-
Χωρίς πολύ ψάξιμο, τα πιο οικονομικά αξιοπρεπή σε αυτή τη διάσταση μη κινέζικα, είναι τα falken 310 και τα toyo cf2 νομίζω.
-
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και ειδικά τον @Christos Suzitros και τον @poliviosfp. Όσον αφορά την άποψη 'βάλε το καλύτερο γιατί θα έχεις μέσα τα παιδιά σου', ναι δεν διαφωνώ αλλά 1ον το ακριβότερο δεν είναι πάντα το καλύτερο ή το ιδανικό για μένα, τις ανάγκες μου και το στυλ οδήγησής μου και 2ον πιο σημαντικό θεωρώ ότι είναι ο τρόπος που συμπεριφέρεσαι στον δρόμο. Τι να το κάνεις το καλύτερο λάστιχο όταν τρέχεις σαν τρελός πχ.
-
To falken 310 είναι απόλυτα ασφαλή και αρκετά καλύτερα από τα cf2 τογιο. Δεν το συζητάω για 2ες 3ες μάρκες και φυσικά κινέζικα. Αν είσαι Αθήνα λίγο πάνω από 300ε θα σου βγουν.
-
Και εγω για Falken ακούω τα καλύτερα. Κορεάτικα είναι.
Σε 300 ευρω όμως έχω να προτείνω και all weather ελαστικα.
-
Και εγω για Falken ακούω τα καλύτερα. Κορεάτικα είναι.
Ιαπωνική είναι η Falken. Μέλος του Ομίλου Sumitomo.
-
Όσον αφορά την άποψη 'βάλε το καλύτερο γιατί θα έχεις μέσα τα παιδιά σου', ναι δεν διαφωνώ αλλά 1ον το ακριβότερο δεν είναι πάντα το καλύτερο ή το ιδανικό για μένα, τις ανάγκες μου και το στυλ οδήγησής μου και 2ον πιο σημαντικό θεωρώ ότι είναι ο τρόπος που συμπεριφέρεσαι στον δρόμο. Τι να το κάνεις το καλύτερο λάστιχο όταν τρέχεις σαν τρελός πχ.
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με όλο το σκεπτικό σου, το οποίο μου δείχνει μάλλον ως προσπάθεια να δικαιολογήσεις την αγορά φθηνών (ή φθηνότερων) ελαστικών. 1ον: Τα ακριβά λάστιχα των μεγάλων κατασκευαστών είναι πάντα καλύτερα από αυτά της Β και Γ κατηγορίας, ανεξαρτήτως αναγκών και στυλ οδήγησης, γιατί το απρόοπτο πάντα παραμονεύει στο δρόμο. 2ον: Ο τρόπος που εσύ συμπεριφέρεσαι στο δρόμο είναι δεδομένος και δεν θα αλλάξει ανάλογα με τα λάστιχα που θα αγοράσεις. Τα λάστιχα όμως που θα αγοράσεις έχουν διαφορετικό τρόπο που συμπεριφέρονται στο δρόμο...
-
'undefined' https://www.rushlane.com/maruti-baleno-facelift-spied-again-new-led-alloys-larger-touchscreen-12410862.html. Νέο baleno.Λογικα το εξελίσσει η maruti suzuki. Ίδιο, σασί, μοτέρ σαζμαν
-
Εχτές καθώς περίμενα στο σούπερ μάρκετ δίπλα μου ήταν ένα ολόιδιο baleno. Παρατήρησα ότι τα φανάρια του είχαν αρχίσει και θάμπωναν. Κάποια στιγμή ήρθε ο ιδιοκτήτης του και πιάσαμε την κουβέντα. Του έκανε εντύπωση που τα δικά μου δεν είχαν καμία φθορά. Αν θυμάστε εγώ τα είχα περάσει εγγύηση γιατί είχε αρχίσει το πλαστικό να πολυμερίζεται, φαινόταν διαφορετικά από ένα απλό θάμπωμα. Τα δικά μου βέβαια μάλλον την είχαν πατήσει από την κουκούλα. Τέλος πάντων, όταν μου τα είχαν αλλάξει αμέσως μετά είχα περάσει στα φανάρια διάφανες uv μεμβράνες. Μέχρι τώρα είναι πεντακάθαρα. Κάποια στιγμή θα θέλουν αλλαγή και πέρασμα με νέες, αλλά ας είναι. Δείτε το και στα δικά σας. Επίσης, αν έχετε το αμάξι πολλές ώρες σε ήλιο καλό είναι να περάσετε τα μαύρα πλαστικά π.χ. στους υαλοκαθαριστήρες και τα λάστιχα στις πόρτες με ειδικό ενυδατικό υγρό γιατί την ακούνε και αυτά.
-
Σωστός. Νωρίς υαμπωσαν του άλλου.
Υπαρχουν και κρέμες που τις βάζεις μετά κάθε πλύσιμο στο φανάρι με ένα πανάκι και είναι σε στυλ αντηλιακού.
