-
Ασε την οπελ να σου λεει οτι μακακιες υελει. Λεφτα θελουν να αρπαξουν. Σου λεω να καταγραφεις κωδικο βλαβης οχι μονο τωρα αλλα οποιαδηποτε φορα πας συνεργειο στο μελλον. Παντα ζητα κωδικο βλαβης. Κωδικο οχι την ερμηνεια του μηχανικου. Γνωμη μου παντα. Ο καθενας οπως βολευεται και θεωρει σωστο. Και το σερβοφρενο φερνει τρεμουλο και αλλαζει τα καυσαερια ωστε να δειχνει προβλημα ο λαμδα;
τα κλαπετα της εισαγωγης τα εφτιαξες; Ανοιγοκλεινουν η μενουν ακομα συνεχεια κλειστα; Δεν το ρωταγες αυτο στην οπελ ποτε πρεπει να ανοιγουν. Μονο υπο φορτιο η με απλο γκαζι; -
Ο χρήστης ohristou έγραψε:
Ασε την οπελ να σου λεει οτι μακακιες υελει. Λεφτα θελουν να αρπαξουν. Σου λεω να καταγραφεις κωδικο βλαβης οχι μονο τωρα αλλα οποιαδηποτε φορα πας συνεργειο στο μελλον. Παντα ζητα κωδικο βλαβης. Κωδικο οχι την ερμηνεια του μηχανικου. Γνωμη μου παντα. Ο καθενας οπως βολευεται και θεωρει σωστο. Και το σερβοφρενο φερνει τρεμουλο και αλλαζει τα καυσαερια ωστε να δειχνει προβλημα ο λαμδα;
τα κλαπετα της εισαγωγης τα εφτιαξες; Ανοιγοκλεινουν η μενουν ακομα συνεχεια κλειστα; Δεν το ρωταγες αυτο στην οπελ ποτε πρεπει να ανοιγουν. Μονο υπο φορτιο η με απλο γκαζι;ναι, γιατι απο εκει τραβαει μη μετρησιμο αερα ο κινητηρας.
-
καλή σάς μέρα.
Πήγα στο μάστορα σήμερα βάλαμε πάνω το σερβο δουλευε κανονικά η μηχανή οπος ήταν αναμενόμενο αλλα....δέν είχα φρένα...πφφφ χαλασμένο σέρβο..
οπότε το ξυλώσαμε πάλι και αφου απογοητετηκαμε μαζί με το μάστορα του ειπα να ανοίξει το 1ο σερβο που ειχα πάνω να δουμε τι έχει να το επισκευάσουμε αν γίνετε..
το λύνουμε το στεκάρει ο μάστοράς το βλέπει κομπλέ, μου λέει φίλαράκι η περιπτοσή σου είναι περίεργη δέν μπορώ να καταλάβω το γίνετε..μην τα πολυλογώ το καθαρίζουμε του βάζει σιλικόνη σε όλους τους συνδέσμους και πάμε να το κλείσουμε..εντο μεταξύ του λέω πρίν το δέσει λές ρε μάστορα να έχει καμια τρύπουλα το καπάκι και να πέρνει αέρα?οχι οχι μου λέει αυτο δέν παίζει θα το καταλαβαίναμε..
εκει που το είχε πάνω στη μεγκενη και φέυγει να πάει κάπου πάω και το ψαχουλευω..και τι βλέπω???
αυτο εδώ..!!
](http://postimg.org/image/tp7v4y6sr/)[/img]
ραγισμένο στη βάση της τρόμπας! οι φωτο ειναι μόνο απο τη 1 μερια απο την άλη είχε κιάλο ράγισμα αλλα μικρότερο.
Αλλάξαμε καπάκια απο το δικό μου και απο το μεταχειρισμένο που πήρα το κουμπώσαμε πάνω και όλα κομπλέ.
ο μάστορας πολυ καλός και σαν άτομο και στη δουλεια του,εκανα 6 χιλιομετρα μέσα στη πόλη το αμάξι δουλευει αρκετα καλυτερα χωρις ρετάρισμα ειδικα στης χαμιλέσ στροφές πρίν έκανε κάτι περίεργα στην εκινηση και στης αλλαγες όποτε έπευτε το στροφόμετρο τώρα δουλευει πένα!!
αν δέν μου ανάψει λαμπάκι το μοτεράκι είναι έτοιμο..αντε να δουμε της επόμενες μέρες! -
Αν το θεμα τελικα ηταν αυτο, τις επομενες μερες να περιμενεις πιθανα ψιλοκομπιασματακια σε τυχαιες στροφες και φορτια, μεχρι να 'ξαναμαθει' να λειτουργει με τη σωστη ποσοτητα ψεκασμου το αυτοκινητο.
