-
Καλησπέρα,
Είμαι νέο μέλος στο forum και θα ήθελα την γνώμη σας για civic diesel sport vs Jiulietta diesel? Μιλάμε για καινούργια με παρόμοιο επίπεδο εξοπλισμού;
Ευχαριστώ ! -
Καλησπέρα,
Είμαι νέο μέλος στο forum και θα ήθελα την γνώμη σας για civic diesel sport vs Jiulietta diesel? Μιλάμε για καινούργια με παρόμοιο επίπεδο εξοπλισμού;
Ευχαριστώ ! -
Καλησπέρα,
Ευχαριστώ ! -
Εξαιρετικά αυτοκίνητα και τα 2. Δε μπορείς να κάνεις λάθος ανάμεσα σε αυτές τις επιλογές.
Εκτός από τα υποκειμενικά (εμφάνιση κτλ.), έχουν κάποιες μικροδιαφορές σε αντικειμενικά θέματα (π.χ. honda πιο οικονομικό, AR καλύτερο τιμόνι και κράτημα κ.α.).
Τα οδήγησες; Αν όχι, οδήγησε τα γιατί ίσως η επιλογή σου γίνει ξεκάθαρη μετά όπως το έχουν πάθει πολλοί άλλοι εδώ μέσα. -
Ηοnda για τους γνωστούς λόγους αξιοπιστίας, αντοχής κλπ….. λίγο ακριβότερο, αλλά ….στο εμπόριο είναι ότι πληρώνεις παίρνεις…..
-
Ο χρήστης 1kost12 έγραψε:
Ηοnda για τους γνωστούς λόγους αξιοπιστίας, αντοχής κλπ….. λίγο ακριβότερο, αλλά ….στο εμπόριο είναι ότι πληρώνεις παίρνεις…..Honda για να κρεμεσαι απ τ @@ του Σ θα μπορουσε να σου ανταπαντησει καποιος...
Κατα τ αλλα ωραιος ορος που καθιερωσαν οι εμποροι.... αν ηταν ετσι να παρουμε ολοι aston martin cygnet....Οδηγησε τα και οποιο σου ταιριαζει!
-
Ένα καλό test drive πιθανότατα θα δώσει λύση στο δίλημμά σου.
Αν μετά από αυτό εξακολουθείς να αμφιταλαντεύεσαι,δώσε έμφαση στον εξοπλισμό και στο κόστος κτήσης ή σε πιθανά δώρα ή εκπτώσεις στα μελλοντικά service/ανταλλακτικά που μπορεί να σου προσφέρουν.Επίσης για εμένα θα μετρούσε η αξία μεταπώλησης καθώς και το γεγονός ότι η Giulietta είναι ίδιο αμάξι στην αγορά εδώ και αρκετά χρόνια και λογικά σύντομα θα αντικατασταθεί απο μια καινούργια! Αυτά τα 2 τελευταία βέβαια ίσως να μην απασχολούν ένα μεγάλο κομμάτι των υποψηφίων αγοραστών. -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
η Giulietta είναι ίδιο αμάξι στην αγορά εδώ και αρκετά χρόνια και λογικά σύντομα θα αντικατασταθεί απο μια καινούργια!Για alfa romeo μιλαμε, εχουμε ακομα μια 5ετια μπροστα μας..
-
Χαχα...αυτό που το βαζεις;
Το έγραψα επειδή διάβασα κάτι και λέω μήπως τελικά το επισπεύσουν λιγουλάκι! http://www.worldcarfans.com/11509119878 ... spy-photos -
Ο χρήστης jvsc5660 έγραψε:
Καλησπέρα,
Ευχαριστώ !Το μεγαλύτερο μειονέκτημα του civic είναι ο αντιπρόσωπος του που επιμένει να πουλάει στην Ελλάδα με σημαντικό 'καπέλο' σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη… To Honda υπερέχει σε χώρους και είναι πιο άνετο στο δρόμο. Η Alfa Romeo υπερέχει σε σπορ αίσθηση… Από τα 2 θα πήγαινα στο Honda (μολονότι θα ένιωθα λίγο βλάκας λόγω του Σ) γιατί diesel κατά κανόνα σημαίνει πολλά χιλιόμετρα και στα πολλά χιλιόμετρα θέλω εκτός από κράτημα και άνεση και εκεί χάνει σε σχέση με τον ανταγωνισμό η Alfa… Σε τι τιμή τα βρήκες αν επιτρέπετε? Ρωτάω γιατί στην Ελλάδα τα Honda τιμολογούνται σαν BMW… To test drive φυσικά επιβάλλεται...
