-
Γυναικες οι ιδιοκτητες των βαλιτσων ;
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Γυναικες οι ιδιοκτητες των βαλιτσων ;Εσύ τι λες;
-
Είναι λίγο ρηχό πάντως το Πορτ μπαγκαζ.
Έχει κανονική ρεζέρβα ή διπλό πάτο?Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
Δεν θυμάμαι αν έχει κάνονικη ή λεπτή ρεζέρβα. Το πάτωμα του είναι τοποθετημένο στην πιο χαμηλή (από τις δύο διαθέσιμες) θέση.
-
@dettol Σχετικά με τις μπάρες οροφής που αφαίρεσες εννοείς τις ενσωματωμένες απο το εργοστάσιο ή aftermarket σχάρα;
-
Ο χρήστης spykon2008 έγραψε:
@dettol Σχετικά με τις μπάρες οροφής που αφαίρεσες εννοείς τις ενσωματωμένες απο το εργοστάσιο ή aftermarket σχάρα;Aftermarket σχάρα
-
Διαδρομή από Κινέτα προς Θεσσαλονίκη μέσω Αττικής Οδού με cruise control λόγω βαρεμάρας στα 140χλμ (πραγματική στο GPS 134χλμ) με φουλ A/C και μέση ταχύτητα στα 119χλμ η κατανάλωση ήταν 6.4/100 (2.0 TDi 4Motion DSG7 190PS)
-
Ρε συ αδελφέ και χωρίς παρεξηγήση αλλά συνηθως τετοιες βαλίτσες θα πάρεις σε αεροπλάνο. Σε μετακίνηση με αμάξι θα πάρεις κυριως σαν βουαγιάζ με τα πιο ευαίσθητα να μπαίνουν σε μικρα βαλιτσάκια καμπονας που στοιβάζονται ευκοκοτερα, για ευκολία τοποθέτησης και εκμετάλλευση κάθε πλαϊνού χώρου.
Εδώ, ασχέτως που χώρεσαν έχουν γίνει εγκλήματα ειδικά με την όρθια τοποθέτηση τους. Ορατότητα περιορισμένη πίσω για τον οδηγό, μετακίνηση λόγω πατήματος των ροδων....
αλήθεια οδήγησες έτσι ; [emoji848] -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ρε συ αδελφέ και χωρίς παρεξηγήση αλλά συνηθως τετοιες βαλίτσες θα πάρεις σε αεροπλάνο. Σε μετακίνηση με αμάξι θα πάρεις κυριως σαν βουαγιάζ με τα πιο ευαίσθητα να μπαίνουν σε μικρα βαλιτσάκια καμπονας που στοιβάζονται ευκοκοτερα, για ευκολία τοποθέτησης και εκμετάλλευση κάθε πλαϊνού χώρου.
Εδώ, ασχέτως που χώρεσαν έχουν γίνει εγκλήματα ειδικά με την όρθια τοποθέτηση τους. Ορατότητα περιορισμένη πίσω για τον οδηγό, μετακίνηση λόγω πατήματος των ροδων....
αλήθεια οδήγησες έτσι ; [emoji848]Καμμία παρεξήγηση, άλλωστε αεροδρόμιο πήγαινα
Πάντως μετακινήσεις των βαλιτσων δεν γινόταν διότι στα πλάγια ήταν σφηνωμενες μεταξύ τους και στο βάθος ήταν σφηνωμενες μεταξύ καθίσματος και πίσω πόρτας.Για την ορατότητα ναι έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά έτσι και αλλιώς μιλάμε για διαδρομή 30' σε αρκετά ασφαλή δρόμο που είναι η Αττική οδός.
-
Ναι αλλα δεν θα εβλεπες το μπαλενο που σου αναβε φωτα για να σε προσπερασει.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Ναι αλλα δεν θα εβλεπες το μπαλενο που σου αναβε φωτα για να σε προσπερασει.Το baleno είναι τέτοιο κουκλί που κανείς στην ακρη, ώστε να περάσει και να το χαζεύεις.
Σε έφτιαξα;
-
Ο χρήστης dettol έγραψε:
αλήθεια οδήγησες έτσι ; [emoji848]Καμμία παρεξήγηση, άλλωστε αεροδρόμιο πήγαινα
Πάντως μετακινήσεις των βαλιτσων δεν γινόταν διότι στα πλάγια ήταν σφηνωμενες μεταξύ τους και στο βάθος ήταν σφηνωμενες μεταξύ καθίσματος και πίσω πόρτας.Για την ορατότητα ναι έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά έτσι και αλλιώς μιλάμε για διαδρομή 30' σε αρκετά ασφαλή δρόμο που είναι η Αττική οδός.
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Καλά κατάλαβα. -
Ο χρήστης dettol έγραψε:
Τρεις μεγάλες όρθιες βαλίτσες με χώρο μπροστά από αυτές για μια βαλίτσα καμπίνας ή τσάντες, χαρτοφύλακες κτλπ.
