-
Ο χρήστης giannis_007 έγραψε:
το συγκεκριμένο αμάξι απότι κατάλαβα μετα απο σκέψεις που έκανα ειναι οτι εβγαλε το πρόβλημα στον εγκέφαλο αρχικα απο όολα αυτος που το είχε το ηξερε η οπελ θα του ειπε κανα τρελο ποσο, η και ακομα αυτα τα 300 που θα επερνε καποιος για να το φτιαξει τους φανικαν πολλά και ειπαν ας το αφήσουμε ετσι και οσο πάει η το πουλάμε.
Το αφησαν ετσι και λόγο του οτι είχε λαμπάκι συνεχεια δέν μπορούσαν να δούν τα υπολοιπα πχ οτι επερνε αερα απο το σερβο + οτι ηθελε επισκευη η πολλαπλή.
Εν τελη το αμαξι ειναι κομπλέ τωρα αλλα πρίν το πάρω έλεγα τι μπορεί να έχει?και στην χειροτερη περιπτωση να εχει ενα χ πρόβλημα και τελικα ήταν η χειρότερη περιπτωση..
απλα ο τυπος που μου το πούλησε ηταν μεγάλος ΜΑΛΑΚΑΣ εχει και μαγαζι, με πήγε μέσα στο μαγαζι του ο βλάκας ηξερε οτι το αμάξι εχει σοβαρο πρόβλημα παρόλα αυτα με εβαλε στο μαγαζι του και μου το πούλησε..και μου είπε ενα λάμδα θέλει και λίγο που ρετάρει...και εγώ εχω μαγαζι ειναι ποτε δυνατον να φέρω εδω μέσα ανθρωπο και να του πουλήσω στη πουστια κάτι?οτιδήποτε?μεσα στο ιδιο το μαγαζί μου?
εγω τωρα αν κουβαλούσα τρέλα θα πήγαινα στο μαγαζι του και θα του έλεγα στα ισα οτι ειναι μεγαλος ...κας..
κατι που μπορεί να το κάνω αν πάω κέντρο.
Επαγγελματίας να σου πετυχει..
Τελος πάντον συνολικα μου βγηκε μαζι με όλα σερις φουσκες, εγκέφαλο λάμδα σερβο κτλ κτλ 2900€
τωρα θέλει κάποια στιγμή λάστιχα πριν το καοκαιρι και ειναι κομπλέ.Δεν ειναι μ@λ@κας........πανεξυπνος ειναι.Εψαχνε ενα κοτσυφι και το βρηκε!
Ευχομαι απο δω και περα να ειναι απροβληματιστο το αμαξι σου...... -
καλημέρα παιδια!
Μόλις με πήρε το παλικάρι και μου είπε οτι βρήκε εγκέφαλο τον έβαλε πάνω τον ρύθμισε κτλ και το αμάξι δουλευει κομπλέ!
Δέν εχει κανένα σφάλμα ούτε σε λαμπάκι ούτε ως pending θα το κάνει καμια βόλτα θα το τσεκάρει ξανά και μου είπε αυριο απόγευμα να πάω να το πάρω!
Μου εγγυήθηκε οτι αν το πάρω και ξανα έχω τα ίδια θα μου βάλει τον παλιό εγκέφαλο και θα μου δώσει τα λεφτά πίσω..
Το καλό είναι οτι δέν έχει κανένα σφάλμα ούτε του καταλύτη που ανγχονομουν οτι θα έχει πρόβλημα, ούτε ως pending ουτε τίποτα!
Ο λάμδα δουλευει σωστα με τάση που κυμενεται απο 0,3 και ανεβοκατεβαινει πρίν δέν πήγαινε ποτε κατω απο 0,45 και εχει κυματοειδή μορφή..
Επήσης Δουλευει κανονικά σε closed loop!
Μου είπε οτι κάποια στιγμή να δρομολογήσω αλλαγή πίσο λάμδα γιατί είναι λίγο αργός,
Ολα αυτα μου τα είπε στο τήλ πρίν λίγοΠολυ ωραια. Φαινεται να εληξε το σηριαλ.
Ακομα και να εχεις προβλημα, το μονιτορ του καταλυτη συνηθως αργει, δεν βγαινει με τη μια. Μπορει να κανει και 15 μερες να στο βγαλει. Τωρα που εχεις το διαγνωστικο θα το δεις.Ο αλλος δεν ειναι μαλακας, τα εχουμε πει ξανα αυτα. Ηξερες οτι εχει προβλημα, το αγορασες υπ' ευθυνη σου.
