-
καλησπερα,
Εχω αλλαξει ζαντες και το μπροστα αριστερο λαστιχο σκιστηκε με αποτελεσμα να βαλω καινουργιο. Από την στιγμη που το εβαλα το λαμπακι δεν εσβηνε. Πήγα στον Σωτηροπουλο στην Κηφισιας αλλα δεν μπορουσαν να το σβησουν.
Αναγκαστικά πηγα στον Σαρακακη και το εσβησε ο ηλεκτρολογος. Αλλα μου εξηγησε οτι το συστημα πιεσης ελαστικου δεν μετρα την πιεση (δεν εχει δλδ αισθητηρα σε καθε λαστιχο) αλλα υπαρχει συνολικα ενας αισθητηρας που μετραι την φθορα των ελαστικων αναλογα με τον χρονο που χρειαζεταιι ο τροχος να κανει μια πληρη περιστροφη. Οπότε επειδή τα υπόλοιπα λαστιχα ειχαν ηδη φθαρει το καινουργιο χτυπαγε διαφορετικα στο συστημα. Οποτε πηγα και μου το εσβησε χωρις κοστος.
giorgosand wrote:
καλησπερα παιδια!! μου αναψε ο αισθητηρας αερα ελαστικών. εβαλα αερα( η αληθεια ειναι οτι ειχα να το ελεγξω καιρο) αλλα το λαμπακι δεν σβηνει εχει κανεις ιδεα τι μπορω να κανω?
Μηπως να βαλεις παραπανω, κι οταν σβησει να αφαιρεσεις και να βαλεις την σωστη πιεση ?
-
Καλησπερα!
Εχω παθει και γω το ιδιο! Το εχω παρατηρησει να συμβαινει μονο σε πολυ μεγαλες ταχυτητες τυπου 150-170 και πανω. Εκανα οτι και συ αλλα δεν εβγαλα καποια ακρη ουτε απο τον Σαρακακη μπορουσαν να καταλαβουν τι γινεται. Τωρα ειμαι στα 40.000 και τα τελευταια 10.000 δεν το εχει ξαναβγαλει.
Καλημέρα.Έχω το 1.5 hatchbach.( Μάρτιος του 2018 15000 χλμ). Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει συμβεί σε κάποιον, να του ανάψει η ένδειξη του λαδιού (πορτοκαλί τσαγιέρα με μια αντίσταση από κάτω), Κατευθυνόμουν προς Αγρίνιο κι ενώ είχα για αρκετή ώρα 170 χλμ ανάβει το λαμπάκι. Κόβω και σταματάω σε μια άκρη και σβήνω-ανάβω μηχανή, Σβήνει το λαμπάκι. Μπαίνω Αγρίνιο, πάω στο service. Τα λάδια τα είχα αλλάξει το καλοκαίρι και ήταν εντάξει.Το κοιτάει ο μάστορας δεν βλέπει κάτι. το βάζει στο διαγνωστικό δεν βγάζει βλάβη. Μου λέει μπορεί να κόλλησε ο αισθητήρας. Μου έχει ξανατύχει μου λέει! Φεύγω. Προχωράω 500 μέτρα ξανανάβει το λαμπάκι. Ξαναγυρίζω στο συνεργείο του το δείχνω .Σβήνω ανάβω φεύγει το λαμπάκι. Να βγάλουμε τον πόλο της μπαταρίας μου λέει. Μην ανησυχείς, τα λάδια είναι εντάξει. Καλά άστο του λέω και φεύγω. Έχω επιστρέψει στη βάση μου (Πύργος), δεν έχει αντιπροσωπεία και για service πηγαίνω Τρίπολη. Θα μιλήσω με τον μάστορά μου να μου πει τη γνώμη του και θα δω. Στάθμη λαδιού οκ. Πίεση λαδιου; Αισθητήρας; Κάπου διάβασα ότι μπορεί να έχει πιάσει κάτι το φίλτρο λαδιού και προς στιγμή να επηρέασε την πίεση λαδιού. Το καλοκαίρι όργωσα την Ελλάδα και δεν είχα κάποα ένδειξη. Ευχαριστώ.
-
Καλησπερα,
εχει κανεις ασχοληθει με τον ατμοσφαιρικο φωτισμο που εχει η Honda σαν εξτρα? Τον αναφερει σαν illumination pack 1-4. Ειχα ρωτησει για εγκατασταση και το κοστος ξεφευγε.. Περιπου 800 -900 ευρω στον Σαρακάκη.
