-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Σήμερα ψηφίζουμε αν οι Γερμανοί πρέπει να μας πληρώσουν για τα εγκλήματα που είχαν κάνει παλαιότερα και συνεχίζουν να τα κάνουν και σήμερα.
Λίγο αργά και σε ύποπτο χρόνο δεν αποφασίζουμε να ψηφίσουμε για το παραπάνω θέμα;
Εδώ στην Ελλάδα ακολουθούμε την Γερμανικό αντισεισμικό κανονισμό.
Είμαι χαρούμενος και περήφανος που τον έβγαλα άχρηστο.
Είμαι Έλληνας και αγαπώ ότι είναι Ελληνικό.
Δεν έχω αγκαλιάσει ούτε τα ΑΤΜ ούτε τον πολιτισμό τους.
Για αυτό ψηφίζω προσωπικά εγώ σήμερα. Ψηφίζω για ότι είναι Ελληνικό όλα τα άλλα τους τα χαρίζω.οποίος κατάλαβε τι λέει ο συμφορουμιτης ας βοηθήσει.
Ο Επιμένων Ελληνικά.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Σήμερα ψηφίζουμε αν οι Γερμανοί πρέπει να μας πληρώσουν για τα εγκλήματα που είχαν κάνει παλαιότερα και συνεχίζουν να τα κάνουν και σήμερα.
Λίγο αργά και σε ύποπτο χρόνο δεν αποφασίζουμε να ψηφίσουμε για το παραπάνω θέμα;
Είμαι χαρούμενος και περήφανος που τον έβγαλα άχρηστο.
Είμαι Έλληνας και αγαπώ ότι είναι Ελληνικό.
Δεν έχω αγκαλιάσει ούτε τα ΑΤΜ ούτε τον πολιτισμό τους.
Για αυτό ψηφίζω προσωπικά εγώ σήμερα. Ψηφίζω για ότι είναι Ελληνικό όλα τα άλλα τους τα χαρίζω.εισαι υποπτος.
-
-
aikibill δεν κανω quote γιατι ρε φιλε θα φρακαρει με τοσα που εχουμε κανει. να και σε ενα που συμφωνουμε. θα φαμε φουτσα. το θεμα ειναι να βγει οσο γινεται πιο γρηγορα. παω να χτυπησω καμια (που λεει ο λογος) δροσερη μπυρα.
-
περιεργα πραγματα.
πηγα να ψηφισω και ειχε μεσα μονο δικαστικη αντιπροσωπο, και γραμματεα
wtf? -
To ίδιο και σε εμένα... Άτομο από εφορευτική επιτροπή είπε πως τους ενημέρωσαν να πάνε στις 7 για καταμέτρηση.
-
Ο χρήστης tifo45 έγραψε:
Επειδή δε ξέρεις καν τι σημαίνει το 'Μακαριοι οι πτωχοί τω πνευματι' και προφανώς θεωρείς τους μαλακούληδες, ασε με εμένα να σου πω ' Μακαριοι οι ποινώντες νυν, οτι χορτασθήσεσθε...'Ντροπή σου να ψηφίσεις όχι εισαι και της εκκλησιας
-
Ο χρήστης seismic έγραψε:
Είμαι χαρούμενος και περήφανος που τον έβγαλα άχρηστο.Πω ρε ζημιά!!!!
Εσύ δηλαδή τώρα μας λες ότι ψηφίζεις;;;;
Ψηφίζω υπέρ όλων των εταιρειών που έκλεισαν οι Γερμανοί και υπέρ αυτών που είναι έτοιμες να κλείσουν.
Την ζημιά τους την έκανα αλλά δεν την παραδέχονται.
Οπότε πάρτα Γερμανία πίσω από την γωνία. -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
περιεργα πραγματα.
πηγα να ψηφισω και ειχε μεσα μονο δικαστικη αντιπροσωπο, και γραμματεα
wtf?Τι; Δεν είχε παει και η μπάντα του δήμου να σε υποδεχθει
-
Ε, μία κάμερα θα μπορούσε να υπάρχει, έστω για μία δήλωση...
-
https://www.facebook.com/todaynews.gr/v ... 960915530/ -
Ο χρήστης Salvation81 έγραψε:
-
Συγκροτούνται για να καλύψουν ανάγκες του λαού. Για αυτό κι επιδοτούνται από τον προϋπολογισμό. Φυσικά και το ρεύμα και το νερό είναι δημόσια αγαθά. Για αυτό και επιδοτούνται.
-
Η ΧΑ πληρώνεται με το δικό της νόμισμα. Δεν θα λυπηθούμε και τους Ναζι τώρα.
-
Δεν παίζει. Κατάλαβε το.
Nokia 730 & Tapatalk
-
Αλλο το ενα αλλο το αλλο....Επιδοτουνται επειδη ειναι Βασικα αγαθα χωρις τα οποια δεν μπορει να ζησει καποιος....Η τηλεοραση δεν ειναι.....Οποτε για πιο ακριβως λογο να εχει χασουρα το κρατος ? Νομιζεις αν το BBC ειχε χασουρα δεν θα το ειχαν κλεισει ?
