-
[/quote]Δες παρακάτω ποσο ακόμα έχει να δώσει το βενζινης που κοροϊδεύεις [emoji6]
[quote]
Το ότι έχει να δώσει σε στροφές δεν νομίζω ότι τα δίνει κιόλας..
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Πρωτον το οτι τραβηχτηκε φωτο με τοσα χλμ καλυτερα να μη το σχολιασω...εκτος και αν εισαι 18 με 22 χρονων...
Δευτερον το θεμα ειναι ποση ωρα εκανε να φτασει εκει απο τα 100...
Τριτον ποσο κατηφορα ηταν γιατι σιγουρα ηταν...
Και τεταρτον η τελικη του ειναι κοντα στα 200 αρα εχεις αφησει το γκαζι και οι στροφες πεσαν...γιατι σιγουρα δεν εχει κ πολλα να δωσει...Και αν το συγκρινεις με το diesel 115 οντως πιο διασκεδαστικο...Αλλα γενικα δε το λες κ διασκεδαστικο...
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης giannis3011 έγραψε:
Πρωτον το οτι τραβηχτηκε φωτο με τοσα χλμ καλυτερα να μη το σχολιασω...εκτος και αν εισαι 18 με 22 χρονων...
Δευτερον το θεμα ειναι ποση ωρα εκανε να φτασει εκει απο τα 100...
Τριτον ποσο κατηφορα ηταν γιατι σιγουρα ηταν...
Και τεταρτον η τελικη του ειναι κοντα στα 200 αρα εχεις αφησει το γκαζι και οι στροφες πεσαν...γιατι σιγουρα δεν εχει κ πολλα να δωσει...Και αν το συγκρινεις με το diesel 115 οντως πιο διασκεδαστικο...Αλλα γενικα δε το λες κ διασκεδαστικο...
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα πες όλα...
Εγώ δεν αμφισβητώ την οδηγική απόλαυση των bmw αλλά των bmw που την προσφέρουν! Η χ1 1.5 δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Οπότε σου μένει μόνο το μπρελόκ και η γενναία έκπτωση αν την πήρες στην σωστή περιοδοΣτάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όσα δεν φτάνει η αλεπού ..... [emoji6]
Τις ασχετοσυνες περι κατηφόρας, αφηματος γκαζιού και λοιπά γραφικά τα παραβλέπω γιατί μάλλον πρέπει να βάλετε κολλύριο στα ματια για να βλέπετε καλύτερα όλες τις ενδειξεις.
Τελική εργοστασιακή έχει 205 με απόκλιση 4-5 χιλιόμετρα μετρημένα με το gps άρα είχε ακόμα να δώσει 30 σχεδόν χλμ κοντέρατα στην ευθεία της θηβας.
Άλλωστε μολις είχε μπει η 6η.Δοκιμάστε το σε πετρέλαιο και θα βαρεθείτε να μετράτε τα λεπτά μέχρι να φτάσει εκεί.
Σε αντίθεση με πολλούς επαΐοντες του πληκτρολογίου εγώ τα έχω πληρώσει και δοκιμάσει και τα πετρέλαια και τα βενζινης και τα υβριδικά. Οι υπόλοιποι στη θεωρία του μυαλού τους.
Δεν έγραψα πουθενά αν και ποσο καλύτερη είναι η Χ1 ή άλλο αμάξι.
Σκοτίστηκα πραγματικα. Ο καθένας κρίνει βάσει των εμπειριών του.Μιλάμε για χαρακτηριστικά κινητήρων εδώ αλλά επειδή δεν συμφέρει στο φανατισμό του diesel (να δω τι θα γράφετε όταν έρθουν οι τιμές στα ίσια) γιατί επειδή κάνετε οικονομία νομίζετε κάποιοι ότι είστε εξυπνότεροι των άλλων και έχετε βρει τη μόνη παγκόσμια αλήθεια.
