-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
3 αστέρια για την βασική και 5 για αυτή με το Dual Camera Brake Support στο NCAP
Standard equipment
http://www.euroncap.com/en/results/suzuki/ignis/25559Safety pack
http://www.euroncap.com/en/results/suzuki/ignis/25560Αυτό είναι γνωστό για το αυτοκίνητο και για αυτό στο εξωτερικό προσφέρουν το Safety pack σαν εξτρά και στην βασική έκδοση. Γενικά τα πρώτα αυτοκίνητα που ήρθαν ευρώπη ήταν αρχικής παραγωγής και τα specs έχουν αλλάξει απο τότε. Στην ελλάδα ακολουθούμε με αργούς ρυθμούς όπως πάντα αυτήν την αλλαγή.
-
Βολτα στη susuki. Το αυτοκινητο φαινεται μεγαλυτερο απο κοντα. Απο εξω κουκλι. Απο μεσα ελαφρως φθηνιαρικο. Στο δρομο το 4χ4 ο κινητηρας κινει ανετα το αμαξωμα. Το σασμαν αριστο. Το μονο που με ξενισε ειναι η σκληρη αναρτηση... κουτσουρο... σκληρες αντιδρασεις στις ανωμαλιες του δρομου.
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Μια εταιρεια οπως η Suzuki κανει πολυ σωστά που δεν παει να ανταγωνιστεί τα μεγαθήρια του χώρου στο παιχνίδι τους αλλα σε καθε αυτοκινητο της προσπαθεί να προσφέρει κάτι διαφορετικό. Πχ SUV στυλ στο ignis, μεγαλύτερους χώρους στο baleno, τετρακίνηση σε πρώτο πλάνο στα SUV της.Εχεις ενα point μπορω να πω..
-
Πχ SUV στυλ στο ignis
Ουτε στα πιο τρελα του ονειρα...ουτε suv-sav-crossover
Το ειδα απο κοντα σημερα,καμια σχεση με την πρωτη εκδοση,στις φωτο σιγουρα ειναι τραβηγμενο σε μεγεθυνση γιατι απο κοντα ειναι σαν οχημα playmobil... -
Ο χρήστης barimagas έγραψε:
Βολτα στη susuki. Το αυτοκινητο φαινεται μεγαλυτερο απο κοντα. Απο εξω κουκλι. Απο μεσα ελαφρως φθηνιαρικο. Στο δρομο το 4χ4 ο κινητηρας κινει ανετα το αμαξωμα. Το σασμαν αριστο. Το μονο που με ξενισε ειναι η σκληρη αναρτηση... κουτσουρο... σκληρες αντιδρασεις στις ανωμαλιες του δρομου.Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εάν μπορείς να οδηγήσεις την δικίνητη έκδοση κάντο γιατί έχω την εντύπωση ότι αποσβαίνει τις ανωμαλίες λίγο καλύτερα.
-
Παιδια εσεις που γραφετε απο καλο εως κουκλι απ εξω γουσταρετε και Γεωργια Βασιλειαδου?
-
Είδα ένα fullextra χθες στη Μαραθώνος σε μαύρο χρώμα. Πεντακάθαρο σαν να βγήκε από την έκθεση λίγο πριν και όμως... Πόνεσαν τα μάτια μου!
-
Ο χρήστης grimm23 έγραψε:
Βολτα στη susuki. Το αυτοκινητο φαινεται μεγαλυτερο απο κοντα. Απο εξω κουκλι. Απο μεσα ελαφρως φθηνιαρικο. Στο δρομο το 4χ4 ο κινητηρας κινει ανετα το αμαξωμα. Το σασμαν αριστο. Το μονο που με ξενισε ειναι η σκληρη αναρτηση... κουτσουρο... σκληρες αντιδρασεις στις ανωμαλιες του δρομου.
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εάν μπορείς να οδηγήσεις την δικίνητη έκδοση κάντο γιατί έχω την εντύπωση ότι αποσβαίνει τις ανωμαλίες λίγο καλύτερα.
Κοίτα, αυτό ισχυρίστηκε και ο πωλητής αλλά δεν είχε δικινητο για δοκιμή.
Προς νονό: εντάξει απο μπροστά είναι καλό. Τώρα πίσω με 'λίγη' προσπαθεια καταπίνεται. Για βραβείο δεν είναι πάντως. Εκτός του χρυσού βατομουρου βεβαίως βεβαίως.Στάλθηκε από το SM-T315 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ας μας μιλήσουν οι κάτοχοι ή έστω όσοι το κάνατε test drive για την ηχομόνωση, και αν έχετε και εμπειρία από τον ανταγωνισμό ακόμα καλύτερα.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Vdx έγραψε:
Ας μας μιλήσουν οι κάτοχοι ή έστω όσοι το κάνατε test drive για την ηχομόνωση, και αν έχετε και εμπειρία από τον ανταγωνισμό ακόμα καλύτερα.Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Εγώ οδήγησα το 2WD για 15-20 λεπτά πέριξ της Μαραθώνος με σχετική κινησούλα και δεν μου φάνηκε να υπάρχει κάποιο θέμα με την ηχομόνωση. Βέβαια το οδήγησα καπάκι μετά το Lexus RX400 μου και υπήρχε σαφής διαφορά στη ποιότητα κύλισης αλλά τπτ το δραματικό
-
Είναι ελαφρύ όπως όλα τα suzuki και για αυτό φοβάμαι μήπως έχουν κάνει οικονομία στην μόνωση.
