορίας του.
Αν δεν έχει κάποιο θέμα (φθορά στο εσωτερικό ή το εξωτερικό) για μένα η χρονολογία κατασκευής δεν είναι deal breaker εφόσον δεν υπάρχει αλλαγή στον εξοπλισμό, αν πετύχεις και καμιά έκπτωση ακόμα καλύτερα.
-
Εγώ προσωπικά θα έκανα μια κίνηση να πετύχω έκπτωση και θα το αγόραζα. Οι συμφορουμήτες που το έχουν είναι πολύ ικανοποιημένοι με το αυτοκίνητο. Είναι στο top 5 της κατηγορίας του.Αν δεν έχει κάποιο θέμα (φθορά στο εσωτερικό ή το εξωτερικό) για μένα η χρονολογία κατασκευής δεν είναι deal breaker εφόσον δεν υπάρχει αλλαγή στον εξοπλισμό, αν πετύχεις και καμιά έκπτωση ακόμα καλύτερα.
Συμφωνώ ότι είναι από τα καλύτερα στην κατηγορία του (κι όπως προείπα,πολλά μοντέλα της Honda είναι ενδιαφέροντα). Αλλά η αντιμετώπιση του αντιπροσώπου είναι χείριστη προς τον υποψήφιο πελάτη.Του δίνεις (χωρίς να τον ενημερώνεις για να μην τυχόν σου ζητήσει καμιά έκπτωση) ένα αμάξι του 18' που -έστω και με ελαχιστότατες διαφορές από το my19',αλλά υπάρχουν -δε μπορείς να του κάνεις ένα δώρο,μια μικρή προσφορά; Πρέπει να βγάλεις από τη μύγα ξύγκι;
Νέο Honda Civic 2017