-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
-
Όχι Γιάννης, Γιαννάκης...
-
Αυτή η πρεμούρα γιατί σε έπιασε τώρα και όχι σε ΟΛΕΣ τις εκλογές από το 1974 και δώθε; Το ίδιο εύκολο είναι αν κάποιος θέλει να τις νοθεύσει.
-
Πίστεψέ με, έχουμε πολύ σοβαρότερα προβλήματα από τους Τούρκους. Όπως ξέρεις πάντως, εγώ ως Αξκος μπαίνω μέσα πρώτος σε περίπτωση επιστράτευσης.
-
Δλδ θεωρεις πως το BBC προσφερει κερδος επειδη πληρωνουν οσοι εχουν τηλεοραση και οχι επειδη ειναι καλυτερος σαν οργανισμος απο την ΕΡΤ ?
-
Σε ΟΛΕΣ με πιανει αν και σε ΟΛΕΣ το θεμα ειναι με τα εκλογικα διαμερισματα και οχι με το τελικο αποτελεσμα. Το θεμα ειναι πως αν ελεγχεις το τελικο αποτελεσμα μονο ειναι πολυ πιο ευκολο και πρακτικο.
-
Ισως, οι αξιωματικοι ομως δεν πανε στην πρωτη γραμμη, αλλοι θα τον πιουν.
-
-
-
Το BBC είναι το μεγαλύτερο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο στον κόσμο. Όμως δεν στήθηκε για να βγάλει κέρδη. Στήθηκε σαν το εθνικό κανάλι του Η.Β. Και το γεγονός ότι παρουσιάζει κέρδη οφείλεται εν πολλοίς στο ότι πληρώνει αδρά ο κάθε τηλεθεατής του στην Αγγλία.
-
Το γεγονός ότι υπάρχουν εκλογικοί (κομματικοί) αντιπρόσωποι σε κάθε Τμήμα είναι μια κάποια διασφάλιση. Το συγκεντρωτικό αποτέλεσμα όμως είναι πάντα στον αέρα. Πάντως το γεγονός ότι πολλές Κυβερνήσεις έχουν χάσει τις εκλογές με κάνει να πιστεύω ότι είναι κάπως αξιόπιστες. Δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά όμως.
-
Εξαρτάται από τον βαθμό τους. Μέχρι και Λοχαγός ηγείται της Υπομονάδος του στο πεδίο. Από Ταγματάρχης και πάνω γίνεσαι επιτελικός, αλλά θεωρητικά ακόμα και Δκτης Μονάδος (Ανχης, Σχης) μπορεί να ηγηθεί επιχειρήσεων στο πεδίο. Άλλωστε ο Δκτης κάθε ΕΜΑ έχει δικό του άρμα και μάχεται αν χρειαστεί.
-
-
http://www.iefimerida.gr/news/215409/i- ... io-eikones
-
-
Το BBC είναι το μεγαλύτερο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο στον κόσμο. Όμως δεν στήθηκε για να βγάλει κέρδη. Στήθηκε σαν το εθνικό κανάλι του Η.Β. Και το γεγονός ότι παρουσιάζει κέρδη οφείλεται εν πολλοίς στο ότι πληρώνει αδρά ο κάθε τηλεθεατής του στην Αγγλία.
-
Το γεγονός ότι υπάρχουν εκλογικοί (κομματικοί) αντιπρόσωποι σε κάθε Τμήμα είναι μια κάποια διασφάλιση. Το συγκεντρωτικό αποτέλεσμα όμως είναι πάντα στον αέρα. Πάντως το γεγονός ότι πολλές Κυβερνήσεις έχουν χάσει τις εκλογές με κάνει να πιστεύω ότι είναι κάπως αξιόπιστες. Δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά όμως.
-
Εξαρτάται από τον βαθμό τους. Μέχρι και Λοχαγός ηγείται της Υπομονάδος του στο πεδίο. Από Ταγματάρχης και πάνω γίνεσαι επιτελικός, αλλά θεωρητικά ακόμα και Δκτης Μονάδος (Ανχης, Σχης) μπορεί να ηγηθεί επιχειρήσεων στο πεδίο. Άλλωστε ο Δκτης κάθε ΕΜΑ έχει δικό του άρμα και μάχεται αν χρειαστεί.
