-
Μέχρι να έρθει το Seat που (μάλλον) σε καλύτερη τιμή θα προσφέρει τα ίδια και με ωραιότερη εμφάνιση.
-
Νίκο, με το καλό να παραλάβεις και να το χαρείς
nickthetrib from tapatalk
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι και εγώ που είμαι αντί-VW (αν και το 1ο μου αυτοκίνητο ήταν Golf MkII Gti 16v), οφείλω να πω ότι είναι πολύ ολοκληρωμένο και σε πολύ καλές τιμές. €35κ για το 2λιτρο diesel με αυτόματο και 4κίνηση είναι εξαιρετική τιμή σήμερα....ουσιαστικά είναι χωρίς ανταγωνισμό πιστεύω. Μέχρι που σκέφτομαι να πάω να το δω και να το οδηγήσω!!Την ίδια άποψη εξέφρασα κ εγώ αρκετές σελίδες πιο πίσω...ιδίως στο σημερινό πλαίσιο υπερφορολόγησης
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Την ίδια άποψη εξέφρασα κ εγώ αρκετές σελίδες πιο πίσω...ιδίως στο σημερινό πλαίσιο υπερφορολόγησης
To θυμάμαι το ποστ σου Βασίλη! Εντύπωση μου κάνει πάντως που οι εισαγωγικές εταιρίες δεν εχουν μειώσει τις 'οριακές' τιμές λιανικής, για να μειωθεί και ο φόρος. Για παράδειγμα το CR-V Auto έχει λιανική τιμή €25.389....εάν την μείωναν κατά 390, τότε θα έπεφτε στην προηγούμενη φορολογική κλίμακα και θα είχε μείωση φόρου (και άρα τελικής τιμής) κατά €2.400, ήτοι από 40.420 θα είχε €38.000.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μέχρι να έρθει το Seat που (μάλλον) σε καλύτερη τιμή θα προσφέρει τα ίδια και με ωραιότερη εμφάνιση.Αναμεσα στα δυο το vw θα προτιμουσα παλι. Δεν ειναι η μεγαλυτερη απαξιωση που εχει το σεατ με τα χρονια αλλα και λιγοτερη ποιοτητα.
Παραδειγμα φιλος μου πηρε μαζι με μενα (που πηρα το γκολφ) το λεον το οποιο απο κοκκινο εχει παει προς το ανοιχτο κοκκινο για να μη πω προς το ροζ που ειναι υπερβολη. Μη νομιζεις πως θα εχουν καμια τρομακτικη διαφορα στη τιμη. Π.χ. το γκολφ 1.6d με το leon 1.6d σκαρτο χιλιαρικο. Το παιρνεις πισω στη πωληση που θα φυγει αμεσως και στο πιο καλο εσωτερικο-εξωτερικο. Οντως το ateca ισως ειναι ωραιοτεροΣτάλθηκε με tapa
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Νίκο, με το καλό να παραλάβεις και να το χαρείςnickthetrib from tapatalk
Νικολα ευχαριστω
Στάλθηκε με tapa
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μέχρι να έρθει το Seat που (μάλλον) σε καλύτερη τιμή θα προσφέρει τα ίδια και με ωραιότερη εμφάνιση.Μεγάλη αληθεια
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το seat θα ειναι παντα seat. Αυτος που γουσταρει vw δε θα παει σε κατώτερη κλίμακα. Το seat θα ανταγωνιστεί τα υπολοιπα και ΛΟΓΙΚΑ θα παρει καλο μερίδιο.
Εν τω μεταξυ εχω μπει σε σκεψεις για τα 10κ της διαφοράς με το golf που πηρα... Μηπως επρεπε να περιμενω και να ριξω το δεκάρικο.. Βεβαια θα μου πειτε 2 λίτρα ειναι αυτα....
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Εν τω μεταξυ εχω μπει σε σκεψεις για τα 10κ της διαφοράς με το golf που πηρα... Μηπως επρεπε να περιμενω και να ριξω το δεκάρικο.. Βεβαια θα μου πειτε 2 λίτρα ειναι αυτα....Sent from my iPhone using Tapatalk
Τι εννοεις με αυτο που λες για 10κ διαφορα και το 2 λιτρα?
