-
αν πάρουν από Αμερική το σχέδιο, ειναι παρόμοιο απλά αντί μαύρες τις έχουν προς το ασημι
-
Techguru Το you tube είναι γεμάτο από φωτογραφίες και πληροφορίες για τις διάφορες του face lift. Εμένα πάντως μου άρεσαν περισσότερο οι νέες ζάντες και λιγότερο το σύνολο. Basilas Το sport hatch το 1000 hatch και diesel hatch έχουν την ίδια ανάρτηση. Και στο facelift επίσης δεν έχει αλλάξει κάτι στην αναρτηση
-
Ακόμη δεν το στρώσες. Γράψε μας καμμία hot εμπειρία. Εσύ είσαι η ελπίδα μας, οι άλλοι τίποτα.
-
αν πάρουν από Αμερική το σχέδιο, ειναι παρόμοιο απλά αντί μαύρες τις έχουν προς το ασημι
Κριμα....οι μαυρες ειναι πολυ πιο ωραιες
-
Ακόμα δεν έχω κάνει 1.000 χλμ οπότε το εχω ανοίξει 1-2 φορές ως τις 4.000 στροφές. Στην εθνική μ αρέσει να βάζω όλα τα αυτόματα συστήματα και το eco. Να πηγαίνει μόνο του σταθερή ταχύτητα 120.
Έχω κάνει προσπεράσεις εύκολα και δεν χρειάστηκα πανω απο 3.500 στροφές. Επίσης σε ευθεία με 60 χλμ/ω βάζω 5η. Η πιο συχνή μου ταχύτητα είναι η 3η.
Σήμερα το έπλυνα 1η φορά και μου πήρε 1 3ωρο. Χρησιμοποίησα fairy
-
Ακόμα δεν έχω κάνει 1.000 χλμ οπότε το εχω ανοίξει 1-2 φορές ως τις 4.000 στροφές. Στην εθνική μ αρέσει να βάζω όλα τα αυτόματα συστήματα και το eco. Να πηγαίνει μόνο του σταθερή ταχύτητα 120.
Έχω κάνει προσπεράσεις εύκολα και δεν χρειάστηκα πανω απο 3.500 στροφές. Επίσης σε ευθεία με 60 χλμ/ω βάζω 5η. Η πιο συχνή μου ταχύτητα είναι η 3η.
Fairy? Ελπίζω να αστειέυεσαι και απλά να μη το έπιασα!
Πάρε ένα σωστό σαμπουάν αυτοκινήτου και άσε το fairy για τα πιάτα...
-
Ε ναι, τα απορρυπαντικά πιατων ειναι δυνατα για το χρωμα των αυτοκινητων
Ενα σαμπουαν αυτοκινητου εχει κατω απο 10€
-
Τι fairy λέτε...
-
Καλυτερο το palmolive ?
-
Καλύτερο σαμπουάν για αμάξι.
-
Ναι βρε, πλακα κανω
-
Αλλά η σιβικαρα σου δεν είναι τηγάνι για να χρησιμοποιείς τέτοια καθαριστικα
-
Κάπου διάβασα για ζημιά στο χρώμα απο άγνωστα απορρυπαντικά αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρχει πρόβλημα με τα πιάτων θα πάρω 1 για αυτοκίνητα...οτι να ναι ή υπάρχει κάποια μάρκα;
-
Υπάρχουν πολλά αλλα σου προτείνω από προσωπική εμπειρία το Polarchem Carnauba. Φοβερό αποτέλεσμα, ασφαλές και προστατευέι και το βερνίκι.
-
Θα το πάρω thanks
-
Tο θεμα στρωσιμο το εχω ψαξει παρα πολυ. Δουλεψε το αμαξι σε ολο το ευρος των στροφων μεχρι 4500 μαξ χωρις αποτομα πατηματα στο γκαζι αλλα σταδιακα.... αυτα μεχρι τα 1000 κμ. Απο εκει και μετα μην φοβασαι κατι...ανοιξε το. αλλαγη λαδιων προτεινω στα 3000-4000 κμ την πρωτη φορα και οποιος θελει να κρατησει χρονια το αμαξι του τις αλλαξες καθε 5000-6000 κμ
-
@ThaSaint
Συμφωνώ με την άποψη σου. Νομίζω οτι όντως πρέπει να αλλάζει το λάδι κάθε 5-6 χιλ.
Το απορρυπαντικό είναι απο Meintanis;
-
Μην γράφετε αναπόδεικτες αστειότητες. Τα σύγχρονα λάδια είναι φτιαγμένα για να διαρκούν 20 και 30 χιλιάδες χλμ ή 1-2 χρόνια, αναλόγως των προδιαγραφών. Οι δοξασίες του 1821, με τα λάδια που είχαμε τότε, καλό είναι να σταματήσουν κάποια στιγμή.
-
Παιδιά γιατί το αυτοκίνητο παίρνει asea c2; Με αυτή την προδιαγραφή ήταν το λαδι που έπαιρνε το diesel που είχα λόγω του πετρελαίου που επέστρεφε στο κάρτερ.
-
@ThaSaint
Συμφωνώ με την άποψη σου. Νομίζω οτι όντως πρέπει να αλλάζει το λάδι κάθε 5-6 χιλ.
Το απορρυπαντικό είναι απο Meintanis;
Η Polarchem είναι ελληνική εταιρία που ασχολείται με τον χώρο περιποίησης του αυτοκινήτου. Προϊόντα τους θα βρεις σε διάφορα καταστήματα στην Ελλάδα. Πάρε το από όπου σε βολεύει δεν έχει σημασία.
Νέο Honda Civic 2017