-
alexandros.K wrote:
Μη σου πω να τις παμε στον γαμο τους, στην εκκλησια και μ αυτο
Εσύ τώρα τι του λές, θες να πάθει τίποτα για να του πάρεις την Χ1!?!?!
Αυτό αφιερώνω στον Βασίλη:
'Μπαμπά, τι μήνυμα πρέπει να στείλει το αγόρι μου στο 13033 για να έρθει να με δει?
Το τελευταίο του!' -
Αναφορικά με το...'καλύτερο' εσύ είσαι κολλημένος με τη bmw και δεν είσαι αντικειμενικός! Χαχα! Εγώ έχω ήδη το μυαλό μου στην...Alfa!! H Stelvio πιστεύω ότι στον δρόμο θα είναι ακόμη πιο απολαυστική!
Αντικειμενικότατος είμαι, δεν φταίω εγώ που η BMW φτιάχνει τα καλύτερα αυτοκίνητα...αχαχα!! Απλά τώρα ξεκίνησε να τα κάνει πανάσχημα με αυτά τα τεράστια νεφρά μπροστά...μάλλον θα πήραν κάνα σχεδιαστή από ΜΒ ή Αουδι.
Στέλβιο καλή είναι....δεν λέω.
-
Κορυφαίο το τελευταίο περί του μηνύματος Φανη !!
Εγώ εχοντας 1+1 θα βάλω μαλλον νερό στο κρασί σε τετοια θέματαΒασιλη καταρχήν έχεις αντίρρηση να παραπέμψω στο κείμενο εντυπώσεων σου στο γνωστό φορουμ ;
Χρήσιμο θα είναι καθώς είσαι από τους παλιότερους κατόχους και οι εντυπώσεις σου και εδώ και εκεί έχουν πιστεύω βοηθήσει πολλους.
Και εσυ και ο Φανης με έχετε και εμένα άλλωστε βοηθήσει πολύ!
Επίσης με αφορμή το αρχικό σου μήνυμα πριν 5 χρόνια που εγραφες ότι δεν προσθεσες κάποια πραγματα στην παραγγελια, σε θέμα εξοπλισμού είναι κάτι που μετάνιωσες που δεν το έβαλες ή θα ήθελες να το προσθέσεις ; -
The_Emperor wrote:
Αναφορικά με το...'καλύτερο' εσύ είσαι κολλημένος με τη bmw και δεν είσαι αντικειμενικός! Χαχα! Εγώ έχω ήδη το μυαλό μου στην...Alfa!! H Stelvio πιστεύω ότι στον δρόμο θα είναι ακόμη πιο απολαυστική!
Αντικειμενικότατος είμαι, δεν φταίω εγώ που η BMW φτιάχνει τα καλύτερα αυτοκίνητα...αχαχα!! Απλά τώρα ξεκίνησε να τα κάνει πανάσχημα με αυτά τα τεράστια νεφρά μπροστά...μάλλον θα πήραν κάνα σχεδιαστή από ΜΒ ή Αουδι.
Στέλβιο καλή είναι....δεν λέω.
Πραγματικά γίνονται απίστευτα εγκλήματα σχεδιαστικά, είδες τη νέα ix ;
Οι Alfa σχεδιαστικά πάντα έχουν ενδιαφέρον.
Αν και ποιοτικα είναι αρκετά βήματα πίσω. -
Πραγματικά γίνονται απίστευτα εγκλήματα σχεδιαστικά, είδες τη νέα ix ;
Οι Alfa σχεδιαστικά πάντα έχουν ενδιαφέρον.
Αν και ποιοτικα είναι αρκετά βήματα πίσω.Την ειδα Στέφανε και είναι άθλια μπροστά....απορώ πως πήρε έγκριση αυτή η μάσκα? Τυφλοί είναι όλοι στην BMW!?!!?
Ποιοτικά κρατώ μια επιφύλαξη, χωρίς να έχω μεγάλη εμπειρία. Η Μίτο μου, 9 ετών με 190.000χλμ και δεν κάνει τσίκ. Σαφώς ανώτερη ποιοτικά από το αντίστοιχο Μίνι που είχα και θα έλεγα πολύ κοντά στον Άσσο (F20) παρόλο που είναι 1 κατηγορία κάτω. Με έχει εντυπωσιάσει (θετικά) με την ποιότητά της, δεν το περίμενα με τίποτα. Η Στέλβιο στατικά μου άφησε μέτρια εντύπωση, είναι η αλήθεια.
-
Μετά τις νεες 3 και 4 με τα θεόρατα νεφρά και τη μούρη λαγοκέφαλου ήρθε και η ix και το τερμάτισε.
Στατικά και εμένα στην έκθεση πρόπερσι Στέλβιο και Τζούλια την ίδια εντύπωση μου έκαναν. -
Δεν βλέπονται ρε συ οι νέες bmw από μπροστά. Ευτυχώς ξεκίνησαν οι βελτιωτές να βρίσκουν λύσεις.
https://www.motor1.com/news/449729/bmw-m4-grille-aftermarket-makeover/
Αλλά είναι τραγικό....πραγματικά!
