-
-
Όμορφο φαίνεται.
-
Περίεργο από πίσω, αλλά πολύ όμορφο από μπροστά και με πολλά συστήματα ασφαλείας!
-
Μπροστα ειναι ομορφο, τα ζαντολαστιχα γεμιζουν καλα τους θολους, πισω λιγο τα χαλαει.
-
Θα ήθελα πολύ να μου αρέσει και θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρα αλλά το πίσω μέρος ειναι απλά πολυ βιντατζ '70ζ για τα γούστα μου. Μοιάζει με 2 αυτοκίνητα που τα κόψανε και τα ράψανε σε 1. Κρίμα
Πάλι, όσο και να μη το θέλω, σε γερμανό θα καταλήξω μιας και ιαπωνες, ιταλοί και γάλλοι δε με καλύπτουν. -
Ο χρήστης alejandro έγραψε:
Θα ήθελα πολύ να μου αρέσει και θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρα αλλά το πίσω μέρος ειναι απλά πολυ βιντατζ '70ζ για τα γούστα μου. Μοιάζει με 2 αυτοκίνητα που τα κόψανε και τα ράψανε σε 1. Κρίμα
Πάλι, όσο και να μη το θέλω, σε γερμανό θα καταλήξω μιας και ιαπωνες, ιταλοί και γάλλοι δε με καλύπτουν.ναι ανομοιογενες σχεδιαστικα και κατα την δικη μου αποψη. Το Up, Μii, Citigo ειναι σε αυτην την κατηγορια απο Γερμανικα; Σχεδιαστηκα ειναι ομορφα. Σε αξιοπιστια τα φοβαμαι.
-
Εντυπωσιακός ο εξοπλισμός του.
Με ενα off road pack δεν είν ' κακό...Τα πίσω φώτα όμως χαλάνε όλο το σύνολο
From my SMO72HD via Tapatalk
-
*Το νέο Ignis κάνει πρεμιέρα στο Παρίσι και θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη τον Ιανουάριο του 2017, τόσο σε προσθιοκίνητη όσο και σε τετρακίνητη έκδοση, με το σύστημα AllGrip Auto. Και στις δύο περιπτώσεις η απόσταση από το έδαφος είναι 18 cm.
Το 5θυρο αυτοκίνητο έχει μήκος 3,7 m, μεταξόνιο 2,43 m. και χαμηλό βάρος (810-920 kg, ανάλογα με το κιβώτιο και τον εξοπλισμό). Η Suzuki υπόσχεται αξιόλογους χώρους για τα δεδομένα βέβαια του μεγέθους του Ignis, ενώ ικανοποιητικός είναι και ο όγκος του πορτμπγκάζ (267 lt. για το προσθιοκίνητο μοντέλο και 227 lt. για το 4×4).
Διαθέσιμος κινητήρας είναι ο 1.2 βενζίνης DualJet, με 89 ίππους όμως χαμηλή ροπή (12,2 kgm). Μπορεί να συνδυαστεί και με την ήπια υβριδική τεχνολογία SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki). Το συγκεκριμένο Ignis εφοδιάζεται με σύστημα μίζας/γεννήτριας (ISG), το οποίο συνδράμει τον κινητήρα κατά την εκκίνηση και φορτίζει την μπαταρία, περιορίζοντας την κατανάλωση και τους ρύπους.
Στάνταρ κιβώτιο είναι ένα 5τάχυτο μηχανικό, όμως προαιρετικά υπάρχει και η επιλογή ρομποτιζέ με ίδιο αριθμό σχέσεων. Όσο για τις επιδόσεις, η διαδικασία 0-100 διαρκεί 11,5-12,2 sec και η τελική ταχύτητα φθάνει τα 165-170 km/h (ανάλογα με την έκδοση).Οι σχεδιαστές του Ignis δανείστηκαν λεπτομέρειες από παλαιότερα αυτοκίνητα της Suzuki, όπως οι πίσω κολώνες από το Fronte coupe, τα ενσωματωμένα στη μάσκα φώτα από το Cervo, το καπό από το πρώτη γενιάς Vitara. Το τυπικό εσωτερικό ενός σύγχρονου Suzuki συναντάμε και στο Ignis, όμως στοιχεία όπως το μεγάλο ταχύμετρο, η οθόνη αφής στο ταμπλό που υποστηρίζει σύνδεση με smartphone και τα έντονα χρώματα ορισμένων λεπτομερειών του δίνουν ένα νεανικό τόνο.*
-
Μπλιαχ!!!! Ειδικά πίσω δε βλέπεται
nickthetrib from tapatalk
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Μπλιαχ!!!! Ειδικά πίσω δε βλέπεταιnickthetrib from tapatalk
-
Θέλει να 'χτυπήσει' το Panda στα ίσα...
Και μετά ξύπνησε... -
Οι καταβολες απο το suzuki fronte coupe των '70s ειναι εμφανεστατες.. Οπως και να χει μεγαλο design disaster..
-
Μπροστά στο Celerio....αυτό είναι όαση!!!
-
-
Πάντως στα βίντεο και στις εικόνες το πίσω μέρος και το εσωτερικό του φαίνεται μαύρο χάλι.
-
Αίσχος ειναι
Sent from my iPad using Tapatalk
-
μονο εγω ειμαι ο ανωμαλος που το βλεπει ωραιο;
-
Ανωμαλοι δυο...Κι εμενα αρεσει!
-
Αν βγει με 7000euro και καλό εξοπλισμό και εμένα θα μου αρέσει...
-
Το είδα σήμερα παρκαρισμένο έξω από την αντιπροσωπεία.
Νομίζω ότι ανήκει στην κατηγορία 'γλυκούλι' και θα έχει αρκετή επιτυχία σε κοπελίτσες κλπ. Από μπροστά αρκετά συμπαθητικό, ευτυχώς το πίσω μέρος δεν φαινόταν όπως περνούσα.
Νομίζω καλή εναλλακτική του Swift, το σχήμα του οποίου έχει αρχίσει να με κουράζει τόσα χρόνια.
Suzuki Ignis II