-
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Νορμάλ κόστος για λάδια φίλτρο για αντιπροσωπεία. Ούτε ακριβά αλλά ούτε και φθηνά.
Στα 15000χλμ ντίζελ κινητήρας αν σου έβγαζε προβλήματα θα ήταν για μπουρλότο! Ο κινητήρας σου ακόμα δεν έχει στρώσει καλά καλά!
Εσένα πως σου φαίνεται το τράβηγμα κάτω από τις 1500 στροφές; Σε 'ζοριζει' ; Έχει τάσεις σβησιματος;Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Νορμάλ κόστος για λάδια φίλτρο για αντιπροσωπεία. Ούτε ακριβά αλλά ούτε και φθηνά.
Στα 15000χλμ ντίζελ κινητήρας αν σου έβγαζε προβλήματα θα ήταν για μπουρλότο! Ο κινητήρας σου ακόμα δεν έχει στρώσει καλά καλά!
Εσένα πως σου φαίνεται το τράβηγμα κάτω από τις 1500 στροφές; Σε 'ζοριζει' ; Έχει τάσεις σβησιματος;Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η αλήθεια είναι ότι τα αυτοκίνητα πλέον είναι και λίγο λαχείο. Από προβλήματα εννοούσα πάσης φύσεως πχ τριξίματα, κάποιο ηλεκτρικό θέμα ή τέλος πάντων αυτά που σου συμβαίνουν στην αρχή και σου χαλάνε τη διάθεση.
Το τράβηγμα κάτω από τις 1500 είναι όντως κάπως αλλά το συνηθίζεις μετά από λίγες ημέρες και το δουλεύεις ανάλογα. Εγώ σβησίματα δεν είχα αλλά είχε η γυναίκα μου στην αρχή που το φοβόταν και περισσότερο. Πλέον δεν έχει και αυτή κανένα θέμα -
..πήγαμε μια βόλτα με 1.6 tdi r- line με τον πωλητή και μου έδειξε τις δυνατότητές του αμαξιού.σε στενή φιδίσια διαδρομή με κοφτερές στροφες,κτλ σε γρήγορο τέμπο το αμάξι δεν βγήκε από το δρόμο.προσπαθουσε με το δικό μου θα είχα τουμπαρει 5 φορές...εντυπωσιάστηκα..μετά το πήρα εγώ...παρατήρησα όντως αδυναμία ροπής κάτω από 1.700 στροφές.πιο πάνω όλα οκ.εγω έχω 15ετιας αμάξι.τα καινούρια τώρα είναι μέρα με νύχτα.πηγα να το βάλω στο πάρκινγκ και φρενάρε μόνο του.δεν με άφηνε να κάνω όπισθεν γιατί θα χτυπούσα...
-
costasbab » 09 Ιουν 2019 05:05
..πήγαμε μια βόλτα με 1.6 tdi r- line με τον πωλητή και μου έδειξε τις δυνατότητές του αμαξιού.σε στενή φιδίσια διαδρομή με κοφτερές στροφες,κτλ σε γρήγορο τέμπο το αμάξι δεν βγήκε από το δρόμο.προσπαθουσε με το δικό μου θα είχα τουμπαρει 5 φορές...εντυπωσιάστηκα..μετά το πήρα εγώ...παρατήρησα όντως αδυναμία ροπής κάτω από 1.700 στροφές.πιο πάνω όλα οκ.εγω έχω 15ετιας αμάξι.τα καινούρια τώρα είναι μέρα με νύχτα.πηγα να το βάλω στο πάρκινγκ και φρενάρε μόνο του.δεν με άφηνε να κάνω όπισθεν γιατί θα χτυπούσα...
R-Line με 19άρια και 115 μόνο άλογα ? Δεν θα το συνιστούσα.
-
Αν το οδήγησε ο άνθρωπος και έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση του κινητήρα, γιατί όχι;
-
Καλημερα έχω παραγγείλει το Tiguan 1,6d .ηθελα να ρωτήσω αν μπορω να βάλω κάμερα οπισθοπορείας aftermarket η οποία να συνδέεται με την οθόνη infotainment που έχει το αυτοκίνητο;Επισης αξίζει η επέκταση εγγύησης για δυο χρόνια στα 400€;και τέλος αν έχει φορέσει κάποιος ζελατίνα για φιμέ στα τζαμια και ποιας εταιρίας να προτιμήσω;
-
Ο χρήστης dettol έγραψε:
Αν το οδήγησε ο άνθρωπος και έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση του κινητήρα, γιατί όχι;Επειδη πρεπει να παρει οπωσδηποτε 2λιτρο και ας ικανοποιειται με το 1.6
Καλημερα έχω παραγγείλει το Tiguan 1,6d .ηθελα να ρωτήσω αν μπορω να βάλω κάμερα οπισθοπορείας aftermarket η οποία να συνδέεται με την οθόνη infotainment που έχει το αυτοκίνητο;Επισης αξίζει η επέκταση εγγύησης για δυο χρόνια στα 400€;και τέλος αν έχει φορέσει κάποιος ζελατίνα για φιμέ στα τζαμια και ποιας εταιρίας να προτιμήσω;
Υπαρχει καμερα απ εξω και δουλευει μια χαρα με το υπαρχον ηχοσυστημα. Εγω δεν εκανα επεκταση εγγυησης.