Στάλθηκε με tapa
-
Τωρα που εκανα τη παραγγελια ιχ κοιταζω απο περιεργια ποσο εχουν τα λαστιχα του. Η διασταση ειναι 215-65-17. Ολα τα suv τετοιες εχουν? Για τι τιμες μιλαμε στο περιπου?
Στάλθηκε με tapa
-
€400-500, ανάλογα με την μάρκα. Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλές επιλογές σε αυτή την διάσταση (π.χ. Goodyear, Dunlop, Michelin από μια γρήγορη έρευνα δεν φαίνεται να έχουν ελαστικό σε αυτή τη διάσταση).
-
Δε φοράνε όλα την ίδια διάσταση...άλλωστε κάποια διατίθενται με 18άρα ή 16άρα ζάντα...τα περισσότερα όμως εκεί κοντά στο 215/65/17 κυμαίνονται.
Τιμές από από 300-350€ και πάνω...δες ενδεικτικά εδώ -
Αμα ειναι μεχρι 500 κατι γινεται.Παρατηρησα πως κασκαι-κατζαρ εχουν 215-60-17.Παλι εκανε την υπερβαση η vw και αντε να βρεις επιλογες μετα
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Αμα ειναι μεχρι 500 κατι γινεται.Παρατηρησα πως κασκαι-κατζαρ εχουν 215-60-17.Παλι εκανε την υπερβαση η vw και αντε να βρεις επιλογες μεταΚαι το Renegade αυτή τη διάσταση έχει (215/60/17).
-
Έτσι ! Γειά σου βρε Fan-η του Jeep! Χαχαχαχα .
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το Q3 235/55/17.
-
Τι εννοεις με αυτο που λες για 10κ διαφορα και το 2 λιτρα?Ότι με 10κ διαφορά μπορούσα αντί για golf να πάρω Tiguan , όσο για τα 2 λίτρα τα ανέφερα λόγω φορολογίας.
Στάλθηκε με tapa
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Θα βγάλουν και για αυτή τη διάσταση σιγά σιγά οι εταιρίες.
Όταν είχα πρωτοπάρει το Qashqai (215/60-17) πολύ λίγες επιλογές υπήρχαν. Τώρα έχουν σχεδόν όλες. -
Εκανα τεστ το τιγκουαν το 2λιτρο με τους 150 ιππους με dsg.
Σταθεροτατο σε ευθειες και πολυ καλο σε στροφες. Απ οτι καταλαβα αυτο ειχε περισσοτερα ορια απο αυτα που το πηγαινα. Βεβαια εισαι και με τον πωλητη οποτε ποσο να το πας.
Το αυτοματο απολαυση. Πρωτη φορα οδηγω τετοιο και αμεσως το συνηθισα. Μου αρεσε που στο φαναρι οταν ακινητοποιηθει το αμαξι μπαινει κατευθειαν το auto hold και δε χρειαζεται να πατας αλλο φρενο.
Ο ογκος του συνηθιζεται ευκολα ενω εντυπωση σου προκαλει που οταν πας να κατσεις ισα που πας να χαμηλωσεις και ...εκατσες.
Μετα μπηκα στο δικο μου και νομιζα θα κατσω στο δρομο! ΧαχαΣτάλθηκε με tapa
-
Αργούν χαρακτηριστικά... απαιτούμε άμεση παράδοση και εντυπώσεις!
Χαχα. Τουλαχιστον θα ειναι φρεσκο σαν ζεστο ψωμι
Στάλθηκε με tapa
Σε ένα review του κινητήρα αυτού ο οδηγός έλεγε πως φορτωμένο το tiguan με επιβάτες και αποσκευες ζορίζεται να φτάσει τα 120χμ/ώρα. Για αυτό σκέφτομαι τα 190 άλογα tdi. Δεν μπορώ να κάνω τεστ drive προς το παρόν. Στο 14:36 του βίντεο με αγγλικούς υπότιτλους ενεργοποίημενους το σχόλιο που ανέφερα
Youtube VideoSent from my iPad using Tapatalk
VW Tiguan 2016