-
Δεν κατάλαβα καλά. Αυτό για το οποίο διερωτώμαι είναι αν το 16αρι λάστιχο θα χωράει ζαντωμενο στο χώρο της ρεζέρβας στο πορτπαγκαζ
Σου είπε πως και ζανταρισμένο χωράει στη θέση της ρεζέρβας, το έχουν κάνει στο δικό τους.
Αλλά υπάρχει περίπτωση η ζάντα που θα βρεις, αν ποτέ την τοποθετήσεις για να κινηθεί το αμάξι με ρεζέρβα, να βρίσκει στα φρένα, αυτό λέει. Να κοιτάξεις η ζάντα να είναι συμβατή με το σύστημα φρένων/τροχού του αυτοκινήτου σου.
-
https://www.ebay.co.uk/itm/Suzuki-Baleno-SZ5-1-0-ECU-0261S12475-Ecm-33921-68P00-PCM/324230985949?hash=item4b7dac38dd:g:UM0AAOSw-elfD0Ny ecu 30ο λίρες σαζμάν 300 λιρες Πολύ χαμηλές τιμές στα ανταλλακτικά του!!
-
Δόλωμα....
-
Ο καταιγίδας θα πιάσει γύρους?
χαχααχαχαα
-
Θέλω να πιστεύω ότι κάνει διάλειμμα και όλα είναι μια χαρά.
-
Θέλω να πιστεύω ότι κάνει διάλειμμα και όλα είναι μια χαρά.
Ολοι μας αυτό θελόυμε να πιστευουμε
-
Αχ κουλα..ολα τα εκανες. Και κουζινα (οικονομικά) και κρεβατι (στροφιλικια)
-
-
Αχ κουλα..ολα τα εκανες. Και κουζινα (οικονομικά) και κρεβατι (στροφιλικια)
Βρε.... Καλώς το!!!
-
Χεχε, ....
@Πολυβιε, τι εγινε με τα ελαστικά, πως σου φανηκαν;
Λογικα πηρε και καποιο εκατοστο απο το έδαφος σε υψος, σωστα;
Για πες λεπτομερειες....
-
Το πιστεύεις ότι τώρα με την καραντίνα και με την τηλεκπαίδευση δεν το έχω πάρει καθόλου; Το οδηγεί η γυναίκα και εγώ παίρνω το civic και το 309 για να κινούνται λίγο. Το ύφος γιατί να αλλάξει; Ίδια διάσταση είναι.
-
Α, καταλαβα πως εβαλες μεγαλυτερο προφιλ,. Λαθος μου.
-
Lap καιρό έχεις να γράψεις εδώ
για να σε τσιγκλίσω λίγο με το ιερό δισκοπότηρο των Baleno το 1800 GTX της πρώτης γενιάς κοίτα ρετρό διαφήμιση που σου βρήκα
!!!1800!!! μοτέρ στο baleno σαν να βάλει η toyota τον δίλιτρο υβριδικό στο yaris ...που λέγαμε στο άλλο τοπικό
-
Χαχα
Εμ, τι να γραψω....μας πειραν το κουρμι πατριωτ!
Μειναμε μονοι μας,
Παντως δεν το ηξερα οτι εβγαινε 1,8.
Θυμαμαι μια φορα ενα sedan πηγαινε πολυ καλα , τραβουσε δυνστα...και ελεγα πρεπει να του εχει αλλαξει κινητηρα, δεν μπορει να ειναι 1,3 λιτρα... αλλα τελικα μπορει να ηταν 1,8.
Ωραιες εποχες. Θυμαμαι ενα starlet glx εκανε 4.500.000 εκ. Δρχ. Αυτο με 5.700.000 επαιρνες οικογενειακο .....και με ηλεκτρινικη αναρτηση
Υ.γ Διαχρονική και αρμονικη σχεδιαση.ακομα και σημερα ..όμορφο αυτοκινητο.
-
Δεν ξέρω αν είχε ταμπελάκι με το 1.8 στο πίσω μέρος αλλά πρέπει να ήταν sleeper με τα δεδομένα της εποχής του 120 άλογα με το πούπουλο αμάξωμα θα έδινε αναλογία κιλών ίππων καλλίτερη από πολλά 'ευγενή' δίλιτρα ...
-
Θεωρω πως το κενο του baleno θα το γεμισει η suzuki με αυτο το a suv.
Ειναι της toyota /daihatsu αλλα οπως το A Cross, που ειναι ενα Rav4, ισως βγει και με τα σηματα της suzuki.
Αλλωστε εχει πολλα κοινα σημεια με τα υπολοιπα suzuki swift, baleno!
-
Συγνώμη αλλά το 19.71% είναι το επιτόκιο?
Και πάει πάνω στην δεύτερη τιμή ' επί πίστωση'?
Ή είναι μόνο το 1.47%?
-
Yem πόσων ετών είσαι αν επιτρέπεται;
Τότε που είχαν οι καταθέσεις 5-6% και οι πιστωτικές κάρτες 18%... αλλά άνοιγες μια εφημερίδα και έβρισκες δουλειά... (την οποία δεν είχες και πρώτη προτεραιότητά, προείχε να μπεις στο Δημόσιο) με τα λεφτά που γράφει ο Λαπ έπαιρνες Alfa twin spark ή αν ήθελες γιαπωνέζικο κάτι ΤΟΥΟΤΑ άσπαστα που τα χουν ακόμα...
-
Του '83 είμαι, θυμάμαι τις εποχές του παλιού καλού Ορθόδοξου αλλά έζησα ποιο πολύ στα απόνερα τους!
Το' 94 θυμάμαι είχε πάρει ο πατέρας μου το Nissan sunny 1.400cc... Θα ρωτήσω λεπτομέρειες αν θυμάται!
-
https://www.indiacarnews.com/news/new-maruti-baleno-variant-spotted-hybrid-electric-or-diesel-43532/
Και εδώ dyno και τσιπάρισμα
Και κάτι τελευταίο.
Ακούστε το θόρυβο που κάνει στα 210+ πρέπει να είναι αεροδυναμικός θόρυβος. Το γράφουν στα σχόλια. Το κάνει σε πολλούς. Το γελοίο είναι ότι ακούω και εγώ τον ίδιο θόρυβο λίγο πριν 200αρίσει στο κοντέρ. Ακούγεται από μπροστά δεξιά. Το έχει ακούσει κανείς;
Suzuki Baleno II