-
Ο χρήστης giannis_007 έγραψε:
Κοψε δρομο αδερφε......μη μπλεξεις για κανενα λογο.[/quote]
Εχω 1 κακό...
Οποτε μου λένε οχι μην κάνεις αυτο οχι που πάς ετσι αυτα δεν ειναι για σένα κτλ κτλ θέλω ακομα ποιο πολυ να συνεχίσω[/quote]
Κουραγιο εχεις ακομη δρομο....... -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Κοψε δρομο αδερφε......μη μπλεξεις για κανενα λογο.
Εχω 1 κακό...
Οποτε μου λένε οχι μην κάνεις αυτο οχι που πάς ετσι αυτα δεν ειναι για σένα κτλ κτλ θέλω ακομα ποιο πολυ να συνεχίσω[/quote]
Κουραγιο εχεις ακομη δρομο....... [/quote]Μη τα θυμιζεις αυτα ρε συ. Θα πληγωθει ο γιαννης.
Το αμαξι αυτο φωναζε: ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ, ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ...ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ. -
Αισθητήρες λ με οξείδια του τιτανίου:
Μερικά αυτοκίνητα είναι εξοπλισμένα με αισθητήρες λ που αντί για οξείδια του Ζιρκονίου έχουν οξείδια του Τιτανίου, όπως συμβαίνει με μερικά Opel.
Η λογική λειτουργίας σε αυτή τη περίπτωση είναι εντελώς διαφορετική. Η ένδειξη που δίνουν στον εγκέφαλο είναι διαφορετική. Για την ακρίβεια η αντίσταση τους μεταβάλλεται απο τα 1000 Ohms όταν τον μείγμα είναι πλούσιο στα 20.000 Ohms όταν το μείγμα είναι φτωχό.
η είσοδος του αισθητήρα τροφοδοτείται σταθερά απο μια τάση 1 Volt ενώ η έξοδος είναι 0 Volt λόγω μιας αντίστασης. Όσο μεταβάλεται η αντίσταση στο διοξείδιο του Τιτανίου, τόσο μεταβάλεται και η τάση στην έξοδο του αισθητήρα. Όταν το μείγμα είναι πλούσιο τότε η αντίσταση στην έξοδο μικραίνει και η τάση εξόδου μεγαλώνει. Όταν το μείγμα είναι φτωχό η αντίσταση μεγαλώνει και η τάση στην έξοδο γίνεται μικρότερη.
Πηγη bmw forum
Το συγκεκριμενο corsa εμπιπτει στην ανω περιπτωση;
Αυτο το link ειναι αρκετα κατατοπιστικο και ξεσκονισα αυτα που θυμομουνα. Γιαννη διαβασετο.
http://www.bmwforum.gr/forum/showthread.php?t=13590 -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Λοπον εχοθμε καινουρια στοιχεια.
Εκανα την δοκιμη που έλεγα. ο λάμδα δέν ζεστενεται οπος φανταζόμουν..ουτε στο ελάχιστο..
με τον λάμδα συνδεδεμένο πάνω στη φίσα και ακουμπημένο πάνω στη μηχανη ειχα το αμάξι να δουλευει για αρκετη ωρα με΄χρι να ζεσταθούν τα νερα και δέν εβγαλε system failure εγραφε συνεχεια open loop due insuffisient tempreture.Tι κανεις βρε ανθρωπε;Ποιος σου είπε ότι θα δουλευει ο λ εκτός θέσης;
η αντισταση δεν βλεπω λογο να μη δουλευει... φαντασου τη λαμπα την κουκουναρα, περναει ρευμα απο μεσα και ζεσταινεται, για τετοιο μιλαμε.
Και πως κάνει κύκλωμα αφού δεν είναι βιδωμένος;
-
Μετην ηλεκτρικη αγωγιμοτητα του αερα. Φαντασου γιαννη μια λαμπα εκτος του ντουι στον αερα και να καιει το νημα της. Και ομως ο γιαννης το καταφερε. Βεβαια την πρωτια του την πηρε ο νικολα τεσλα. Παντως εχει ξαναγινει στην ιστορια. .
