-
'Οχι, ο όμιλος μιας μεγάλης παραδοσιακής οικογένειας (παλαιό χρήμα) δεν έχει ανάγκη για βιτρίνες, ξέπλυμα χρήματος κτλ.
Κρατάω τις επιφυλάξεις μου για αυτό. Το παλιό χρήμα δεν σημαίνει και νόμιμο χρήμα.
Σαν αντιπρόσωπος αυτοκινήτων (πολύ καλών γενικά αυτοκινήτων) είναι ΓΤΠ. Γενικά τα τρία Σ στην αυτοκίνηση έχουν τα θέματά τους.
Να γυρίσουμε στο civic, οι κάτοχοι συμφωνείτε με τον Stefan147??? Από ότι έχω διαβασει (και εδώ μέσα) είναι στο top 5 της κατηγορίας του.
-
nickthetrib wrote:
harisma23 wrote:
'Οχι, ο όμιλος μιας μεγάλης παραδοσιακής οικογένειας (παλαιό χρήμα) δεν έχει ανάγκη για βιτρίνες, ξέπλυμα χρήματος κτλ.
Κρατάω τις επιφυλάξεις μου για αυτό. Το παλιό χρήμα δεν σημαίνει και νόμιμο χρήμα.
Θα σου πω κάτι πολύ απλό: όποιος επιχειρεί στη ναυτιλία δεν χρειάζεται να φτιάξει κανένα 'πλυντήριο' στην Ελλάδα. Γιατί τα λεφτά του δεν τα έχει στην Ελλάδα!
True, αλλά τα εξτραδάκια που πιθανά (σχεδόν σίγουρα) έχει πρέπει κάπως να τα δικαιολογήσει
-
Στέφανε, το θέμα δεν είναι να ξεκινήσουμε κουβέντα περί των οικονομικών. Το θέμα είναι ότι η αποδεδειγμένα κάκιστη οικονομική κατάσταση της εισαγωγής και εμπορίας αυτοκινήτων του Σαρακάκη, επιβεβαιώνει την αποτυχημένη εμπορική πολιτική του καθώς και το ότι πρακτικά δεν μπορεί/θέλει να διαχειριστεί ορθά την εισαγωγή και εμπορία των εργοστασίων που αντιπροσωπεύει.
-
True, αλλά τα εξτραδάκια που πιθανά (σχεδόν σίγουρα) έχει πρέπει κάπως να τα δικαιολογήσει
Νίκο παραδίνομαι! Δεν μπορώ να συνεχίσω να επιχειρηματολογώ κόντρα σε θεωρίες συνομωσίας...
-
Στέφανε, το θέμα δεν είναι να ξεκινήσουμε κουβέντα περί των οικονομικών. Το θέμα είναι ότι η αποδεδειγμένα κάκιστη οικονομική κατάσταση της εισαγωγής και εμπορίας αυτοκινήτων του Σαρακάκη, επιβεβαιώνει την αποτυχημένη εμπορική πολιτική του καθώς και το ότι πρακτικά δεν μπορεί/θέλει να διαχειριστεί ορθά την εισαγωγή και εμπορία των εργοστασίων που αντιπροσωπεύει.
Ε καλά αυτό είναι προφανές και αυτονόητο. Εγώ απλά θα προσέθετα ότι στην περίπτωση της Honda δεν τον βοηθάει και το προϊόν στις περισσότερες περιπτώσεις.
-
Αυτό που θα επρεπε να μας αφορά είναι οι τιμές των ανταλλακτικών της παροχής υπηρεσιών που είναι στο θεο και η ποιότητα αυτών. Τα υπόλοιπα δε μας αφορούν. Ένα φόρουμ στο οποίο γράφονται αποψεις, και διαβάζονται στο πολλαπλάσιο έχει μια δύναμη, είναι μια πίεση. Για αυτό μη πετάμε τη μπάλα στις κερκίδες. Εδώ μας δίνεται η δυνατότητα να αναφέρουμε όλα τα κακώς κείμενα. Γράψτε τα λοιπόν. Εγώ θεωρώ ότι στη συντήρηση δεν γίνεται σοβαρή δουλεια και είναι και πανάκριβο. Τη τελευταία φορά που πήγα το αμάξι έκαιγε τα έντερα του και δε πήγαινε βήμα. Αφήνεις ένα τούρμπο μοτέρ με τερματισμενο φιλτρο αέρα και μου λες ότι θα βγάλει ενδειξη οταν χρειαστεί αλλαγή; Τι αγοράσαμε διαστημόπλοιο; 40000 Χιλιομετρα με το ίδιο φίλτρο; Άσε το φίλτρο πετρελαίου που ήταν τίγκα και το άλλαξα εγώ. Ήταν που θα έβγαζε ένδειξη. Και το χειρότερο δεν είχε ούτε 1 καφέ. Ούτε ο αυτόματος πωλητηςδεν δούλευε. Τώρα το τερμάτισα.
