-
Οι δημοσιεύσεις που αφορούσαν το νεο Χ2 μεταφέρθηκαν εδώ
-
https://www.youtube.com/watch?v=UkbemPFTKrk
Η γυναικα μου ρωταει τι διαφορα εχει με την X1,τι να της πω? -
Ο χρήστης giatros έγραψε:
https://www.youtube.com/watch?v=UkbemPFTKrk
Η γυναικα μου ρωταει τι διαφορα εχει με την X1,τι να της πω?Ειναι προφανες. Χαμηλοτερη οροφη αρα μικροτερο υψος εσωτερικου και λιγο μικροτερο πορτ μπαγκαζ. Καποιες ελαφρες οπτικες αλλαγες στους προφυλακτηρες. Ποιο ακριβη απο την Χ1.
ΕΠισης σου δινει 4κινηση με τον 1.5 βενζινης αλλα θα ειναι αργο σε αυτη την εκδοση.
-
έχει μικρότερο χώρο αποσκευών κατά 35 λίτρα και είναι λίγο πιο κοντή
ίδιοι κινητήρες...
Είναι πάντως λίγο πιο όμορφη από την Χ1 και αν έκανε τα ίδια λεφτά με την Χ1 θα με έβαζε σε δίλημμα, αν και ο χώρος αποσκευών έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιλογή μου και στην πράξη σε ταξίδια διακοπών έχω αξιοποιήσει κάθε χιλιοστό του...Το πιο πιθανό είναι πάλι σε Χ1 να πήγαινα λόγω οικογένειας! Πριν ή μετά την οικογένεια (όταν τα παιδιά θα έχουν φύγει... ) θα επέλεγα την Χ2 που πιθανότατα θα είναι και λίγο πιο γρήγορη
καλύτερα να συνεχιστεί η συζήτηση πάντως στο νήμα της Χ2 -
Να πάρει την Χ1 [emoji1]
Πρακτικά μικρότερο χώρο αποσκευών και μικρότερα παράθυρα πίσω. Δείχνει πιο σπορ αλλά ως εκεί.
Νομίζω για οικογένεια ασφαλέστερη λύση η Χ1 -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Πριν ή μετά την οικογένεια (όταν τα παιδιά θα έχουν φύγει... ) θα επέλεγα την Χ2Κούκλε όταν ξεπαιδιάσεις πάρε ένα χαμηλό και γρήγορο να γουστάρεις!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πριν ή μετά την οικογένεια (όταν τα παιδιά θα έχουν φύγει... ) θα επέλεγα την Χ2
Κούκλε όταν ξεπαιδιάσεις πάρε ένα χαμηλό και γρήγορο να γουστάρεις!
Καλά να είμαστε κ να μην μας τα έχουν πάρει όλα οι...300...αυτό είναι το σχέδιο!! Κανένα Subaru με πάνω από 300 άτια από τη μια και...ένα αυτοκινούμενο για να παίρνω τη...'γριούλα' μου και τα τσαγάκια μας βόλτες στο εξωτερικό
-
Καλημέρα,
Ειμαι κοντα στην αγορα μιας νεας X1 κ εχω ορισμενες αποροιες:- Το συνθετικο δερματινο που δινεται στην εκδοση xline ειναι καλο ή καλυτερα μισο δερμα μισο υφασμα?
- Η καταναλωση του σε χαλαρους ρυθμους γυρω απο την πολη (οχι κεντρο κινηση κλπ) που παιζει?
- Εχουν υπαρξει θεματα αξιοπιστιας με τον 3κυλιδρο 1.5 βενζινης?
- Ποιος εισαγωγεας (Αθηνα) εχει τις καλυτερες τιμες?
(Υπαρχει ενα μικρο προωθητικο για τελος χρονου - αλλα οριακα νομιζω οτι αξιζει..) - Ειμαι μεταξυ mineral white ή καποιο ανθρακι (γκρι mineral ή atlantic). Σε live οσοι τα εχουν δει τι της πηγαινει καλυτερα?
Ευχαριστω!
-
Ο χρήστης Devil_Cat έγραψε:
Καλημέρα,
Ειμαι κοντα στην αγορα μιας νεας X1 κ εχω ορισμενες αποροιες:- Το συνθετικο δερματινο που δινεται στην εκδοση xline ειναι καλο ή καλυτερα μισο δερμα μισο υφασμα?