(Γιαννη κανουμε και λιγο πλακιτσα, μην φορτωσεις) -
Ο χρήστης Super@T έγραψε:
Στους UEGO από οτι βλέπω, το pump current είναι που δίνει το λ και όχι τα V.Να μετρήσει την αντίσταση του heating element δοκίμασε;
Δεν εναι τετοιος, απλος αιθητηρας ειναι. Αυτο με το duty cycle επισης δεν ειναι διαπιστωση δικη μου, ειναι εικασια. Αντισταση μετρησε και μου φανηκε ηταν σε νορμαλ πλαισια, λιγο πισω το εχει ποσταρει.
Υγ. Το duty cycle στα ελληνικα ειναι κυκλος καθηκοντος οπως το λεει η λεξη. Αυτη η ορολογια χρησιμοποιειται.
Αυτος που λες trident περι παλμων και κυκλου καθηκοντος υπονοει οτι εχουμε ac ρευμα. Αυτο τι αφορα ομως την τροφοδοσια η τον ελεγχο λειτουργιας του λ;Ειναι για την αντισταση και οχι μονο AC.
Ομως, οπως γραφω παραπανω στην περιπτωση του Γιαννη ειναι εικασια. Καπου βρηκα οτι οι wideband A/F αισθητηρες εχουν duty cycle στην αντισταση γιατι θελουν πολυ σταθερη θερμοκρασια.
Παιδια στο Youtube τα βλεπω και εγω, καπου σε scannerdanner θα το δεις αυτο με το PWM.Δεν μου λες, εσεις οι OPELακηδες ειστε σιγουροι οτι δεν υπαρχει ασφαλεια ή ρελε στο αυτοκινητο του που να αφορα τους λ???
Αισθητήρες λ με οξείδια του τιτανίου
Δεν ειναι τετοιος. Ενας 'κανονικος' αισθητηρας ειναι.
Παραπισω εχω βαλει ενα λινκ της bosch, με κωδικους / σασι κλπ, εκει φαινεται.Και πως κάνει κύκλωμα αφού δεν είναι βιδωμένος;
4 καλωδια:
- σημα
- γειωση σηματος
- ρευμα αντιστασης
- γειωση αντιστασης
-
Ο χρήστης ohristou έγραψε:
Μετην ηλεκτρικη αγωγιμοτητα του αερα. Φαντασου γιαννη μια λαμπα εκτος του ντουι στον αερα και να καιει το νημα της. Και ομως ο γιαννης το καταφερε. Βεβαια την πρωτια του την πηρε ο νικολα τεσλα. Παντως εχει ξαναγινει στην ιστορια. .
(Γιαννη κανουμε και λιγο πλακιτσα, μην φορτωσεις)Εχουμε αναφερει πολακης σε αυτο το θεμα οτι ο λαμδα μου εχ4 καλωδια το ενα ειναι το ρευμα και το αλο η γειωση του οσων αφορα την αντισταση..τα άλα 2 ειναι το σημα το εχουμε πει ποσες φορες ρε φιλε και παλι τα ιδια και τα ιδια ξανα αναφερουμε ολη την ωρα..
τελος παντον στην περιπτωση μου με κάτι ελενχους που εκανα και κάποια πραγματα που διάβασα η αντισταση του λάμδα ελένχετε απο τον εγκέφαλο.
στην ουσία ο εγκέφαλος ελένχει την γειωση του οχι την ταση του με αποτελεσμα να επιτρεπει να περναει η οχι το ρευμα η ποσο θα περάσει κτλ.