Εχει βαλει καποιος ατμοσφαιρικο φωτισμο μη εργοστασιακο στο civic του?
-
λίγο στα αμερικανικά φόρουμ που διάβασα, γράφανε πως δεν είναι κάτι το τόσο σπέσιαλ και ειδικά στις τιμές που το βάζουν.
-
εννοώ το εργοστασιακό, τα παιδιά εδώ θα σου πουν σίγουρα για κάτι εκτος εργοστασιου
-
Είναι στο στάνταρ εξοπλισμό η μεταβλητή αναρτηση;; Η όχι. Για πες.
ειναι στην εκδοση sport plus
-
Όταν πήρα στην αντιπροσωπεία να ρωτήσω για 1 φίλο που τελικά πήρε το sport, μου είπαν ότι δεν υπάρχει sport plus ετοιμοπαραδοτο και ότι πρέπει να γίνει ειδική παραγγελία. Γνωστές αλχημείες του μάρκετινγκ.
-
Δεν νομίζω να προτεινεις καμμία λύση σαν του Enzo που ξεβρακωσε το μισό αμάξι.
-
Δεν νομίζω να προτεινεις καμμία λύση σαν του Enzo που ξεβρακωσε το μισό αμάξι.
-
[quote=marcelous7]
denzag wrote:
Καλησπερα!
Εχω παθει και γω το ιδιο! Το εχω παρατηρησει να συμβαινει μονο σε πολυ μεγαλες ταχυτητες τυπου 150-170 και πανω. Εκανα οτι και συ αλλα δεν εβγαλα καποια ακρη ουτε απο τον Σαρακακη μπορουσαν να καταλαβουν τι γινεται. Τωρα ειμαι στα 40.000 και τα τελευταια 10.000 δεν το εχει ξαναβγαλει.
Καλημέρα.Έχω το 1.5 hatchbach.( Μάρτιος του 2018 15000 χλμ). Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει συμβεί σε κάποιον, να του ανάψει η ένδειξη του λαδιού (πορτοκαλί τσαγιέρα με μια αντίσταση από κάτω), Κατευθυνόμουν προς Αγρίνιο κι ενώ είχα για αρκετή ώρα 170 χλμ ανάβει το λαμπάκι. Κόβω και σταματάω σε μια άκρη και σβήνω-ανάβω μηχανή, Σβήνει το λαμπάκι. Μπαίνω Αγρίνιο, πάω στο service. Τα λάδια τα είχα αλλάξει το καλοκαίρι και ήταν εντάξει.Το κοιτάει ο μάστορας δεν βλέπει κάτι. το βάζει στο διαγνωστικό δεν βγάζει βλάβη. Μου λέει μπορεί να κόλλησε ο αισθητήρας. Μου έχει ξανατύχει μου λέει! Φεύγω. Προχωράω 500 μέτρα ξανανάβει το λαμπάκι. Ξαναγυρίζω στο συνεργείο του το δείχνω .Σβήνω ανάβω φεύγει το λαμπάκι. Να βγάλουμε τον πόλο της μπαταρίας μου λέει. Μην ανησυχείς, τα λάδια είναι εντάξει. Καλά άστο του λέω και φεύγω. Έχω επιστρέψει στη βάση μου (Πύργος), δεν έχει αντιπροσωπεία και για service πηγαίνω Τρίπολη. Θα μιλήσω με τον μάστορά μου να μου πει τη γνώμη του και θα δω. Στάθμη λαδιού οκ. Πίεση λαδιου; Αισθητήρας; Κάπου διάβασα ότι μπορεί να έχει πιάσει κάτι το φίλτρο λαδιού και προς στιγμή να επηρέασε την πίεση λαδιού. Το καλοκαίρι όργωσα την Ελλάδα και δεν είχα κάποα ένδειξη. Ευχαριστώ.
Φίλε Marcelous7 δεν έχω κάνει κάτι ακόμα. Περιμένω το επόμενο service. Ένας μου είπε ότι στο πρώτο service μου είχαν βάλει περισσότερο λάδι. Άλλος ότι μπορεί να μην έχει πατήσει καλά το φίλτρο λαδιού ή να έχει πιάσει κάτι, άλλος για το φλοτέρ. Αλλά βλέπω αρκετούς να το αναφέρουν. Τυχαίο; Από την μια μεριά δεν φαίνεται να είναι κάτι ανησυχητικό, από την άλλη όμως η ένδειξη με αγχώνει!
