-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
To QQ κυκλοφορεί και δύο χρόνια στην αγορά βέβαια, ενώ το Tiquan είναι ολόφρεσκο μοντέλο.
Σε σχέση με πέρσι έχουν ανέβει αρκετά και οι πωλήσεις των Χ1, παρά το γεγονός πως συνολικά ανέβηκαν οι τιμές τους. Πιθανότατα λόγω του ερχομού των 1.5 diesel και βενζίνης.
Εγώ προσωπικά ΔΕΝ θέλω να παίρνουν πολλοί την Χ1!
Ας παίρνουν τα άλλα!Πολύ λάθος προσέγγιση ειδικά αν θες να κρατήσεις το αμάξι χρόνια.
Να σε δω μετά από 10 χρόνια τι ανταλλακτικά θα βρίσκεις αν έχεις αμάξι με λίγες πωλήσεις.Εγω συμφωνω μαζι του, μου τη δινει στα νευρα να βλεπω σε καθε γωνια το ιδιο μ αυτο που οδηγαω.. Δεν ειναι δα και καμια ferrari να μη βρισκει ανταλλακτικα. Εσυ παντως τα ξεφορτωνεσαι γρηγορα γρηγορα, δε περιμενα να το εχεις σκεφτει ετσι.
-
Να ευχηθώ με τη σειρά μου στους νέους κατόχους με τελευταίο τον afex πολλά ασφαλή απροβλημάτιστα και θαυμάσια χλμ.
Tiguolf σωστές οι παρατηρήσεις σου για την σύγκριση με το qq. -
KALIMERA K APO EMENA EIMAI KAINOYRIOS STO FORUM ZITW SIGNWMH GIA TA AGGLIKA ALLA DEN EXO VREI TROPO AKOMI NA GRAPSO STA ELLINIKA APO TO KINITO PIRA K EGO TO TIGUAN TO 1,6 DIESEL STO XROMA GREY INDIUM K MEXRI STIGMIS OLA POLY KALA..TIGUOLF EPEIDI EXOUME TON IDIO KINITIRA MPOREIS NA M PEIS KATANALOSEIS?EGO EXO KANEI ME ENA GEMISMA 58LITRA GYRO STA 510 XILIOMETRA K M DEIXNEI O METRITIS GIA ALLA 400.MESA STIN POLI EXO THN ENTYPOSH OTI M KAIEI GYRO STA 8LITRA STA EKATO,ESENA? GENIKA TO AMAKSI APO TO LIGO POU TO EXO MOU FAINETAI EKSAIRETIKO
-
Ο χρήστης xristos pap έγραψε:
KALIMERA K APO EMENA EIMAI KAINOYRIOS STO FORUM ZITW SIGNWMH GIA TA AGGLIKA ALLA DEN EXO VREI TROPO AKOMI NA GRAPSO STA ELLINIKA APO TO KINITO PIRA K EGO TO TIGUAN TO 1,6 DIESEL STO XROMA GREY INDIUM K MEXRI STIGMIS OLA POLY KALA..TIGUOLF EPEIDI EXOUME TON IDIO KINITIRA MPOREIS NA M PEIS KATANALOSEIS?EGO EXO KANEI ME ENA GEMISMA 58LITRA GYRO STA 510 XILIOMETRA K M DEIXNEI O METRITIS GIA ALLA 400.MESA STIN POLI EXO THN ENTYPOSH OTI M KAIEI GYRO STA 8LITRA STA EKATO,ESENA? GENIKA TO AMAKSI APO TO LIGO POU TO EXO MOU FAINETAI EKSAIRETIKOΚαλοριζικο. Δε νομιζω να καις 8 λιτρα. Δες στο ηχοσυστημα ποσο σου λεει απο τον ανεφοδιασμο.