-
Το κορυφαίο εινα οτι στην Γαλλία το Civic diesel ειναι πιο φθηνό απο Citroen C4 hdi......στην Ελλαδα βέβαια το ακριβώς αντίθετο !
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Υποκειμενικά μ αρεσει η Alfa περισσότερο...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
η Giulietta είναι ίδιο αμάξι στην αγορά εδώ και αρκετά χρόνια και λογικά σύντομα θα αντικατασταθεί απο μια καινούργια!
Για alfa romeo μιλαμε, εχουμε ακομα μια 5ετια μπροστα μας..
αυτό είναι σίγουρο, αν και νομίζω ότι δεν μιλάμε για νέο μοντέλο άλλα ουσιαστικά για αλλαγές facelift ή ένα ακόμη διαφορετικό επίπεδο εξοπλισμού.
πάντως (και σπάνια έχω δει κάποιον που να διαφωνεί) η alfa G αν και είναι αρκετά χρόνια στην αγορά (ίσως η παλαιότερη απο τον ανταγωνισμό) εξακολουθεί να είναι η ομορφότερη (ή απο τα ομορφότερα). Επίσης στα θετικά ότι μετά απο τόσα χρόνια δεν έχουν εμφανιστεί ιδιαίτερα προβλήματα στον κινητήρα....
-
Το honda πολυ γιαπωνεζικο στυλ σχεδιασμου,πολυ ομορφοτερη η ιταλιδα και κινητηρας οντως πολυ καλος
-
Ο χρήστης tempo έγραψε:
η Giulietta είναι ίδιο αμάξι στην αγορά εδώ και αρκετά χρόνια και λογικά σύντομα θα αντικατασταθεί απο μια καινούργια!
Για alfa romeo μιλαμε, εχουμε ακομα μια 5ετια μπροστα μας..
αυτό είναι σίγουρο, αν και νομίζω ότι δεν μιλάμε για νέο μοντέλο άλλα ουσιαστικά για αλλαγές facelift ή ένα ακόμη διαφορετικό επίπεδο εξοπλισμού.
πάντως (και σπάνια έχω δει κάποιον που να διαφωνεί) η alfa G αν και είναι αρκετά χρόνια στην αγορά (ίσως η παλαιότερη απο τον ανταγωνισμό) εξακολουθεί να είναι η ομορφότερη (ή απο τα ομορφότερα). Επίσης στα θετικά ότι μετά απο τόσα χρόνια δεν έχουν εμφανιστεί ιδιαίτερα προβλήματα στον κινητήρα....
Θεωρω οτι η G εχει αποδειχθει εξαιρετικα αξιοπιστη ΚΑΙ απο μοτερ.
-
Το Honda υπερτερεί σε κινητήρα, κατανάλωση, χώρους, αξιοπιστία (πιθανώς).
Η Alfa υπερτερεί σε εμφάνιση. -
Το Civic ειναι μια κατηγορια πανω σε ολα πλην εμφανισης οπου υπερτερει η Gulietta. Τα παντα ειναι θεμα προτεραιοτητων.
-
Το Honda έχει πρακτικά το ίδιο σχήμα 10 χρόνια τώρα, ενώ το πλήρως καινούργιο μοντέλο θα κυκλοφορήσει στην αγορά λογικά του χρόνου. Να έλεγα ότι το έχουνε βγάλει καμιά προσφορά...
-
Ο χρήστης geiasou έγραψε:
Το Civic ειναι μια κατηγορια πανω σε ολα πλην εμφανισης οπου υπερτερει η Gulietta. Τα παντα ειναι θεμα προτεραιοτητων.Aν και απο είμαι fan των Ιαπωνέζικων διαφωνώ με αυτό που λες... Σε οδική συμπεριφορά το civic δεν είναι κακό αλλά στο κράτημα η alfa είναι καλύτερη... Αυτό με το μια κατηγορία πάνω σε όλα δεν ισχύει με εξαίρεση τους χώρους... Απο τα 2 μάλλον θα πήγαινα σε civic αλλά είναι υπερβολή αυτό που λες...
-
To Honda ειναι καλυτερο σε ιπποδυναμη, επιδοσεις, καταναλωση, εκπομπες ρυπων, αξιοπιστια, λειτουργια μοτερ, χειροκινητο κιβωτιο, χωρους για επιβατες, πορτ παγκαζ, πρακτικοτητα (magic seats), εξοπλισμο, ποιοτητα κυλισης και εξοδα συντηρησης. Οδικη συμπεριφορα ισοπαλια. Αντε στην Alfa να δωσω εκτος απο την εμφανιση και το καλυτερο τιμονι.
Honda Civic 1.6. Dtec vs Alfa Romeo Giulietta 1.6 diesel