-
Το τουσον ρε σουτζουκι στην ιδια εκδοση το ντιζελ παει 28000 plus.Απο την στιγμη που κανεις 20000 χλμ το χρόνο καλα εκανες και πηρες diesel. Εγω που κανω 10000 χλμ το χρόνο δεν πρόκειται να παρω diesel για κανενα λόγο.Εδω μιλαμε για tucson και κάνετε λαθος που ανοίγεται θεμα γενική για ντιζελ και βενζινη. Μιληστε για το συγκεκριμένο αυτοκινητο αν συμφέρει ή όχι.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πες μας καλύτερα πως έριξες την δικιά σου; με παντιλικια και ανάποδα τιμόνια;>>Πεστα εσύ για την... αντριλα που βγάζουν τα θέλουμε οχι για τπτ άλλο!!!
Φτάνει που κατάλαβαινει το εταίρο σου ήμισυ! Αυτό φτάνει!!!!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άσε τα δύσκολα και πες μας για καταναλώσεις. Το πιο ενδιαφέρον πράγμα σε ένα ψυγείο, ε, αυτοκίνητο εννοώ...
Δεν χρησιμοποίησα ποτέ υλικά αγαθά για να εντυπωσιάσω. Εσύ με της έκανες διάλεξη περί οικονομίας και κατανάλωσης;
Ε τότε άλλαξε το καταναλωτικό αγαθό του άβαταρ σου!!! Με ένα σκούτερακι έκανα διάλεξη που μετα βίας με χωρούσε!!!
-
Ο χρήστης bikas4 έγραψε:
Το τουσον ρε σουτζουκι στην ιδια εκδοση το ντιζελ παει 28000 plus.Απο την στιγμη που κανεις 20000 χλμ το χρόνο καλα εκανες και πηρες diesel. Εγω που κανω 10000 χλμ το χρόνο δεν πρόκειται να παρω diesel για κανενα λόγο.Εδω μιλαμε για tucson και κάνετε λαθος που ανοίγεται θεμα γενική για ντιζελ και βενζινη. Μιληστε για το συγκεκριμένο αυτοκινητο αν συμφέρει ή όχι.Το αν συμφέρει παρε μολύβι και χαρτί και βγαλτο εσύ. Δεν χρειάζεται να ρωτας. Αν έχεις το αμάξι για σούπερ μάρκετ και τσιγάρα και για μέσα στην πόλη ε ναι θα είναι έγκλημα να πάρεις ντίζελ!
Ναι με 10000 θα κάνεις απόσβεση του άι @ουτσου ανήμερα! Απλά και με την βενζινα που θέλεις με τα 10 λτ κατανάλωση θα αποκτήσεις νέο κολληταρι! Τον βενζινα της γωνίας! Και βγάλε και κάρτα με γιελοους! Θα γεμίσεις από δαυτα!Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε αυτοκινητιστικό φόρουμ σου φαίνεται περίεργο ένα hypercar ως avatar? Έπρεπε να υπήρχε μια αντλία ντίζελ;
-
Μπιτονι καλύτερα ποια αντλία!! Δεν είναι δικό σου το αμάξι; Τσ τσ ξεπεσες στα μάτια μου!>Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σε αυτοκινητιστικό φόρουμ σου φαίνεται περίεργο ένα hypercar ως avatar? Έπρεπε να υπήρχε μια αντλία ντίζελ; [emoji38]
-
Τα μάτια σου ξέρεις που τα έχω γραμμένα, φαντάζομαι...
Αλλά για το μπιτόνι είμαι βέβαιος. Η φάση σου είναι:Μπαίνεις σε ένα φόρουμ για να πεις δύο χαζομάρες και να ξεσκάσεις και αντί να πεις ότι σήμερα το έστυψες το εργαλείο, το τερμάτισες, το πλάγιασες, το έστριψες, ή αφού μιλάμε για SUV ότι το πήγες στα κατσάβραχα και το ευχαριστήθηκες κλπ (όχι στα ψέματα, να τα έχεις κάνει αυτά εννοείται!!!), μιλάς για μισό λίτρο πάνω και ένα Ευρώ κάτω. Μιζέρια!!!
