-
Ο κοσμος αλλους πισινους κοιτα στη θαλασσα.
-
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Suzuki_Baleno
Στην Ινδονησία, το baleno δεν σταμάτησε σαν badge με το τωρινό να αποτελεί την 4η γενιά. Τα εδώ liana ήταν τα baleno σε ασιατικές αγορές.
Επίσης, σχεδιάστηκε στην Ιταλία στο στυλιστικο κέντρο που διατηρεί εκεί η suzuki
-
Παιδιά κάποια πρόταση για λάστιχο; Έχει ο αδερφός μου το 1.2 ένα χρόνο τώρα και θέλει να αλλάξει τα Bridgestone
-
Παιδιά κάποια πρόταση για λάστιχο; Έχει ο αδερφός μου το 1.2 ένα χρόνο τώρα και θέλει να αλλάξει τα Bridgestone
Στη μαμά διάσταση του Baleno δύο είναι οι επιλογές: Michelin Primacy 4, Toyo Proxes CF2
-
alf wrote:
Στη μαμά διάσταση του Baleno δύο είναι οι επιλογές: Michelin Primacy 4, Toyo Proxes CF2
Αν ανέβει σε διάσταση σε ποια μπορεί να πάει γιατί η υπάρχουσα διάσταση βγαίνει στα 400€;
-
Ο κοσμος αλλους πισινους κοιτα στη θαλασσα.
Εδώ ένα απλό λάικ δεν είναι αρκετό, συμπαθάτε με. Πολλά λάικ!!!
Το αυτοκίνητο αυτό είναι διαμάντι, τόσο ποιοτικά, όσο και σαν συμπεριφορά στο δρόμο και σαν εμφάνιση, όσο υποκειμενική κι αν είναι αυτή η 'κατηγορία'. Δεν ξέρω να έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα, σοβαρό ή λιγότερο σοβαρό.
Η μόνη παραφωνία, για μένα προσωπικά είναι ότι δεν έχει ρεζέρβα.
-
nontaskatsaras wrote:
alf wrote:
Αν ανέβει σε διάσταση σε ποια μπορεί να πάει γιατί η υπάρχουσα διάσταση βγαίνει στα 400€;
Που βγαίνει τόσο; Έβαλα στο Xantia 185/65/15 τα Primacy 4 250€ μαζί με τη ζυγοστάθμιση.
-
το baleno με τις 16αρες ή τις 15αρες?
Εγώ σκέφτομαι να βάλω τα Falken 310. Ακούω καλά λόγια και δεν ξεφεύγουν σε τιμή
https://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Falken/ZIEX-ZE310-EcoRun.htm
-
Φοράει 185/55/16
-
-
Λαπη πες αλεύρι...
https://www.autogreeknews.gr/nea/nea-montela/toyota/to-neo-toyota-starlet-einai-gegonos
Ωχχχχ, Κούλα τραβεστί!
Κοιτάει βρε ο έρωτας τέτοιες λεπτομέρειες; L-O-L-A (by Kinks)...
-
Ηρθα να ποσταρω αλλα με προλάβατε.
Χαχααχαχχαχα που εισαι lap, η τυχη σου δουλεύει!!!
-
Τι δουλευει;;;;
Αφου λεει Ν αφρικη . Εγω ελλαδα ειμαι ....στην χωρα που επρεπε η Κουλα να ειναι σε καθε πυλωτη και στενο,
-
Μετά την βελτίωση στην εμφάνιση των toyota, ήρθε η Κούλα!!!
Κάτι υπαρχει σε αυτην την προσταση, αλλα θα σφυριξω αδιαφορα..... εισαι υπο επιτήρηση
-
Ban....
-
Αν του βάλουν πιο φτηνά πλαστικά και το πουλάν 3000€ λιγότερο, δεν θα με χαλάσει καθόλου !!!
Το starlet αν έρθει Ευρώπη θα είναι 1000-2000€ πιο ακριβό από το baleno!!! Το αστείο είναι ότι θα πουλάει περισσότερο από ότι πούλησε το baleno!!!
-
toyota Κούλα, lap is coming!!!
Επίσης μπορεί να αντιστραφεί
Λαπ, toyota Κούλα is coming!!!
-
nickthetrib wrote:
Κάτι υπαρχει σε αυτην την προσταση, αλλα θα σφυριξω αδιαφορα..... εισαι υπο επιτήρηση
Να το πω ωμά δλδ???
Μετά τα νέα ch-r corolla yaris,που είναι όμορφα σαν αμάξια, κάνανε rebrand το baleno το ονομάσανε starlet και χάλασαν την γκάμα τους!!!
-
Αν του βάλουν πιο φτηνά πλαστικά και το πουλάν 3000€ λιγότερο, δεν θα με χαλάσει καθόλου !!!
Το starlet αν έρθει Ευρώπη θα είναι 1000-2000€ πιο ακριβό από το baleno!!! Το αστείο είναι ότι θα πουλάει περισσότερο από ότι πούλησε το baleno!!!
Αν είδες εκεί το πουλάνε με 1.6 vvti οπότε αποκλείεται να εισαχθεί Ευρώπη με τέτοιους ρύπους. Στη Νότια Αφρική βρίσκονται ακόμη σε επίπεδα euro 4-5. Δε βλέπω πολλές πιθανότητες επίσης να μπει υβριδικό και να δημιουργηθεί εσωτερικός ανταγωνισμός στο Yaris.
-
nickthetrib wrote:
Αν είδες εκεί το πουλάνε με 1.6 vvti οπότε αποκλείεται να εισαχθεί Ευρώπη με τέτοιους ρύπους. Στη Νότια Αφρική βρίσκονται ακόμη σε επίπεδα euro 4-5. Δε βλέπω πολλές πιθανότητες επίσης να μπει υβριδικό και να δημιουργηθεί εσωτερικός ανταγωνισμός στο Yaris.
Μη την χαλάς στον Lap.
Πάντως μπορεί να κουμπώσουν τα μηχανικά του true baleno και να το φέρουν με τιμές 1000-2000€ κάτω από το yaris
Υ.Γ. είδες Lap? μια είναι η αληθινή Κούλα!
Suzuki Baleno II