Το πίσω κάθισμα έχει μετακινηθεί ώστε χωρούν να καθίσουν παιδιά ή γυναίκες. Αν δώσουμε λίγο παραπάνω χώρο στους πίσω, οι 3 βαλίτσες εξακολουθούν να χωρούν, αλλά εξαφανίζεται ο χώρος μπροστά τους.Ρε φίλε μ' έστειλες ! Αριστερά έχω και εγω τον πυροσβεστήρα και δεξιά το υγρό για τα τζάμια και το υγρό κερί της Turtle ! (αυτό δεν είναι;)
Οι βαλίτσες γιατί δε μπήκαν 'ξάπλα;'
-
Ο χρήστης dettol έγραψε:
Ναι αλλα δεν θα εβλεπες το μπαλενο που σου αναβε φωτα για να σε προσπερασει.
Το baleno είναι τέτοιο κουκλί που κανείς στην ακρη, ώστε να περάσει και να το χαζεύεις.
Σε έφτιαξα;
Αμε,μου φτιαξες τη μερα..
Και σε εσενα ευχομαι μια υπεροχη μερα
-
Μια και το έφερε η κουβεντα,το 500x χωράει βαλίτσες όρθιες και κλείνει και η εταζερα κανονικά.Με Κιτ επισκευής όμως...
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Τρεις μεγάλες όρθιες βαλίτσες με χώρο μπροστά από αυτές για μια βαλίτσα καμπίνας ή τσάντες, χαρτοφύλακες κτλπ.
Το πίσω κάθισμα έχει μετακινηθεί ώστε χωρούν να καθίσουν παιδιά ή γυναίκες. Αν δώσουμε λίγο παραπάνω χώρο στους πίσω, οι 3 βαλίτσες εξακολουθούν να χωρούν, αλλά εξαφανίζεται ο χώρος μπροστά τους.Ρε φίλε μ' έστειλες ! Αριστερά έχω και εγω τον πυροσβεστήρα και δεξιά το υγρό για τα τζάμια και το υγρό κερί της Turtle ! (αυτό δεν είναι;)
Οι βαλίτσες γιατί δε μπήκαν 'ξάπλα;'
lol
ειναι οντως turtle, ενα καθαριστικο για κουτσουλιες/εντομα που ειχα παρει απο το praktiker! το εχω παντα μεσα για να ειμαι ετοιμοπολεμος αν μου στειλει 'δωρακι' καποιο πουλι
Δυστυχως 2 βαλιτσες, αυτου του μεγεθους, ξαπλα η μια διπλα στην αλλη δεν χωρουν. Καναμε δοκιμη με την μια ορθια και τις αλλες δυο ξαπλα και η μια πανω στην αλλη. Τελικα μπηκαν ορθιες, διοτι ειχα την εντυπωση οτι θα εμπαιναν και αλλα πραγματα μπροστα απο τις βαλιτσες, αλλα τελικα δεν υπηρχαν αλλες αποσκευες.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Μια και το έφερε η κουβεντα,το 500x χωράει βαλίτσες όρθιες και κλείνει και η εταζερα κανονικά.Με Κιτ επισκευής όμως...
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
ε ναι λογικο. Με το κιτ επισκευης γλυτωνεις γυρω στους 15-20 ποντους.
Αν δουμε και απο το σαιτ της adac τη συγκριση
το tiguan εχει διαθεσιμο υψος πορτμπαγαζ 715mm (στην πανω θεση το πατωμα) και αν το βαλεις στην κατω, απο την προσωπικη μου διαπιστωση, κερδιζεις 3-4 ποντους (το 860mm που δειχνει το pdf, υποθετω ειναι χωρις ρεζερβα).
Εσυ με το 500x σου πρεπει να εχεις (χωρις ρεζερβα) κοντα στα 800mm διαθεσιμο υψος.Παρεπιπτοντως, εχει αγορασει γνωστος μου το 500x (3μελης οικογενεια) και ειναι παρα πολυ ευχαριστημενος!
-
Το 500x το έχω για δεύτερο...
Το Α5 sportback που χρησιμοποιώ σε ταξίδια είναι πολύ πιο ευρύχωρο στο χώρο αποσκευών...Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Το 500x το έχω για δεύτερο...
Το Α5 sportback που χρησιμοποιώ σε ταξίδια είναι πολύ πιο ευρύχωρο στο χώρο αποσκευών...Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Μια χαρά σε βρίσκω! Να τα χαίρεσαι και τα δύο
-
Καλημέρα.
Χρησιμοποιεί κανείς σας την εφαρμογή από το google store.
Την vw connect;
Μου ζητάει ένα dataplug πρώτα που το δίνει ο αντιπρόσωπος....
Έχει κάποιο κόστος;
Τι είναι; Κωδικός;
Πολλές απορίες...τα φώτα σας παρακαλώ...
VW Tiguan 2016