Και απευθύνομαι σε σένα προσωπικά, επειδή εσύ μόνο θίχτηκες, και μου την είπες, όταν έγραψα ότι όλη αυτή η συζήτηση είναι καταθλιπτική για ένα αυτοκινητιστικό φόρουμ (χωρίς να απευθυνθώ σε κανέναν ονομαστικά). Κάποτε μιλούσαμε για Σέρρες-Μέγαρα, στροφοδιαδρομές, βουνά, παραλίες και λαγκάδια, γκάζια, φρένα και τιμόνια εδώ μέσα... Αααααχ...
-
Αντιπαρερχομαι τις προσβολές σου και τα γνωστά υποτιμιτηκα σου σχολια, και απλά σε ρωτάω τα δικά μου ποσταρισματα σε εμποδίζουν να γράφεις πια για εκδρομές στροφιλικια και φρένα;
Ψαξου καλύτερα μήπως απλά έχεις ξενερώσει με το χόμπυ σου και απλά προσπαθείς σαν κλασικός ελληναρας να τα φορτωσεις κάπου αλλού.Υγ: πίστεψε με δεν θιγομαι μόνο εγώ απλά πολλοί βαριουνται να έρθουν σε αντιπαράθεση μαζί σου καθώς και με τα ...ούζα που θα προστρέξουν να συνηγορησουν μαζί σου....τόσο απλά...
-
δια ενα δικιο το εχει...
καποιος βλεπει ντοκυμαντερ για τα καλαμαρια και εχει σηκωμαρες, καποιος θελει μαριο πουτζο...
ολα μεσα ειναι...
γατος βλεπει καλαμαρια. μεγαλα.ΑρΕς
Στο θεμα.
Τα χάιουντάια με τη βενζινα ειναι μια χαρα. και οντως καινε παραπανω. οπως η γκομενα που γουσταραμε και δεν παντρευτηκαμε αλλα πηραμε τη νοικοκυρα.
ΑρΕς βερ2.0
Οξω απο το θεμα.
αν οδηγησεις το σουξου με το 1.4 σε σχεση με το οικοκυρικο, θα αλλαξεις γνωμη για τη σχεση του με το ομοιο δηζελατο.
το αυτο με τη μηχανουλα τη σαλιγκαρισμενη της γειτονισας του κιμ-γιανκ-ουν. αν ριξουν λιγο το βαρος τα χάιουντάια-κια θα πιασουν κορυφη -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
δια ενα δικιο το εχει...
καποιος βλεπει ντοκυμαντερ για τα καλαμαρια και εχει σηκωμαρες, καποιος θελει μαριο πουτζο...
ολα μεσα ειναι...
γατος βλεπει καλαμαρια. μεγαλα.ΑρΕς
Στο θεμα.
Τα χάιουντάια με τη βενζινα ειναι μια χαρα. και οντως καινε παραπανω. οπως η γκομενα που γουσταραμε και δεν παντρευτηκαμε αλλα πηραμε τη νοικοκυρα.
ΑρΕς βερ2.0
Οξω απο το θεμα.
αν οδηγησεις το σουξου με το 1.4 σε σχεση με το οικοκυρικο, θα αλλαξεις γνωμη για τη σχεση του με το ομοιο δηζελατο.
