-
Sabas_Thess wrote:
το μεγαλύτερο (για να μην πω το μοναδικό!) μειονέκτημα ενός εξαιρετικού οχήματος!!
Εσύ θα μας τρελάνεις μου φαίνεται! Φταίω εγώ μετά που σας τα χώνω;;
Τεσπα, καλωσήρθες στη λογική. Αν πάρεις και το αμάξι, θα μεταλλαχθείς εντελώς σαν τον άλλο φίλο (δε θυμάμαι το νικνειμ του τώρα και δε μπορώ από εδώ που γράφω να δω προηγούμενες δημοσιεύσεις-new site for the win!) που του μαζεύουμε τα σάλια από το φόρουμ!
Καταρχήν το λάθος που κάνεις (και εσύ) με εμένα είναι ότι δεν σαρεσει το ύφος μου (λογικό είναι γραπτός λόγος, αν με ήξερες real θα έκανες κοιλιακούς απ' τα γέλια) και παρεξηγείς λόγο υπερβολικής αγάπης προς το αμάξι σου την 'σκληρή' κριτική.
Δεύτερον συγκεκριμένα το Civic το λάτρευα και το λατρεύω. Το θεωρώ μηχανολογικά συγκλονιστικό. Από εκεί και πέρα έχει τα θέματα του σας αρέσει δεν σας αρέσει. Αν παρατήρησες είπα στον φίλο 'να χαίρεσαι τον δυναμίτη σου'. Δεν του είπα ούτε να 'χαίρεσαι την ποιότητα κύλισης σου' ούτε 'να χαίρεσαι την ποιότητα κατασκευής/συναρμολόγησης σου' ούτε 'να χαίρεσαι τον κεντρικό σου αντιπρόσωπο'. Αυτά και σταματάω εδώ γιατί δεν θέλω να μου την πέσουν σε άλλο ένα forum να με φάνε γιατί πλατιάζω, μαλώνω κλπ κλπ κλπ γραφικά...
Το ότι επιλέγω πως δεν κάνει για εμένα με το συγκεκριμένο timing στη ζωή μου δεν σημαίνει ότι δεν εκτιμώ/ζηλεύω πολλά από αυτό ή/και ότι το θεωρώ σαβουρα άχρηστο και όσους το επέλεξαν μ@λ@κες και ηλίθιους...
-
Περιμένω και από εκεί κάποιος απαντήσει αλλά ακόμα τπτ..μακάρι κάποιος να μας διαφωτίσει.. έχω android, όχι ios οπότε...
Δοκίμασε να μπεις να ρωτήσεις και στο forum του club είναι εξαιρετικά τα παιδιά εκεί.
-
club?? HHC?
-
club?? HHC?
Civic club
-
Απο πρόσφατο συγκριτικό στο car and driver .........
'Αποδεχόμενος, λοιπόν, την εξόφθαλμη διαφορετικότητά του, οφείλεις να ζήσεις και με τις εργονομικές ιδιαιτερότητες που κρύβει ο θάλαμος επιβατών, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του οποίου θα μπορούσαν κάλλιστα να συγκριθούν με οποιαδήποτε premium κατασκευή. Έτσι, παρά την “κουρασμένη” εικόνα του συγκεκριμένου Civic της συγκριτικής δοκιμής μας και τα σχεδόν 30.000 μαρτυρικά χιλιόμετρα στην ελληνική άσφαλτο, η απουσία τριγμών ή ουσιαστικών φθορών στο εσωτερικό φαντάζει ως ένα μικρό ιαπωνικό θαύμα.'
-
Ποιό ιαπωνικό θαύμα ως αγαθέ συντάκτη? Bρετανικό εννοείς.
-
Ποιό ιαπωνικό θαύμα ως αγαθέ συντάκτη? Bρετανικό εννοείς.
Σσσσσ.., δεν τα λέμε δυνατά αυτά, θερίζουν τα εγκεφαλικά...
-
Α καλά , αυτό πείραξε δηλαδή........Δηλαδή και το κορυφαίο SUV της Audi το Q7 που βγαίνει στην Σλοβακία θα μιλάμε για Σλοβακικό θαύμα το Passat που θα βγαίνει στην Τουρκία , τουρκικό θαύμα κ.ο.κ....