-
Απο ιδιωτη δεν το ειχες παρει Γιαννη;
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Απο ιδιωτη δεν το ειχες παρει Γιαννη;ιδιοτη ο οποιος είχε μαγαζι με εσώρουχα.
θα το παρακολουθησω απο αυριο που θα πάω να το πάρω.. -
ιδιοτη ο οποιος είχε μαγαζι με εσώρουχα.
θα το παρακολουθησω απο αυριο που θα πάω να το πάρω..Πανε παρε εκει διαφορα πες του αυριο θα στα δωσω τα λεφτα, ξερεις εγω ειμαι σωστος αν σου πει μαμου, πουλα του και εσυ παραμυθι οπως εκεινος και αστου ενα φεσακι.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
θα το παρακολουθησω απο αυριο που θα πάω να το πάρω..Πανε παρε εκει διαφορα πες του αυριο θα στα δωσω τα λεφτα, ξερεις εγω ειμαι σωστος αν σου πει μαμου, πουλα του και εσυ παραμυθι οπως εκεινος και αστου ενα φεσακι.
αδικο εχεις εδω και μεγαλο, ο ανθρωπος δεν του κρατησε κατι κρυφο, οτι ηξερε του το ειπε. τωρα αν ο αλλος νομιζε οτι θα παρει καιναρι με φθηνη τιμη δεν του φταιει κανεις.
-
θα πάω να πάρω σωβρακα να σας τα μοιράσω αχαχαχαχα
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
αδικο εχεις εδω και μεγαλο, ο ανθρωπος δεν του κρατησε κατι κρυφο, οτι ηξερε του το ειπε. τωρα αν ο αλλος νομιζε οτι θα παρει καιναρι με φθηνη τιμη δεν του φταιει κανεις.
Του ειπε ομως Ηλια οτι ηξερε; Δλδ το οτι του ειπε οτι ηταν ο αισθητηρας Λ και τελικα βγηκε εγκεφαλος ηταν οντως αληθεια; Για να ειμαι ειλικρινης δεν περιμενω απο καποιον που πουλαει το αυτοκινητο του ή και το μηχανακι του, να μου πει ολη την αληθεια. Κατι θα κρυψει. Ενταξει τωρα εννοειται πως δεν το εννοω να παει να του κανει μανουρα.
Ειμαστε στην παρεα 4 ατομα και ο ενας εχει ενα μικρο 1000αρι seicento που το πηρε του κουτιου. Μας ειπε οτι το πουλαει, οτι το αμαξι ειναι χωρις προβληματα κλπ. Ενας απο την παρεα του λεει να το παρει εκεινος, δεν το πηγε σε μαστορους, γιατι βασιστηκε στην καλη γνωριμια. Μετα απο 2 μερες ερχεται και μας λεει οι βασεις στα φαναρια τα μπροστινα ειναι σπασμενες και το βραδυ σε λακουβες επαιζαν λιγο τα φωτα πανω - κατω. Ο ηλεκτρολογος του ειπε πως δεν σπαζουν χωρις τρακο. Τεσπα πηρε δυο φαναρια καινουργια. Τον ειπαμε τον αλλον που το ειχε ετσι και ετσι. Μας λεει ε μια φορα ακουμπησα λιγο εναν εμενα δεν μου εκανε τπτ, μηπως ο αλλος που το πηρε το χτυπησε....Το αμαξι το κρατησε το παλικαρι 5 χρονια δεν εβγαλε κατι εκτος προγραμματος. Μονον δλδ αυτο ηταν το θεμα. Στον δρομο πηγαινε αλφαδι, ουτε να τραβηξει δεξια - αριστερα, να κοσκινισει τμονι κλπ. Μπορουσε να πει ομως, ειχα ενα τρακαρισμα σπασανε οι βασεις απο τα φαναρια, φταιει και ο αλλος που δεν το κοιταξε και βασιστηκε στον λογο μονο.
Το sirion που εχω τωρα το πηρα απο γνωστο μεταχειρισμενο, το παιδι μου εδειξε γιατι ειναι ψειρας το βιβλιο με τα service, μου εδωσε και το αμαξι να το παρω να το κανω φυλο - φτερο για οσο θελω πριν το αγορασω και δεν θα παρεξηγιοταν, γιατι εχουμε μια γνωρημια και επαγγελματικη συνεργασια. Το ξεσκονισα ηταν ενταξει. Το πηγαινε οταν εφυγε η daihatsu στην toyota.