- Η καταναλωση του σε χαλαρους ρυθμους γυρω απο την πολη (οχι κεντρο κινηση κλπ) που παιζει?
(Υπαρχει ενα μικρο προωθητικο για τελος χρονου - αλλα οριακα νομιζω οτι αξιζει..) - Ειμαι μεταξυ mineral white ή καποιο ανθρακι (γκρι mineral ή atlantic). Σε live οσοι τα εχουν δει τι της πηγαινει καλυτερα?
Ευχαριστω! [emoji1]
Καλημέρα
Λίγο πολύ τις απαντήσεις που θες θα τις βρεις ψάχνοντας στο παρόν αναλυτικό νήμα ή πιο οργανωμένα στο x1gr.boards.net μόνο από κατόχουςΕν ολίγοις δες και παρακάτω:
Το sensatec είναι ποκυ ποιοτικό. Δεν έχει νόημα να το πάρεις μισό μισό ειδικά αν πάρεις την xline.
Εκτος πόλης πας από 6,5 σε 7,5. Εντός πόλης τσιμπάς και 10,5.
Περιαστικά γύρω στα 9 θα είναι λογικά.
Ο κινητήρας είναι πολύ ελαστικός και στα 5-6 χρόνια που κυκλοφορεί σε πολλά μοντέλα της μάρκας δεν έχει ακουστεί κάτι.
Προσφορές θα πάρεις και από τους δυο και θα τους παίξεις όσο δεν πάει.
Το λευκό μεταλλικό είναι απλά υπέροχο. -
Μεταμόρφωση (ΕΟ) - κάστρο 30 λεπτά
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Μεταμόρφωση (ΕΟ) - κάστρο 30 λεπτάΜε κάτι τέτοια θα μας βγει το όνομα!!
-
Καλημέρα,
Ευχαριστω!
- Καλυτερα δερμα/υφασμα. Το συνθετικο ειναι επιρρεπη σε καψιματα και δεν αναπνεει
- Αν μαθεις να δουλευεις το Εκο Προγραμμα θα ειναι 6.5-7.5 λτ/100 χμ
- Ειναι νωρις ακομα γιατι μονο 3 χρονια υπαρχει ο κινητηρας στην αγορα (2014 βγηκε), ενα θεματακι μπορει να εχει κροταλισμα απο την βαλβιδα του τουρμπο.
- Σφακιανακη ρωτα, αλλα και Σπανο.
- Αν ειναι να πληρωσεις μεταλλικο θα πηγαινα με καποιο βαθυ μπλε, το κανει και ποιο αρχοντικο, το εχω δει και ζωντανα και ειναι ωραιο.
-
Ευχαριστω και για τις 2 απαντησεις!
Με ικανοποιουν οσα εχω διαβασει εδω κ πιθανοτατα αν παιξει κ το σωστο deal στο οικονομικο θα προχωρησω στην X1 στις αρχες του νεου χρονου. Βεβαια θα κανω κ αμεσα test drive για ακομα καλυτερη εικονα.
Σχετικα με το χρωμα ειναι μεσα στην τιμη της xline εκδοσης το μεταλλικο οποτε προφανως κ θα το επιλεξω.
ΥΓ. Με το Mini Countryman 1.5 ποσο κοντα ειναι? Σε προσφορες που εχω παρει το βρησκω 4k λιγοτερο. Αξιζει σαν εναλλακτικη? Εμφανισιακα το θεωρω ενδιαφερον αλλα πιο class την Χ1
-
Το μινι ειναι ακριβως το ιδιο αμαξι με παρομοια ποιοτητα ισως λιγο μικροτερο και ελαφρα λιγοτερο βαρος. Εμενα προσωπικα μου αρεσει η καμπινα του Χ1. Πρεπει να αξιζει τωρα δεν ξερω επηδη φτιαχνεται Αγγλια μηπως εχει παραπανω θεματα σε αξιοπιστια; ιδιος κινητηρας ιδιο πατωμα ιδια ηλεκτρονικα αν παρεις περισσοτερο εξοπλισμο κοιτας και μινι.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Το μινι ειναι ακριβως το ιδιο αμαξι με παρομοια ποιοτητα ισως λιγο μικροτερο και ελαφρα λιγοτερο βαρος. Εμενα προσωπικα μου αρεσει η καμπινα του Χ1. Πρεπει να αξιζει τωρα δεν ξερω επηδη φτιαχνεται Αγγλια μηπως εχει παραπανω θεματα σε αξιοπιστια; ιδιος κινητηρας ιδιο πατωμα ιδια ηλεκτρονικα αν παρεις περισσοτερο εξοπλισμο κοιτας και μινι.Οι διαφορές στους χώρους νομίζω ότι είναι σημαντικές
-
Εχουν σιγουρα διαφορα στους εσωστερικους χωρους. Χωρο αποσκευων ισχυριζονται πως ειναι ο ιδιος. Το νεο Countryman μεγαλωσε σημαντικα κ μονο Mini δεν ειναι.
