-
Ο χρήστης giannis_007 έγραψε:
Το αμάξι βρήσκετε στη μυτιλήνη εκει μένει ο αδερφός μου, δέν ξέρω απο ποιο μέρος είστε αλα αν πάτε στο νιση και τους πείτε να βάλουν κάμερα θα γελάνε βδομάδες....που να την βρουν τη κάμερα...
εγω το σενάριο να έχει μεταλο μέσα σε χώρο κάυσης το αποκλείω τόσο μεγάλο που να προκαλέσει χτυπο της βαλβίδας με τι πιστόνι το αποκλείω..αντε και πέρασε ενα κομάτάκι γιατι δεν κάνει μίζα και κάπου μαγκόνει? γυρνάει ο στρόφαλος αλλα με δυσκολεία και λίγο αν ηταν αυτο θα το ξεμάγκονε και θα έκανε καμια στροφή απότομηΜια καμερα 50 ευρω εχει...ντιζελ σε νησι γιατι πηρε?Μπορει να είναι μιζα-γραναζι μιζας.Καποιο περιφερειακο π.χ. δυναμο η άλλη τροχαλια να κολλησε τελειως πιστευω ότι θα γυρνουσε ο κινητήρας αλλα ο ιμαντας θα εβγαινε οφφ.Γενικα θελει ψαξιμο και όχι κινησεις του τυπου να βγαλουμε το κεφαλαρι να δουμε.
-
λογικα εχει ζημια απο κατω.
-
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
Στους περισσοτερους κινητήρες βλεπω φωτο και οι βαλβιδες σχηματιζουν μικρη γωνια με τον κατακορυφο αξονα....δυσκολο για καμερα....αλλα μια προσπαθεια αν είναι λεπτη δεν θα εβλαπτε κανενα!Στους diesel είναι κάθετες/σχεδόν κάθετες οι βαλβίδες.
-
Παιδια ηταν λάθος διατύποση του αδερ φου μου δέν θα του ανοίξει το καπάκι.
Αρχικά θα του ανοιξει τον καθρεφτη και θα τσεκαρει εκει ολα τα γραναζια κτλ, απότι είπε τωρα που μήλησα με τιον bro ολα τα εχει τσεκαρισμενα και κατάληξε εκει ακομα και τον ιμάντα δυναμο.
Ο μάστορας λέει οτι είναι το πρόβλημα μέσα απο την μηχανή..
Κακός πήρε πετρέλαιο του τα έλεγα και ε΄γω,αυτος επέμενε ειναι ολη μέρα στουσ δρόμους με το αμάξι λόγο δουλειας
Ο bro είναι γμισε τα..χάνει δουλειες γιατι δέν εχει αμάξι να πάει.. χρήμα πουθενα..τον εχει πάρει πολύ απο κάτω -
Παιδια ηταν λάθος διατύποση του αδερ φου μου δέν θα του ανοίξει το καπάκι.
Αρχικά θα του ανοιξει τον καθρεφτη και θα τσεκαρει εκει ολα τα γραναζια κτλ, απότι είπε τωρα που μήλησα με τιον bro ολα τα εχει τσεκαρισμενα και κατάληξε εκει ακομα και τον ιμάντα δυναμο.
Ο μάστορας λέει οτι είναι το πρόβλημα μέσα απο την μηχανή..
Κακός πήρε πετρέλαιο του τα έλεγα και ε΄γω,αυτος επέμενε ειναι ολη μέρα στουσ δρόμους με το αμάξι λόγο δουλειας
Ο bro είναι γμισε τα..χάνει δουλειες γιατι δέν εχει αμάξι να πάει.. χρήμα πουθενα..τον εχει πάρει πολύ απο κάτωΕτσι για την ιστορία ο αδερφός μου πήρε ενα ford 1.8 diesel tourneo 2007 στα 5000€ πρίν 3-4 μέρες....
απο εχθές είναι εξω απο το συνεργείο και περιμενει να το δουν δευτερα... τον μαζεψε η οδική το αμάξι εσβησε εκανε μπουκοματα δεν επρνε μπρος και τον αφησε μετα απο 3 μέρες που το πήρε....
οι μαστόροι που το είδαν πριν το πάρει είπαν ειναι κομπλέ το αμάξι
Ελπίζουμε ολοι οτι βουλωσε κανα φίλτρο πετρελαίου γιατι αν ειναι κάτι σοβαρό θα έχουμε ιστορίες με τον ιδιώτη πωλητή που το πήρε...μηπως πηδηξε δοντια ο ιμαντας χρονιμου; σε audi a4 1.9tdi του ειχε πηδηξει 1-2 δοντια ο ιμαντας χρονισμου ειχε παρομοια συμπεριφορα
πιθανον να εχει φρακαρει ο τεντωτηρας του ιμαντα χρονισμου και να μην περνει ουτε μπρος ουτε καν να γυριζει ο στροφαλος, πρεπει να ελεχθουνε -
Αντλία πετρελαίου τελικά..
ο μάστορας είπε οτι κάνει μισή στροφή και μετά μαγκώνει μέσα κάτι στην αντλία.. -
Αντλία πετρελαίου τελικά..
ο μάστορας είπε οτι κάνει μισή στροφή και μετά μαγκώνει μέσα κάτι στην αντλία..το καλο ειναι οτι το βρηκε, το κακο ειναι οτι θελει χρονο & χρημα
Ρετάρισμα κινητήρα σε χαμηλές στροφές μόνο. Τί είναι;