Εχω τυχει ξημερωματα να χτυπαει ενας που τον ηξερα σε εναν καδο σκουπιδιων. Ειχε ενα Punto Gt βιτρινα. Ζαντολαστιχα, χαμηλωμενο, αγρατζουνιστο. Δεν ειχε κοσμο εκει που το στουκαρε και δεν με πηρε χαμπαρι, ηταν και λιγο μεθυσμενος μαλλον. Σιγουρα πρεπει να χτυπησε προφυλακτηρα, φαναρι και φτερο συνοδηγου απο μακρια που το εκοψα. Βαζει μπροστα και τον ακολουθω απο μακρια και το χωνει σε φιλο του λαμαρινα. Περασα την αλλη μερα απο τον λαμαρινα ετσι για ενα γεια, το αμαξι δεν ηταν εκει. Για μια βδομαδα κατεβαινε με μια μηχανη που ειχε. Μετα τον βλεπω με το αμαξι. Ειμασταν στην ιδια καφετερεια, του λεω, ενταξει το αμαξι; Λεει ναι γιατι; Γιατι εκεινο το βραδι...Του τα λεω στο αυτι μην τον καψω. Εγω μου λεει; Πας καλα; Για να μην πεσουν οι μετοχες του σαν τον γμαω οδηγο, με τον λαμαρινα κανανε την δουλεια στο μουλωχτο. Περασαν καμια 6 χρονια το αμαξι το πουλησε, εφυγε στο εξωτερικο αυτος και μια μερα ο λαμαρινας μου λεει σε ενα μπαρ που ημουν. Μλακα τον γμησες εκεινη την μερα. Με βρισκει και μου λεει ο Στηβ το αρχδι δεν ξερω πως εμαθε για το αμαξι, τι βρωμα εβγαλες; Εγω του λεει τπτ δεν ειπα. Απο που το εμαθε ο πστης; Τρελαθηκε μου λεει. Το αμαξι πουληθηκε σε πολυ καλη τιμη σαν ατρακαριστο. -
Καλημέρα παιδια.
Τελικά πήρα ένα κόρσα 2004 twinport 1400 εμφανισιακα μου άρεσε σε σχεση με τα οιπολοιπα που κοιτουσα σε αυτα τα λευτα το πηρα φτινα λόγο ενος προβλήματος που ειχε αλλα το εχω ηδη φτιαξει.τα λευτα που γλιτοσα απο την αγορα του συγκεκριμενου θα τα ριξω πάλι πάνω και θα το κάνω πένα το αμαξάκι.
Εει καλό μοτεράκι για τα χρόνια του, πάει καλά.
Ευχαριστώ για την βοηθειά σας!viewtopic.php?f=15&t=58536&start=45#p3124658
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Καλημέρα παιδια.
Τελικά πήρα ένα κόρσα 2004 twinport 1400 εμφανισιακα μου άρεσε σε σχεση με τα οιπολοιπα που κοιτουσα σε αυτα τα λευτα το πηρα φτινα λόγο ενος προβλήματος που ειχε αλλα το εχω ηδη φτιαξει.τα λευτα που γλιτοσα απο την αγορα του συγκεκριμενου θα τα ριξω πάλι πάνω και θα το κάνω πένα το αμαξάκι.
Μπραβο ρε παικτη. Ρισκαρες και κερδισες. Αντε καλοταξιδο και καλες βελτιωσεις.
Να κανω και την αυτοκριτικη μου, δεν ειμαι ασφαλτος (οπως λεει και η Αντζελα) . Τελικα ρισκαρες φιλε Γιαννη και εχασες γιατι ειχαμε και το μπροστινο συστημα με ταση σε χορευτικους ρυθμους. Αυτο ρε φιλε αν το εκανες μια βολτα μπορουσες να το ψιλιαστεις. Τωρα τα Χριστουγεννα, δλδ σε λιγο καιρο, μην πας για κανενα χαρτακι φιλε. Δεν σε θελει τον τελευταιο καιρο η τυχη
Για την ιστορια παντως εχει ωραιο γκαζακι γιατι ειναι ελαφρυ και εχει και 90 αλογακια. Αλλα εχω ακουσει παραπονα πως για 1400αρι καιει λιγο. Δεν ξερω αν καιει ή αν αυτοι που το εχουν, του ζουλουν το γκαζακι παραπανω και μετα γκρινιαζουν. -
Εγω αυτο που κατάλαβα με την όλη ιστορία ειναι οτι κανένας δέν θα πουλήσει καλό αμάξι.