δευτερα θα το πάω τρίκαλα να το δει το παιδι, ολα κλείνουν προς εγκέφαλο για μένα θα ξερουμε δευτερα μεχρι τοτε δεν ασχολούμε αλο με το αμάξι οτι ηταν να κάνω το έκανα -
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Λοπον εχοθμε καινουρια στοιχεια.
Εκανα την δοκιμη που έλεγα. ο λάμδα δέν ζεστενεται οπος φανταζόμουν..ουτε στο ελάχιστο..
με τον λάμδα συνδεδεμένο πάνω στη φίσα και ακουμπημένο πάνω στη μηχανη ειχα το αμάξι να δουλευει για αρκετη ωρα με΄χρι να ζεσταθούν τα νερα και δέν εβγαλε system failure εγραφε συνεχεια open loop due insuffisient tempreture.Tι κανεις βρε ανθρωπε;Ποιος σου είπε ότι θα δουλευει ο λ εκτός θέσης;
η αντισταση δεν βλεπω λογο να μη δουλευει... φαντασου τη λαμπα την κουκουναρα, περναει ρευμα απο μεσα και ζεσταινεται, για τετοιο μιλαμε.
Και πως κάνει κύκλωμα αφού δεν είναι βιδωμένος;
διαβασε λιγο τι γραφουμε περι λαμδα.. και ΑΝ ξερεις 5 βασικα πραματα ηλεκτρολογικα θα καταλάβεις αν θες να κατσω να στα εξηγησω κιολας λυπαμαι δεν μπορώ.
-
επησης δεν μπορω να καταλάβω γιατι επικρατει η ιδέα οτι το αμάξι δέν εκανα καλά που το πήρα,επρεπε να μην το πάρω, οτι μετανιώνω που το πήρα ηταν κακή αγωρά κτλ κτλ κτλ , πέρα απο την πλάκα που κάνω δεν μετανιώνω καθολου που το πήρα νταξ 2 χιλιαρικα αμάξι πήρα δέν εδωσα 6-7 χιλιαρικα και βγήκε προβληματικο δεν θελω να το παίξω λευτας αλλα ανεργος δέν ειμαι 2 χιλιαρικα σιγα τα λεφτα για να παρεις αμάξι, στο κάτω κάτω κάνω και το χομπι μου το γουσταρο αυτο το πραμα απλα τωρα ετυχε και δεν εχω πολυ ελευθερο χρονο να ασχοληθω αλιώς θα ειχε τελειώσει με το αμάξι της πρώτες 3 μέρες,
και αν το δουμε και οικονομικα 2 χιλιαρικα για το αμαξι + 650 για εγκέφαλο και οτι εχω δώσει μέχρι στιγμής 2650 το πήρα μιά χαρά. μηχανακι δεν περνεις με τοσα.
Την καλημέρα μου. -
Γιατι ο ιδιος δηλωσες οτι το πηρες απο πεισμα, + λιγο πριν ηθελες να πας να σπασεις το μαγαζι αυτουνου που στο πουλησε.
Μη μας τρελλανεις.Ναι, η αντισταση του λ ετσι δουλευει, ο εγκεφαλος δινει γειωση όποτε θελει αυτος. Αμα δει οτι εχει δωσει γειωση για πχ 20 δευτερολεπτα και βλεπει οτι ο λ (που θα επρεπε εν τω μεταξυ να εχει ζεσταθει) δεν ανταποκρινται ως ζεστος και στελνει πισω μαλακιες ή κοιμαται και δνε ξυπναει, σου αναβει το λαμπακι με λαθος που αφορα αντισταση.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Γιατι ο ιδιος δηλωσες οτι το πηρες απο πεισμα, + λιγο πριν ηθελες να πας να σπασεις το μαγαζι αυτουνου που στο πουλησε.
Μη μας τρελλανεις.