-
Το δικό του ήταν αγορά το 2017. Ήταν πολύ ενθουσιασμένος ιδιοκτήτης. Το 1.2 είχε. Μου λέει το πήρα για την γυναίκα μου κυρίως και τα παιδιά. Όπως και εγώ δηλαδή χαχα. Έτσι ακριβώς είχα σκεφτεί και εγώ. Μικρό εξωτερικά γιατί η γυναίκα δεν ήθελε μεγάλες εξωτερικές διαστάσεις, μεγάλο μέσα για να χωράει άνετα μια οικογένεια, φτηνό σε χρήση και συντήρηση, χωρίς πολλά μπιμπιλίκια και φρου φρου μέσα, για να αντέχει στην παιδική κακοποίηση και να καθαρίζει εύκολα.
-
This post is deleted! -
Σήμερα ξαναπήγα στην αντιπροσωπεία για να αφαιρέσω λάδια. Είναι η 2η φορά που γίνεται αυτό. Η στάθμη ήταν αρκετά πάνω από το ανώτατο σημείο. Είχε βάλει 300γραμ.παραπανω μου είπε. Πέρυσι είχαν κάνει λάθος και στον τύπο λαδιού. Είχαν βάλει από το 1.2 και ευτυχώς που το είδα την επόμενη μέρα στις αποδείξεις που είχα πάρει. Έλεος.. Στο μεταξύ ανοίγουν πάντα 4λιτρο ενώ το 1000αρι είναι ζήτημα αν παίρνει 3 λίτρα με το φίλτρο. Πάντα που αναφέρει ότι παίρνει και άλλο μισό λίτρο σε μέρη του κινητήρα. Μου δείχνει μάλιστα και ένα χαρτί στο οποίο το αναφέρει αλλά νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει σε μοτέρ από rebuild πχ που δεν έχει σταγονα λάδι μέσα. Εσάς τα 1000αρια όπως και τα αντίστοιχα Swift πόσο λάδι παίρνουν; Οι ρεθυμνιωτες που πάτε Σταρενιο τσεκάρετε λάδια γιατί τον κουδουνανε στην αντιπροσωπεία
-
Σήμερα παρατήρησα ότι τα εξωτερικά λάστιχα στις πόρτες και τα λάστιχα που πλαισιώνουν τα τζάμια αρχίζουν να καίγονται από τον ήλιο. Τα καθάρισα και τα πέρασα με αυτό το προϊόν. Καθαρίζοντας τα βγάζουν μια μαύρη βρώμα. Πολύ σύντομα άρχισε η φθορά τους. Αν έχετε έκθεση στον ήλιο κάντε το προληπτικά. Περάστε και το πλαστικό φιλέτο μετά το καπό όπου φωλιάζουν οι υαλοκαθαριστήρες και το μασκάκι μπροστά.
Και μεμβράνη UV στα φανάρια αλλιώς θα θαμπώσουν.
Και τα swift λογικά αντίστοιχα λάστιχα θα έχουν.
Στο civic μου πάντως που είναι του 1998 μετά την 15ετία και βάλε άρχισαν να με απασχολούν αυτά..
https://www.meintanis.com.gr/προϊοντα-για-ιδιωτεσ/rubber-gloss.html -
Χέχε, το ειχα σκεφτεί και εγώ και το έκανα προληπτικά. Ιδιαίτερα στο πλαστικό κάτω από το παρμπρίζ.
Γενικα δεν μου γέμιζαν το μάτι, οπότε σωστά το έπραξα. -
@lap said in Suzuki Baleno II:
Χέχε, το ειχα σκεφτεί και εγώ και το έκανα προληπτικά. Ιδιαίτερα στο πλαστικό κάτω από το παρμπρίζ.
Γενικα δεν μου γέμιζαν το μάτι, οπότε σωστά το έπραξα.Τσέκαρα εχτές το golf 7 του ενός συντέκνου μου και το α3 (2009) του άλλου συντέκνου και είδα ότι και αυτών τα λάστιχα γύρω από τις πόρτες αρχίσουν και καίγονται και βγάζουν τη μαυρίλα στο χέρι. Όλα στον ήλιο.
-
Νέο baleno... !
Λογικά ίδιο σασί με άλλα ρούχα...
-
Αααχχχχ!!!!
Θα το φέρουν Ευρώπη; -
Το εσωτερικό που έβαλες είναι από το celerio
Εδώ της Κούλας.
https://gaadiwaadi.com/2022-maruti-suzuki-baleno-spied-with-brand-new-interior-features/
Με το κόλπο αυτό αν κρατήσουν τις τιμές χαμηλά και προσθεσουν εξοπλισμό ασφαλείας και άνεσης τοτε εξακολουθεί η Κούλα να είναι ανταγωνιστική.
Το ίδιο μάλλον θα κάνει με το s cross.
Μακάρι να φέρουν ξανα τη νέα Κούλα, τώρα που όλα έγιναν πανάκριβα θα ήταν μια αξιοπρεπέστατη λύση που καλύπτει τα πάντα.
-
Ωραίο φαίνεται! Πίσω έφτιαξε. Λογικά θα συνεχίσει να διατίθεται σε περιοχές εκτός Ε.Ε.
-
Suzuki Baleno II