-
Και μην ξεχνάμε και τους πολλαπλασιαστές....τους είχα ξεχάσει 4 χρόνια και τώρα που απέκτησα και ένα βενζίνης το πήγα για σερβίς και μου τους θύμισε ο μάστορας
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Ο χρήστης hackertom έγραψε:
Να προσθέσω ότι σκέφτομαι να το κρατήσω όσο πάει και όχι να αγοράσω άλλο σε 2 με 3 χρόνια μπορεί να έρθει παιδί και όποιος έχει φαντάζομαι η λέξη χώρος θα του είναι βάσανο!
μελλοντικά μιλώντας ένα σχετικά μεγάλο 4 - 5 πορτο αυτοκίνητο πιστεύω θα είναι η επιλογή. .
Μπορεί κάποιος να δώσει κάποια link από μεταχειρισμένα βενζίνη που νομίζει είναι καλή επιλογή / ευκαιρία;
Τι κατηγοριας θελεις? μεχρι ποσα κυβικα? turbo ή ατμοσφαιρικο? μεχρι τι ηλικιας?
Τιμη υποθετω μεχρι τα 6,5-7 χιλιαρικα που εγραψες. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Να προσθέσω ότι σκέφτομαι να το κρατήσω όσο πάει και όχι να αγοράσω άλλο σε 2 με 3 χρόνια μπορεί να έρθει παιδί και όποιος έχει φαντάζομαι η λέξη χώρος θα του είναι βάσανο!
μελλοντικά μιλώντας ένα σχετικά μεγάλο 4 - 5 πορτο αυτοκίνητο πιστεύω θα είναι η επιλογή. .
Μπορεί κάποιος να δώσει κάποια link από μεταχειρισμένα βενζίνη που νομίζει είναι καλή επιλογή / ευκαιρία;
Τι κατηγοριας θελεις? μεχρι ποσα κυβικα? turbo ή ατμοσφαιρικο? μεχρι τι ηλικιας?
Τιμη υποθετω μεχρι τα 6,5-7 χιλιαρικα που εγραψες.Δεν ξέρω τι διαφορά turbo με ατμοσφαιρικό sorry. .
1400 έως 1600 δεν ξέρω στα 1600 τι παίζει με τεκμήρια κλπ έξοδα
Ηλικίας από 2009 και μετά ναι χρήματα για βενζίνη εκεί κοντά αλλιώς καινούργιο με δόσεις και χέρι 7000 χιλιάρικα -
ενα σαν αυτο πως θα σου φαινόταν? http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6612565/
προτιμας sedan(με κωλο δλδ) ή hatchback(κοφτό πισω) ? -
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Και μην ξεχνάμε και τους πολλαπλασιαστές....τους είχα ξεχάσει 4 χρόνια και τώρα που απέκτησα και ένα βενζίνης το πήγα για σερβίς και μου τους θύμισε ο μάστοραςSent from my LG-D855 using Tapatalk
Τι αμαξι πηρες και στους θυμισε.
-
Και όμως.....ειναι Mazda MX-5 NC
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
ενα σαν αυτο πως θα σου φαινόταν? http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6612565/
προτιμας sedan(με κωλο δλδ) ή hatchback(κοφτό πισω) ?Τώρα τελευταία κοιτάω τα κοφτά πετρελαίου Ford focus και fiesta που προτάθηκε εδώ. .
90 χιλιάδες χιλιόμετρα δεν είναι κάπως πολλά;
Πάντως και αυτό που έβαλες θα έχει χορούς να κάνω την δουλειά μου. . -
Ακόμη μπορεί να γράψει κάποιος τα έξοδα που έχει ένα αμάξι μεταχειρισμένο με 60,70 χιλιάδες χλμ σχέση με καινούργιο πετρέλαιο;
Ασφάλεια,ΚΤΕΟ,service κλπ ; -
προτιμας sedan(με κωλο δλδ) ή hatchback(κοφτό πισω) ?Τώρα τελευταία κοιτάω τα κοφτά πετρελαίου Ford focus και fiesta που προτάθηκε εδώ. .