-
Το Hatchback νομίζω είναι ιαπωνικής κατασκευής
-
Αγγλικής είναι
-
Lap wrote:
Αγγλικής είναι
Σωστά Αγγλικής , το sedan κατασκευάζεται στην Τουρκία , όπως και η Corolla sedan . Και η Toyota Corolla liftback που ειχα και ηταν παραγωγής 1999 ηταν κατασκευασμένη στην Αγγλία
-
Και επειδή σε κάποιο παλιότερο post κάποιος είχε πρόβλημα ο τρόπος είναι ο εξής:
-
βάζεις ενα usb stick στο αμάξι και πατάς update
-
παίρνεις το stick πας σε κάποιο pc
-
κατεβάζεις την εφαρμογή Garmin Express (https://honda.garmin.com/honda/site/generalInstructions2019b)
-
ακολουθείς οδηγίες κατεβάζεις τους νέους χάρτες
-
επιστρέφεις με το ίδιο στικάκι στο αμάξι
-
πας πάλι χάρτες ξανά update με αναμένη μηχανή (καμιά ώρα υπολόγισε)
Έχω δει βελτίωση πάντως. Όποια απορία εδώ είμαστε
-
-
Εγώ είχα πρόβλημα με τους χάρτες, καθώς ναι μεν είχε κάνει το update, αλλά μου είχε εξαφανίσει τους δρόμους.
Το πρόβλημα (μάλλον) ήταν ότι η εγκατάσταση έγινε από mac κ όχι από Windows. Όταν το έκανα μετά από Windows, πέρασαν μια χαρά. Τώρα φοράει του 2020. -
3μηνη παράταση από την Ε.Ε. για το Brexit. 3 μήνες παράταση αγωνίας για όσους περιμένουν να μάθουν νέες τιμές και ημερομηνία άφιξης του Facelift. Ίσως ναναι πάντως μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους δεν έχουν θέμα να περιμένουν το Facelift καθώς λογικά θα πάρουν παράταση και οι τιμές προσφοράς του υπάρχοντος μοντέλου. Ορματε στις κατά τόπους Honda και πιέστε για εκπτώσεις από αύριο!!
Επίσης, Χρόνια πολλά ζήτω το έθνος!!
-
Προσπαθώ να βρω τη σύνδεση μεταξύ Brexit, facelift του Civic, τιμών προσφοράς και εθνικής εορτής και ΔΕΝ τα καταφέρνω! Γιατρέ μου, μια βοήθεια...
-
ΔΕΝ τα καταφέρνω!
Δεν είσαι ο μόνος...
-
Προσπαθώ να βρω τη σύνδεση μεταξύ Brexit, facelift του Civic, τιμών προσφοράς και εθνικής εορτής και ΔΕΝ τα καταφέρνω! Γιατρέ μου, μια βοήθεια...
Ευκολάκι, κοινός παρονομαστής οι Άγγλοι
-
harisma23 wrote:
Ναι αλλά ο Σκόμπι δεν ξηγήθηκε σωστά μετά... Χαχα...
-
vasvo wrote:
harisma23 wrote:
Ναι αλλά ο Σκόμπι δεν ξηγήθηκε σωστά μετά... Χαχα...
Άσε μαντάρα τα κάνανε στο managment και δώσανε μετά την αντιπροσωπεία στους Αμερικάνους οι οποίοι χρησιμοποίησαν την τελευταία τεχνολογία σε 'λιπαντικά' και 'καύσιμα'!!!
-
Κάποιοι έχουν άποψη και γνώσεις ακόμα και για το τελευταίο σωληνάκι του κινητήρα του αλλά 'δεν ξέρουν' ότι κατασκευάζεται στην Βρετανία. Έδωσα 'πέναλτι' για ειρωνία....
Για την ιστορία το είπα γιατί υπάρχει κόσμος που κυνηγάει τέτοιες ευκαιρίες/προσφορές αντιπροσωπειών. Οι προσφορές αυτές έχουν ξεκινήσει ήδη και λογικά με τα νέα δεδομένα θα πάρουν παράταση. Εμένα /ΝΑ και αν μπουν δασμοί, /ΝΑ και αν δεν μπουν, /ΝΑ και για τα υπόλοιπα. Ούτε ήρθε η ώρα μου να κάνω αγορά, ούτε για Civic πάω όταν θα έρθει η ώρα.
Νέο Honda Civic 2017