-
Αναλογικα εφοσον η ΕΡΤ δεν αντιστοιχει στο 1/10 του BBC σαν καναλι ειτε απο εγκαταστασεις, ειτε απο θηγατρικους σταθμους πληρωνουμε ΠΟΛΛΑ και εφοσον πληρωνουμε αυτα τα χρηματα ο οργανισμος επρεπε να προσφερει κερδη και οχι χασουρα η μια η αλλη.
-
Διασφαλιση μηδεν....Ξερεις ποσες φορες καποιοι απο τα μεγαλα κομματα εχουν διωξει μακρια ανθρωπους απο μικρα κομματα ? Φαντασου τωρα τι θα γινει που ολα πρωτα θα πανε στο Υπουργειο και Μετα θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα.
-
Το ολο νοημα ειναι να το αποφυγουμε αυτο γιατι σε απλα Ελληνικα αν γινει τον ηπιαμε.
-
-
-
Η Δημόσια Τηλεόραση σε καμία χώρα δεν συγκροτήθηκε για να βγάζει κέρδη. Δεν είναι μαγαζάκια τα Κράτη.
-
Έχω υπάρξει του ΚΚΕ και ποτέ δεν είχαμε θέμα.
-
Αυτό σου λέω. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.
-
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Το 30% κατω σε μισθους συντάξεις που είπε το δείγμα ανδρα νταισεμπλουμ και δεν το δειξε κανένα μεγαλοκάναλο λέει τίποτα; Ε ρε τι μας περιμένει με τους ραγιάδες που γεμίσαμε...
ζουμε ιστορικες στιγμες στα ΜΜΕ. δεν εχω δει αλλη φορα τοση προπαγανδα. 30% με το καλημερα. και οσοι θα πουνε ΝΑΙ μετα θα γκρινιαζουν. η μηπως οχι;
Και τι αποδεικνύει αυτο; Αν μου πούνε φάε σκατα η ψοφα και διαλέξω τα σκατα πρεπει μετα να μου αρέσουν κιολας
γιατι αγορινα μου αναφερεις παραδειγματα που χρησιμοποιει ο αμπελοσοφος μπογδανος; τοσο πολλη σε εμπνεει; ουαου!!
Δεν παρακολουθώ μπογδανο ούτε ήξερα οτι το είχε πει. Απο εκεί και πέρα ο συλλογισμός σου οτι οποίος προτιμάει το Α απο το β αυτοματος σημαίνει οτι του αρέσει κιόλας ειναι
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Χαλαρά πάντως θα γινόταν ο θηλυκός Kim Jong της ελλαδας
-
-
Η Δημόσια Τηλεόραση σε καμία χώρα δεν συγκροτήθηκε για να βγάζει κέρδη. Δεν είναι μαγαζάκια τα Κράτη.
-
Έχω υπάρξει του ΚΚΕ και ποτέ δεν είχαμε θέμα.
-
Αυτό σου λέω. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.
-
Δλδ συγκροτουνται για να εχουν χασουρα ? Ωραια τοτε, Δωρεαν Ρευμα και Νερο για ολους με αυτη την λογικη........Ναι ?
-
Για Κ.Κ.Ε δεν ξερω, στις τωρινες εκλογες ομως κυνηγουσαν τα ατομα της Χ.Α κατι που μου το ειπαν ατομα που ηταν εκει απο αλλα κομματα. Μπορει να μην πας την Χ.Α σαν κομμα και σαν ιδεολογια αλλα οταν το κανεις αυτο κατι δεν παει καλα σιγουρα.
-
Δεν ειπα πως δεν υπαρχει τετοια περιπτωση.....Το οτι θα τον πιουμε αν μας κανει ντου μια χωρα με 3-4 φορες τα νουμερα του στρατου μας δεν σημαινει πως δεν θα γινει....Το θεμα ειναι να μην γινει (τα ιδια ελεγαν και στην Ουκρανια).