Στα 120-130χλμ καις 5.0-5,2 το πολυ. Μεσα στη πολη και με αποστασεις των 10χλμ το μεγιστο που βλεπω οταν τον σβηνω ειναι μεχρι 6,5/100(δηλαδη συνηθως κρυος ο κινητηρας οποτε εχει αυξημενη καταναλωση) -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
To QQ κυκλοφορεί και δύο χρόνια στην αγορά βέβαια, ενώ το Tiquan είναι ολόφρεσκο μοντέλοΕδω παιρνω βημα απο την απαντηση σου για να πω γενικα οτι δε νομιζω πως η επιτυχια του tiguan εγκειται στο γεγονος οτι ειναι φρεσκο. Ειναι το συνολικο πακετο που εχει
Παραδειγμα:δες πωλησεις κατζαρ που ειναι το ιδιο φρεσκο (στη ρενω πρεπει να κλαινε αυτη τη στιγμη),βιταρα,scross...
Το νισσαν οσο κραταει τις εκπτωσεις θα παιζει ανετα πρωτο -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Παραδειγμα:δες πωλησεις κατζαρ που ειναι το ιδιο φρεσκο (στη ρενω πρεπει να κλαινε αυτη τη στιγμη),βιταρα
- Το Kadjar είναι 'ηληθιωδώς' ακριβό (κανείς δεν ασχολήθηκε να τιμολογήσει σωστά, όταν για €40 σε κάποιες εκδόσεις σου αλλάζει κλίμακα φορολόγησης με την προσθήκη μεταλλικού)
- Το ότι έχει την ίδια αντιπροσωπεία με το Qashqai εμένα μου 'βρωμάει', κάτι γίνεται επίτηδες.
- Είναι μεν φρέσκο, αλλά ουσιαστικά είναι ένα Qashqai με άλλα ρούχα, οπότε τελικά δεν είναι και τόσο φρέσκο.
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
...Το νισσαν οσο κραταει τις εκπτωσεις θα παιζει ανετα πρωτοΕπειδή κάνω κάθε τόσο ένα τυπικό σκανάρισμα των τιμοκαταλόγων, λόγω του ότι βρίσκομαι σε διαδικασία πώλησης C5 και αγοράς καινούριου, το QQ αυτή τη στιγμή είναι πρακτικά η μοναδική καλή και 'λογική' επιλογή, μαζί με το Ateca, σε αυτή την κατηγορία.
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Επειδή κάνω κάθε τόσο ένα τυπικό σκανάρισμα των τιμοκαταλόγων, λόγω του ότι βρίσκομαι σε διαδικασία πώλησης C5 και αγοράς καινούριου, το QQ αυτή τη στιγμή είναι πρακτικά η μοναδική καλή και 'λογική' επιλογή, μαζί με το Ateca, σε αυτή την κατηγορία.Θα συμφωνήσω μαζί σου, προσθέτοντας όμως και το Suzuki SX4 S-cross το οποίο είναι απίστευτο value-for-money και αρκετά καλό αυτοκίνητο (ειδικά στην 4κίνητη έκδοση είναι πολύ ικανό και καλοφτιαγμένο).
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Το ότι έχει την ίδια αντιπροσωπεία με το Qashqai εμένα μου 'βρωμάει', κάτι γίνεται επίτηδες.Φάνη δεν είναι η ίδια, είναι δυο συγγενείς οικογένειες, και δε νομίζω ότι τα πάνε και πολύ καλά.
Διαφορετικό management όμως. -
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Φάνη δεν είναι η ίδια, είναι δυο συγγενείς οικογένειες, και δε νομίζω ότι τα πάνε και πολύ καλά.
Διαφορετικό management όμως.Το ξέρω (κάποτε δούλευα στον ευρύτερο όμιλο), αλλά κάνω τις εξής σκέψεις:
- Στην εταιρία που ήμουν, είχαμε εταιρικά αυτοκίνητα αποκλειστικά Nissan & Peugeot (τότε είχε την Πεζό αντί την Ρενώ) σε % 50/50
- Ενώ δεν τα πάνε πολύ καλά, είχα μάθει ότι συνεργάζονται.
- Εντύπωση μου κάνει ότι όταν είχαν την Πεζό, πάλι η Πεζό ήταν χαμηλά σε πωλήσεις και τιμολογημένη εις βάρος της Nissan. Το ίδιο βλέπω να γίνεται και με την Ρενώ.