90 χιλιάδες χιλιόμετρα δεν είναι κάπως πολλά;
Πάντως και αυτό που έβαλες θα έχει χορούς να κάνω την δουλειά μου. .αυτο που σου εδειξα πιο πανω, ειναι ιδιο με αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6576707/
η μονη διαφορα ειναι στον κωλο90,000χλμ για ενα αμαξι 7-8 χρονων ειναι νορμαλ
αλλά αν κοιτας για πετρελαιου, πολυ πιθανον να εχει γυρισμενα χλμ
γιατι συνηθως τα φερνουν απο το εξωτερικο, με πολλα χλμ και τα γυρνάνε -
Ακόμη μπορεί να γράψει κάποιος τα έξοδα που έχει ένα αμάξι μεταχειρισμένο με 60,70 χιλιάδες χλμ σχέση με καινούργιο πετρέλαιο;
Ασφάλεια,ΚΤΕΟ,service κλπ ;ασφαλεια ειναι σχεδον ιδια, ειτε καινουριο , ειτε μεταχειρισμενο
ΚΤΕΟ ειναι 45-50€ ανα 2 χρονια
στο καινουριο γλυτώνεις την 1η διετια , μετα ειναι τα ιδια (ανα 2 χρονια και παλι)
στο μεταχειρισμενο θα κανεις ενα σερβις με το που το παρεις σε λαδια φιλτρα πες ενα 150αρι€
αν θελει και λαστιχα, αναλογα την διασταση, απο 250 εως 400€
αν θελει και αμορτισερ, βαλε ενα 350αρι ακομα
αν εχει και κανενα προβλημα που δεν το καταλαβεις αμεσως, και χρειαστει να το πληρωσεις στο μελλον, εξαρταται
μπορει και 100€ , μπορει και 1000€ -
Το καινούριο αυτοκίνητο περνάει ΚΤΕΟ στα 4 χρόνια. Μετά ανά διετία.
-
ειπα κατι διαφορετικο?
-
Έτσι που το γράφεις είναι σαν να πρέπει να περάσει ΚΤΕΟ στα 2 χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία του.
-
αυτο καταλαβες εσυ απο αυτο? :
ΚΤΕΟ ειναι 45-50€ ανα 2 χρονια
στο καινουριο γλυτώνεις την 1η διετια , μετα ειναι τα ιδια (ανα 2 χρονια και παλι) -
αυτο καταλαβες εσυ απο αυτο? :ΚΤΕΟ ειναι 45-50€ ανα 2 χρονια
στο καινουριο γλυτώνεις την 1η διετια , μετα ειναι τα ιδια (ανα 2 χρονια και παλι)Και εγώ πάντως ανάποδα το κατάλαβα. Δε βοηθάει ο τρόπος που το έγραψες. Βέβαια, αν το δεις προσεκτικά, τότε είναι σωστό.
-
Εντάξει το ειπε λίγο επιστημονικά και ήταν πιο δύσκολο αλλά τελικά όπως το ειπε ειναι το απολύτως ορθό !
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Έχω απομονώσει το Ford Fiesta παιδιά από κάθε επιλογή. .
Χρώμα άσπρο ή προς ασημί. .
Τώρα επιλογές
1400 η 1600 και ποια η διαφορά;
Πετρέλαιο καινούργιο ή καμία καλή αγγελία στο car από ιδιώτη γύρω στα 9000 ευρώ (ελπίζω να βρω μετρητά) μιλάω για πετρέλαιο εδώή βενζίνη;
Επίσης διαβάζοντας διάφορα review γράφουν για κάτι extra active city stop, star/stop στην κίνηση κλπ. . Αξίζουν αυτά; Δουλεύουν σωστά;
-
Ενα διλλημα θα μπορουσε να ειναι,μικρο diesel 1.1-1.2 κυβικα με 70 ιππους,η χιλιαρακι βενζινη με 100 ιππους.
-
Eιδήσεις SKY 24/09/15: '(Μετά και τα ψέμματα των κατασκευαστών), προς νέα απαγόρευση των ντήζελ!'.
-
Το μέγα λάθος ήταν που επιτράπηκαν εξ' αρχής.
Πετρέλαιο η Βενζίνη;