Εβαλα λουμαρ και ειναι πολυ καλη σαν εφαρμογη και εταιρια. Την ειχα στο γκολφ 10 χρονια και ηταν σα καινουρια -
Εγώ έκανα επέκταση εργοστασιακής εγγύησης με 595. Ήθελα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο για 4 χρόνια και ας το πληρώσω λίγο παραπάνω.
-
Και γω ησυχος ειμαι και με 595 ευρω στη τσεπη
-
Και με ακομα 150 που γλυτωσα απο το 3ο ετησιο σερβις που το εκανα εκτος
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Και γω ησυχος ειμαι και με 595 ευρω στη τσεπηΧαχσχαχχαχα
Τα έδωσα για να μην φοβάμαι ότι θα μου τα κλέψουν από την τσέπη.
-
Αυτο το αμάξι ειχαν για τεστ.εγω για το advance ενδιαφερομαι.
-
Eχω οδηγησει και το rline και το advance σε 1.6tdi.Το rline ειναι πιο σκληρο και κοπαναει αρκετα.Ασε που σε ανωμαλιες του δρομου το αμαξι τραβαει δεξια η αριστερα λογω 19αρας.Εχει βεβαια καλυτερη πλευρικη προσφυση και ειναι πολυ πιο ομορφο.Για τους δικους μας κατσικοδρομους ομως νομιζω πιο λογικη επιλογη ειναι το advance με τις 17αρες..
-
Ο χρήστης giomour έγραψε:
Καλημερα έχω παραγγείλει το Tiguan 1,6d .ηθελα να ρωτήσω αν μπορω να βάλω κάμερα οπισθοπορείας aftermarket η οποία να συνδέεται με την οθόνη infotainment που έχει το αυτοκίνητο;Επισης αξίζει η επέκταση εγγύησης για δυο χρόνια στα 400€;και τέλος αν έχει φορέσει κάποιος ζελατίνα για φιμέ στα τζαμια και ποιας εταιρίας να προτιμήσω;Τα πίσω τζάμια στην εκδοση Advance είναι φιμέ από το εργοστάσιο. Εγώ δεν πρόσθεσα επιπλέον φιλμ γιατί τα θεώρησα ικανοποιητικά.
Επέκταση εγγύησης έκανα και εγώ περισσότερο για 'ψυχολογικούς' λόγους -
Τα πισω τζαμια ειναι φιμε αλλα αμα κατσεις στον ηλιο σε καινε. Το καψιμο το γλυτωνεις αν βαλεις φιμε ζελατινες οπως εγω
-
Ο χρήστης ΄giorgio7 έγραψε:
Eχω οδηγησει και το rline και το advance σε 1.6tdi.Το rline ειναι πιο σκληρο και κοπαναει αρκετα.Ασε που σε ανωμαλιες του δρομου το αμαξι τραβαει δεξια η αριστερα λογω 19αρας.Εχει βεβαια καλυτερη πλευρικη προσφυση και ειναι πολυ πιο ομορφο.Για τους δικους μας κατσικοδρομους ομως νομιζω πιο λογικη επιλογη ειναι το advance με τις 17αρες..Η ευθυγράμμιση φταίει όχι η ζάντα..
-
xplicit » 10 Ιουν 2019 19:21
΄giorgio7 έγραψε:
Eχω οδηγησει και το rline και το advance σε 1.6tdi.Το rline ειναι πιο σκληρο και κοπαναει αρκετα.Ασε που σε ανωμαλιες του δρομου το αμαξι τραβαει δεξια η αριστερα λογω 19αρας.Εχει βεβαια καλυτερη πλευρικη προσφυση και ειναι πολυ πιο ομορφο.Για τους δικους μας κατσικοδρομους ομως νομιζω πιο λογικη επιλογη ειναι το advance με τις 17αρες..Η ευθυγράμμιση φταίει όχι η ζάντα..
Σαφώς και φταιει η μεγάλη ζάντα διοτι έχει και φαρδύτερο πέλμα .Επηρεάζονται από τις ανωμαλίες του δρόμου.Οσο φαρδύτερες τόσο χειρότερα
-
Καλημέρα.