-
Καλησπέρα στην παρέα. Έχοντας στην κατοχή μου ένα ΕΡ2 και με την προοπτική να το αλλάξω στο 2020, η επιλογή είναι βέβαια πάλι HONDA. Θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους του νέου civic sport, αν έχει αρκετούς χώρους γενικά το αυτοκίνητο για μια 4μελής οικογένεια και επίσης ποιά είναι η διαφορά του sport με το sport plus?
-
Καλησπέρα στην παρέα. Έχοντας στην κατοχή μου ένα ΕΡ2 και με την προοπτική να το αλλάξω στο 2020, η επιλογή είναι βέβαια πάλι HONDA. Θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους του νέου civic sport, αν έχει αρκετούς χώρους γενικά το αυτοκίνητο για μια 4μελής οικογένεια και επίσης ποιά είναι η διαφορά του sport με το sport plus?
Καλησπέρα, φίλε! Για τους χώρους που ρωτάς, τετραμελη οικογένεια έχω κι εγώ και το καλοκαίρι κάναμε κάμπινγκ με όλον μαςτον εξοπλισμό +καρότσι της μικρής(δεν αναφέρω τα αυτονόητα παιδικά καθίσματα πίσω ), οπότε μην σε απασχολεί αυτό και δώσε βάρος σε άλλα χαρακτηριστικά που σε ενδιαφέρουν!
-
Τετραμελής οικογένεια κ εμείς. Ο μεγάλος 4,5 ο μικρός 2,5. Φέτος διακοπές με καρότσι κ πράγματα παραλίας μαζί με τις βαλίτσες, ψυγειάκι κλπ ... είχε κ άλλο χώρο!!
Στην κατηγορία του (μικρομεσαίο) έχει τους μεγαλύτερους χώρους (τουλάχιστον αυτό θυμάμαι τότε που έψαχνα από τα συγκριτικά τεστ).
-
Το 1.5 έχει 420 λίτρα και το 1000άρι έχει 478 λίτρα.
Το plus έχει:
Ηλιοροφή
Δυναμική ανάρτηση (πιο σπορ) με πάτημα κουμπιού.
Ξεκλείδωμα χωρίς κλειδί και εκκίνηση με κουμπί
Προειδοποίηση τυφλής γωνίας
11 ηχεία audio
Ασύρματη φόρτιση για κινητό.
Επίσης σημερα έβαλα το 'πιάτο' από καουτσούκ στο πορτ μπαγκάζ. Ποιοτικότατο. 80 ευρω απο την αντιπροσωπία
-
1770€ διάφορα η sport από την sport plus. Δηλαδή το 6,3% των χρημάτων του συνολικού ποσού. Σίγουρα δεν είναι αμελητέο πόσο, αλλά όταν φτάσεις να δώσεις 28 χιλιάρικα για αυτοκίνητο νομίζω μπορείς να ανταπεξέλθεις σε ένα 6-7% επιπλέον.
Κάνε, αν μπορείς, test drive για να διαπιστώσεις αν σου αρέσει/χρειάζεσαι τα ρυθμιζόμενα αμορτισέρ.
-
Τα ρυθμιζόμενα αμορτισέρ (πατημένο το κουμπί στο σκληρό) δεν είναι για να έχεις οικογένεια μέσα. Το αυτοκίνητο διαβάζει και τα χαλικάκια.
Όταν όμως οδηγάς μόνος σου ή με φίλο....
-
Τα μόνα που 'ζηλεύω' απο το plus και θα τα ήθελα στο sport είναι 1) Η ηλιοροφή και σε δεύτερη μοίρα η προειδοποίηση τυφλής γωνίας ....Αλλά απο την στιγμή που δεν μπορούσα να τα βάλω μεμονωμένα στο sport δεν προχώρησα στο plus....
-
Καλημερα παιδια, πριν λιγο γυρισα απο τη honda. μια ρυθμιση απο το τιμονι ηταν που δεν μπορουσα να βρω για την ενδειξη των ελαστικων! ολα καλα!
-
Το ταψί απο καουτσούκ στο πορτ μπαγκαζ νομίζω ενισχύει την ηχομόνωση, γιατί κάθεται ακριβώς και σφηνωτά περιμετρικά. +1 και για αυτό
-
Αυτό το σκαφάκι προστασίας έβαλες;
Νέο Honda Civic 2017