-
Ο χρήστης Vdx έγραψε:
Είναι ελαφρύ όπως όλα τα suzuki και για αυτό φοβάμαι μήπως έχουν κάνει οικονομία στην μόνωση.Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Και το wagon R είχε πολλές παραχωρήσεις τόσο σε ποιότητα όσο και στην εμφάνιση αλλά αποδείχθηκε θησαυρός αξιοπιστίας και χρηστικότητας. Νομίζω πως το νέο ignis σε τέτοιο αγοραστικό κοινό απευθύνεται, που επιπλέον κινούνται κυρίως στην πόλη. Παράλληλα το μικρό του αλλά υπολογίσιμο μέγεθος θα το καθιστά σχετικά επαρκές για μικρά ταξίδια. Η ποιότητα σε αυτό το όχημα νομίζω πως θα έπρεπε (και μάλλον έτσι θα είναι...) να βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα για τον υποψήφιο αγοραστή.
-
Για να είμαι ειλικρινής δεν με ενδιαφέρει το ignis αλλά το νέο Swift και επειδή χρησιμοποιεί την ίδια πλατφόρμα και κινητήρες ρώτησα εδώ.
-
Και το wagon R είχε πολλές παραχωρήσεις τόσο σε ποιότητα όσο και στην εμφάνιση αλλά αποδείχθηκε θησαυρός αξιοπιστίας και χρηστικότητας. Νομίζω πως το νέο ignis σε τέτοιο αγοραστικό κοινό απευθύνεται, που επιπλέον κινούνται κυρίως στην πόλη. Παράλληλα το μικρό του αλλά υπολογίσιμο μέγεθος θα το καθιστά σχετικά επαρκές για μικρά ταξίδια. Η ποιότητα σε αυτό το όχημα νομίζω πως θα έπρεπε (και μάλλον έτσι θα είναι...) να βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα για τον υποψήφιο αγοραστή. [/quote]
Ακριβώς έτσι είναι, η δική μου λογική είναι ότι θέλω ένα αυτοκίνητο που ζήτημα να βγεί 1-2 φορές το χρόνο εκτος Αττικής αλλά για να πάω για τα ψώνια της εβδομάδας να μη χρειάζεται να ρίξω καθίσματα η για να πάρω μαζί με τα παιδιά μου και 2 φίλους τους να μην είμαστε ο ένας πάνω στον άλλο
-
'Ένα αξιόπιστο ,οικονομικό στην κατανάλωση με ελαφριά κατασκευή αυτοκίνητο που όμως περιλαμβάνει όλα τα σύγχρονα καλούδια ενεργητικής -παθητικής ασφάλειας (+ κάποια αυτόνομα χαρακτηριστικά) είναι εξ ορισμού ποιοτικό.
Πολυτελές βέβαια δεν είναι!
-
Μια τίμια /ικανοποιητική ηχομόνωση δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Εγώ που έχω micra k12 και κάνω 4 - 5 ταξίδια(2000-3000km)το έτος δεν έχω τρελές απαιτήσεις, δλδ να κινούμαι με 120 χωρίς να χρειάζεται να έχω την μουσική ψηλά. Πρόσφατα έκανα ένα μικρό ταξίδι ως συνοδηγός σε c3 του 15 και μου φάνηκε αρκετά άνετο.
-
Το σχόλιο για τη Βασιλειάδου, one of a kind νονέ!
Επειδή τα προΙόντα made in japan τείνουν να εξαφανιστούν(όχι μόνο σε αυτοκίνητα), όσοι το δείτε παρατηρείστε τους αρμούς στις πόρτες... είναι τέλειοι! ένα κομμάτι συνεχόμενο πόρτα-φτερό-πόρτα.Αυτοκίνητο και τετρακίνηση για τη χώρα μας (που δεν είναι επίπεδη παντού), είναι πράγματα μάλλον συνυφασμένα.
Και εξηγούμαι: φεύγεις με το γυναικάκι από την πόλη και πας για δουλειά στο δάσος. Θέλεις να κρυφτείς κάπως, μη βγούμε κάρτα παντού, οπότε η τετρακίνηση βοηθάει. Μεταγραφή πίσω κάθισμα, και βάζεις κόντρα στις πόρτες που αντέχουν επειδή είναι japan!!! οπότε δένει το γλυκό ! χαχαχαχαχαΗρακλής ο κόντρας
-
Θα κοιτάξω αν μπορώ να πάρω ένα Βιτάρα για τεστ μακράς διαρκείας καθώς ήδη με τον Ηρακλή υπάρχουν δύο μέλη κάτοχοι στο φόρουμ που έχουν αλλάξει επίπεδο στον τρόπο που γράφουν τις αλήθειες τους (Για σεμινάριο θα έλεγα.. ).
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Παιδια εσεις που γραφετε απο καλο εως κουκλι απ εξω γουσταρετε και Γεωργια Βασιλειαδου?Το έχουμε πει...υποκειμενική η εμφάνιση...αλλά εδώ - μιας και το 'πέτυχα' χθες να παρκάρει κοντά στη γειτονιά μου - δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω: Δεν βλέπεται το αμάξι...
-
Στην shvs έκδοση υπάρχει αισθητή διαφορά στην κατανάλωση ώστε να δικαιολογήσει την αγορά του υβριδικόυ συστήματος?
Suzuki Ignis II