-
Χαχα ωραίο το βιντεάκι! Το αποθήκευσα στο folder με τα εκπαιδευτικά .
Από τα συμφραζόμενα σου καταλαβαίνω ότι σου δούλευε κανονικά και δε σου δουλεύει πια. Έτσι δεν είναι; Βουρ για συνεργείο λοιπόν!
Λες να την πατήσαμε με την περίφημη αξιοπιστία της Honda;; Τόσο γκαντέμηδες πια; -
Αν δεν πηδήξει δόντι η καδένα, δεν καίει 1λιτρο λάδι στα 1000χλμ ή σκάσει το turbo, πολλαπλασιαστες κλπ κλπ δεν δέχομαι κουβέντα για την αξιοπιστία των Honda!!!
Μαλακια αυτό με το φλας, αλλά μην λέμε και ότι θέλουμε.
Με χιούμορ το ποστ, δεν αρπάχτηκα. Άλλωστε δεν έχω Honda. ΧιχιχιSent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Τώρα άμα σας πω ότι ξαφνικά άρχισε πάλι να δουλεύει από μόνο του.. τι να πω.. είπαμε.. δε σπάνε δε χαλάνε...χαχαχαχα
-
Ο χρήστης snp έγραψε:
δε σπάνε δε χαλάνε..και αν σπάσουν, φτιάχνουν μόνα τους!!!
-
Μετά από 4,5 μήνες επιτέλους ήρθε και το δικό μου sport σε sonic grey.
Σχεδόν είχα ξεχάσει ότι το είχα παραγγείλει γιατί έπεσαν πολλά τον τελευταίο καιρό, αλλά χθες πήγαμε να το δούμε από κοντά και ήταν δίπλα σε ένα Polished Metal.
Τελικά το gut feeling ήταν σωστό και τουλάχιστον για εμάς δεν μετανιώσαμε την επιλογή του SGP, παρόλο που έγινε τελείως στα τυφλά.Επίσης για όσους ενδιαφέρονται με ενημέρωσε ο υπεύθυνος ότι υπάρχει στοκ σε άσπρο, κόκκινο και μερικά κομμάτια SGP , ετοιμοπαράδοτα σε περίπου 10 μέρες.
Ελπίζω μέχρι την Παρασκευή να έχουμε κλείσει με τα διαδικαστικά οπότε εντυπώσεις λίγο αργότερα.
Η απαραίτητη φωτό στο parking lot:
-
Μεγειές! με το καλό να το παραλάβεις και καλές βόλτες!
-
Καλοταξιδο φιλε μου και καλα χιλιομετρα!!!!
-
Παρέλαβα τελικά χθες So far so good, το αυτοκίνητο τα σπάει αλλά θα γράψω εντυπώσεις μόλις διανύσω ικανοποιητικό αριθμό χιλιομέτρων.
Μερικές γρήγορες απορίες όμως για το Infotaiment:
-
Υπάρχει κάποιο setting ώστε να δείχνει την εξωτερική θερμοκρασία και στην μεγάλη οθόνη, εκτός από το driver instrument cluster ;
-
Υπάρχει δυνατότητα να ακυρωθούν/απενεργοποιηθούν μερικές από τις πηγές ήχου;
Δηλαδή θα ήθελα να ακυρώσω DAB/ΑΜ/Ipod/USB/Αudio Apps ώστε όταν scrollάρεις από τα χειριστήρια στο τιμόνι να πηγαίνει FM>Bluetooth/AndroidAuto>FM χωρίς να κάνει κύκλο όλες τις πηγές. -
Δεν μου δούλευε το χειριστήριο στο τιμόνι για το voice input, αλλά μπορεί να είναι και θέμα του κινητού. Το voice control για κλιματισμό etc που γράφει στο manual το έχει δουλέψει κανείς; Κάνει τίποτα;
-
-
Καλοτάξιδο φίλε μου, σου έκατσε ωραία τώρα με το τριήμερο!
Βάλε κι άλλες φωτογραφίες όταν μπορέσεις και γράψε εντυπώσεις, αν θέλεις -
-
Καλοτάξιδο και από εμένα!
Έχει πάρει κάνεις την έκδοση sport plus να μας πει τι λέει η προσαρμοσμένη ανάρτηση;
-
Λοιπόν, παίδες, παρέλαβα την Παρασκευή που μας πέρασε ένα κόκκινο hatcback sport, έχω κάνει ήδη 500 χιλιόμετρα κι αυτό που έχω να πω με μια φράση είναι ότι το αυτοκίνητο είναι...τανκ!!!Μπαίνεις μέσα και νιώθεις ανίκητος(δεν είσαι, αλλά έτσι νιώθεις)!!!Έκανα τα απαραίτητα ανοίγματα σε αυτοκινητόδρομο, όπου με εντυπωσίασε η σταθερότητα του κι οι ρεπριζ του!!!Έκανα και μια ανάβαση, όπου πήγαινε τρένο στις στροφές! Και με την χρήση του econ είμαι μόλις στα 5,7l/100km!!!! Η τεχνολογία του είναι γαμάτη, η εμφάνιση του είναι...πως να το χαρακτηρίσω όταν δυο ντελιβεράδες παραλιγο να τρακάρουν γυρνώντας να το δουν κι ο τρίτος σχεδόν έβαλε το κεφάλι του μέσα; Για να μην αναφερθώ στο τι γίνεται στα φανάρια...από πεζούς κι οδηγούς!!! Αχχχχ...έρωτα!!!
