-
Γατούλη θα συμφωνήσω, πολύ κουραστικό και ακατανόητο για ποιό λόγο επιλέγεις να γράφεις έτσι. Στο παρελθόν επειδή ήθελα να σε διαβάσω προσπαθούσα, αλλά έφτανα μέχρι 1-2 γραμμές, τώρα ούτε για αστείο.... μαζοχισμός είναι πλέον όποιος διαβάσει ολόκληρο post σου. Απορώ τι μέσον έχεις και δεν σε μπανάρουν
-
Γατούλη θα συμφωνήσω, πολύ κουραστικό και ακατανόητο για ποιό λόγο επιλέγεις να γράφεις έτσι. Στο παρελθόν επειδή ήθελα να σε διαβάσω προσπαθούσα, αλλά έφτανα μέχρι 1-2 γραμμές, τώρα ούτε για αστείο.... μαζοχισμός είναι πλέον όποιος διαβάσει ολόκληρο post σου. Απορώ τι μέσον έχεις και δε σε μπανάρουν
-
Νομίζω είναι προσωπική επιλογή του καθενός το πως εκφράζεται, αλλά να μπαναρεις (νεο-Ελληνισμος!) κάποιον γι' αυτό αγγίζει τα όρια της λογοκρισίας, και εντάξει, στην Ελλάδα γίνεται κατάχρηση του δημοσίου λόγου, και διαλόγου, αλλά το προτιμώ 1000 φορές να διαβάζω 300 ανοησίες από το να χαθεί 1 σωστή γνώμη.
Συμφωνώ πάντως, θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή ignore, όλοι έχουμε 1-2 άτομα που γεμίζουν το φόρουμ με θόρυβο και μας κάνουν την ανάγνωση και παρακολούθηση δύσκολη. Ο Γάτος δεν είναι ένας από αυτούς για μένα πάντως.
-
Οντως καλο θα ηταν το ignore από post θορυβου και έμμεσης διαφήμισης εταιριών αλλά έτσι δεν θα μπορούν πολλοι να κάνουν και έμμεση διαφήμιση, προώθηση σήματος εταιρίας και δημιουργία κλίματος. Το φαντάζεσαι αυτό;
-
#We Stand With Gatoz
#We Support Diversity
-
Γάτε, μην κάνεις κάνα αστείο και σταματήσεις να γράφεις ή αλλάξεις τον μοναδικό/ακαταμάχητο/ηδονικό τρόπο γραφής σου! Όποιος δεν μπορεί να σε καταλάβει, ας διαβάσει 2-3 Τσιφόρους να στρώσει!
-
Οντως καλο θα ηταν το ignore από post θορυβου και έμμεσης διαφήμισης εταιριών αλλά έτσι δεν θα μπορούν πολλοι να κάνουν και έμμεση διαφήμιση, προώθηση σήματος εταιρίας και δημιουργία κλίματος. Το φαντάζεσαι αυτό;
π.χ να μια από τις ανοησίες που διάβασα σήμερα. Έχει και άλλες σε διάφορα νήματα αν ενδιαφέρεστε!
-
(Τα mode του ACC που λέω είναι στα μενού στο infotainment όχι στο τιμόνι, απορώ που δεν τα έχει το MY19, δεν τους καταλαβαίνω κάτι φορές τους γερμανούς....)
ειχες απολυτο δικιο τελικα! Το βρηκα το μενου στου infotainment. Συμφωνω και εγω οτι το normal ειναι αποτομο (αυτο που ειχε προεπιλεγμενο), οποτε οταν με το καλο ξαναπαμε ταξιδι, θα δοκιμασω μια απο τις πιο ηπιες επιλογες.
-
εμπηκα παλι εδω σημερα αφου για ελαχιστες μεραι θα εχω το τιγκ. ερωτησις μια και παρατηρησις μια
το μενου που λετε ειναι στο καρ? με 4 επιλογες? που αν διαλεξεις κατι αλλο απο νορμαλ το λαμπακι στο κουμπακι δεξια του λεβιε γινεται κιτρινο? ειναι αλλο το μενου σας απο του μάνιουαλ?
και η παρατηρησις ειναι οτι το δηλωτικο πολιτικων αποψεων για την αναφορα του συγκεκριμενου φον ειναι εντελως περιττο, τυγχανει να ηταν ουμανιστης και σοσιαλιστης δημοκρατης πριν οτιδηποτε αλλο, η καταδικη χωρις ερευνα των 'φον' ειναι ισως προβλημα. καλημερα.