-
Μέχρι να γίνει αυτο να περιμένω κανα λαμπάκι?
ελπίζω να δω και μείωση κατανάλωσης γιατι μέχρι τώρα εχω την εντυπωση οτι καίει πολυ.. -
Παρομοιο προβλημα δεν εχω ξανακουσει σε οπελ. Αντε καλοταξιδο.
-
Ποσο σου καιει;
-
δέν έχω μετρήσει απλά βλέπω το δείκτη μου να κατεβαίνει λιγάκι γαμιοντας χωρις να κάνω ιδιετερα χιλιομετρα και μέσα στη πόλη. ειδικά πάω κεντρο γυρνάω (Λάρισα) και καταλαβαινει οτι ο δεικτης έχει κουνιθεί όσο το πάχος του..
Πριν λίγες μέρες που βγήκα καιέκανα 30 χιλιομετρα εκτος πόλης τοτε που πάλευα να ανέβει λαμπάκι πάλι κατευηκε αισθητα. ισος είμαι συνιθησνμένος με το χτ που του έβαζα ένα 10αρικάκι και εκανα 120-150 χιλιομετρα
Τώρα έχω ενα τικ κάτω απο μισο ντεπόζιτο και μιδένισα το μετρητη θα πάω το απογευμα καμια βόλτα εξω απο λάρισα θα κόψο και λίγες βόλτες μέσα στη λάρισα να δώ αν θα ανάψει λαμπάκι.
θα πάω καμια βόλτα στα τζαμπο να πάρω κανα καθαριστικο κανα αρωματικο..θα βγάλω φώτο πρίν και μετα το δείχτη μου να μου πείτε περιπου ποσο έκαψε φανταζομαι μπορει να υπολογιστει ετσι..
μέχρι τώρα μηχανη οδηγουσα και δέν εχω συντονιστει με το αμάξι. -
Ο χρήστης giannis_007 έγραψε:
Μέχρι να γίνει αυτο να περιμένω κανα λαμπάκι?
ελπίζω να δω και μείωση κατανάλωσης γιατι μέχρι τώρα εχω την εντυπωση οτι καίει πολυ..Που να ξερω?
Ειπαμε, με μαντεψιες δεν γινεται δουλεια. -
πάμε πάλι απο την αρχη..οδυσεια αυτο το αμάξι....λαμπάκι μου άναψε ξανα σάν να μήν άλλαξε τίποτα..
και η κατανάλωση μου παίζει να είναι και μεγάλη..δείτε διαφορές 5 χιλιομετρα εκανα ολα κιολα μεσα στη πολη ουτε τερμα οικονομικα ουτε τερμα καταναλωτικα ...
για πειτε μου..να δω με τι μουτρα θα ξαναππάω στην οπελ να τους πώ ξαναδιαβάστε μου βλάβη..
[img -
Να πας να στο διαβασουνε....(το λαμπακι).
Ο φρενας που ειναι μορτης δεν εχει διαγνωστικο?Οταν μαθεις κωδικο (ή κωδικους, μπορει να ειναι παραπανω απο ενας), το συζηταμε.
-
οχι δεν ειχε..
τη καταναλωση μου πως την κοβεις? -
Ο χρήστης giannis_007 έγραψε:
οχι δεν ειχε..
τη καταναλωση μου πως την κοβεις?Γέμισε ντεπόζιτο, κάνε χιλιόμετρα μέχρι να αδειάσει και ξαναγέμισε. Δες πόσα έβαλες και διαίρεσε με τα χιλιόμετρα που έχεις κάνει για να έχεις μια αξιοπρεπή μέτρηση.
Οι εικόνες και οι γραμμούλες είναι συζήτηση καφενείου.
-
^ΑΥΤΟ
-
Κατ αρχήν μην απογοητεύεσε αφού μέχρι στιγμής δεν έχεις κάνει κάτι τζάμπα
Θα ξαναπάς να σου πουνε τους κωδικούς και τα λέμε
Μπορεί να χρειάζεται τελικά και ο λ
Μπορεί να είναι πολλά, εμείς εδώ είμαστε -
κατάλαβα..
οπότε απο δευτέρα τωρα..
να ρωτησω και κάτι ακόμα..