το αυτο με τη μηχανουλα τη σαλιγκαρισμενη της γειτονισας του κιμ-γιανκ-ουν. αν ριξουν λιγο το βαρος τα χάιουντάια-κια θα πιασουν κορυφηΘα πω το έξεις επιδη ειχα και το mitsubishi asx 1.6 βενζίνη η κατανάλωση ειναι στα ιδια ακριβώς επιπεδα με το Tucson και αφου μιλαμε για το λογω που hyundai εβαλε ενα τοσο παλιο κινητηρα η mitsubishi γιατι φοραει στο asx 1.6 ακομα και σημερα τον ιδιο απο το 2010 βενζινατο απο την πρωτη γενια asx δανιζομενο απο το 1.5 colt δεν μπορούσαν να το εξελίξουν βάζοντας ενα τουρμπο....?
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ω ρε φίλε βάλε και καμιά τελεία και δούλεψε λίγο την ορθογραφία με το autocorrect μας έχεις βγάλει το μάτι....
-
[quote='Bill1984']Θα πω το έξεις επιδη ειχα και το mitsubishi asx 1.6 βενζίνη η κατανάλωση ειναι στα ιδια ακριβώς επιπεδα με το Tucson και αφου μιλαμε για το λογω που hyundai εβαλε ενα τοσο παλιο κινητηρα η mitsubishi γιατι φοραει στο asx 1.6 ακομα και σημερα τον ιδιο απο το 2010 βενζινατο απο την πρωτη γενια asx δανιζομενο απο το 1.5 colt δεν μπορούσαν να το εξελίξουν βάζοντας ενα τουρμπο....?
Η mitsu έβγαλε νέο τούρμπο 1500αρι μοτερ, απλώς δεν ασχολείται με το asx γιατί είναι end of life μοντέλο.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Ω ρε φίλε βάλε και καμιά τελεία και δούλεψε λίγο την ορθογραφία με το autocorrect μας έχεις βγάλει το μάτι....Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλαιν μαιν σιγα μην κανω και κανα μεταπτυχιακό για να είσαι εσυ ευχαριστημένος η οθονη του τηλ μου ειναι ραγισμενη...οποτε καταλαβενεις..
-
@Thin73:
Δεν περιμένω από σένα να μάθω αν είμαι αρεστός και δεν προσπαθώ και να είμαι αρεστός. Την κατάντια του φόρουμ διαπιστώνω απλά και επειδή τους μισούς και βάλε τους γνωρίζω προσωπικά, γνωρίζω ότι απέχουν για αυτόν τον λόγο!!!
ΥΓ: Αυτά τα ούζα, τι ακριβώς είναι;
-
Ο χρήστης Bill1984 έγραψε:
Ω ρε φίλε βάλε και καμιά τελεία και δούλεψε λίγο την ορθογραφία με το autocorrect μας έχεις βγάλει το μάτι....
Κλαιν μαιν σιγα μην κανω και κανα μεταπτυχιακό για να είσαι εσυ ευχαριστημένος η οθονη του τηλ μου ειναι ραγισμενη...οποτε καταλαβενεις..
Κλάιν Μάιν φηλαρα τραιλως ησε ; το βασικό είναι να μην ζοριζεσαι...
@Thin73:
Δεν περιμένω από σένα να μάθω αν είμαι αρεστός και δεν προσπαθώ και να είμαι αρεστός. Την κατάντια του φόρουμ διαπιστώνω απλά και επειδή τους μισούς και βάλε τους γνωρίζω προσωπικά, γνωρίζω ότι απέχουν για αυτόν τον λόγο!!!
ΥΓ: Αυτά τα ούζα, τι ακριβώς είναι;
Άντε ξαναμπείτε να μάθουμε και εμείς τπτ μπας και ξεστραβωθουμε!
Υγ: αν δεν ξέρεις και τα ...ούζα...μπάλα δεν έχεις παίξει ποτέ;Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όχι, δεν ξέρω από μπάλα. Δύο ειδών ούζα ξέρω μόνο, αλλά δεν κολλάει κανένα στην περίπτωση...