Πολύ σπάνια και αν είναι γνωστός θα σου πέι τι πραγματικά έχει.
Μονο τα ακριβά ειναι καλά 9000 και πάνω απο εκει και κάτω ολο και κάτι θα έχει, αν οχι πρόβλημα θα θέλει σίγουρα μεγάλο σέρβις, κανένας δέν θα σκάσει λευτα για μεγάλο σερβις και μετα θα πουλήσει το αμάξι του.Προσωπικά το αμάξι που πήρα δέν με ξετρέλανε σάν αμάξι και ας μήν είχε κανένα πρόβλημα, καλο είναι αλλα επρεπε να πάρω κάτι μεγαλύτερο, οπος είπα 1-2 χρόνια να δουλεψει απροβλημάτιστα και μετά σκότωμα..μπορεί και νωρίτερα..
πήρε και η δικιά μου ενα corsa του 11 1.3 πετρέλαιο μπαίνεις μέσα και το αμάξι είναι γμισε τα..πένα..με το καντράν του κτλ κτλ.. -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Καλημέρα παιδια.
Μπραβο ρε παικτη. Ρισκαρες και κερδισες. Αντε καλοταξιδο και καλες βελτιωσεις.
Να κανω και την αυτοκριτικη μου, δεν ειμαι ασφαλτος (οπως λεει και η Αντζελα) . Τελικα ρισκαρες φιλε Γιαννη και εχασες γιατι ειχαμε και το μπροστινο συστημα με ταση σε χορευτικους ρυθμους. Αυτο ρε φιλε αν το εκανες μια βολτα μπορουσες να το ψιλιαστεις. Τωρα τα Χριστουγεννα, δλδ σε λιγο καιρο, μην πας για κανενα χαρτακι φιλε. Δεν σε θελει τον τελευταιο καιρο η τυχη
Για την ιστορια παντως εχει ωραιο γκαζακι γιατι ειναι ελαφρυ και εχει και 90 αλογακια. Αλλα εχω ακουσει παραπονα πως για 1400αρι καιει λιγο. Δεν ξερω αν καιει ή αν αυτοι που το εχουν, του ζουλουν το γκαζακι παραπανω και μετα γκρινιαζουν.Ηταν αυτο που λέμε και τι μπορεί να έχει στην τελική???και είχε αυτο το ''τι να εχει στην τελικη''
-
Ενταξει φιλε μου εκει να μεινει το προβλημα. Συμφωνω πως για να παρεις καλο μεταχειρισμενο πρεπει να δωσεις 9000 και πανω αλλα μετα εκει μπαινεις κοντα στις τιμες των καινουργιων, μικρων βεβαια. Δλδ σε μεταχειρισμενα με πραγματικα 100.000χλμ και πανω, αν δεν ειναι καλοσυντηρημενο, θα χρειαστει να ριξεις λεφτα. Οπως ειδες, ημιαξονιο, ημιμπαρο, μπαλακια, κανενας αισθητηρας, αν εχει ιμαντα χρονισμου βασιζεσαι στο σερβις που σου λεει πως εκανε πριν το πουλησει; Μια 300αρου ειναι ιμαντας χρονισμου και αντλια νερου με το καλημερα που θα παρεις το αμαξι. Αλλαζε λαδια συχνα ή οποτε το θυμοταν; Ετσι οπως ειναι σημερα τα οικονομικα, ενας που εχει καλο αυτοκινητο δεν το δινει. Παλια θα το εδινε στην 5ετια, θα επαιρνε και ενα δανειο ευκολα και θα αγοραζε καιρνουργιο.
Τωρα το κραταει οσο μπορει. Παμε στα παλια χρονια που το παντρευοσουν το αμαξι. Και αργοτερα θα παμε ακομη ποιο παλια που ο κοσμος ειχε ενα αμαξι μικρων κυβικων. Με τα τελη, τις μειωσεις στους μισθους, ενα αμαξι μικρο και πολυ θα ειναι. Αυτα ο θειος μου τα λεει γιατι δεν τα εζησα τοσο εγω. Ημουν πιτσιρικας. -
Το μόνο καλό της ιστορίας είναι οτι το αμάξι έχει βιβλίο σέρβις κάτι που δέν έχω αναφέρει μεχρι τώρα.