Χαλαρά πάντως θα γινόταν ο θηλυκός Kim Jong της ελλαδας
Το κακο με αυτο το κομμα ειναι πως δεν εχει αισθηση ντροπης.....Η μαμα της ζωης τα ετρωγε απο το Ελληνικο δημοσιο παρανομα για ενας θεος ξερει ποσα χρονια.....Την εβαλαν ομως προεδρο της βουλης.....Η ιδια εχει κανει ενα σωρο φασαριες, εχει επιτεθει ακομα και σε πολιτες.....Ωστοσο ουτε απο μονη της εχει παραιτηθει ουτε κανεις την κουναει απο εκει.
Ο Κοινοβουλευτικος εκπροσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ξεφτυλιστηκε παντου οταν μαθευτηκε πως εψαχνε φοιτητες μεσω Skype για να κανει τα δικα του με 'καροτα'.....Και ομως ουτε παραιτηθηκε αλλα ουτε τον κουνησε κανεις....
Ο Υφυπουργος Εργασιας απο την μια ετοιμαζοταν να υπογραψει συμβασεις με απολυμενους του Δημοσιου και απο την αλλη ηταν συνιδιοκτητης Δικηγορικου γραφειου που ειχε αυτους τους απολυμενους σαν πελατες και θα επαιρνε ποσοστο απο οσους καταφερνε να ξαναπροσλαβει στο Δημοσιο....
Η αλλη εβαλε στις 25 του μηνα τον αντρα της στην ΕΥΔΑΠ χωρις να την νοιαζει το που βαδιζουμε και το τι γινεται στην χωρα....Ρε ξυπνατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, αυτοι ειναι πολλες φορες χειροτεροι απο τους αλλους......Ρεμαλια οι παλιοι, Σουπερ Ρεμαλια οι καινουργιοι, τι στο καλο θελει πολυ μυαλο για να δειτε τι τραγικα εχουν γινει Μολις σε 6 μηνες ?
-
-
-
Συγκροτούνται για να καλύψουν ανάγκες του λαού. Για αυτό κι επιδοτούνται από τον προϋπολογισμό. Φυσικά και το ρεύμα και το νερό είναι δημόσια αγαθά. Για αυτό και επιδοτούνται.
-
Η ΧΑ πληρώνεται με το δικό της νόμισμα. Δεν θα λυπηθούμε και τους Ναζι τώρα.
-
Δεν παίζει. Κατάλαβε το.
Nokia 730 & Tapatalk
-
-
-
Συγκροτούνται για να καλύψουν ανάγκες του λαού. Για αυτό κι επιδοτούνται από τον προϋπολογισμό. Φυσικά και το ρεύμα και το νερό είναι δημόσια αγαθά. Για αυτό και επιδοτούνται.
-
Η ΧΑ πληρώνεται με το δικό της νόμισμα. Δεν θα λυπηθούμε και τους Ναζι τώρα.
-
Δεν παίζει. Κατάλαβε το.
Nokia 730 & Tapatalk
-
Αλλο το ενα αλλο το αλλο....Επιδοτουνται επειδη ειναι Βασικα αγαθα χωρις τα οποια δεν μπορει να ζησει καποιος....Η τηλεοραση δεν ειναι.....Οποτε για πιο ακριβως λογο να εχει χασουρα το κρατος ? Νομιζεις αν το BBC ειχε χασουρα δεν θα το ειχαν κλεισει ?
-
Δεν με νοιαζει αν μιλαμε για την Χ.Α η την κακια αυτοκρατορια του Star Wars. Εχουμε Δημοκρατια. Αν οι κυβερνησεις φοβουνται μην κομματα σαν την Χ.Α παρουν μεγαλο ποσοστο στις εκλογες και αρα τα 'αποσιωπουν' με τακτικες ιδιου 'νομισματος' οπως λες εσυ τι ακριβως τα διαχωριζει ? Φασιστες απο την μια, Φασιστες απο την αλλη. Δεν αλλαζει κατι.