-
Παιδια εγω ενα πραγματικα καταλαβα οτι η εταιρια προωθει στο τουσον το πετρελαιο....οταν μου βαζεις στα 20+ ενα ατμοσαφιρικο με ροπη 161 για ενα αμαξωμα βαρυ που θα το βαρυνεις και αλλο με ανθρωπους και μπαγαζια, τη χαιρι περιμενεις να δεις....και οταν μιλουσαμε με γαβριηλιδη βεροια και μας ελεγε για χιλιοτετρακισαρι τουρμπο με 240ροπη και καλυτερα Co2 μεχρι που να βγει ο καταλογος και μετα να σου τσαμπουναει ο εμπορας οτι παρπλανηθηκε και να στο παιζει κινεζ...ε! Κορεατης... Τη περιμενεις....και επειδη ολοι θα πανε να το χτυπησουν στον 1.6 crdi 115ps σου κοτσαρω και ενα 'αναμενεται' στον καινουργιο τιμοκαταλογο για να κοψουν ζητηση και να τοποθετησουν το αναλογο χαρατσι στην πιο φτωχη εκδοση εννοειται του αμαξιου απο τις τρεις καινουργιες που λανσαρουν.... Απλα απατεωνες!!! βλεπω οτι οι κομπινες του δαβαρη τις κληρονομησε και τις υοθετησε και ο βασιλακης.... Εγω απλα παγωσα την διαθεση για αγορα γιατι η αγορα αυτην την περιοδο που κοιταω τσουζει και βλεπουμε με τον νεο χρονο.... Αν και πρεπει να περασω και απο την ssangyong μου ειπαν για καλες τιμες με καλο επιτοκιο και αξιοπιστα πλεον αμαξια...
Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης kdeligior έγραψε:
Παιδια εγω ενα πραγματικα καταλαβα οτι η εταιρια προωθει στο τουσον το πετρελαιο....οταν μου βαζεις στα 20+ ενα ατμοσαφιρικο με ροπη 161 για ενα αμαξωμα βαρυ που θα το βαρυνεις και αλλο με ανθρωπους και μπαγαζια, τη χαιρι περιμενεις να δεις....και οταν μιλουσαμε με γαβριηλιδη βεροια και μας ελεγε για χιλιοτετρακισαρι τουρμπο με 240ροπη και καλυτερα Co2 μεχρι που να βγει ο καταλογος και μετα να σου τσαμπουναει ο εμπορας οτι παρπλανηθηκε και να στο παιζει κινεζ...ε! Κορεατης... Τη περιμενεις....και επειδη ολοι θα πανε να το χτυπησουν στον 1.6 crdi 115ps σου κοτσαρω και ενα 'αναμενεται' στον καινουργιο τιμοκαταλογο για να κοψουν ζητηση και να τοποθετησουν το αναλογο χαρατσι στην πιο φτωχη εκδοση εννοειται του αμαξιου απο τις τρεις καινουργιες που λανσαρουν.... Απλα απατεωνες!!! βλεπω οτι οι κομπινες του δαβαρη τις κληρονομησε και τις υοθετησε και ο βασιλακης.... Εγω απλα παγωσα την διαθεση για αγορα γιατι η αγορα αυτην την περιοδο που κοιταω τσουζει και βλεπουμε με τον νεο χρονο.... Αν και πρεπει να περασω και απο την ssangyong μου ειπαν για καλες τιμες με καλο επιτοκιο και αξιοπιστα πλεον αμαξια...Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φιλε μου εχω το 1.6 gdi 2017 την φουλ έκδοση,το πήρα με το κλειδί στο χέρι 21500 πριν ενα χρόνο.Δεν θέλω να ευλογήσω τα γένια μου αλλά με φιλο μηχανικό που μπήκε και είδε το σχεδιάγραμμα του κινητήρα μου είπε ότι είναι άριστα κατασκευασμένος που ξεπερνάει σε επίπεδο γνωστές μάρκες δεν θα αναφερθώ γιατί δεν μπορώ την γκρίνια.Τωρα δεν ξερω τι παιζει με τον καινουργιο face lift και εαν θα ερθει νεο μοτερ 1.4 παντος να ξέρεις το 1.6 βενζίνη πάει μια χαρά εαν μπορεις κανε ενα test drive.Εαν κανεις πανω απο 15000 χλμ το χρονο παρε πετρέλαιο.Εαν εχει καποια απορια στήλε μνμ ..Τωρα οσο αναφορα την εταιρια μετα την αγορα δεν μου στειλαν κατι η καποιο τηλ να ρωτησουν εαν εμεινα ευχαριστημενος με το αμαξι, επισης οταν εστειλα email για να μαθω εαν υπαρχει αναβαθμιση του navi μου έστειλαν ότι δεν γνωρίζουν ενώ σε όλοι την Ευρώπη κάναν την αναβάθμιση.