-
Νομίζω ότι η κουβέντα και πάλι εκτρέπεται...
Μετά το περίφημο χιλιομετρικό όριο, κάτω από το οποίο δεν συμφέρει το diesel, πήγαμε στην αποτίμηση της ποιότητας λειτουργίας diesel και βενζίνης και επιχειρηματολογούμε επί των αυτονοήτων!Το ότι η βενζίνη έχει σαφώς καλύτερη ποιότητα λειτουργίας δεν είναι καν διαπραγματεύσιμο. Αυτή την ποιότητα λειτουργίας μπορεί κάποιοι να την επιθυμούν είτε οδηγούν σπορ αυτοκίνητα είτε τα πλέον 'μπανάλ' καθημερινά, γιατί δεν έχει καμία σχεδόν σχέση με την ικανότητα ενός αυτοκινήτου. Επίσης πρέπει να πούμε ότι τα γούστα πληρώνονται. Κανείς δεν αγοράζει diesel για γούστο.
Από εκεί και πέρα, αν δεν έμπαιναν χρηματικά κριτήρια στην επιλογή του αυτοκινήτου, σαφώς και όλοι θα θέλαμε πολυκύλινδρα μοτέρ βενζίνης με πολλά κυβικά.
-
Φίλε μου απλά ενημερωτικά καθώς μόνο εσένα φαίνεται να ενδιαφέρει είχα αμάξι οδηγικής απόλαυσης ακριβότερο απο τον κουβά σου. Cx7 με 260 άλογα με 1700 κιλά κενό που είχε 0-100 κάτω από 8 δευτερόλεπτα, που πραγματικά στα 180 είχε ακόμα να δώσει όχι όπως στην φωτογραφία ,που με κίνδυνο την ασφάλεια την δική σου των δικών σου αλλά και της κοινωνίας, προσπάθησες ντεμεκ να μας πλασάρεις...οπότε άσε την αλεπού και τα...κρεμασταρια της...παίξε με το μπρελόκ που με κόπο απέκτησες και μην προσπαθείς να μας πείσεις....
Υγ: οταν το πήρα πολλοί μου έλεγαν καλά έδωσες 40Κ για Μάζντα ενώ μπορούσες να πάρεις την χ3 ( τότε την έπαιρνες)…..
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ελάτε τώρα, μην στήσουμε κρεμάλες και για μια φωτογραφία...
Για την ιστορία, δεν θεωρώ τόσο αργή την Χ1. Το τρικυλινδρο μοτεράκι της και ψυχωμένο είναι και ευχάριστο στα χαρακτηριστικά λειτουργίας του. Και με ένα πρόγραμμα θα πηγαίνει πολύ καλά. Ξαφνικά καλομάθαμε και ότι δεν έχει 0-100 σε 6 δεύτερα και τελική 240+ δεν μας κάνει; Εμείς μεγαλώσαμε τη δεκαετία του 80 που ότι είχε 0-100 κάτω από 10 μας φαινόταν πύραυλος...
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Ελάτε τώρα, μην στήσουμε κρεμάλες και για μια φωτογραφία...Για την ιστορία, δεν θεωρώ τόσο αργή την Χ1. Το τρικυλινδρο μοτεράκι της και ψυχωμένο είναι και ευχάριστο στα χαρακτηριστικά λειτουργίας του. Και με ένα πρόγραμμα θα πηγαίνει πολύ καλά. Ξαφνικά καλομάθαμε και ότι δεν έχει 0-100 σε 6 δεύτερα και τελική 240+ δεν μας κάνει; Εμείς μεγαλώσαμε τη δεκαετία του 80 που ότι είχε 0-100 κάτω από 10 μας φαινόταν πύραυλος...
Μα δεν έχουν κάτι άλλο να πουν και το πετάνε στο ηθικοπλαστικό... και στις κομπλεξικες ανοησίες της γνωστής τρολαρας περί κλειδιού.