ΕΙΠΑ ''ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ'' ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΠΑΣΩ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙΟΥ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΞΗΓΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ
Ναι, η αντισταση του λ ετσι δουλευει, ο εγκεφαλος δινει γειωση όποτε θελει αυτος. Αμα δει οτι εχει δωσει γειωση για πχ 20 δευτερολεπτα και βλεπει οτι ο λ (που θα επρεπε εν τω μεταξυ να εχει ζεσταθει) δεν ανταποκρινται ως ζεστος και στελνει πισω μαλακιες ή κοιμαται και δνε ξυπναει, σου αναβει το λαμπακι με λαθος που αφορα αντισταση.μονο που στην περιπτωση μου δέν στελνει καθολου σημα στην αντισταση του λαμδα για να ζεσταθει γιαύτο ο λάμδα δέν λειτουργει σωστα και δειχνει μονιμα πλουσιο μειγμα δουλευει κρυοσ συνεχεια παρόλα αυτα στελνει κάποιο σημα στον εγκέφαλο το οποιο μετα απο λίγη ωρα το αγνοει γιατι ειναι ο λαμδα κρύος η γιατι η επαλιθευση απο τον 2ο λάμδα βγαινει οτι νά ναι σε σχεση με τον 1ο οποτε και παίζει σε ανοιχτό βρονχο.
Γιαυτο το λόγο εγω πιστευω πλεον οτι ειναι στον εγκέφαλο το πρόβλημα αυτος δέν δίνει εντολή να γινει γείωση και να ζεσταθει η αντισταση η της δίνει ''λίγο'' γειωση τελος πάντος ωστε εγω να βλέπω μεν 14 βολτ αλλα να μην υπάρχει αρκετη ροή ρευματος για να ζεστανει τον λαμδα.
δευτερα θα κατεβει οπος ειπα τρικαλα θα γυρισω με κτελ να το αφήσω εκει να το δει να το φτιαξει ο εμπειρογνομονας να ησιχάσω και εγώ και εσείς.. -
ενωειτε η γειωση ειναι τσεκαρισμενη και ειναι γειωμενη καλα
-
Η γειωση ειναι καθαρη απο σκουριες ξαι βρωμες; Το αμαξι οταν το πηρες του εκανες σερβις; Μπουζι εχεις αλλαξει; Μην επαφιεσαι οτι τα εχει αλλαξει ο προηγουμενος ειδικα ο συγκεκριμενος.
Το προβλημα δηλαδη ειναι οτι δεν θερμαινεται η αντισταση του λαμδα; Αν ναι πως γινεται να σιυ αναβει το λαμπακι μετα απο χιλιομετρα διαδρομης και οχι αμεσως. Ο λαμδα μετα απο χιλιομετρα δεν θα επρεπε να ειναι σε θερμοκρασια λειτιυργιας απο τα καυσαερια;
Εχω καταλαβει κατι λαθος;
Τωρα ως προς το θεμα της αγορας. Εχεις αλλαξει ηδη μπαλακια, λ, εχεις τζογους στην κρεμαριερα και θεμα στο τιμονι, τρεμουλο μετα τα 110χλμ, εχεις λυσει πολλαπλη και εχεις επεμβει στα πλαστικα κλαπετα γιατι ειχαν ξεχαρβαλωθει, εχεις καλυψει τρυπα στο σερβο και ετοιμαζεσαι και για εγκεφαλο και μπορει να εχω ξεχασει και κατι. Αν εσυ θεωρεις καλη αγορα το αμαξι παω πασο. Εγω το