-
Μόλις το είδα σε μια έκθεση. Πολύ ωραίο αυτοκίνητο. Μέσα έξω.
Σε αυτά τα λεφτά είναι ότι καλύτερο αυτήν την στιγμή.Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μου ειπαν απο την εκθεση πως τελος Αυγουστου που τελειωνει η εκπτωση του χρωματος επειδη ειναι 14 ευρω κατω απο το οριο που αλλαζει κλιμακα μολις το παραγγελνεις απο το Σεπτεμβριο ακομα και με το ασπρο που εχει +160 θα ανεβαινει κλιμακα και θα φτανει τα 30.000 κατι ευρω. Μαλλον λεει θα φερουν και το βασικο εξοπλισμο active για να μην ανεβει ψηλα.
Μιλαω παντα για το 1.6dΣτάλθηκε με tapa
-
Νικο προλαβαινεις να πας στο 2.0 χαχαχχα
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Νικο προλαβαινεις να πας στο 2.0 χαχαχχαSent from my iPhone using Tapatalk
+1, τα 190 άλογα είναι μεγάλος πειρασμός. Θα το καταευχαριστιέσαι όταν θα είσαι μόνος σου και θα είσαι απόλυτα ασφαλής-άνετος με την φαμίλια
nickthetrib from tapatalk
-
Χαχα για ηρεμηστε. Σαν αμαξι αξιζει αλλα 8.000 παραπανω +700 επιπλεον παγια εξοδα ειναι σεβαστο ποσο για τις διαδρομες-αναγκες μου. Ευχαριστω παντως για το σπρωξιμο! Θα αντισταθω
Στάλθηκε με tapa
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Μου ειπαν απο την εκθεση πως τελος Αυγουστου που τελειωνει η εκπτωση του χρωματος επειδη ειναι 14 ευρω κατω απο το οριο που αλλαζει κλιμακα μολις το παραγγελνεις απο το Σεπτεμβριο ακομα και με το ασπρο που εχει +160 θα ανεβαινει κλιμακα και θα φτανει τα 30.000 κατι ευρω. Μαλλον λεει θα φερουν και το βασικο εξοπλισμο active για να μην ανεβει ψηλα.
Το έχεις κάνει test drive το 16d;
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Το έχεις κάνει test drive το 16d;
Βασιλη το ειπα και πιο πανω πως οχι.
Εχω κανει τεστ το 2λιτρο diesel με τα 150 αλογα καθως και το γκολφ στεισονβαγκον 1.6 diesel με τα 105.
Πιο παλια ειχα κανει το rapid επισης 1.6 dieselΣτάλθηκε με tapa
-
Συγγνώμη που δεν το είδα...Αυτές τις μέρες...χάνω επεισόδια...
Τα 115 άλογα - τόσα δεν έχει το 16d; - θα έχουν μεγάλη διαφορά με τα 150...Θα πρέπει να προσαρμόσεις την οδήγησή σου σε...μικρές απαιτήσεις... -
Συγγνώμη που δεν το είδα...Αυτές τις μέρες...χάνω επεισόδια...
Τα 115 άλογα - τόσα δεν έχει το 16d; - θα έχουν μεγάλη διαφορά με τα 150...Θα πρέπει να προσαρμόσεις την οδήγησή σου σε...μικρές απαιτήσεις...Ολα αυτα που κοιτουσα Βασιλη τοσα αλογα ειχαν(κασκαι,κατζαρ,τιγκουαν).Με καλυπτει
-
Χαχα για ηρεμηστε. Σαν αμαξι αξιζει αλλα 8.000 παραπανω +700 επιπλεον παγια εξοδα ειναι σεβαστο ποσο για τις διαδρομες-αναγκες μου. Ευχαριστω παντως για το σπρωξιμο! Θα αντισταθωΣτάλθηκε με tapa
Και καλα θα κανεις.
Πολλα λεφτα παραπάνω και πολλα τα ετήσια πάγια σε μυστήριες εποχές.
Και τα 115 με τη ροπή του turbo diesel επαρκέστατα θα ειναι για την οικογένεια. -
Εφόσον λες ότι σε καλυπτει - το tiguan δεν είναι βαρύτερο από τα αλλα δύο; - τότε πάσο!
-
Εφόσον λες ότι σε καλυπτει - το tiguan δεν είναι βαρύτερο από τα αλλα δύο; - τότε πάσο!Βασιλη το τιγκουαν βγαζει 5 αλογα παραπανω απο τα κασκαι-κατζαρ. Στα κιλα μπορει να ειναι 20 ή 30 κιλα βαρυτερο. Τι να σου πω φιλε μου. Πολλα παιζουν ρολο στο αν ενα αμαξι ειναι ταχυτερο απο ενα αλλο με παραπλησια ιπποδυναμη. Μετρανε οι σχεσεις κιβωτιου,η ροπη και που αποδιδεται,τα αλογα και που αποδιδονται....και παει λεγοντας. Το γκολφ στεισον βαγκον που δοκιμασα με τα 105 μου φανηκε πως πηγαινε αν οχι καλυτερα τοτε το ιδιο με το κασκαι. Δε θα σκασω αν το τιγκουαν ειναι 0,5 δευτερολεπτο αργοτερο ή πιο γρηγορο. Σαν αμαξι στα δικα μου θελω υπερτερουσε των αλλων
Στάλθηκε με tapa
-
Δε θα σκασω αν το τιγκουαν ειναι 0,5 δευτερολεπτο αργοτερο ή πιο γρηγορο. Σαν αμαξι στα δικα μου θελω υπερτερουσε των αλλωνΈτσι είναι.