Καλά τα δε γραφικά πάλι περί κινδύνου και κουβάδων για αμάξι με πλαίσιο και συστήματα που αντέχουν κινητήρες και ιπποδυνάμεις διπλάσιες από την ταπεινή δικη μου δεν τα σχολιάζω καν.
Και αναφορικά με προγραμμα υπάρχει ήδη από Σνιτσερ για 170 άλογα και 28 κιλά ροπής, αλλά δεν θα βάλω γιατί δεν τρέχω πολύ [emoji12][emoji12]
-
Λιγο πιο γραφικος απο το αλλο με το φυσικο αεριο...
Ο ασχετος ειναι αυτος π στα 190 αφηνει το τιμονι να πιασει το κινητο να βγαλει φωτο...εγκληματιας βασικα...εκτος ειπαμε αν εισαι 18 με 22...Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης giannis3011 έγραψε:
Λιγο πιο γραφικος απο το αλλο με το φυσικο αεριο...
Ο ασχετος ειναι αυτος π στα 190 αφηνει το τιμονι να πιασει το κινητο να βγαλει φωτο...εγκληματιας βασικα...εκτος ειπαμε αν εισαι 18 με 22...Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ta Google glasses πιστεύω για κάτι τέτοιες στιγμές φτιάχτηκαν!!
-
Ψυχραιμία παιδιά. Ο καθένας δίνει τα λεφτά του όπου γουστάρει. Δεν υπάρχει λάθος ή σωστό. Προσωπικά diesel είχα τα τελευταία 5 χρόνια και μετά από 100.00 χλμ το πούλησα εύκολα και με καλά λεφτά έχοντας γλιτώσει παράλληλα αρκετά χρήματα σε καύσιμα (6-7 χιλιάρικα σίγουρα) και θα ξαναπάρω diesel για άλλα 4-5 χρόνια. Μετά βλέπουμε, ευελπιστώ να υπάρχουν στην αγορά plug in hybrid με πολλά άλογα σε λογικές τιμές
-
Ναι το 2023 πιστεύω θα έχουν όλοι βγάλει υβριδικά που δεν θα έχουν και τις τωρινές παιδικές ασθένειες των λίγων χλμ αυτονομίας και των πολύωρων φορτίσεων. Και ελπίζουμε ότι σε μια 5ετια θα έχουν ολοκληρωθεί τα πρώτα πυλοτικα δίκτυα φόρτισης σε δημόσια μέρη και σε πάρκινγκ εμπορικών κέντρων και ίσως να ξεκινά η ανάπτυξη στον αστικό ιστό Αθήνας Θεσσαλονίκης.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Ναι το 2023 πιστεύω θα έχουν όλοι βγάλει υβριδικά που δεν θα έχουν και τις τωρινές παιδικές ασθένειες των λίγων χλμ αυτονομίας και των πολύωρων φορτίσεων. Και ελπίζουμε ότι σε μια 5ετια θα έχουν ολοκληρωθεί τα πρώτα πυλοτικα δίκτυα φόρτισης σε δημόσια μέρη και σε πάρκινγκ εμπορικών κέντρων και ίσως να ξεκινά η ανάπτυξη στον αστικό ιστό Αθήνας Θεσσαλονίκης.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μάλλον τα πρώτα πυλωτικα δίκτυα (εκ της πυλωτής)
-
Ο χρήστης dettol έγραψε:
Έχω ξενερώσει τόσο πολύ με τα τέλη που μέχρι reviews για το T Roc διαβάζω. Βρε τι πάθαμε στα γεραματααααα....