Ολά τα σερβίς είναι στην ώρα τους με σφραγίδες βαιβαια όλες οι σφραγίδες δέν είναι ίδιες μεταξυ τους
Γράφει μόνο για λάδια φίλτρα ιμαντα δυναμο μπουζί δεν γράφει πουθενα κάποια επισκευη η κάτι τέτοιο.
Στι καινουριο βιβλίο σέρβις που μου εκανε ο δικός μου εδώ στη γειτονια μου εγραψε τα πάντα πάνω για φουσκες λάδια φίλτρα κτλ που αλάχτηκαν, τα έγραψε όλα αναλυτικα, και το επόμενο σε αυτον θα το κάνω να εχει βιβλίο αν είναι να πουληθει κάποιοα στιγμή να ξέρει ο άλος τι έγινε. -
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
Τωρα θυμηθηκα τι προβλημα ειχε το αμαξι. Ηλια το αμαξι ρεταριζε. Τι να του κρατησει κρυφο; Φαινοταν οτι ειχε θεμα. Και μαλλον πολλοι λογω αυτου του θεματος θα το ειδαν και θα φυγαν και εκατσε η μπιλια στον Γιαννη που υποτιμησε το ποσο θα του βγει η βλαβη.
Γιαννη τωρα που θα μπορεις να γραψεις χιλιομετρα, μετρα τα λαδια, και ξανα μετα απο 500 - 1000 χλμ. -
Μια χαρά του βγήκε το αμαξάκι για τα λεφτά που το πήρε
Πάντα όταν παίρνεις μεταχειρισμένο πρέπει να έχεις προβλέψει και κάποια λεφτά κάπου στο 15% της τιμής αγοράς για μαζέματα (εκτός και αν είσαι αφελής ευκολόπιστος)
Ο φίλος μας πήρε ένα αμάξι κρατώντας για τα προβλήματα από τον πωλητή περίπου 1000 € με τα οποία έφταιξε το αυτοκίνητο και του έμειναν και ρέστα (βάζω μέσα μόνο το σέρβο τον λ τον εγκέφαλο την πολλαπλή και το μπροστινό αν και ήταν αναμενόμενο)Αν τα έφτιαχνε ο πωλητής και του το έδινε στην σωστή τιμή θα ήταν καλό;;
Αν έκανε ο Γιάννης μία απλή αναζήτηση θα έβλεπε ότι τα προβλήματα που έφτιαξε είναι γνωστά και αναμενομενα (εκτός του σερβο)
ΑΝ δεν έχεις χρόνο ή στομάχι για τέτοια μαζέματα ή απρόβλεπτα , καλύτερα να παίρνεις καινούργιο
-
Ετσι για την ιστορία ο αδερφός μου πήρε ενα ford 1.8 diesel tourneo 2007 στα 5000€ πρίν 3-4 μέρες....
απο εχθές είναι εξω απο το συνεργείο και περιμενει να το δουν δευτερα... τον μαζεψε η οδική το αμάξι εσβησε εκανε μπουκοματα δεν επρνε μπρος και τον αφησε μετα απο 3 μέρες που το πήρε....
οι μαστόροι που το είδαν πριν το πάρει είπαν ειναι κομπλέ το αμάξι
Ελπίζουμε ολοι οτι βουλωσε κανα φίλτρο πετρελαίου γιατι αν ειναι κάτι σοβαρό θα έχουμε ιστορίες με τον ιδιώτη πωλητή που το πήρε... -
για το κόρσα να πώ και να κλείσει ετσι ευχαριστα αυτο το θέμα με το εν λόγο αμάξι.
Εχθές πήγα βόλτα σε ενα φίλο σε ενα χωριο καμια 60αρια χιλιομετρα το αμάξι δουλεψε ρολόι.
Οι ενδήξεις ήταν ολες κομπλέ το insufficient tempreture ειναι για λίγα δευτερόλεπτα και μετα ηταν closed loop using o2 sensor ο λάμδα έχει πολύ γρηγορη ανταπόκρηση (αλίμονο καινούριος είναι) και ο παλμογράφος κυμαινετε σε όλο το διαγραμμα ανάλογα με το φορτίο.