-
Και σου ξαναλεω, και στην Ουκρανια τα ιδια ελεγαν....Το αποτελεσμα ηταν ενα εμπαργκο στην Ρωσσια (τους Εκλασαν εν ολιγοις).
-
-
Παμε γερά για το ΟΧΙ των ΕΛΛΗΝΩΝ:
-
Στους απόγονους των ναζι
-
Στο φασισμό των μμε
-
Στην κοροιδία
-
Στον εξευτελισμό
-
Στη μετανάστευση των ελληνόπουλων
-
Στην ανεργία
-
Στο κλείσιμο των ελληνικων μικρομεσαιων επιχειρήσεων
-
Στην ειλωτική εργασία με μισθούς πείνας που επιβάλλουν τα μνημόνια
-
Στην εργασία τις Κυριακές Του Θεού που οι ψευτοπατριώτες με τα μπλε επέβαλλαν και ο 'άθεος τσίπρας' κατέργησε
Και σε πολλα πολλα άλλα που τα μασονικά κατακάθια θέλουν να μας επιβάλλουν.
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ
-
-
Ο χρήστης tifo45 έγραψε:
Παμε γερά για το ΟΧΙ των ΕΛΛΗΝΩΝ:-
Στους απόγονους των ναζι
-
Στο φασισμό των μμε
-
Στην κοροιδία
-
Στον εξευτελισμό
-
Στη μετανάστευση των ελληνόπουλων
-
Στην ανεργία
-
Στο κλείσιμο των ελληνικων μικρομεσαιων επιχειρήσεων
-
Στην ειλωτική εργασία με μισθούς πείνας που επιβάλλουν τα μνημόνια
-
Στην εργασία τις Κυριακές Του Θεού που οι ψευτοπατριώτες με τα μπλε επέβαλλαν και ο 'άθεος τσίπρας' κατέργησε
Και σε πολλα πολλα άλλα που τα μασονικά κατακάθια θέλουν να μας επιβάλλουν.
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ
-
Και οι Ελληνες ειμαστε απογονοι του Μ.Αλεξανδρου που και αυτος ειχε σφαγιασει λαους, ελεος δλδ με τα κλισε αυτου του τυπου (εκτος αν κοιταμε μονο τα τελευταια 100 χρονια τι εχει γινει).
-
Ολα τα ΜΜΕ ειναι για φαπες, ειτε ιδιωτικα, ειτε κρατικα (και τα 2 κοιτανε το βολευμα τους).
-
Στην κοροιδια ? 40 χρονια υπαρχει αυτο, εν ετη 2015 το θυμηθηκατε μερικοι ? Οταν πηγαιναν οι Ελληνες για το ρουσφετακι ωστε να βαλουν γιους και συγγενεις στο Δημοσιο δεν μιλουσε κανεις..
-
Ξεφτιλιστηκαμε μονοι μας σαν λαος που 40 χρονια υποστηριξαμε 2 αχρηστα κομματα (και τωρα που υποστηριζουμε 3ο).
-
Δεν εδιωξε κανεις κανεναν, εφυγαν για να βρουν δουλειες με περισσοτερα χρηματα. Ξερεις ποσα ατομα ηξερα 30 χρονων που δεν ειχαν δουλεψει Ποτε τους γιατι ηθελαν να βρουν δουλεια σχετικη με το τι ειχαν σπουδασει ? Ασχετα αν εβρισκαν σαν πωλητες δουλεια οποτε ηθελαν, φυσικα μεχρι τα 30+ που εφυγαν εκτος Ελλαδας πληρωνε ο μακακας ο μπαμπας.
-
Για δες ποσα Ελληνοπουλα δουλευουν σε οικοδομες και γενικα σε δουλειες χειρονακτικες.....Μετα ελα να μιλησουμε για την Ανεργια.
-
Οταν ο καθενας ανοιγει κατι νεο γιατι νομιζει πως με επιδοτησεις θα τα βγαλει περα λογικο να μην αντεξει πολυ. Το ιδιο και οσοι αρχισαν κατι και οταν επιασε και ειδαν πως αρχιζει χασουρα η το εκλεισαν η το πηραν σε αλλη χωρα.