συγκεκριμενο οχημα υα το αγοραζα 500 ευρω για να το θεωρησω συμφερουσα αγορα και οχι 2 χιλιαρικα. Ετοιμασου και για συμπλεκτη στα χιλιομετρα σου. Επισης ειχες πει οτι το αμαξι ειχε αλλαξει και καδενα. Εχω το ιδιο αμαξι και εχω αλλαξει εναν πολλαπλασιαστη και τον δευτερο λαμδα. Με το ιστορικο του αμαξιου μετα τον εγκεφαλο θα σου βγει και κατι αλλο και στο τελος μονο το σασι θα μεινει. Αλλοι δεν εχουν αλλαξει ουτε αυτα που εχω αλκαξει εγω. Και το χειροτερο εχεις σκασει 2 χιλιαρικα και ακομα δεν εχεις ευχαριστηθει το αμαξι. Ενα ταξιδι μπορεις να πας ξενοιαστος; Με δυο χιλιαρικα επαιρνες πολυ καλυτερο οχηνα πιστεψε με. -
επησης δεν μπορω να καταλάβω γιατι επικρατει η ιδέα οτι το αμάξι δέν εκανα καλά που το πήρα,επρεπε να μην το πάρω, οτι μετανιώνω που το πήρα ηταν κακή αγωρά κτλ κτλ κτλ , πέρα απο την πλάκα που κάνω δεν μετανιώνω καθολου που το πήρα νταξ 2 χιλιαρικα αμάξι πήρα δέν εδωσα 6-7 χιλιαρικα και βγήκε προβληματικο δεν θελω να το παίξω λευτας αλλα ανεργος δέν ειμαι 2 χιλιαρικα σιγα τα λεφτα για να παρεις αμάξι, στο κάτω κάτω κάνω και το χομπι μου το γουσταρο αυτο το πραμα απλα τωρα ετυχε και δεν εχω πολυ ελευθερο χρονο να ασχοληθω αλιώς θα ειχε τελειώσει με το αμάξι της πρώτες 3 μέρες,
και αν το δουμε και οικονομικα 2 χιλιαρικα για το αμαξι + 650 για εγκέφαλο και οτι εχω δώσει μέχρι στιγμής 2650 το πήρα μιά χαρά. μηχανακι δεν περνεις με τοσα.
Την καλημέρα μου.Επειδή το έχεις γράψει 2-3 φορές οτι έχεις δώσει λιγότερα από 'βάλε οτι θες εδώ', το αμάξι ακόμα ΔΕΝ δουλεύει σωστά και δεν έχεις βρει ακόμα τι φταίει. Το κόστος του λ, του σερβό και των επισκευών στα ημιαξόνια (δεν θυμάμαι ακριβώς) τα έχεις υπολογίσει; Τόσες 'εργατοώρες' που έχεις φάει για να δεις τι συμβαίνει δεν μετράνε; 1 μήνα σχεδόν ασχολείσαι. Κάποτε λέγανε ο χρόνος είναι χρήμα, εσύ λες οτι κάνεις το κέφι σου, αλλά από την άλλη εσύ λες πάλι οτι δεν έχεις πολύ χρόνο να ασχοληθείς. Και πάλι κάποιο κόστος που δεν φαίνεται άμεσα σαν χαμένα χρήματα στην τσέπη σου, υπάρχει.
-
Σερβις έχει γίνει σε όλα εκτος απο μπουζι.
δέν τα άλλαξα γιατί είχα σκοπο να του βάλω αέριο μόλις ξεμπερδεψω με τα λαμπάκια αλλα τελικά δέν θα του βάλω (αέριο) για πολους και ευνοητους λόγους,
Μπουζι θα αλλαχτουν.
οι γείωσεις οσες μπορουσα να τσεκάρω της τσέκαρα σκουριές δεν υπάρχουν πουθενα.
η συγκεκριμένη γείωση του εγκέφαλου ειναι καλή.
Το θέμα του λαμπάκι είναι λιγο μυστίριο...
