-
Ο χρήστης tolis26 έγραψε:
Πλεον χωρίς την απόσυρση,οι τιμες ειδικά του 20d έχουν ανέβει στα 42.000 ευρώ...Πόσο αρκετά μεγάλο για το συγκεκριμένο crossover...Δυστυχώς έπρεπε να το είχα αποφασίσει νωρίτερα,αλλά με αυτήν την ανασφάλεια που επικρατεί στο χώρο του αυτοκινήτου δεν τολμάς ...
Ας δούμε τα νέα μέτρα τι θα φέρουν(λογικά αυξήσεις Όχι μόνο στην αγορά αλλά και σε τέλη κ.Τ.Λ..
Βλέπω την αγορά να παγώνει για τα καλά...Το 20d είναι ξεκάθαρα ακριβό αν κ ο κινητήρας του είναι από τους πιο αποδοτικους στην κατηγορία κ συνοδεύεται από 4κίνηση κ ένα από τα καλύτερα αυτόματα κιβώτια στην αγορά. Πλέον υπάρχουν ανταγωνιστικές προτάσεις σε αρκετά λιγότερα χρήματα σε αυτην την κατηγορία. Και ιδίως σήμερα τόσα χρήματα είναι ίσως κ υπερβολή...
-
Εγώ δε μπορώ να πω ότι υπάρχει υπερβολή...ο καθένας πάει με βάση την τσέπη του.
Έχω γνωστό που την απέκτησε πρόσφατα 20d 4x4 λευκή, κούκλα κι είναι ενθουσιασμένος. Κι εγώ αν είχα τα χρήματα δε θα κοιτούσα κάτι φθηνότερο. Άλλωστε και τα 26κ που πήγε περίπου το golf κι αυτά σε κάποιον πολλά μπορεί να φανούν....
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Και εγώ που την έχω...ενθουσιασμένος είμαι...
Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θεωρώ ακριβό το αυτοκίνητο! χαχα! -
Πάντως αν το καλό σκεφτείς το μόνο που έχει value είναι το 20d
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Πάντως αν το καλό σκεφτείς το μόνο που έχει value είναι το 20dSent from my Nexus 5X using Tapatalk
εννοείς τον κινητήρα;
-
Εννοώ έναν φανταστικό κινητήρα και την τετρακίνηση
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
-
Ιςως καποια αμάξια να πρέπει να αγοράζονται με μεγάλους κινητήρες και ολα τα κόλπα πάνω. Παρακάτω μαλλον ειναι συμβιβασμοί και απο τους αγοραστές αλλα και απο τις εταιρίες και βγαίνουν για να καλύψουν κάποιο κομμάτι της αγοράς.
-
Bmw με 116 ίππους σίγουρα ειναι συμβιβασμός, το λέω χωρις καμία διάθεση μομφής σε όποιον την αγόρασε.
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Και εγώ που την έχω...ενθουσιασμένος είμαι...
Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θεωρώ ακριβό το αυτοκίνητο! χαχα!Χαχα προφανως και ειναι ακριβο (και για μενα δηλαδη) απλα καποιος τα δινει ευκολα καποιος με λιγο ζορι κ αλλος δε μπορει να τα δωσει.
Εγω αν τα χα, θα τα δινα για το συγκεκριμενο. Χώροι ικανοί σε σχετικα μαζεμένο αμάξωμα , πολυ καλος κινητήρας, καλη αποδοση κιβωτίου, 4χ4, ποιοτητα Bmw.... Τι αλλο να θελεις -
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Εννοώ έναν φανταστικό κινητήρα και την τετρακίνησηSent from my Nexus 5X using Tapatalk
Νομίζω ότι με αυτόν τον τρόπο αδικεις όλα τα άλλα ποιοτικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου τα οποία αν το σκεφτείς μπορείς να πάρεις και με 10k λιγότερα επιλέγοντας π.χ. τον κινητήρα βενζίνης με τα 136 άλογα. Όμως οπως έγραψα κ πάρα πάνω τα εξτρά 10k προσωπικά τα εδωσα για τον κινητήρα την 4κίνηση κ τελικά όπως αποδεικνύεται κ για υτο τρομερό αυτόματο κιβώτιο...