-
Αν γυρισουμε στην δραχμη και μεχρι σημερα καποιος επαιρνε 600ε μισθο τοτε θα παιρνει 400ε και ΑΝ.....Για να σε δω τοτε που θα θελεις 10ε για ενα πακετο τσιγαρα.
-
Δλδ οι Αγγλοι και αλλοι λαοι που ανεκαθεν ηταν ανοιχτα τα καταστηματα τις Κυριακες ειναι φασιστες ? Για δες τι μαθαινουμε στο Ελλαντα του 2015...
-
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Το 30% κατω σε μισθους συντάξεις που είπε το δείγμα ανδρα νταισεμπλουμ και δεν το δειξε κανένα μεγαλοκάναλο λέει τίποτα; Ε ρε τι μας περιμένει με τους ραγιάδες που γεμίσαμε...
ζουμε ιστορικες στιγμες στα ΜΜΕ. δεν εχω δει αλλη φορα τοση προπαγανδα. 30% με το καλημερα. και οσοι θα πουνε ΝΑΙ μετα θα γκρινιαζουν. η μηπως οχι;
Και τι αποδεικνύει αυτο; Αν μου πούνε φάε σκατα η ψοφα και διαλέξω τα σκατα πρεπει μετα να μου αρέσουν κιολας
γιατι αγορινα μου αναφερεις παραδειγματα που χρησιμοποιει ο αμπελοσοφος μπογδανος; τοσο πολλη σε εμπνεει; ουαου!!
Δεν παρακολουθώ μπογδανο ούτε ήξερα οτι το είχε πει. Απο εκεί και πέρα ο συλλογισμός σου οτι οποίος προτιμάει το Α απο το β αυτοματος σημαίνει οτι του αρέσει κιόλας ειναι
πινοκιο. η μυτη σου χτυπαει στρατοσφαιρα. αντε θα σου κανω ιδιαιτερα. παμε ξανα. αν παει η οποια κυβερνηση και γυρισει με 30% μειωση στους μισθους, αυτοι που ψηφισαν ΝΑΙ θα το δεχτουν η θα γκρινιαζουν;
lol σφαγεας ο Μ Αλεξανδρος. εσενα ακουν οι Σκοπιανοι και τον θελουν για μεταγραφη. με ποσα τους τον δινεις; -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
πινοκιο. η μυτη σου χτυπαει στρατοσφαιρα. αντε θα σου κανω ιδιαιτερα. παμε ξανα. αν παει η οποια κυβερνηση και γυρισει με 30% μειωση στους μισθους, αυτοι που ψηφισαν ΝΑΙ θα το δεχτουν η θα γκρινιαζουν;
lol σφαγεας ο Μ Αλεξανδρος. εσενα ακουν οι Σκοπιανοι και τον θελουν για μεταγραφη. με ποσα τους τον δινεις;Καταρχην εχεις μπλεξει τα μπουτια σου με τα quote, αν δεν την παλευεις μην τα κανεις τα μαμημενα.....
Αν μπουμε στην Δραχμη θα εχεις μειωση στους μισθους ΑΥΤΟΜΑΤΑ ενα 50% (ισως και παραπανω) ΚΑΙ αυξηση στην τιμη των προιοντων.....Εσυ με τα 'βασικα' μαθηματικα που προφανως γνωριζεις τι ειναι καλυτερο ? Το 30% η το 50% + αυξησεις στα παντα ?
Οχι δικιο εχεις, ο Μ.Αλεξανδρος πηγαινε απο μερος σε μερος και με 'Διπλωματικες' διαδικασιες (δλδ τους εβαζε και υπεγραφαν χαρτια) τους 'υποδουλωνε'.....Και ετσι εφτασε μεχρι την Ινδια και στην Αιγυπτο.....Ναι ? Πως σου ακουγεται αυτο ? Επειδη ομως δεν φτιαχνουμε βιβλιο για μικρα παιδια και επειδη ειμαστε Ενηλικες ας μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλακι μας. Οτι ηταν ο Τζενκινς Χαν, ο Αττιλα και ο Χιτλερ το ιδιο ακριβως ηταν και ο Μ.Αλεξανδρος. Μαλιστα ειναι ο 2ος κατακτητης στην Ιστορια που καταφερε να υποδουλωσει τοσο μεγαλο κομματι γης (μετα τον Τζενκινς).
