-
Μίλησα με πωλητή από εσκιαδη Μπακοδήμο σε κάνα 2 μήνες αναμένουν το 136 1.6 ντίζελ για το 115 δεν ξέρουν ακομα το 136 έχει 132 γραμμάρια εκπομπής διοξειδίου του άνθρακα και θα έχει 158 ευρώ τέλη κυκλοφορίας σύμφωνα με το νέο σύστημα όπως με έμφαση μου τόνισε ο πωλητής!
Adaptive cc & blind spot δεν υπάρχει σε καμία έκδοση για την ώρα σε στάνταρ εξοπλισμό.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είδα προολιγου στην κοινή έκθεση του εσκιαδη το σπορτατζ προ fl το καροκ και το τουσον fl
Εξωτερικά συνολικά πιο ωραίο:
Τουσον>κια>καροκ
Εσωτερικά:
Καροκ>κια>τουσον (δυστυχώς το ούτε με το fl το τουσον έγινε πιο φρέσκο, η οθόνη μικρή και ξεκαρφωτη σαν παλια συσκευή gps 10ετιας).
Το κια πολύ ωραίο πίσω και στο πλάι και λίγο ιδιόρρυθμο μπροστά αλλά μου αρέσει.
Χώροι μπροστά
Τα ίδια μου φάνηκαν ίσως τουσον και καροκ αφήνουν λίγο πιο πολύ χώρο γιατί του κια η κονσόλα βγαίνει λίγο προς τα έξω προς τον οδηγό. Για το κεφάλι μπροστά μνήμη νομίζω το κια αφήνει λιγότερο χώρο.
Χώρος πίσω
Πολύ κοντά όλα το καροκ νομίζω με άφηνε να μπω χωρίς να βρίσκουν καθόλου τα πόδια μου στο μπασιμο.
Τιμή για το premium 1.6 136 diesel 28600 τιμοκατάλογος χωρίς παζάρι. Adaptive cc για την ώρα δεν διαθέτει στάνταρ καμια έκδοση.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Είδα προολιγου στην κοινή έκθεση του εσκιαδη το σπορτατζ προ fl το καροκ και το τουσον fl
Εξωτερικά συνολικά πιο ωραίο:
Τουσον>κια>καροκ
Εσωτερικά:
Καροκ>κια>τουσον (δυστυχώς το ούτε με το fl το τουσον έγινε πιο φρέσκο, η οθόνη μικρή και ξεκαρφωτη σαν παλια συσκευή gps 10ετιας).
Το κια πολύ ωραίο πίσω και στο πλάι και λίγο ιδιόρρυθμο μπροστά αλλά μου αρέσει.
Χώροι μπροστά
Τα ίδια μου φάνηκαν ίσως τουσον και καροκ αφήνουν λίγο πιο πολύ χώρο γιατί του κια η κονσόλα βγαίνει λίγο προς τα έξω προς τον οδηγό. Για το κεφάλι μπροστά μνήμη νομίζω το κια αφήνει λιγότερο χώρο.
Χώρος πίσω
Πολύ κοντά όλα το καροκ νομίζω με άφηνε να μπω χωρίς να βρίσκουν καθόλου τα πόδια μου στο μπασιμο.
Τιμή για το premium 1.6 136 diesel 28600 τιμοκατάλογος χωρίς παζάρι. Adaptive cc για την ώρα δεν διαθέτει στάνταρ καμια έκδοση.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολλα χρηματα για Skoda to honda cr-v το έχεις δει εάν είναι να πας σε τέτοια πόσα δες και τίποτε αλλο .