Με παραξένεψε το γεγονός οτι είχα πολύ μικρή κατανάλωση, απο το obd2 που το παρακολουθούσα σε όλη τη διαδρομή δέν πήγε ποτέ πάνω απο 4,1 και ηταν περίπου στο 3,5-4 λίτρα στα 100 Ο μέσος όρος, πήγαινα οικονομικά με 80-100 (τεμπη)
Πολυ οικονομικό και έχει και γκαζάκι δέν είναι ψοφιμι τα έχει τα αλογάκια του.
Ο καταλύτης έγινε complete μετά απο κάνα 10 λεπτό που βγήκα απο Λάρισα.
Εκανα το 1ο ταξιδακι και ειμαι αρκετα ικανοποιημένος!
Να σας πώ και την αλήθεια ένιωσα και μια αυτοικανοποίηση οταν μου είπε οτι ηταν στον εγκέφαλο το πρόβλημα γιατι αν ήταν κάτι άλο και δέν μπορούσα να το βρώ μόνος μου και μου έλεγε ο μάστορας ηταν πχ κομμένο το x καλώδιο θα ξενέρωνα..
Σάς ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για την βοήθεια!!! -
Ετσι για την ιστορία ο αδερφός μου πήρε ενα ford 1.8 diesel tourneo 2007 στα 5000€ πρίν 3-4 μέρες....
απο εχθές είναι εξω απο το συνεργείο και περιμενει να το δουν δευτερα... τον μαζεψε η οδική το αμάξι εσβησε εκανε μπουκοματα δεν επρνε μπρος και τον αφησε μετα απο 3 μέρες που το πήρε....
Ελπίζουμε ολοι οτι βουλωσε κανα φίλτρο πετρελαίου γιατι αν ειναι κάτι σοβαρό θα έχουμε ιστορίες με τον ιδιώτη πωλητή που το πήρε...Γιατι ρε φιλαρακο να εχετε ιστοριες με τον πωλητη;;;;;στο ειπα και πιο πριν..........ο καθε πωλητης ψαχνει κοτσυφια να παρουν το χαρβαλο του!!!!! Αν με καποιους πρεπει να τα βαλεις,αυτοι ειναι τα σα'ινια τα μαστορια που το τσεκαραν και εδωσαν το οκ για την αγορα του.....
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ελπίζουμε ολοι οτι βουλωσε κανα φίλτρο πετρελαίου γιατι αν ειναι κάτι σοβαρό θα έχουμε ιστορίες με τον ιδιώτη πωλητή που το πήρε...Γιατι ρε φιλαρακο να εχετε ιστοριες με τον πωλητη;;;;;στο ειπα και πιο πριν..........ο καθε πωλητης ψαχνει κοτσυφια να παρουν το χαρβαλο του!!!!! Αν με καποιους πρεπει να τα βαλεις,αυτοι ειναι τα σα'ινια τα μαστορια που το τσεκαραν και εδωσαν το οκ για την αγορα του.....
Οταν ηταν να παρω το sirion πηγα σε δυο μαστορες που ειναι ο ενας γνωστος, ο αλλος φιλος. Ο γνωστος μου το κοιταξε, ανοιξε το καπο κοιταξε τον κινητηρα, το εβαλε μπροστα το ακουσε, το εκανε βολτα, λεει μια χαρα ειναι.
Ο φιλος μου, το εβαλε μεσα, το σηκωσε το κοιταξε απο κατω συστημα διευθυνσης, πατωσια μην εχει κανενα χτυπημα, την εξατμιση, ανοιξε το καπο για διαροες, να δει αν εχει αλλαχτει καμια φλαντζα, δεν ξερω και τι αλλο κοιταξε, το συνεδεσε με το διαγνωστικο, το εκανε βολτα και μου συστησε και εναν φιλο του να παω λαμαρινα για τα υπολοιπα. Και οι δυο μαστορες ειναι. Μπορει να εβγαζε κατι αργοτερα, αλλα θα ελεγα πως ο φιλος μου ενταξει το ξεψαχνισε, δεν μπορουσε να κανει κατι παραπανω. Ο γνωστος ομως που το πηγα, ηταν απαραδεκτος. Με μια βολτα και με το αυτι και το ματι στον κινητηρα εβγαλε πορισμα. Η αγορα μεταχειρισμενου θελει ψαξιμο.
Ρετάρισμα κινητήρα σε χαμηλές στροφές μόνο. Τί είναι;