διάβασα πάλι σε κάτι συζητησεις απο φορουμ οτι θέλει ρεσέτ ο εγκέφαλος μετα απο παρόμοιες καταστάσεις κάποιος εδω ανέφερε οτι θέλει λίγο καιρό ο εγκέφαλος να ''συνηθήσει'' της αλλαγές..μήπως πρέπει να κάνω κάτι παρόμοιο? ενα σε σιντροεν είχε βάλει αέριο και επηδή δέν ρυθμήστικε σωστα ο ψεκασμός του αεριου και επηδη το αέριο δουλευε πολυ περισοτερη ώρα απότι η βενζήνα ο εγκέφαλος οποτε γυρνούσε σε βενζήνα οποτε ξεκινουσε δηλαδή είχε θέμα ρετάριζε άναβε λαμπάκι εσβινε κτλ..μολις έκανε ρεσέτ τον εγκέφαλο όλα του τα προβληματα λυθηκαν..
δέν θέλω να κάνουμε δίάγνωση οπος είπατε χωρίς κοδικους βλάβης κτλ δέν γινετε τιποτα απλά εξετάζω όλα τα σενάρια..
ψιλοξενερωσα σήμερα μολις άναψε λαμπάκι ξανά ημουν σιγουρος οτι λυθηκε το πρόβλημα..αλλα τιποτα .. ντρέπομε να ξαναπάω στην οπελ και να τους πώ οτι το σκάλιζα εγω τόσες μέρες και δέν έβγαλα άκρη οπότε πάρτε το τώρα εσείς και βρείτε τι έχει..ενα κολοδιαγνωστικο να είχα..αν πάρω αυτο εδώ θα κάνω δουλεια?
http://www.accestories.com/gr/shop/diag ... toy-detail
μόλις κατέβασα στο κινιτο την εφαρμογη που θέλει και είδα οτι μπορώ παρόλο που το κινιτό μου δέν είναι πολυ εξελιγμένο.. -
Ο'τι και να σου πουμε, παλι το δικο σου θα κανεις
Μη το σβησεις παλι το λαμπακι αστο να δεις τι ειναι
-
Ο χρήστης giannis_007 στις 09/10 έγραψε:
Καλημέρα το μοτέρ δέν κοπανάει αλλα ρετάρει στης χαμηλέσ στροφές μόνο..
Τι ενοείς με 1 καλώδιο και 1 πρόγραμμα στο κινητο?????για ξανα πές το αυτο?υπάρχει τετοιο καλώδιο?Ουτε καν καλωδιο, bluetooth
http://www.ebay.co.uk/itm/380703101895
Παραδειγμα ειναι, οτιδηποτε παρεις με τσιπακι ELM327 (προφανως αντιγραφες κινεζικες ειναι ολα) ειναι ενταξει
Εχει συγκεκριμενη πορτα καπου κοντα στον οδηγο το αυτοκινητο σου, (ολα εχουν μετα το 2001) το κοτσαρεις εκει και συνδεεσαι με ενα προγραμμα για κινητο Android που λεγεται Torque Pro (3-4€) με bluetooth και παιρνεις ΑΠΕΙΡΕΣ πληροφοριες...αν πάρω αυτο εδώ θα κάνω δουλεια?
http://www.accestories.com/gr/shop/diag ... toy-detail
μόλις κατέβασα στο κινιτο την εφαρμογη που θέλει και είδα οτι μπορώ παρόλο που το κινιτό μου δέν είναι πολυ εξελιγμένο..ναι θα κανει λεμε, αν εν τω μεταξυ κατσεις και διαβασεις τι κανει και γιατι και πως και πότε.
-
Θα το παραγείλω άυριο πρωι αχρειαστο δέν θα είναι, αφου μπαινει στο κιντιτο μου το πρόγραμμα κομπλέ..
απότι είδα εχει πολές χρησιμες λειτουργείες..οποτε μπορώ και στο μέλον να πάρω κανα ταμπλετακι και να το συνδέω στα ταξίδια που θα κανω να βλέπω πληροφορίες, να το έχω στο πραμπίζ με καμια βάση κ ετσι..ασε εχουμε ξεφυγει..
το βρήκα 30 ευρο άμεσα διαθέσιμο το σιτε που το πουλάει 14,70€ λέει παράδωση σε αρκετες μέρες -
α ξέχασα!! μετα κάνω και διαγνώσεις βλαβών στην περιοχή της Θεσσαλίας δωρεαν σε ολα τα μελη του φορουμ.. αχαχαχααχαα
Ρετάρισμα κινητήρα σε χαμηλές στροφές μόνο. Τί είναι;