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο να πληρώνω διπλα τα σέρβις....το Χόντα είναι αμαξαρα και πουλάει τρελά έξω αλλά εδώ χαντακωνεται.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο να πληρώνω διπλα τα σέρβις....το Χόντα είναι αμαξαρα και πουλάει τρελά έξω αλλά εδώ χαντακωνεται.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τον Σαρακακη τι ψάχνεις...αλλα τα honda άλλη ιστορία αλλα να ξερεις τα κορεατικα kia και hyundai τα έχουν φτάσει.γιατι δεν περνεις το Tucson 2018 οχι το face lift 1700 141 άλογα πόσο βγενει https://www.car.gr/10067833-hyundai-tuc ... vi-leather
-
Δεν πάω σε κινητήρα δεκαετίας μετά δεν μου αρέσει και το εσωτερικό του ούτε πριν ούτε μετά το fl. Εξωτερικά βέβαια είναι δυνατό. Δεν λέω ότι δεν είναι ποιοτικό και μέσα αλλά είναι σαν μια γενιά πίσω. Με προοπτική 7 ετιας και βάλε που θα πάρω το επόμενο αμάξι (τουλάχιστον 1 χρόνο από τώρα) ε μου φαίνεται πολύ πολύ πίσω πριν καν το πάρω....όταν βγει το c5 air αν με ικανοποιεί από τράβηγμα και κατανάλωση ο 1.2 130 θα πάω εκει έχει το υπόλοιπο πακέτο τουλάχιστον από τα βίντεο που έχω δει ως τώρα αλλιώς θα πρέπει να ξηλωθω για τον 1.5 ντίζελ.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Δεν πάω σε κινητήρα δεκαετίας μετά δεν μου αρέσει και το εσωτερικό του ούτε πριν ούτε μετά το fl. Εξωτερικά βέβαια είναι δυνατό. Δεν λέω ότι δεν είναι ποιοτικό και μέσα αλλά είναι σαν μια γενιά πίσω. Με προοπτική 7 ετιας και βάλε που θα πάρω το επόμενο αμάξι (τουλάχιστον 1 χρόνο από τώρα) ε μου φαίνεται πολύ πολύ πίσω πριν καν το πάρω....όταν βγει το c5 air αν με ικανοποιεί από τράβηγμα και κατανάλωση ο 1.2 130 θα πάω εκει έχει το υπόλοιπο πακέτο τουλάχιστον από τα βίντεο που έχω δει ως τώρα αλλιώς θα πρέπει να ξηλωθω για τον 1.5 ντίζελ.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εντάξει γούστα είναι αυτά προσωπικά εμένα ποιο πολυ με νοιάζει να μην έχει τριγμους και η καμπίνα να είναι αθόρυβη και όντως δεν ακούς κιχ μέσα σε σχεσει με το Asx που ήταν κουδούνιστρα απο τα πρωτα χλμ.Μετα πολυ ομορφο είναι το 3008 οπως και το Mitsubishi eclipse cross.
-
Ο χρήστης Bill1984 έγραψε:
Δεν πάω σε κινητήρα δεκαετίας μετά δεν μου αρέσει και το εσωτερικό του ούτε πριν ούτε μετά το fl. Εξωτερικά βέβαια είναι δυνατό. Δεν λέω ότι δεν είναι ποιοτικό και μέσα αλλά είναι σαν μια γενιά πίσω. Με προοπτική 7 ετιας και βάλε που θα πάρω το επόμενο αμάξι (τουλάχιστον 1 χρόνο από τώρα) ε μου φαίνεται πολύ πολύ πίσω πριν καν το πάρω....όταν βγει το c5 air αν με ικανοποιεί από τράβηγμα και κατανάλωση ο 1.2 130 θα πάω εκει έχει το υπόλοιπο πακέτο τουλάχιστον από τα βίντεο που έχω δει ως τώρα αλλιώς θα πρέπει να ξηλωθω για τον 1.5 ντίζελ.
Εντάξει γούστα είναι αυτά προσωπικά εμένα ποιο πολυ με νοιάζει να μην έχει τριγμους και η καμπίνα να είναι αθόρυβη και όντως δεν ακούς κιχ μέσα σε σχεσει με το Asx που ήταν κουδούνιστρα απο τα πρωτα χλμ.Μετα πολυ ομορφο είναι το 3008 οπως και το Mitsubishi eclipse cross.
Παιδια και το xtrail ειναι ωραιο αμαξι στην εκδοση βενζινης 1.6 digt 163ps εχει και αυτο ολα τα καλουδια ενεργητικη ασφαλειας δεν εχει μονο διζωνικο δερματινη επενδυση τιμονι, κιβωτιο, φιμε τζαμια και infotainment οθονη....αμα μπορεις να συνηπαρξεις και χωρις αυτα μια χαρα επιλογαρα με σουπερ χωρους και ομορφια...τσιλικο... στο μεταξυ η νισσαν τα εχει κατεβασει ολα τα αμαξια το μονο που εχει μεινει να βγαλει προσφορα μεχρι τις αρχες του αλλου χρονου ειναι το xtrail...οψομεθα!!!
Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Υστερογραφο.... μου ειπαν απο αντιπροσωπεια νισσαν γυρω στο 7.5 πραγματικη μεση καταναλωση για το xtrail και τελη γυρω στα δυο κατοσταρικα... Αξιζει
Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης kdeligior έγραψε:
Υστερογραφο.... μου ειπαν απο αντιπροσωπεια νισσαν γυρω στο 7.5 πραγματικη μεση καταναλωση για το xtrailΚι εσύ τους πίστεψες;
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Υστερογραφο.... μου ειπαν απο αντιπροσωπεια νισσαν γυρω στο 7.5 πραγματικη μεση καταναλωση για το xtrail
Κι εσύ τους πίστεψες;
Γιατί όχι...και εδώ οι κάτοχοι τέτοια νούμερα αναφέρουν!