με τον παλιο λάμδα πάνω μου βγάζει λαμπάκι μετα απο αρκετα χιλιόμτρα (P0130) αλλα μέχρι να τοβγάλει το έχει ως pending..εχει διαβάσει δηλαδή το σφάλμα μετα απο λίγα δευτερόλεπτα αλλα το εμφανίζει στο κατραν μετά απο αρκετη ώρα, μεσω του διαγνωστικου που εχω πάρει μπορώ να δω σφάλματα που έχει αλλα δέν τα έχει βγάλει στο καντραν σαν λαμπάκια ακομα..( το καλό του να έχεις δικόσ ου διαγνωστικο)
με το καινούριο λάμδα πάλι τα ίδια μονο που στον καινουριο έχει 2 σφάλματα ως pending P0130 ΚΑΙ P0135 κυκλωμα λάμδα και κυκλωμα αντιστασης λάμδα.Το P0135 κυκλωμα λάμδα δέν το βγάζει πάντα στον καινουριο και ποτέ στον παλιό..(??)
αυτο μ τη θερμοκρασια δέν είναι απόλυτο εχω διαβάσει οτι η θερμοκρασία του λάμδα πρεπει να ειναι για να λειτουργεισει 315 βαθμου κελσιου κάπου αλου διάβασα πολυ παραπάνω μέχρι και 600 βαθμοι δέν ξέρω τι ακριβός υσχύει αλλα οπος και να έχει τα καυσαέρια δέν αρκουν για να φτασει τη θερμοκρασία που θέλει εκτος απο 1 φορα που το είχα σκίσει σε κάτι ευθειες μονο τότε έδειχνε οτι εχει ποιασει την θερμοκρασία που πρέπει (o2 sensor heater complete) αλλα μόλις πάρκαρα μετα απο λίγο εγραψε incomplete.υπάρχουν αισθητηρες ισος παλιοτερου τυπου που θερμένονται αποκλειστικα με τα καυσέρια ο δικόσ μου όχι εξου και το heater που εχει το οποιο δέν λειτουργει στην περιπτωση μου.
εκτός αν ο εγκέφαλος μου έχει φρικάρει γενια και δείχνει ότι νάναι παίζει και αυτο.
Ξανα λέω οτι μπορεί να υπάρχουν γειώσεις της οποίες δέν της εντώπισα..πχ πίσο απο την πολλαπλη εισαγωγής δέν έχω πρόσβαση οποτε αν υπάρχει εκει καποιοα γειωση δέν πορώ να την δώ.
Εκτος αν μου πεί κάποιος σε κάποιο συγκεκριμένο σειμείο οτι υπάρχει κάποιοα και το παλέψω λίγο να τη βρώ.
αν δέν είναι εγκέφαλος ελπίζω τιο παιδί απο τα τρίκαλα που θα το πάω τη δευτέρα να μπορεέσει να το βρεί.
Αλλα ποιος μου λέει οτι αν είναι μόνο μια γειωση αυτος θα μου το πει και δέν θα μου πεί σου άλλαξα τον εγκέφαλο και εισαι έτοιμος και μου δώσει εκει κανα εγκέφαλο παλιο που έχει χαλασμένο δήθεν οτι μου τον άλλαξε..η μου πεί πχ πέταξα τον παλιο σου εγκέφαλο..
κατσε να πάω να κάνω ενα σιμαδάκι πάνω στον εγκέφαλο μου καλου κακου........ -
α ναι ξεχασα και το λάμδα που αγώρασα οποτε +110 στα λεφτα που είπα.
-
Ο χρήστης Super@T έγραψε:
Την καλημέρα μου.Επειδή το έχεις γράψει 2-3 φορές οτι έχεις δώσει λιγότερα από 'βάλε οτι θες εδώ', το αμάξι ακόμα ΔΕΝ δουλεύει σωστά και δεν έχεις βρει ακόμα τι φταίει. Το κόστος του λ, του σερβό και των επισκευών στα ημιαξόνια (δεν θυμάμαι ακριβώς) τα έχεις υπολογίσει; Τόσες 'εργατοώρες' που έχεις φάει για να δεις τι συμβαίνει δεν μετράνε; 1 μήνα σχεδόν ασχολείσαι. Κάποτε λέγανε ο χρόνος είναι χρήμα, εσύ λες οτι κάνεις το κέφι σου, αλλά από την άλλη εσύ λες πάλι οτι δεν έχεις πολύ χρόνο να ασχοληθείς. Και πάλι κάποιο κόστος που δεν φαίνεται άμεσα σαν χαμένα χρήματα στην τσέπη σου, υπάρχει.