Έκανες την καλύτερη δυνατή επιλογή, δεδομένων των φορολογικών βαρών...αν δεν υπήρχαν αυτά, σίγουρα πολλοί θα προτιμούσαμε δίλιτρο diesel αλλά με τις παρούσες συνθήκες είναι κοροϊδία να πληρώσεις 8 χιλιάρικα παραπάνω κ παράλληλα να σε γδέρνει/'εκδικείται' η εφορία.
Όταν το πάρεις στα χέρια σου,θα το χαρείς και θα φύγουν όλοι οι προβληματισμοί -
Πάντως αυτές τις ημέρες που έκανα πάνω από 800Km με το QQ και ανέβηκα και κατέβηκα πολύ βουνό με το AC ανοιχτό, σε καμιά φάση δεν ένιωσα ότι του έλειπε δύναμη.
Αν έχουν καταφέρει να κρατήσουν σχετικά χαμηλό το βάρος του Tiquan, νομίζω πως μια χαρά θα καλύψει τις ανάγκες του Νίκου.
-
Βρε παιδες εδω εγω με το γκολφ τα 115 αλογα και τα 15.8 ροπη πηγα καλοκαιρι 4 ατομα με φουλ αποσκευες και μονιμα αιρκοντισιον με ααγορευτικες ταχυτητες Αθηνα-Τρικαλα-Τεμπη-Λεπτοκαρυα-Αθηνα.
Σαφως και σε ενα Δομοκο με μια λωριδα καθεσαι πισω σε κονβοι ιχ αλλα ενα φορτηγο το περνας ανετα. Μιλαμε για 1300 κιλα σκετο μιας και εχω την φουλ εκδοση. Εννοειται πως με ενα διλιτρο θα εισαι πιο ανετος αλλα οχι πως κινδυνευα με το γκολφ. Με το τιγκουαν πιστευω θα ειμαι πιο ανετος με προσπερασεις με βαση τα χαρακτηριστικα του και τηρουμενων βεβαια των αναλογιων.
Μπορω να παρω το διλιτρο αλλα η χρηση που θα του κανω θα χαραμιζεται.
Το τωρινο τιγκουαν ειναι ελαφρυτερο απο το προηγουμενο και παιζει στα ισα με τα αλλα suvΣτάλθηκε με tapa
-
Παίδες ανέβηκα από Αθήνα σε ένα χωριό έξω από την Άρτα. Πήγαινα σχεδόν κάθε μέρα 4 άτομα +μωρό για μπάνιο Πρέβεζα και μετά κατέβηκα από Άρτα στην Σπάρτη και στην Μάνη.
Μιλάμε για πάνω από 1500 χλμ, κατανάλωση όπως πάντα πολύ χαμηλή, αλλά να πω την αλήθεια μου δεν έδωσα καθόλου σημασία, το πάταγα οπότε ήθελα όσο ήθελα.
Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν κωλωσε πουθενά το αμάξι ( QQ 1.5dci ). Αφού την πρώτη μέρα που γυρίζαμε από θάλασσα στο χωριό που είναι στο βουνό και δεν είχα προλάβει να ξεφορτωσω το αμάξι, ο κουνιάδος μου είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό.
Μου λέει ρε φίλε γίνεται με 4.5 άτομα και φουλ φορτωμένο και με air-condition να ανεβαίνει έτσι άνετα....?
Νίκο μην το σκέφτεσαι φίλε μου. Μια χαρά θα είσαι.
Αρκεί να ξέρεις τι αγοράζεις.
Μην περιμένεις να σκάβει την άσφαλτο, αλλά σε όλα τα άλλα εγώ λέω πως αν είναι σαν το qq ( που από ότι βλέπω έχει ίδια άλογα, ίδια ροπή, σχεδόν ίδιο βάρος κλπ ) θα είναι επαρκεστατο.
Άλλωστε είναι ένα οικογενειακό αυτοκίνητο και όχι ένα σπορ.
Με το καλό να το παραλάβεις λοιπόν και καλή υπομονή μέχρι να ρθει, γιατί φίλος που το έκανε παραγγελία χθες ( 1.6d 110, advance ) του είπαν κάτι για 4 μηνες).
Όταν θα έρθει είμαι σίγουρος πως θα σε δικαιώσει!Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νομίζω και ο Νίκος θα περιμένει αρκετά....
Δεν πειράζει όμως το καλό πράγμα αργείΜε το καλό να το παραλάβεις σου εύχομαι και εγώ Νίκο!!
-
Το καλο πράγμα αργεί, κι εγώ παρήγγειλα Σεπτέμβρη και ήρθε Δεκέμβρη 2-3 μέρες μετά απ τα γενέθλια μου
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Με το καλό να το παραλάβεις και καλώς εμμένεις στην αρχική σου απόφαση για τον κυβισμό. Ωραίο το δίλιτρο αλλά δε μιλάμε για διαφορά χιλιάρικου που σε βάζει σε σκέψεις. Συν οι φόροι πολυτελείας κτλ., μακροπρόθεσμα θα το πλήρωνες αρκετά περισσότερο. Άσε που σε μια χαρά κινητήρα πας ούτως ή άλλως.
-
3-4 μηνες παραδοση εχει οντως.
Ευχαριστω boysΣτάλθηκε με tapa
VW Tiguan 2016