Απλές σκέψεις κάνω, μπορεί να λέω και παπαριές...απλά κουβέντα να κάνουμε. Γιατί μου κάνει τρομακτική εντύπωση η τόσο 'λάθος' τιμολόγηση του Kadjar.
-
Νικο σε ευχαριστώ κ αντευχομαι κ εγώ γιατί αν δεν κάνω λάθος κ εσύ πριν λιγο καιρό το πήρες..για τις καταναλώσεις έχεις δίκιο για το 5,2-5,3 στα 120χιλιομετρα τόσο μου δείχνει αλλά μέσα στην πόλη και σε αποστάσεις 6 χιλιομέτρων κυμαίνομαι από το 7,3εως 8.μπορει να είναι επειδή είναι κρυο θα το δω κ στην συνέχεια.οταν μιλάς στο κινητό από το bluetoothεχεις διαπιστώσει ότι έξω από το αυτοκινητο ακούγεται η συνομιλία σου σαν να έχεις βάλει μεγάφωνο?πετρέλαιο τι βάζεις?απλό ή super κ ποιας εταιρίας?εγώ έβαλα πρώτο γέμισμα eko avion κ τώρα θα δοκιμασω bp ultimate(από συγκεκριμένα πρατήρια εννοείται)
-
Παραδειγμα:δες πωλησεις κατζαρ που ειναι το ιδιο φρεσκο (στη ρενω πρεπει να κλαινε αυτη τη στιγμη),βιταρα
- Το Kadjar είναι 'ηληθιωδώς' ακριβό (κανείς δεν ασχολήθηκε να τιμολογήσει σωστά, όταν για €40 σε κάποιες εκδόσεις σου αλλάζει κλίμακα φορολόγησης με την προσθήκη μεταλλικού)
- Το ότι έχει την ίδια αντιπροσωπεία με το Qashqai εμένα μου 'βρωμάει', κάτι γίνεται επίτηδες.
- Είναι μεν φρέσκο, αλλά ουσιαστικά είναι ένα Qashqai με άλλα ρούχα, οπότε τελικά δεν είναι και τόσο φρέσκο.
Ας προσεχανε.
Τωρα ηρθε Ελλαδα και θεωρειται φρεσκο. Ας εχει αλλα ρουχα...Το νισσαν οσο κραταει τις εκπτωσεις θα παιζει ανετα πρωτο
Επειδή κάνω κάθε τόσο ένα τυπικό σκανάρισμα των τιμοκαταλόγων, λόγω του ότι βρίσκομαι σε διαδικασία πώλησης C5 και αγοράς καινούριου, το QQ αυτή τη στιγμή είναι πρακτικά η μοναδική καλή και 'λογική' επιλογή, μαζί με το Ateca, σε αυτή την κατηγορία.
Σωστο. Το σεατ που ειναι προσιτο σχετικα μπορει να χτυπησει πωλησεις αφου εδω ξεπουλαει το tiguan
Επειδή κάνω κάθε τόσο ένα τυπικό σκανάρισμα των τιμοκαταλόγων, λόγω του ότι βρίσκομαι σε διαδικασία πώλησης C5 και αγοράς καινούριου, το QQ αυτή τη στιγμή είναι πρακτικά η μοναδική καλή και 'λογική' επιλογή, μαζί με το Ateca, σε αυτή την κατηγορία.
Θα συμφωνήσω μαζί σου, προσθέτοντας όμως και το Suzuki SX4 S-cross το οποίο είναι απίστευτο value-for-money και αρκετά καλό αυτοκίνητο (ειδικά στην 4κίνητη έκδοση είναι πολύ ικανό και καλοφτιαγμένο).