-
μην κολας με τα quote. αφου το πιανεις το νοημα. ναι συμφωνω επι της αρχης. θα γινει υποτιμηση αλλα μετα με δικη μας παραγωγη θα γινουμε ανταγωνιστικοι με φθηνα προιοντα με αποτελεσμα την αναπτυξη, τη μειωση της ανεργιας, την επιτευξη πλεονασματων. παμε τωρα στο δικο σου σεναριο. μενουμε στο ευρω. πεφτουν οι μισθοι 30%. ομως ανεβαινουν τα τροφιμα στα 23 τοις εκατο οποτε οι μισθοι πεφτουν και αλλο. και να μην ανεβει ο ΦΠΑ παλι εισαι καμενος γιατι το καρτελ των χονδρεμπορων κανεις δεν το χτυπαει και θα ζουμε στο τελος με μισθους βουλγαριας και τιμες αγαθων μονακο. επισης οι αγαπητοι δανειστες δε θελουν αναπτυξη. αν ηθελαν δε θα εβαζαν αυτα τα υφεσιακα μετρα. 6 χρονια υφεσης φαινεται δεν ειναι αρκετα. αντε να τα 100στησουμε. εγω αλλο δε μπορω τα ντοπια και εξωτερικα καρναβαλια που μας χρεωσαν και ερχονται τωρα για σωτηρες. 300+δις μας εφεραν λογαριασμο και θα συνεχισω να τους εχω στο σβερκο μου; θα με κανεις να πλακωθω στα σκληρα ναρκωτικα. τωρα για τη συγκριση του Μ.Αλεξανδρου που μετεφερε πολιτισμο με τους αλλους τι να σου πω; μονος το ειπες. ειμαστε ενηλικες. πως να σου αλλαξω γνωμη;
-
Αδερφέ χωρίς να χεις διαβάσει ιστορία για το πως λειτουργούσαν οι λαοί τα αρχαία χρόνια και δη της Π. Διαθήκης δεν μπορείς να επιφέρεις γνώμη. Αυτά που λες περι Μ.Αλεξάνδρου τα χουν πει και άλλοι. Θα σου πω λοιπόν οτι τη χρόνια εκείνα οι λαοί είχαν επεκτατικές βλέψεις και έφτιαχναν αυτοκρατορίες υποδουλώνοντας τα υπόλοιπα έθνη. Δες περι Φιλησταίων, ασσυριων, βαβυλωνιων, ρωμαικη αυτοκρατορια, περσες. Δεν μπορείς να συγκρίνεις το Μ.Αλεξανδρο με το Χιτλερ των σύγχρονων χρόνων που διαλυσε μια Ευρώπη ειρηνική. Είναι άκυρο εντελώς να ακούγεται ιδίως απο ανθρώπους που θέλουν να λέγονται Έλληνες.