-
Ο χρήστης Bill1984 έγραψε:
Παιδια εγω ενα πραγματικα καταλαβα οτι η εταιρια προωθει στο τουσον το πετρελαιο....οταν μου βαζεις στα 20+ ενα ατμοσαφιρικο με ροπη 161 για ενα αμαξωμα βαρυ που θα το βαρυνεις και αλλο με ανθρωπους και μπαγαζια, τη χαιρι περιμενεις να δεις....και οταν μιλουσαμε με γαβριηλιδη βεροια και μας ελεγε για χιλιοτετρακισαρι τουρμπο με 240ροπη και καλυτερα Co2 μεχρι που να βγει ο καταλογος και μετα να σου τσαμπουναει ο εμπορας οτι παρπλανηθηκε και να στο παιζει κινεζ...ε! Κορεατης... Τη περιμενεις....και επειδη ολοι θα πανε να το χτυπησουν στον 1.6 crdi 115ps σου κοτσαρω και ενα 'αναμενεται' στον καινουργιο τιμοκαταλογο για να κοψουν ζητηση και να τοποθετησουν το αναλογο χαρατσι στην πιο φτωχη εκδοση εννοειται του αμαξιου απο τις τρεις καινουργιες που λανσαρουν.... Απλα απατεωνες!!! βλεπω οτι οι κομπινες του δαβαρη τις κληρονομησε και τις υοθετησε και ο βασιλακης.... Εγω απλα παγωσα την διαθεση για αγορα γιατι η αγορα αυτην την περιοδο που κοιταω τσουζει και βλεπουμε με τον νεο χρονο.... Αν και πρεπει να περασω και απο την ssangyong μου ειπαν για καλες τιμες με καλο επιτοκιο και αξιοπιστα πλεον αμαξια...
Φιλε μου εχω το 1.6 gdi 2017 την φουλ έκδοση,το πήρα με το κλειδί στο χέρι 21500 πριν ενα χρόνο.Δεν θέλω να ευλογήσω τα γένια μου αλλά με φιλο μηχανικό που μπήκε και είδε το σχεδιάγραμμα του κινητήρα μου είπε ότι είναι άριστα κατασκευασμένος που ξεπερνάει σε επίπεδο γνωστές μάρκες δεν θα αναφερθώ γιατί δεν μπορώ την γκρίνια.Τωρα δεν ξερω τι παιζει με τον καινουργιο face lift και εαν θα ερθει νεο μοτερ 1.4 παντος να ξέρεις το 1.6 βενζίνη πάει μια χαρά εαν μπορεις κανε ενα test drive.Εαν κανεις πανω απο 15000 χλμ το χρονο παρε πετρέλαιο.Εαν εχει καποια απορια στήλε μνμ ..Τωρα οσο αναφορα την εταιρια μετα την αγορα δεν μου στειλαν κατι η καποιο τηλ να ρωτησουν εαν εμεινα ευχαριστημενος με το αμαξι, επισης οταν εστειλα email για να μαθω εαν υπαρχει αναβαθμιση του navi μου έστειλαν ότι δεν γνωρίζουν ενώ σε όλοι την Ευρώπη κάναν την αναβάθμιση.