-
Δεν με νοιαζει αν μιλαμε για την Χ.Α η την κακια αυτοκρατορια του Star Wars. Εχουμε Δημοκρατια. Αν οι κυβερνησεις φοβουνται μην κομματα σαν την Χ.Α παρουν μεγαλο ποσοστο στις εκλογες και αρα τα 'αποσιωπουν' με τακτικες ιδιου 'νομισματος' οπως λες εσυ τι ακριβως τα διαχωριζει ? Φασιστες απο την μια, Φασιστες απο την αλλη. Δεν αλλαζει κατι.
-
Και σου ξαναλεω, και στην Ουκρανια τα ιδια ελεγαν....Το αποτελεσμα ηταν ενα εμπαργκο στην Ρωσσια (τους Εκλασαν εν ολιγοις).
-
Όχι δεν θα το είχαν κλείσει, όπως δεν έχει κλείσει καμία δημόσια τηλεόραση παγκοσμίως. Εξυπηρετεί διάφορους σκοπούς, από την ενημέρωση μέχρι την ψυχαγωγία αλλά και ζητήματα που άπτονται της εθνικής ασφάλειας. Σε περίπτωση επιστράτευσης ας πούμε δίνονται κάποιες ειδήσεις που απευθύνονται σε ανθρώπους που γνωρίζουν να αποκωδικοποιήσουν το μήνυμα και να απευθυνθούν έτσι στις αρμόδιες Στρατιωτικές Αρχές, πολύ πριν μαθευτεί τίποτα από τον γενικό πληθυσμό.
-
Δεν επικροτώ τον φασισμό κατά της ΧΑ, αλλά δεν θα χάσω και τον ύπνο μου αν κάποιος τους πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.
-
Η περίπτωση της Ουκρανίας είναι εντελώς διαφορετική. Η νόμιμα εκλεγμένη Κυβέρνηση ανατράπηκε με δάχτυλο των Δυτικών. Η ίδια η Ουκρανία βέβαια το πλήρωσε πολύ ακριβά αυτό. Έχασε την Κριμαία και η ανατολική πλευρά της χώρας φλέγεται. Καμία σχέση με εμάς όμως.
-
-
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
:lol:Ε, μία κάμερα θα μπορούσε να υπάρχει, έστω για μία δήλωση...
Πάντως οι τηλεοράσεις ειναι όντως τόσο ταγμένες με το ναι που αν έλεγε τίποτα απο τα δικά του πχ
Ψηφίζω όχι για να ψοφήσουν όλοι οι πουστρογεροι που επερναν δάνεια....
Μπορεί και να τον έβγαζαν αέρα για τυπικό παράδειγμα υποστηρικτή του οχι -
Πάει κι αυτό...
Ηχηρό μήνυμα αλλά όποιος λάβει το αποτέλεσμα ως αφορμή πανηγυρισμών, ζει σε άλλο σύμπαν. Από αύριο ξεκινάνε τα δύσκολα αλλά με περισσότερη ελπίδα, αυτοπεποίθηση κ ευθύνη.
Είμαι πολύ συγκρατημένος για την αντίδραση των Ευρωπαίων με πρώτο και καλύτερο τον Ντράγκι και την ΕΚΤ διότι αν κλείσει την κάνουλα του ELA,υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.Το ίδιο και για τους Γερμανούς διότι ξέρουν ότι η Ελλάδα βιάζεται και ενδέχεται να εξακολουθήσουν να ''στραγγαλίζουν''.Ήδη ξεκίνησαν τα πρώτα σκληρά σχόλια από τον Γκάμπριελ.
Αν πάντως ο Τσίπρας φέρει μια μέτρια έως κακή συμφωνία,θα είμαι ευχαριστημένος.Αν πάλι κατορθώσει να φέρει μια μέτρια έως καλούτσικη συμφωνία,πιστεύω ότι θα πάρει πάνω από 50% στις επόμενες εκλογές θανατώνοντας κάθε ζωντανό κύτταρο των λήσταρχων του παρελθόντος. -
Η απάντηση του Ελληνικού λαού για περισσότερη δημοκρατία είναι δεδομένη.
Η απομάκρυνση όμως του Βαρουφάκη με την επιβολή των ξένων δείχνει ότι η δημοκρατία έχει πεθάνει στην Ελλάδα.
Μεγάλο το λάθος του Τσίπρα. -
Το ρόλο του έπαιξε και αυτός ως avatar.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Το ρόλο του έπαιξε και αυτός ως avatar.Avatar στις ορέξεις των δανειστών δεν είναι καλός οιωνός.
Φοβάμαι ότι αν βιάσουν περισσότερο τον λαό, το επόμενο κόμμα εξουσίας θα είναι η Χρυσή Αυγή. -
Η ελλάδα δεν πάσχει από έλλειμμα δημοκρατίας αλλά από ακραίο πλεόνασμα κομματικοκρατίας.
Πάνω από όλα τα κόμμα,οι ψήφοι και η ιδεολογία.Και το αποτέλεσμα αυτού του πλεονάσματος θα το πληρώσουν όλοι.
Και περισσότερο από όλους οι επαναστάτες του καναπέ, του πληκτρολογίου, των facebooks και των τουίτερς που ζούνε σε μία εικονική πραγματικότητα. -
ποσο τελειωμενος παντως πρεπει να εισαι για να παναγυριζεις στο συνταγμα ( και το ιδιο σχολιο θα υπηρχε και να εβγαινε το ναι στο δημοψηφισμα).
Δημοψήφισμα...