δέν με απασχολει 1-2-3 χρόνια να κρατησει μετα θα πάρω καινουριο, να κάνω τη δουλεια μου και το γούστο μου θέλω με το καινουριο δέν θα έβαζα χέρι πουθενα πάνω στο μοτέρ, δέν θα υπήρχε και λόγος.
χρόνος ναι σε αυτο εχεις δικιο εχω χάσει αρκετο χρόνο απο τον ελάχιστο που έχω τον τελευταιο καιρό. δέν έχω πάει γυνμναστιριο αρκετα απογευματα γιατι ασχολιομουν με το αμάξι ξεγνιστος ταξίδι οχι δέν έχω κάνει, γιάννενα πήγα αλλά δέν ημουν ξέγνιαστος ελπίζω στο επόμενο ταξιδάκι μου να έιμαι.το οποιο θα είναι η επιστροφή απο τα τρίκαλα! -
Για το λαμπακι διορθωνω τον εαυτο μου και λεω ιτι για να αναψει πρεπει να περασουν αρκετα χιλιομετρα με προβλημα στον λαμδα. Ετσι ειναι τα κορσα τουλαχιστον για τα αλλα δεν ξερω. Θυμηθηκα τα δικα μου με τον λαμδα τωρα... Οποτε ακυρο αυτο πιυ ειπα πριν.
Εμενα συνεβαινε το εξης. Ποτε το διαγνωστικο εδειχνε βλαβη στον πρωτο λαμδα ποτε στον δευτερο. Αλλαξα τον δευτερο με ευθυνη του μαστορα και ενα χρονο τωρα ολα οκ, φτου φτου... -
μονο που στην περιπτωση μου δέν στελνει καθολου σημα στην αντισταση του λαμδα για να ζεσταθει γιαύτο ο λάμδα δέν λειτουργει σωστα και δειχνει μονιμα πλουσιο μειγμα δουλευει κρυοσ συνεχεια παρόλα αυτα στελνει κάποιο σημα στον εγκέφαλο το οποιο μετα απο λίγη ωρα το αγνοει γιατι ειναι ο λαμδα κρύος η γιατι η επαλιθευση απο τον 2ο λάμδα βγαινει οτι νά ναι σε σχεση με τον 1ο οποτε και παίζει σε ανοιχτό βρονχο.
Γιαυτο το λόγο εγω πιστευω πλεον οτι ειναι στον εγκέφαλο το πρόβλημα αυτος δέν δίνει εντολή να γινει γείωση και να ζεσταθει η αντισταση η της δίνει ''λίγο'' γειωση τελος πάντος ωστε εγω να βλέπω μεν 14 βολτ αλλα να μην υπάρχει αρκετη ροή ρευματος για να ζεστανει τον λαμδα.δευτερα θα κατεβει οπος ειπα τρικαλα θα γυρισω με κτελ να το αφήσω εκει να το δει να το φτιαξει ο εμπειρογνομονας να ησιχάσω και εγώ και εσείς..
Ολο το πρωτο κομματι μπορει να περιεχει καποια αληθη σημεια αλλα ειναι γενικοτερα σαν τον προεδρο του Εδεσσαϊκου.
Αν θα μπορουσες να εισαι εκει στον Τρικαλινο να δεις τι γινεται τοσο το καλυτερο.
-
Εγγυηση για τον εγκεφαλο σου δινει ο μαστορας; Αν οχι κοιτα και αλλου. Συνηθως δινουν ενα χρονο ειτε για επισκευη ειτε για μεταχειρισμενο.
Ρετάρισμα κινητήρα σε χαμηλές στροφές μόνο. Τί είναι;