-
Καλά μερικοί για να υποστηρίξουν την επιλογή τους καταπίνουν μέχρι και σπαθιά!!! Μην την ψάχνετε!
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Καλά μερικοί για να υποστηρίξουν την επιλογή τους καταπίνουν μέχρι και σπαθιά!!! Μην την ψάχνετε!Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλά μερικοί όμως είναι και ξερόλες και ξέρουν τι κατανάλωση μπορεί να πετύχει καθένας...λες και οδηγουν μαζί ..[emoji23]
-
Εντάξει πάντα η κατανάλωση αλλάζει από οδηγό σε οδηγό και κυρίως από διαδρομή σε διαδρομή και ανάλογα το φορτίο. Ομως κάποιες σταθερές υπάρχουν. Το θέμα είναι να μην διατυμπανιζουμε πχ την χαμηλότερη κατανάλωση που πετύχαμε μια φορά με ευνοϊκές συνθήκες και την αναφέρουμε ως δεδομένο. Και η πιο ρουφήχτρα υπό συνθήκες μπορεί να γράψει μονοψήφια νούμερα δεν λέει κάτι όμως. Εγώ πχ που μιλάω για τα δικά μου νούμερα μιλάω για την σταθερά που έχω μετά από 4+ χρόνια σε αυτήν αναφέρομαι πάντα. Όχι τι εργαψα μια φορά σε κατηφόρα με τον αέρα μαζί μου!
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Εντάξει πάντα η κατανάλωση αλλάζει από οδηγό σε οδηγό και κυρίως από διαδρομή σε διαδρομή και ανάλογα το φορτίο. Ομως κάποιες σταθερές υπάρχουν. Το θέμα είναι να μην διατυμπανιζουμε πχ την χαμηλότερη κατανάλωση που πετύχαμε μια φορά με ευνοϊκές συνθήκες και την αναφέρουμε ως δεδομένο. Και η πιο ρουφήχτρα υπό συνθήκες μπορεί να γράψει μονοψήφια νούμερα δεν λέει κάτι όμως. Εγώ πχ που μιλάω για τα δικά μου νούμερα μιλάω για την σταθερά που έχω μετά από 4+ χρόνια σε αυτήν αναφέρομαι πάντα. Όχι τι εργαψα μια φορά σε κατηφόρα με τον αέρα μαζί μου!Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολυ σωστά ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο οδήγησης, και με τον καιρό μαθαίνεις και το αμάξι και και έτσι προσπαθείς περιορίσεις την κατανάλωση..απλά μην ξεχνάμε και το σκάνδαλο με τα πετρέλαια..Γιατί εκτός τις απάτης σπέρνουν και αρρώστιες και δυστιχως παρατηρω οτι πολλοί κάτοχοι λογω κοστους αφερουν τον nox και μας βλέπω σε λίγα χρόνια να είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα αλλά σιγά μπροστά την οικονομία αυτά είναι λεπτομέριες....[emoji854]
-
Καλά ας ασχοληθούμε λίγο με τα επαγγελματικά πετρέλαια που βρωμιζουν υπερπολλαπλασια και ας αφήσουμε λίγο στην μπάντα τα ιχ που όπως βλέπουμε με τους νέους euro 6d και το adblue έχουν συμμορφωθεί κατά πολύ.
Αλλά ο τζόγος είναι στα επιβατικά! Πώς θα σε στρέψουν με το στανιό στην ηλεκτροκινηση? Με απαγορεύσεις...Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Καλά ας ασχοληθούμε λίγο με τα επαγγελματικά πετρέλαια που βρωμιζουν υπερπολλαπλασια και ας αφήσουμε λίγο στην μπάντα τα ιχ που όπως βλέπουμε με τους νέους euro 6d και το adblue έχουν συμμορφωθεί κατά πολύ.
Αλλά ο τζόγος είναι στα επιβατικά! Πώς θα σε στρέψουν με το στανιό στην ηλεκτροκινηση? Με απαγορεύσεις...Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μα έτσι και αλλιώς το μέλλον είναι τα ηλεκτρικά και μακάρι να γίνουμε μια χώρα με υποδομές ώστε να μπορούμε να αγοράσουμε μελλοντικά ηλεκτρικό.πολλές εταιρίες έχουν πει ότι σταματούν την εξελίξει τον κινητήρων πετρελαίου ειδικα μικρου κυβισμου γιατί πλέον δεν θα μπορούν να δώσουν κάτι αλλο σε εξελίξει ώστε να περνάνε νόμιμα τις προδιαγραφές ρύπων.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Εντάξει πάντα η κατανάλωση αλλάζει από οδηγό σε οδηγό και κυρίως από διαδρομή σε διαδρομή και ανάλογα το φορτίο. Ομως κάποιες σταθερές υπάρχουν. Το θέμα είναι να μην διατυμπανιζουμε πχ την χαμηλότερη κατανάλωση που πετύχαμε μια φορά με ευνοϊκές συνθήκες και την αναφέρουμε ως δεδομένο. Και η πιο ρουφήχτρα υπό συνθήκες μπορεί να γράψει μονοψήφια νούμερα δεν λέει κάτι όμως. Εγώ πχ που μιλάω για τα δικά μου νούμερα μιλάω για την σταθερά που έχω μετά από 4+ χρόνια σε αυτήν αναφέρομαι πάντα. Όχι τι εργαψα μια φορά σε κατηφόρα με τον αέρα μαζί μου!Πες τα ρε Ιορδάνη!
