-
Να για βασικές εκδόσεις μιλησε
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Να για βασικές εκδόσεις μιλησεSent from my iPhone using Tapatalk
28300€ έχει η advance έκδοση του tiguan, καλύτερα να συγκριθεί με αυτήν την έκδοση η αντίστοιχη bmw, γιατί δεν έχει ούτε κλιματισμό η βασική εκδοση της bmw x1. Πάρε αμάξι 35000€ χωρίς κλιματισμό τώρα....
Νομίζω πως αυτή η έκδοση του tiguan αν δε θέλεις αυτόματο κιβώτιο είναι καλο value for money. Ο Φάνης μάλλον έβαλε τον tsi κινητήρα. Το πετρέλαιο βγαίνει μόνο σε advance έκδοση από ότι βλέπω στον τιμοκατάλογο.Sent from my iPad using Tapatalk
-
Δεν υπαρχει προς το παρον active πετρελαιο 1.6 οπως σωστα λετε. Εγω πηρα την advance. Δε βρισκω χρονο να πεταχτω εδω στην εκθεση της bmw για το 1.5d.
Με αυτα που λετε πως λειπουν απο τον εξοπλισμο της (κλιματισμο,συρομενα,πλατη ανακλινομενη συνοδηγου.....) δε θα μου κανει εντυπωση να ειναι κανα 35.000 χαλαρα η bmw που τοσο καποιος αν δεν εχει θεμα παιρνει το 190d tiguan!!! -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Δεν υπαρχει προς το παρον active πετρελαιο 1.6 οπως σωστα λετε. Εγω πηρα την advance. Δε βρισκω χρονο να πεταχτω εδω στην εκθεση της bmw για το 1.5d.
Με αυτα που λετε πως λειπουν απο τον εξοπλισμο της (κλιματισμο,συρομενα,πλατη ανακλινομενη συνοδηγου.....) δε θα μου κανει εντυπωση να ειναι κανα 35.000 χαλαρα η bmw που τοσο καποιος αν δεν εχει θεμα παιρνει το 190d tiguan!!!Φανη εγω αυτό ακριβώς έκανα. Ψάχτηκα για. Χ1 σε βασική έκδοση βενζίνης κιόλας που είναι πιο φθηνή. Έφτασα 37000€ και πήγα στο θηριακι μου με τα 190 άλογα
-
Και για άλλη φορά με το καλό afex. Όσο και να είναι στη μαύρη μου λίστα η vw θεωρώ ότι έκανες μια πολύ καλή και ολοκληρωμένη επιλογή και μπράβο σου .
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τα ιδια λεμε παιδια!! €34.500 (τιμη τιμοκαταλογου) εχει η βασικη εκδοση της Χ1...με τα εξτρα (δεν ξερω ακριβως τις διαφορες με το τιγκουαν) σιγουρα ξεπερναει τα €35.000 (μπορει να φτανει και τις 37κ και με την εκπτωση να πεφτει στις 35-36).
Και εγω για βενζινη πηρα προσφορα στις 37.000 με αυτοματο και 2-3 εξτρα. Για αυτο εγραψα οτι σε αυτα τα χρηματα δυστυχως η συγκριση γινεται με αλλες εκδοσεις πλεον...πχ με διλιτρο ντιζελ τιγκουαν ή ντιζελ kuga 2λιτρο.
-
Τον αυτόματο κλιματισμό γιατί τον έχετε σε τέτοια υπόληψη; Έχω αυτοκίνητα και με απλό αιρκον και με αυτόματους διζωνικούς και μπορώ να πω ότι προτιμώ το απλό αιρκον. Το βάζεις και δουλεύει, δεν σε πρήζει με χιλιάδες ρυθμίσεις...
-
Φαντάζομαι για όποιον μπορει να περιμένει θα παρει το ίσιο αμάξι οταν βγάλει η seat το δικό της ή η skoda...