Value μπορει να ειναι αλλα δεν προχωραει
-
Ο χρήστης xristos pap έγραψε:
Νικο σε ευχαριστώ κ αντευχομαι κ εγώ γιατί αν δεν κάνω λάθος κ εσύ πριν λιγο καιρό το πήρες..για τις καταναλώσεις έχεις δίκιο για το 5,2-5,3 στα 120χιλιομετρα τόσο μου δείχνει αλλά μέσα στην πόλη και σε αποστάσεις 6 χιλιομέτρων κυμαίνομαι από το 7,3εως 8.μπορει να είναι επειδή είναι κρυο θα το δω κ στην συνέχεια.οταν μιλάς στο κινητό από το bluetoothεχεις διαπιστώσει ότι έξω από το αυτοκινητο ακούγεται η συνομιλία σου σαν να έχεις βάλει μεγάφωνο?πετρέλαιο τι βάζεις?απλό ή super κ ποιας εταιρίας?εγώ έβαλα πρώτο γέμισμα eko avion κ τώρα θα δοκιμασω bp ultimate(από συγκεκριμένα πρατήρια εννοείται)Αυτο με την ομιλια το εχω ξανακουσει ειναι η αληθεια. Avin best action βαζω απο εταιρικο.
Βαλε απο ενα που εισαι οσο το δυνατον πιο σιγουρος -
Απλές σκέψεις κάνω, μπορεί να λέω και παπαριές...απλά κουβέντα να κάνουμε. Γιατί μου κάνει τρομακτική εντύπωση η τόσο 'λάθος' τιμολόγηση του Kadjar.
Εννοείται κουβέντα γίνεται!!
Και συμφωνώ για την λάθος τιμολόγηση, αλλά είναι μάλλον ενδεικτικό της κακής διαχείρισης.
Η μια εταιρία οικονομικά το παλεύει (Nissan στην Ελλάδα) η άλλη δεν το πολυπαλεύει (Renault στην Ελλάδα) -
...Το νισσαν οσο κραταει τις εκπτωσεις θα παιζει ανετα πρωτο
Το ateca παίζει στην ουσια μόνο σε δυο εκδόσεις. Το 1.0tsi και την 2.0 tdi 4x4, σε όλες τις άλλες εκδόσεις δεν εχει ιδιαίτερο νόημα να μην προτιμήσεις το Tiguan.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Το ateca παίζει στην ουσια μόνο σε δυο εκδόσεις. Το 1.0tsi και την 2.0 tdi 4x4, σε όλες τις άλλες εκδόσεις δεν εχει ιδιαίτερο νόημα να μην προτιμήσεις το Tiguan.Επειδή μόλις τώρα απάντησα στο ίδιο ακριβώς ερώτημα σε άλλο forum, θα κάνω copy-paste την απάντηση
Tiguan 1.4TSi ACT Advance - Ateca 1.4TSi ACT Style = 33200 - 26750 = 6450€
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
...Το νισσαν οσο κραταει τις εκπτωσεις θα παιζει ανετα πρωτο
Το ateca παίζει στην ουσια μόνο σε δυο εκδόσεις. Το 1.0tsi και την 2.0 tdi 4x4, σε όλες τις άλλες εκδόσεις δεν εχει ιδιαίτερο νόημα να μην προτιμήσεις το Tiguan.
Επειδη δεν εχω δει. Δεν εχει διαφορα στη τιμη το ατεκα απο το τιγκουαν?
-
Επειδή μόλις τώρα απάντησα στο ίδιο ακριβώς ερώτημα σε άλλο forum, θα κάνω copy-paste την απάντηση
Tiguan 1.4TSi ACT Advance - Ateca 1.4TSi ACT Style = 33200 - 26750 = 6450€
Αν σου πω οτι δεν είχα πολυενδιαφερθει να κοιτάξω τις τιμες του 1.4 tsi
-
Μια είναι η λύση για τη τιμολόγηση
Να κάνουν Black Friday και στ αυτοκίνητα! [emoji6]Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Δεν ειμαι καθόλου καλα θέλω τιγκουαν. Σήμερα που ήμουν με τη μαμά μου golden hall, είδα ενα γκρι στο parking , της λέω κοιτά εδώ αμαξάρα το Τιγκουαν. Α μου λεει αυτο ειναι;;; Γιατί έλεγε ο μπαμπάς σου 'η μικρή θέλει Τιγκουαν τωρα' Χαχαχα
Sent from my iPad using Tapatalk
VW Tiguan 2016