Ευχαριστω πολυ bill1984 για την εξηγηση.....αν δεν γινομαι αδιακριτος ποσο σου ηρθαν τα τελη φετος και απο ασφαλεια ποσο σου ζητανε και αν το αμαξι επι καθημερινης βασεως που το θελω για να μεταφερω συζηγο και δυο παιδια με τσαντες και ψωνια θα τραβαει και δεν θα κομπαζει λογο της μετριας ροπης σε υψηλες στροφες???... Μενω επαρχια και η κοντινοτερη πολη ειναι γυρω στα 70 χιλιομετρα και σκεφτομαι μηπως να κανω υπομονη να δω πως θα εξελιχθει η βασικη εκδοση gls comfort 1.6 crdi 115ps με μεγαλυτερη ροπη.... Σε ευχαριστω και παλι που εχεις διαθεση να απαντησεις σε αποριες μου.....ευτυχως που υπαρχουν και αυτα τα φορουμ γιατι στις αντιπροσωπιες το βλεπουν κερδοσκοπικα το ζητημα....
υ.γ. Το αμαξι το θελω το λιγοτερο για μια δεκαετια...Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης kdeligior έγραψε:
Ευχαριστω πολυ bill1984 για την εξηγηση.....αν δεν γινομαι αδιακριτος ποσο σου ηρθαν τα τελη φετος και απο ασφαλεια ποσο σου ζητανε και αν το αμαξι επι καθημερινης βασεως που το θελω για να μεταφερω συζηγο και δυο παιδια με τσαντες και ψωνια θα τραβαει και δεν θα κομπαζει λογο της μετριας ροπης σε υψηλες στροφες???... Μενω επαρχια και η κοντινοτερη πολη ειναι γυρω στα 70 χιλιομετρα και σκεφτομαι μηπως να κανω υπομονη να δω πως θα εξελιχθει η βασικη εκδοση gls comfort 1.6 crdi 115ps με μεγαλυτερη ροπη.... Σε ευχαριστω και παλι που εχεις διαθεση να απαντησεις σε αποριες μου.....ευτυχως που υπαρχουν και αυτα τα φορουμ γιατι στις αντιπροσωπιες το βλεπουν κερδοσκοπικα το ζητημα....
υ.γ. Το αμαξι το θελω το λιγοτερο για μια δεκαετια...Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κοίτα εγω δεν είδα να κομπιαζει κάπου αλλά δεν κάνω και πολλά χλμ ειμαι σε νησι οπότε καταλαβαίνεις δεν βλέπω κάποια αδυναμία στο να τραβήξει το αμάξι ο κηνητηρας και φιλος μου απο βόρεια Ελλάδα που κάνει ταξίδια φορτωμένος δεν κολλάει πουθενά.Ασφάλεια λόγω επαγγέλματος δίνω με βασικές καλύψεις και θραύση 90 ευρω το εξάμηνο, τέλη κυκλοφορίας είναι 270 αλλά μην τον βλέπεις σαν κριτήριο γιατί μπορεί να αλλάξουν.Εαν κανεις 70 χλμ την μερα εισαι κανα 2000χλμ το μηνα οποτε πας για πετρέλαιο.
-
Ερώτηση ποια έκδοση σε ντίζελ υποστηρίζει όλα τα συστήματα ασφαλείας; adaptive cc , lane assist ,τυφλό σημείο κοκ.
Στον διαμορφωτή δεν βλέπω σε καμία έκδοση να τα έχει.
Υγ: απαντά κανείς στην χιουνται; Καλώ και Θεσσαλονίκη και στα κεντρικά στο 5507000 κανείς δεν το σηκώνει! Τώρα απάντησαν...αλλά μου είπαν να ξαναπάρω αργότερα και να ζητήσω τους .... επιθεωρητές....Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Hyundai Tucson 2015