-
wrongstuff wrote:
(Τα mode του ACC που λέω είναι στα μενού στο infotainment όχι στο τιμόνι, απορώ που δεν τα έχει το MY19, δεν τους καταλαβαίνω κάτι φορές τους γερμανούς....)
ειχες απολυτο δικιο τελικα! Το βρηκα το μενου στου infotainment. Συμφωνω και εγω οτι το normal ειναι αποτομο (αυτο που ειχε προεπιλεγμενο), οποτε οταν με το καλο ξαναπαμε ταξιδι, θα δοκιμασω μια απο τις πιο ηπιες επιλογες.
Ωραίος!!!
Το νόρμαλ μου έχει φανεί λίγο απότομο, τσεκ και εσυ για απόψεις!!!
Αν θυμάμαι καλά το μάνιουαλ του αμαξιού λέει το 'comfort' για εθνική, πιστεύω θα έχει να κάνει και με το στύλ χρήσης του ACC
-
Ρε παιδιά συγνώμη κιόλας αλλά στα περί ^.^ κτλ από πάνω...
Είναι δυνατόν να λέμε για μπαναρίσματα και χαρακτηρισμούς επειδή στυλιστικά ο ^.^ είναι 'παιχνιδιάρης'?
Και μένα με δυσκωλέβη κε βρείσκο τιν γραφί του δίσκολι και ξεκάθαρα ώχη του στίλ μου κε μάλλον δεν θα των αίκανα παραία IRL.
Έχοντας περάσει το μεγαλύτερο μέρος του thread για απόψεις για το αμάξι, 2 ανθρώπων είναι ξεκάθαρα τα ίνπουτς:
-
Dettol: Είναι ξακάθαρος και οδηγάει σχετικά efficiently
-
^.^ : Από τον τρόπο που γράφει οδηγάει ξεκάθαρα μαλλιοκούβαρα και inefficiently και πιθανότατα δεν πληρώνει τα καυσιμά του (ζηλεύω), ούτε τα αμάξια του (ζηλεύω ακόμα περισσότερο).
Με λίγα λόγια 2 άκρα του spectrum για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, τυχαία ίσως τα βρίσκω τα πιο χρήσιμα.
Στις μέρες μας ο σχηματισμός άποψης μέσα στον βομβαρδισμό πληροφορίας είναι πολύ δύσκολο πράμα, αλλά η λύση δεν είναι να μειώνονται οι απόψεις.
Φιλικά τα παραπάνω και εννοείται οτι ισχύει και η ρήση του χάρυ του βρώμικου για τις απόψεις....
Υ.Γ.1: Δεν μας υποχρεώνει κανείς να γράφουμε και να διαβάζουμε εδώ.
-
-
Αν θυμάμαι καλά το μάνιουαλ του αμαξιού λέει το 'comfort' για εθνική, πιστεύω θα έχει να κάνει και με το στύλ χρήσης του ACC
θυμαμαι οτι οταν τυχαινε να φυγει σε εξοδο της ΕΟ το προπορευομενο αμαξι, ξαφνικα το ACC σανιδωνε το γκαζι για να ξαναπιασει την επιλεγμενη ταχυτητα. Δεν μου αρεσε αυτη η συμπεριφορα, οποτε θα δοκιμασω και εγω το eco ή το comfort. Το acc το βαζω για να παω χαλαρος και ηρεμος και οχι για να με κολλαει στο καθισμα
-
το μενου που λετε ειναι στο καρ? με 4 επιλογες? που αν διαλεξεις κατι αλλο απο νορμαλ το λαμπακι στο κουμπακι δεξια του λεβιε γινεται κιτρινο? ειναι αλλο το μενου σας απο του μάνιουαλ?
Το μενου αυτο δεν το χανεις, γραφει χαρακτηριστικα adaptive cruise control και εχει να επιλεξεις 4 (αν θυμαμαι καλα, eco, comfort, normal και dynamic?) επιλογες. Δεξια απο τον λεβιε εχω 4 κουμπακια, αλλα δεν εχουν σχεση με το acc. Εχω start/stop, park assist και καμερες. Απο την αλλη, δεν δοκιμασα να αλλαξω το mode του acc απο το νοραμλ που ειναι προεπιλεγμενο, οποτε δεν ξερω αν αναβει κανενα αλλο λαμπακι καπου.