Ο κάθε τζαζεμενος βγαίνει και κοκορεύεται για την καλύτερη κατανάλωση που πέτυχε κάποτε, υπό τις ευνοϊκότερες δυνατές συνθήκες, διαφημίζοντας την ως μικτή κατανάλωση...
Έχω κι εγώ συλλογή από τέτοιες καταναλώσεις:
- Audi 2.0T βενζίνη: 2,4 lt/100Km (με 1,5 lt/100Km μάλιστα στα πρώτα 15 Km της κατάβασης) από Τρίκαλα Κορινθίας προς Ξυλόκαστρο. Αν 'ξεχάσω' να αναφέρω ότι τα Τρίκαλα είναι στα 1100 μέτρα υψόμετρο και το Ξυλόκαστρο παραθαλάσσιο, πως σας φαίνεται για κατανάλωση σε επαρχιακό δρόμο;
- Χθεσινή κατανάλωση εντός πόλης σε ώρα αιχμής (9:30 το πρωί) με Focus 1.5 TDCi : 4,0 lt/100Km από Μαρούσι ως Καλλιθέα δια μέσω Κηφισίας - Βασ. Σοφίας - Συγγρού - Ελ. Βενιζέλου. Αν αποσιωπήσω ότι ήταν 22 Αυγούστου και ότι η Αθήνα ήταν τόσο άδεια που έβγαλα μέση ωριαία 40 Km/h, μια χαρά δεν μπορώ να σας παραμυθιάσω ότι το Focus καίει εντός πόλης 4,0 lt/100Km;
-
Ο χρήστης Bill1984 έγραψε:
μην ξεχνάμε και το σκάνδαλο με τα πετρέλαια..Γιατί εκτός τις απάτης σπέρνουν και αρρώστιες και δυστιχως παρατηρω οτι πολλοί κάτοχοι λογω κοστους αφερουν τον nox και μας βλέπω σε λίγα χρόνια να είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα αλλά σιγά μπροστά την οικονομία αυτά είναι λεπτομέριες....[emoji854]Τι κάνουν; Σπέρνουν αρρώστιες;
Τι άλλο κάνουν; Αφαιρούν τον nox;
Τελικά είσαι βαθύτατα συμπλεγματικός με τα diesel,ε; Σου έμεινε από τότε που δεν κατάφερες να βάλεις 2-3 χιλιάρικα παραπάνω για να πάρεις το Tuscon 1.7 TD και φορτώθηκες τον επιτάφιο με τον ατμοσφαιρικό 1.6; Πίκρα, ε; Και δεν πάει και καίει...
Φαντάζομαι την ξέρεις τη λαϊκή ρήση 'όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια'.
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
μην ξεχνάμε και το σκάνδαλο με τα πετρέλαια..Γιατί εκτός τις απάτης σπέρνουν και αρρώστιες και δυστιχως παρατηρω οτι πολλοί κάτοχοι λογω κοστους αφερουν τον nox και μας βλέπω σε λίγα χρόνια να είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα αλλά σιγά μπροστά την οικονομία αυτά είναι λεπτομέριες....[emoji854]
Τι κάνουν; Σπέρνουν αρρώστιες; [emoji38]
Τι άλλο κάνουν; Αφαιρούν τον nox;
Τελικά είσαι βαθύτατα συμπλεγματικός με τα diesel,ε; Σου έμεινε από τότε που δεν κατάφερες να βάλεις 2-3 χιλιάρικα παραπάνω για να πάρεις το Tuscon 1.7 TD και φορτώθηκες τον επιτάφιο με τον ατμοσφαιρικό 1.6; Πίκρα, ε; Και δεν πάει και καίει...
Φαντάζομαι την ξέρεις τη λαϊκή ρήση 'όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια'.
Τώρα τι να πεις σε ενα τύπο σαν και σένα κάτι τέτοια παιδικά μυαλά γεμίζουν κάθε μέρα την άσφαλτο...και δυστυχώς περνούν στο λαιμό τους και άλλους...
Hyundai Tucson 2015