Είμαι στο στάδιο των προσφορών και θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις μεγάλες διαφορές που βρηκα.
Στον τοπικό αντιπρόσωπο μου το άφηνε με τριτεκνια,24.300€ τελική,παραπλησιος νόμος 24κ, συμπρωτεύουσα η χαμηλότερη 23.500 με δώρο συναγερμό, και η πρωτεύουσα η χαμηλότερη με 23.400€.το λέω στον τοπικό,και μου λέει δεν μπορώ με τίποτα να κατεβω,και κάτι άλλο συμβαίνει και σου είπαν αυτή τη τιμή,κρυφές χρεώσεις μετά,κτλ...
Ξαναπαίρνω τον αντιπρόσωπο με την χαμηλότερη,το και το, μήπως με χρεώσεις κάτι μετά,τίποτα που δεν μου είπες... όχι μου λέει ότι γράφει η προσφορά.... -
Ο χρήστης costasbab έγραψε:
Καλημέρα.
Είμαι στο στάδιο των προσφορών και θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις μεγάλες διαφορές που βρηκα.
Στον τοπικό αντιπρόσωπο μου το άφηνε με τριτεκνια,24.300€ τελική,παραπλησιος νόμος 24κ, συμπρωτεύουσα η χαμηλότερη 23.500 με δώρο συναγερμό, και η πρωτεύουσα η χαμηλότερη με 23.400€.το λέω στον τοπικό,και μου λέει δεν μπορώ με τίποτα να κατεβω,και κάτι άλλο συμβαίνει και σου είπαν αυτή τη τιμή,κρυφές χρεώσεις μετά,κτλ...
Ξαναπαίρνω τον αντιπρόσωπο με την χαμηλότερη,το και το, μήπως με χρεώσεις κάτι μετά,τίποτα που δεν μου είπες... όχι μου λέει ότι γράφει η προσφορά....δεν μου φαινεται τεραστια διαφορα. Μαλλον ο τοπικος δεν σου κανει καθολου εκπτωση
Η διαφορα συμπρωτευουσας-πρωτευουσας καταλαβαινεις και μονος σου οτι οφειλεται στον 'δωρο' συναγερμοΓενικα ο πιο ευκολος τροπος για να δεις τι τιμες δινει ο καθενας ειναι να τους αναγκασεις να ξεκινησουν απο τιμη καταλογου και πανω εκει να προσθεσουν οτι εξτρα και να αφαιρεσουν οτι εκπτωση κανουν. Στην Αθηνα γενικα σε οσες vw πηγα αυτο εκαναν. Εν τω μεταξυ επειδη θα το παρεις με τριτεκνια, δεν χρειαζεται καν να υπολογισουν τελος εκτελωνισμου (οπου σε προσφορα για kodiaq ενας πωλητης μου τα ειχε κανει τελειως σκατα!).
Κρυφες χρεωσεις δεν υπαρχουν, χαζομαρες σου ελεγε ο τοπικος για να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα.
το φπα ειναι συγκεκριμενο, τελος εκτελωνισμου δεν εχεις, τελη κυκλοφοριας ειναι συγκεκριμενα. Αντε, αν θελεις να βρεις καμμια κρυφη χρεωση, ισως να δωσουν κανα 20αρικο στον 'διεκπαιρεωτη' τους. Εχω ακουσει αλλες εταιρειες οτι εχουν εξοδα 'μεταφορας', αλλα σε vw και skoda δεν το εχω δει αυτο.Υπαρχει πιθανοτητα να βρεις ακομα μεγαλυτερες διαφορες τιμων, αλλα αυτο θα ειναι τελειως λαχειο. π.χ. αν τρεχει καποια ειδικη προσφορα ή αν υπαρχει πελατης που εχει ακυρωση παραγγελια και το αμαξι ειναι ηδη δρομολογημενο, οποτε θελουν να το ξεφορτωθουν στα γρηγορα. Αλλα οπως ειπα, αυτα ειναι λαχεια.
-
Καλημέρα! Εγώ σε προσφορά που πήρα για το T-cross βέβαια, ο πωλητής μου ανέφερε ότι από 1/9/19 τα τέλη ταξινόμησης θα υπολογίζονται με τις νέες τιμές CO2 καθώς και τα τέλη κυκλοφορίας.
Για το Tiguan συγκεκριμένα μπορεί να φτάσει κ 2χιλ η διαφορά σε σχέση με σήμερα μου είπε!!! Στο Troc περίπου 400€ και στο ΤCross περίπου 200€. Ισχύει κάτι τέτοιο ή θέλανε να σπρώξουν τα ετοιμοπαράδοτα?
VW Tiguan 2016