-
-
Για πες μου, τι σε προβληματίζει και σου φαίνεται...περίεργο!!!
Αν λες για την κατανάλωση, για να σε προλάβω, τα περισσότερα χιλιόμετρα έγιναν με τα παιδιά μέσα και τα ανοίγματα όταν ήμουν μόνος!!! -
Έκανε ο Σ προφίλ στους 4Τ ???
-
Ο χρήστης imakis έγραψε:
Λοιπόν, παίδες, παρέλαβα την Παρασκευή που μας πέρασε ένα κόκκινο hatcback sport, έχω κάνει ήδη 500 χιλιόμετρα κι αυτό που έχω να πω με μια φράση είναι ότι το αυτοκίνητο είναι...τανκ!!!Μπαίνεις μέσα και νιώθεις ανίκητος(δεν είσαι, αλλά έτσι νιώθεις)!!!Έκανα τα απαραίτητα ανοίγματα σε αυτοκινητόδρομο, όπου με εντυπωσίασε η σταθερότητα του κι οι ρεπριζ του!!!Έκανα και μια ανάβαση, όπου πήγαινε τρένο στις στροφές! Και με την χρήση του econ είμαι μόλις στα 5,7l/100km!!!! Η τεχνολογία του είναι γαμάτη, η εμφάνιση του είναι...πως να το χαρακτηρίσω όταν δυο ντελιβεράδες παραλιγο να τρακάρουν γυρνώντας να το δουν κι ο τρίτος σχεδόν έβαλε το κεφάλι του μέσα; Για να μην αναφερθώ στο τι γίνεται στα φανάρια...από πεζούς κι οδηγούς!!! Αχχχχ...έρωτα!!!Ωραίος φίλε!
Καλοτάξιδο λοιπόν και πολλά ασφαλή χιλιόμετρα (ειδικά αφού βάζεις και τα παιδιά μέσα)!!
Βάλε μας όμως και καμιά φωτό γιατί το κόκκινο σπανίζει!Υ.Γ. Εγώ συνεχίζω να το απολαμβάνω πολύ το αμάξι και έχω ξαναβρεί (όπως έχω πει και παλιότερα) τη χαρά του οδηγείν!
Σήμερα πάλι, ερχόμενος στη δουλειά, απλά δε μου έκανε καρδιά να φτάσω και να σβήσω οπότε έκανα μια μικρή παράκαμψη καμιά 50αριά χιλιομέτρων... -
Θέλεις, φίλε μου, KostasSC να μας πει τι σε κάνει να αναρωτιέσαι αν έκανε προφιλ ο Σ;;; Γράφω πάντα όπως νιώθω, χωρίς υπερβολές και χωρίς εκπτώσεις!
Sargus, ευχαριστώ, επίσης καλοτάξιδο...βρήκα κι εγώ αυτή την χαμένη απόλαυση της οδήγησης ξανά!!!Με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω φώτο!!! -
Ο χρήστης imakis έγραψε:
Θέλεις, φίλε μου, KostasSC να μας πει τι σε κάνει να αναρωτιέσαι αν έκανε προφιλ ο Σ;;; Γράφω πάντα όπως νιώθω, χωρίς υπερβολές και χωρίς εκπτώσεις!
Sargus, ευχαριστώ, επίσης καλοτάξιδο...βρήκα κι εγώ αυτή την χαμένη απόλαυση της οδήγησης ξανά!!!Με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω φώτο!!!Ο τόσος ενθουσιασμός από το πρώτο σου ποστ...
-
Τελικα τι τιμη βγαινει το sport?
-
- Δεν έχει αλλάξει κάτι όσο γνωρίζω.
Ο χρήστης kostasSC έγραψε:
Ο τόσος ενθουσιασμός από το πρώτο σου ποστ...
Χιούμορ ήτανε; Αν ναι, δεν το κατάλαβα ούτε εγώ. Αν όχι, δεν ήταν ωραίο αυτό που του έγραψες.
Μπήκε ο φίλος κατενθουσιασμένος για το καινούργιο του αμάξι και εσύ τον πήρες από τα μούτρα;
Τι φάση; Έχεις κάποιο άλλο αμάξι εσύ και το είδες ανταγωνιστικά προς το δικό σου;
Νέο Honda Civic 2017