Πρόσεχε μην στην προσπάθεια σου να γλυτώσεις 1-2 κατοσταρικα το χρόνο, καταλήξεις με κάτι που δεν σε ικανοποιεί και δεν καλύπτει τις ανάγκες της οικογένειας σου. Φιλικά πάντα
Απόλυτα κατανοητό, η συγκυρία δυστυχώς είναι κακή και μπορεί να κρύβει πολλές παγίδες. Ούτε έχω όρεξη να πάρω κανένα ρίσκο και μετά να χτυπάω το κεφάλι μου. Είδωμεν... Στην τελική το μπαλάκι είναι στις αυτοκινητοβιομηχανίες, όχι σε μένα.
-
Εντάξει τώρα ας μη γινόμαστε ηθικολόγοι για τα 180 χιλιόμετρα σε μια ευθεία που δε γνωρίζουμε καν υπό ποιες συνθήκες έγινε. Πέρα από αυτό η απόλαυση του βενζινοκινητήρα και μάλιστα με τούρμπο δε συγκρίνεται με το πετρέλαιο από πολλές απόψεις. Αλλά για να μαι ειλικρινής μου λείπει το πετρέλαιο και το τράβηγμα του χαμηλά, που ένιωθες να σε σπρώχνουν από πίσω. Για να μη μιλήσω για την κατανάλωση. Χίλια κακά το QQ αλλά ο 1.6 πετρελαιοκινητήρας του, πολύ καλός και δεν ψοφούσε ψηλά όπως θα περίμενες. Αν δεν σκότωναν το πετρέλαιο (μπορεί και δικαίως), πάλι θα έπαιρνα μιας και καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες μιας οικογένειας χωρίς να σέρνεσαι καθόλου.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Ναι το 2023 πιστεύω θα έχουν όλοι βγάλει υβριδικά που δεν θα έχουν και τις τωρινές παιδικές ασθένειες των λίγων χλμ αυτονομίας και των πολύωρων φορτίσεων. Και ελπίζουμε ότι σε μια 5ετια θα έχουν ολοκληρωθεί τα πρώτα πυλοτικα δίκτυα φόρτισης σε δημόσια μέρη και σε πάρκινγκ εμπορικών κέντρων και ίσως να ξεκινά η ανάπτυξη στον αστικό ιστό Αθήνας Θεσσαλονίκης.
Μάλλον τα πρώτα πυλωτικα δίκτυα (εκ της πυλωτής) [emoji38]
Χαχα όντως όταν το έγραφα σκεφτόμουν πρίζες στις πυλωτες!
-
Πόσες δημοσιεύσεις πρέπει να κάνει κάποιος για να μπορέι να διορθώνει τα ποστ του και να κάνει quote ρε παιδιά;
-
Ο χρήστης fidelio έγραψε:
Πόσες δημοσιεύσεις πρέπει να κάνει κάποιος για να μπορέι να διορθώνει τα ποστ του και να κάνει quote ρε παιδιά;Έχω 211 και μόλις πρόσφατα απέκτησα αυτή τη δυνατότητα.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Δες παρακάτω ποσο ακόμα έχει να δώσει το βενζινης που κοροϊδεύειςΔε θα το λεγα.. Είσαι με 6η (overdrive)?
Με το scirocco 1.4 122ps, τελική έπιανα ψηλά στην πέμπτη στις υψηλές στροφές και μόλις έβαζα 6η κρέμαγε και το πολύ να πήγαινε λίγο παραπάνω από τα δικά σου χλμ..
Όπως και να χει όμως η βενζίνη δίνει περισσότερο και προφανώς λόγω του μεγαλύτερου φάσμα στροφών.
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Όπως και να χει όμως η βενζίνη δίνει περισσότερο και προφανώς λόγω του μεγαλύτερου φάσμα στροφών.Έχεις λάθος άποψη. Δύο αυτοκίνητα diesel και βενζίνης με ίδια ιπποδύναμη θα δώσουν παρόμοια τελική. Το φάσμα των στροφών δεν θα παίξει κανένα ρόλο γιατί το καθένα θα έχει κιβώτιο με τις σχέσεις που ταιριάζουν στο συγκεκριμένο κινητήρα.
VW Tiguan 2016