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Και για άλλη φορά με το καλό afex. Όσο και να είναι στη μαύρη μου λίστα η vw θεωρώ ότι έκανες μια πολύ καλή και ολοκληρωμένη επιλογή και μπράβο σου .Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φίλε drenie ευχαριστώ πάλι για τις ευχές σου, μπράβο δε χρειάζονται μια αγορά αυτοκινήτου είναι. Επί τη ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω εσένα και τα άλλα παιδιά του forum για τις συμβουλές και τις παρατηρήσεις σας στην αγορά αυτοκινήτου. Θυμίζω πως είχα αποφασίσει τον Ιούνιο να αγοράσω το tiguan βενζίνης 150 άλογα γύρω στα 30000€ που ήταν το ταβάνι μου, με πέτυχε η ανατιμολογηση και πήγε στα 36000€ και στράφηκε σε x1. Είχα φτάσει ένα βήμα να αγοράσω μια μεταχειρισμενη diesel, με μεταπεισατε να αγοράσω μια άλλη από το car.gr αλλά τελικά δεν εκατσε επειδή μετάνιωσε ο πωλητής, και τελικά έφτασα να πάω στη 'λογική' οικογενειακή λύση του tiguan που χωρίς να ενθουσιάζει αποτελεί ένα πολύεργαλείο, ένα all rounder όπως λένε αγγλιστι. Προσωπικά όντας κάτοχος alfa 147 που αγοράζεις με καρδιά πιο πολύ πάρα με μυαλό, ήρθε η ώρα της πρακτικοτητας. Αν και για να είμαι ειλικρινής το tiguan μου αρέσει αρκετά με τις μινιμαλ σχεδιάστικες του γραμμές. Ελπίζω το χρώμα και οι ζάντες που έχει να του ταιριαξουν καλά. Κάπως έτσι θα είναι αλλά με 17αρες ζάντες :
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Είπαμε φαίνεται brutal !
Το μπράβο πηγαίνει στο ότι είσαι καλά και άξιος να μπορέσεις να διαθέσεις ένα σημαντικό ποσό για τις ανάγκες σου . Πάντα τέτοια . Μακάρι να είμαστε υγιείς και να καταφέρνουμε να φτάνουμε στην απόκτηση ενός αξιόλογου προϊόντος .Και συμμερίζομαι και την αγωνία σου και την ενθουσιασμό σου για αυτήν την αγορά . Από καρδιάς όλα να είναι όπως τα φαντάζεσαι σε όλους τους τομείς .
-
Στον Γρατσία σήμερα.
-
Τώρα άμα πω ότι μου αρέσει εμφανισιακά πάντα πιο πολύ το qashqai θα με βαρέσετε;
-
Όχι βέβαια . Μάλλον δίκιο έχεις. Τουλάχιστον σε αυτό το ασημί δεν φαίνεται τόσο σκληρό πυρηνικό. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ο προφυλακτήρας που αλλάζει ανάλογα με το πακέτο.
-
Το Tiguan έχει πιο ισιες, μοντέρνες γραμμές ενώ τα qashqai kadjar κλπ έχουν πιο σύγχρονο σχέδιο. Το σύγχρονο σχέδιο εντυπωσιάζει στην εποχή του αλλά φαίνεται παρωχημένο μετα απο 5-10 έτη. Άρα ραντεβού σε 10 χρονια να ξανασυγκρινουμε Tiguan και qashqai εμφανισιακά . Χαχα. Πέρα απο την πλάκα και εγω το qashqai κοίταζα αρχικά...
-
Είδα ένα σήμερα ίδιο με τη φωτογραφία, ίσως λίγο πιο σκουρόχρωμο, παρκαρισμένο στη Γλυφάδα με αυτοκόλλητα 'Φιλοσίδης'
Πολύ επιβλητικό, μου άρεσε πολυ!!
-
Αντικειμενικα πολύ όμορφο αυτοκινητο
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το αυτοκίνητο από κοντά τα σπάει. Πολύ επιβλητικό. Θα κάνει τρελές πωλήσεις. Μπήκε στη λίστα μου.
-
Θα πάω και εγώ να το δω. Δεν πρόλαβα σήμερα αλλά κάποιο απόγευμα επιστρέφοντας θα περάσω από καρεντα να το δω.
-
Να προσθέσω πως με τους LED προβολείς η μάσκα είναι πιο όμορφη . Στην πάνω φωτογραφία έχει και τις 17αρες ζάντες tulsa που είναι στανταρντ στο αυτοκίνητο στην advance έκδοση και είναι πολύ όμορφες αν και λίγο μικρές...
Sent from my iPad using Tapatalk
-
http://www.autobild.gr/test/dokimes/vw- ... g7-4motion
Κριτικη για το tiguan, τα πολλά θετικά του κ τα λίγα αρνητικά...
VW Tiguan 2016