-
Δυστυχώς με τη νέα φορολογία οι τιμές της Χ1 εκτοξεύθηκαν....αυξήθηκαν περισσότερο από όσο περίμενα (σκεφτόμουν μήπως έριχνε την τιμή λιανικής η BMW Hellas για να μειωθεί η φορολογία). Δείτε τις διαφορές (παλιά / νέα τιμή):
sDrive 18i: 27.920 / 31.553
sDrive 20i: 34.200 / 36.488
xDrive 20i: 36.700 / 42.221
xDrive 25i: 42.900 / 50.254
sDrive 16d: 30.420 / 34.484
sDrive 18d: 33.150 / 35.298
xDrive 18d: 35.700 / 40.788
sDrive 20d: 35.950 / 40.294
xDrive 20d: 38.500 / 43.940
xDrive 25d: 44.150 / 50.321 -
Που τις βρηκες τις τιμες?
Θα πρεπει ακριβως να δουμε τις τιμες μετα την εκπτωση και αν το τελος ταξινόμησης αλλαζει ή μενει σταθερο μετα την εκπτωση...
-
αφού υπάλληλος της αντιπροσωπείας μου έλεγε στην πλάκα...'πούλησε την Χ1 σου τώρα να βγάλεις και κέρδος...'
-
αφού υπάλληλος της αντιπροσωπείας μου έλεγε στην πλάκα...'πούλησε την Χ1 σου τώρα να βγάλεις και κέρδος...'Χαχα αυτό σκέφτομαι να κανω μετα το καλοκαιρι...νομιζω η εταιρεια εκτελωνισε αρκετα αμαξια σε χαμηλότερες τιμες...
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Που τις βρηκες τις τιμες?https://www.press.bmwgroup.com/greece
Είμαι γραμμένος και λαμβάνω email για όποια νέα ενημέρωση.
-
αφού υπάλληλος της αντιπροσωπείας μου έλεγε στην πλάκα...'πούλησε την Χ1 σου τώρα να βγάλεις και κέρδος...'
Χαχα αυτό σκέφτομαι να κανω μετα το καλοκαιρι...νομιζω η εταιρεια εκτελωνισε αρκετα αμαξια σε χαμηλότερες τιμες...
Σκέψου τον κόσμο που έχει παραγγείλει αμάξι και του έρχεται καπέλο 3-4-5 χιλιάρικα...
Έχω φίλο που περιμένει τη νέα Χ1 βενζίνης στα 1500cc και του λένε 3.500 ευρώ παραπάνω... -
Ωραια. Δεν βλεπω σημαντικες αλλαγες στα μικρα όπως ασσος. Να δουμε πως αλλαζουν και οι τιμες των εξτρα.
Θα παρεις καποια προσφορα συντομα?
-
Χαχα αυτό σκέφτομαι να κανω μετα το καλοκαιρι...νομιζω η εταιρεια εκτελωνισε αρκετα αμαξια σε χαμηλότερες τιμες...
Σκέψου τον κόσμο που έχει παραγγείλει αμάξι και του έρχεται καπέλο 3-4-5 χιλιάρικα...
Έχω φίλο που περιμένει τη νέα Χ1 βενζίνης στα 1500cc και του λένε 3.500 ευρώ παραπάνω...Τι θα κανει?
-
Ωραια. Δεν βλεπω σημαντικες αλλαγες στα μικρα όπως ασσος. Να δουμε πως αλλαζουν και οι τιμες των εξτρα.Θα παρεις καποια προσφορα συντομα?
Στα μικρά όχι δεν έχει μεγάλη διαφορά. Απλά με προσθήκη έξτρα, λογικά η τιμή θα εκτοξεύεται γιατί θα αλλάζει συνεχώς κλίμακες φόρου! Ααα και στο i8 μειώθηκε η τιμή κατά €20.000 (ολόκληρα!!)...από €175.000 στις €155.000! Ευκαιρία....
Δεν με βλέπω για πρόσφορά (παρά μόνο έτσι ενημερωτικά εάν περάσω κάποια στιγμή)...δεν προβλέπω σύντομα αλλαγή (εκτός εάν πετύχω κάνα μεταχειρισμένο τρελή ευκαιρία). Προς το παρόν, σκέφτομαι να τοποθετήσω το εργοστασιακό Navi με την πρόσφορα που έβγαλε η BMW Hellas (ομολογουμένως πολύ καλή τιμή).
-
Έχω φίλο που περιμένει τη νέα Χ1 βενζίνης στα 1500cc και του λένε 3.500 ευρώ παραπάνω...Τι θα κανει?
δεν έχει ιδέα! αναμένει τη στάση της bmw...
BMW X1 2016