Για τον salvation το σχολιο ηταν. -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
μην κολας με τα quote. αφου το πιανεις το νοημα. ναι συμφωνω επι της αρχης. θα γινει υποτιμηση αλλα μετα με δικη μας παραγωγη θα γινουμε ανταγωνιστικοι με φθηνα προιοντα με αποτελεσμα την αναπτυξη, τη μειωση της ανεργιας, την επιτευξη πλεονασματων. παμε τωρα στο δικο σου σεναριο. μενουμε στο ευρω. πεφτουν οι μισθοι 30%. ομως ανεβαινουν τα τροφιμα στα 23 τοις εκατο οποτε οι μισθοι πεφτουν και αλλο. και να μην ανεβει ο ΦΠΑ παλι εισαι καμενος γιατι το καρτελ των χονδρεμπορων κανεις δεν το χτυπαει και θα ζουμε στο τελος με μισθους βουλγαριας και τιμες αγαθων μονακο. επισης οι αγαπητοι δανειστες δε θελουν αναπτυξη. αν ηθελαν δε θα εβαζαν αυτα τα υφεσιακα μετρα. 6 χρονια υφεσης φαινεται δεν ειναι αρκετα. αντε να τα 100στησουμε. εγω αλλο δε μπορω τα ντοπια και εξωτερικα καρναβαλια που μας χρεωσαν και ερχονται τωρα για σωτηρες. 300+δις μας εφεραν λογαριασμο και θα συνεχισω να τους εχω στο σβερκο μου; θα με κανεις να πλακωθω στα σκληρα ναρκωτικα. τωρα για τη συγκριση του Μ.Αλεξανδρου που μετεφερε πολιτισμο με τους αλλους τι να σου πω; μονος το ειπες. ειμαστε ενηλικες. πως να σου αλλαξω γνωμη;ΑΝ ολο αυτο ΔΕΝ ειχε γινει και τον Φλεβαρη ειχαμε συμφωνια δεν θα αλλαζε σχεδον τιποτα......Τωρα χαιρω πολυ χαιροπουλος.....
Οσο για τον πολιτισμο τι ακριβως αλλαζει αυτο ? Δλδ οσοι σφαγιαστηκαν απο τον στρατο του Μ.Αλεξανδρου θα επρεπε να χαιρονται επειδη μετεφερε πολιτισμο ? Και στις σταυροφοριες και καλα 'πολιτισμο' και θρησκεια ηθελε να μεταφερει η Εκκλησια....Ε και ?Αδερφέ χωρίς να χεις διαβάσει ιστορία για το πως λειτουργούσαν οι λαοί τα αρχαία χρόνια και δη της Π. Διαθήκης δεν μπορείς να επιφέρεις γνώμη. Αυτά που λες περι Μ.Αλεξάνδρου τα χουν πει και άλλοι. Θα σου πω λοιπόν οτι τη χρόνια εκείνα οι λαοί είχαν επεκτατικές βλέψεις και έφτιαχναν αυτοκρατορίες υποδουλώνοντας τα υπόλοιπα έθνη. Δες περι Φιλησταίων, ασσυριων, βαβυλωνιων, ρωμαικη αυτοκρατορια, περσες. Δεν μπορείς να συγκρίνεις το Μ.Αλεξανδρο με το Χιτλερ των σύγχρονων χρόνων που διαλυσε μια Ευρώπη ειρηνική Είναι άκυρο εντελώς να ακούγεται ιδίως απο ανθρώπους που θέλουν να λέγονται Έλληνες.
Θελεις δλδ να αναφερθουμε στον Βοναπαρτη και τον Πιζαρο που ειναι της πιο 'συγχρονης' ιστοριας ? Μηπως στους Αγγλους που υποδουλωσαν την Σκωτια και προσπαθησαν το ιδιο (και αρκετα πετυχημενα) με την Γαλλια ? Το οτι τοτε δεν ηταν 'πολιτισμενος' ο κοσμος δεν μειωνει την ανθρωπινη ζωη, πραγματικα πως το βλεπετε ετσι μερικοι ειναι φανταστικο (α επι της ευκαιριας και ο Τζενκινς Χαν αν και πολυ παλιος πολλοι τον θεωρουν τερας ακομα και τωρα).
-
Μια πολύ καλη συνέντευξη. Ποια επιτέλους είναι η αλήθεια; http://m.thebest.gr/news/view/339774
-
Πραγματικά ο άνθρωπος με κοφτές απαντήσεις ομολόγησε τον αυριανό σημερινό μαλλον θρίαμβο Των Ελλήνων.
-
Καλα αντε βρειτε το αμεταγλωτιστο κειμενο και διαβαστε το...Ειμαι σιγουρος πως θα υπαρχουν αρκετες διαφορες με το μεταγλωτισμενο στα Ελληνικα (φυσικα αθωο και κατα λαθος οσα πραγματα χαθηκαν στην μεταφραση).
Δημοψήφισμα...