-
Από ένα καφέ μπορεί να πέσει η αυτοκρατορία του Σ!
Συνήθως, οι μεγάλες αυτοκρατορίες της ιστορίας έπεφταν εν τέλει από κάποιο τυχαίο και ασήμαντο περιστατικό.
Λέτε να γίνει έτσι και εδώ; Η αρχή του τέλους του ακατανόμαστου να είναι ο καφές του Otokomae;
-
Από ένα καφέ μπορεί να πέσει η αυτοκρατορία του Σ!
Συνήθως, οι μεγάλες αυτοκρατορίες της ιστορίας έπεφταν εν τέλει από κάποιο τυχαίο και ασήμαντο περιστατικό.
Λέτε να γίνει έτσι και εδώ; Η αρχή του τέλους του ακατανόμαστου να είναι ο καφές του Otokomae;
Μακάρι, να πάρει την αντιπροσωπεία της Honda η Cosmocar, να χαρούμε κανένα civic και εμείς οι πιο θνητοί. (αυτό είναι τερμάτισμα)
-
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
-
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Ετσι, σιγά μην τσακωθούμε για τον κάθε Σ κλπ.
Να επανέλθουμε στο θέμα μας, το Civic. όπως είπα και παραπάνω το θεωρώ στα top 5 της κατηγορίας του. Και όταν πεθάνει το αουρις (είναι σκυλί το άτιμο ευτυχώς γιατί no money for car αυτή την περίοδο) το τωρινό civic θα είναι πιστεύω και ελπίζω εντός του budget.
εκτός από τους πολύ τυχερούς και πολύ ικανοποιημένους που έχουν το 1.5 (sargus, vasilas, elefasgr, TheSaint, ilias7,architect_duth, otokomae, κλπ κλπ είστε μπόλικοι τελικά), έχει κανένας το 1000αρι να μας πει τίποτα.
-
Wd4 σιλικονης και καθαρισες.
-
Εμένα όλα καλά εκτός από ένα τριξιματακι όποτε μπαίνω σε λακκουβίτσα, μεταξύ αριστερής κολώνας μπροστά και ταμπλό. Μιλάμε μου σπάει τα νεύρα. Τον ήχο αυτόν τον ακούω κι όταν είναι κρύο και δουλεύει ψιλά ρελαντί στις 1.500
-
Σε ευχαριστώ αλλά που; Ακούγεται στο περίπου. Ίσως είναι μέσα στο ταμπλό κάποιο σπυράλ ή καλώδιο.
Λες να είναι όντως η μάτιση ταμπλό κολώνα;
-
Έχω το diesel. Τώρα αυτό και μένα με απασχόλησε το ότι οι κάτοχοι του 1000ριου και του diesel δεν γράφουν συχνά. Μπορεί να κομπλαρουν. Εγώ βέβαια διαφωνώ γιατί το 1000αρι είναι τρελό παιχνίδι τελεια ζυγισμενο με μοτέρ πολύ πιο εύστροφο από άλλους ανταγωνιστές βλέπε ford, στο στροφιλικι είναι απαιχτο και η ανάρτηση του που είναι κοινή με τα υπόλοιπα hatch δείχνει πιο άνετη λόγω χαμηλωτερου βάρους μοτερ. Όσο για το diesel η δύναμη χαμηλά είναι ασύγκριτη.
-
Αυτο εσυ μπορεις να το διαπιστωσεις.
Παντως οπου το εχω βαλει ολα τα αυτοκινητα σταματησαν του τριγμους....περιμενω τωα να δω ποσο θα κρατησει σε βαθος χρονου.
-
Έχω γράψει δύο ποστ για το 1000αρι, το ενα κάνα δυο σελίδες πιο πίσω. Το έχω απο τον Απρίλιο. Ρωτά με για ό,τι θες , να σου απαντήσω.
-
17 άρα ζάντα έχεις με 235 αν δε κάνω λάθος;
-
Ναι, τις μαύρες 235/45/17.
-
Η επιλογή των ελαστικών 235 45 R 17 ως μη αναρτωμενη μάζα θεωρώ ότι είναι υπερβολική για τις εκδόσεις που το φέρουν σε 1000αρι και diesel. Θα του έδινε την επιπλέον σπιρτάδα το 215 50 R17 χωρίς δαφορα στην προσφυση ιδιαίτερα αν γίνει πιο spor επιλογή ελαστικού.
-
Η επιλογή των ελαστικών 235 45 R 17 ως μη αναρτωμενη μάζα θεωρώ ότι είναι υπερβολική για τις εκδόσεις που το φέρουν σε 1000αρι και diesel. Θα του έδινε την επιπλέον σπιρτάδα το 215 50 R17 χωρίς δαφορα στην προσφυση ιδιαίτερα αν γίνει πιο spor επιλογή ελαστικού.
Όντως!
Νέο Honda Civic 2017