Με ενδιαφερει η αγορα κυριως για οικογενειακη χρηση κ ταξιδια. 2 + baby με πολλες αποσκευες, καροτσι κλπ.... Ισως να φτανει κ το mini... Καθημερινο αμαξι πολης εχουμε.
Ανεξαρτητως τιμης η Χ1 σιγουρα προηγειται
-
Πιστευω οτι φθανει και το Μινι, ειναι πραγματι μεγαλο πια. Παντως βασικα το ιδιο αμαξι ειναι και τα δυο. Οποιο και να επιλεξεις να προσπαθησεις να παρεις επεκταση εγγυησης στα 5 χρονια για να εισαι σιγουρος (και ειδικα με το αγγλικο Μινι).
-
Εχουν σιγουρα διαφορα στους εσωστερικους χωρους. Χωρο αποσκευων ισχυριζονται πως ειναι ο ιδιος. Το νεο Countryman μεγαλωσε σημαντικα κ μονο Mini δεν ειναι.Με ενδιαφερει η αγορα κυριως για οικογενειακη χρηση κ ταξιδια. 2 + baby με πολλες αποσκευες, καροτσι κλπ.... Ισως να φτανει κ το mini... Καθημερινο αμαξι πολης εχουμε.
Ανεξαρτητως τιμης η Χ1 σιγουρα προηγειται
Εγώ κάπου είδα 55 λίτρα διαφορά...
-
Αν σου αρέσει εμφανισιακά το μίνι δες το αλλά νομίζω η Χ1 είναι ομορφότερη (γενικά εμενα δεν μου αρέσει καθόλου η φυσιογνωμία των μίνι).
Επίσης σίγουρα με Χ1 περισσότεροι χώροι.
Η xline πλέον είναι πληρέστατη όποτε αν πετύχεις καλή έκπτωση βουρ.
Επίσης για εμένα που έχω καεί από made in England αμάξι καλύτερο το made in Germany -
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Καλημέρα,
Ευχαριστω!
- Καλυτερα δερμα/υφασμα. Το συνθετικο ειναι επιρρεπη σε καψιματα και δεν αναπνεει
- Αν μαθεις να δουλευεις το Εκο Προγραμμα θα ειναι 6.5-7.5 λτ/100 χμ
- Ειναι νωρις ακομα γιατι μονο 3 χρονια υπαρχει ο κινητηρας στην αγορα (2014 βγηκε), ενα θεματακι μπορει να εχει κροταλισμα απο την βαλβιδα του τουρμπο.
- Σφακιανακη ρωτα, αλλα και Σπανο.
- Αν ειναι να πληρωσεις μεταλλικο θα πηγαινα με καποιο βαθυ μπλε, το κανει και ποιο αρχοντικο, το εχω δει και ζωντανα και ειναι ωραιο.
Το ίδιο καίγονται ολα Άγη.
Παντως το μισό ύφασμα/μισό sensatec δεν μου είχε αρέσει. Ειδικά με τα απλά καθίσματα. Καλύτερα μόνο sensatec.Τις καταναλώσεις αυτές της πιάνεις και χωρις το κουραστικό eco pro. Τοναυτόματο που είναι μεγάλη ευκολία και δίνει τα μέγιστα του κινητήρα τσιμπάει στο άνω όριο του εύρους.
Τα σκούρα χρώματα είναι ταλαιπωρία όπως ξέρεις.
BMW X1 2016