ΥΓ: αγαπαω γατο ακομα και αν συχνα δεν εχω ιδεα τι λεει
-
wrongstuff wrote:
θυμαμαι οτι οταν τυχαινε να φυγει σε εξοδο της ΕΟ το προπορευομενο αμαξι, ξαφνικα το ACC σανιδωνε το γκαζι για να ξαναπιασει την επιλεγμενη ταχυτητα. Δεν μου αρεσε αυτη η συμπεριφορα, οποτε θα δοκιμασω και εγω το eco ή το comfort. Το acc το βαζω για να παω χαλαρος και ηρεμος και οχι για να με κολλαει στο καθισμα
Ναι ναι αυτό το 'απότομο' στο νορμαλ έχω δει και εγώ στα λίγα τσεκς. Το Eco ειν στο άλλο άκρο. Comfort δεν τσέκαρα.
Λαμπάκι κάπου δεν εχω δει από αυτό....
Αν καταλαβαίνω καλά αλλάζει μόνο την συμπεριφορά στο ACC.
Έχουν ένα 'driver profile selection' τα VW (VAG?) με κανά 150-200euro που αλλάζεις συμπεριφορά διαφόρων 'λειτουργιών' τύπου ερκοντίσιον, ACC και άλλα αλλά δεν το έχω.
Το ACC mode πρέπει να είναι subset του 'drive profile' σελέκσιο.
-
το τιγκ του γατου εχει αυτα τα κουμπακια, το πανω-πανω ειναι που αλλαζει πραματα
αν το πατησεις βγαινει ετουτο
και αν δεν ειναι το κιτρινακι παυλακι στο νορμαλ, συμβαινει αυτο το κιτρινιζμα στο κουμπακι
γατοζ δεν πιστευει, αν και τα σηματακια δειχνουν δρομο, οτι αφορα μονο το ει σι σι. ισως αλλαζει το μενου στο αρ λάιν
ντετολε σχωρα τη βρωμα...
ΑρΕς
λαθοςσταφ εχω την μεγαλη ατυχια να πλερω εγω και το οχημα μου, και τα καυσιμα μου καθοτι η εταιρεια μου ανηκει κατα μεγαλο ποσοστο. δεν μιζεριαζω οφκορς, αλλα για να συμβει αυτο χθες απο οσους γραφανε υπηρχε τουλαχιστον ενας γατοζ το εκανε απο το γραφειο του. οπως και παμπολα σουκου τα τελευταια 30 ετη. πορτοφολι χονδρο ουχι, δεν εχω, αλλα εχω τεραστια ορεξις να περνω καλα και απο τη στιγμη που ειμαι απολυτα εντιμος πλερωνωντας στο ελληνικο, και καλα, κρατος απιστευτα ποσα εχω το δικαιωμα τα φαω τα αποδελοιπα σε χαζα οπως γατες, παρεες και ροδες. απογευμα καλο φιλε και κιπ ριντινγκ καθοτι παραλαμβανω το φευ οσονουπω. αν εσυ ειχες ρωτησει, ουχι, δεν εχει διπλοσυμπλεχτο, εχει αισίν 8αρι.
-
σχωρεμενος γατουλη, βλεπω αντισηπτικο ζελεδακι, ολα καλα in my book.
Αυτο που ειπε ο wrongstuff ειναι, οτι μπορεις με το κουμπακι να αλλαζεις driving profile. Επομενως με το που αλλαχτει κατι απο τα 'normal' σου αναβει το λαμπακι για να το θυμασαι. Λογικο. Δεν το εχω στο δικο μου, νομιζω οτι ειναι standard στο R-line.
-
Ειναι εικόνα στο πατάκι αυτή ; και το σωληνάριο χυμα;
-
Αφού το επιστρέφει σε 1-2 μέρες. Πώς το λέγαμε στον στρατό; 'Δεν προλαβαίνωωωωω...'
-
Έτσι είναι τα αυτοκίνητα, να μπαίνεις μέσα και να πατάς στις μοκέτες! Το αντισηπτικό που να το βάλει ο άνθρωπος; Και εγώ εκεί μπροστά τα βάζω, έχω 2-3 !
-
Έχω πάρει ένα άλλο με σπρευ οινόπνευματος χωρίς την λιγδα από τα αντισηπτικά. Έχω παντού. Και ντετολ στο πορτπαγκαζ και γάντια και μάσκες και πανάκια.
Εχουμε γίνει κατακουζινοι.
VW Tiguan 2016