-
Αντικειμενικότατος είμαι, δεν φταίω εγώ που η BMW φτιάχνει τα καλύτερα αυτοκίνητα.
Όχι και όχι.
-
Εγώ εχοντας 1+1 θα βάλω μαλλον νερό στο κρασί σε τετοια θέματαΒασιλη καταρχήν έχεις αντίρρηση να παραπέμψω στο κείμενο εντυπώσεων σου στο γνωστό φορουμ ;
Χρήσιμο θα είναι καθώς είσαι από τους παλιότερους κατόχους και οι εντυπώσεις σου και εδώ και εκεί έχουν πιστεύω βοηθήσει πολλους.
Επίσης με αφορμή το αρχικό σου μήνυμα πριν 5 χρόνια που εγραφες ότι δεν προσθεσες κάποια πραγματα στην παραγγελια, σε θέμα εξοπλισμού είναι κάτι που μετάνιωσες που δεν το έβαλες ή θα ήθελες να το προσθέσεις ;Δεν έχω κανένα πρόβλημα Στέφανε. Μπορείς να το παραθέσεις όπου θέλεις Έγραψα το κείμενο για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για το αμάξι προσπαθώντας να γράψω και τα θετικά και τα αρνητικά. Στα αρνητικά είναι σίγουρα και η τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας. Όλα πανάκριβα ιδίως ο πρόσθετος εξοπλισμός. Φυσικά θα ήθελα και άλλον εξοπλισμό αλλά όχι με τα χρήματα που ζητά η bmw. Έχω γράψει και παλιότερα ότι θεωρώ όλη την κατηγορία υπερκοστολογημενη. Θα έπρεπε ολα να είναι φτηνότερα...Έβαλα τότε λοιπόν ένα όριο και προσπάθησα να μην το ξεπεράσω επιλέγοντας αυτά που θεωρώ πιο σημαντικα για ΜΕΝΑ και τη χρήση που κάνω
-
Fanis75 wrote:
Αντικειμενικότατος είμαι, δεν φταίω εγώ που η BMW φτιάχνει τα καλύτερα αυτοκίνητα.
Όχι και όχι.
Μην πειράζετε τον φίλο μου!! Είναι το καλύτερο παιδί!!
-
REALZEUS wrote:
Fanis75 wrote:
Όχι και όχι.
Παιδί μάλαμα ο Φανης με φοβερή διάθεση να βοηθήσει.
Ακόμα θυμάμαι ποσο είχε υπομονή να μου εξήγησει πράγματα κατά την αγορά.
Φανατικός bmwδακιας κλασσικος, παραδοσιακός όπως πολλοί παλιοί που έχω γνωρίσει τα 4 σχεδόν χρόνια που έχω αμάξι της μάρκας.
Από τις μάρκες που κολλάς γιατί κάνει ευχάριστα αυτοκίνητα και έχει μια δικη της κουλτούρα που την κρατα όσο μπορεί καλύτερα δεδομένων των συνθηκών της παγκοσμιοποίησης.
Από aficionados σαν το Φανη πρέπει να δεχόμαστε και τα καλά και τα κακά για τη μάρκα. Προσωπικά κάποτε τα είχα πάρει μαζί του (ο Βασιλης θυμάται) που έκραζε την αξιοπιστία τους, αλλά το ιστορικό της μαρκας του έδινε δυνατά επιχειρήματα που εγώ δεν μπορούσα να καταλάβω.
Βεβαια θεωρώ ότι τα νεωτέρα μοντέλα είναι ένα κλικ καλύτερα, αλλά αυτό ούτε μαλλον η ίδια η εταιρεία δεν το στηρίζει συνεχίζοντας να δίνει μόλις 2 χρονια εγγύηση και προτείνοντας πολύ μεγάλα διαστήματα σερβις καταπονώντας τους κινητηρες της.Με το Βασίλη είμαστε πιο νέα μέλη και απολαμβάνουμε κάθε στιγμή (mutatis mutandis) όσο έχουμε τις Χ1.
Μακάρι σύντομα και ο Φανης να γυρίσει στην αγκαλιά της αγαπημένης του μαρκας! -
iceman7 wrote:
Επίσης με αφορμή το αρχικό σου μήνυμα πριν 5 χρόνια που εγραφες ότι δεν προσθεσες κάποια πραγματα στην παραγγελια, σε θέμα εξοπλισμού είναι κάτι που μετάνιωσες που δεν το έβαλες ή θα ήθελες να το προσθέσεις ;Δεν έχω κανένα πρόβλημα Στέφανε. Μπορείς να το παραθέσεις όπου θέλεις Έγραψα το κείμενο για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για το αμάξι προσπαθώντας να γράψω και τα θετικά και τα αρνητικά. Στα αρνητικά είναι σίγουρα και η τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας. Όλα πανάκριβα ιδίως ο πρόσθετος εξοπλισμός. Φυσικά θα ήθελα και άλλον εξοπλισμό αλλά όχι με τα χρήματα που ζητά η bmw. Έχω γράψει και παλιότερα ότι θεωρώ όλη την κατηγορία υπερκοστολογημενη. Θα έπρεπε ολα να είναι φτηνότερα...Έβαλα τότε λοιπόν ένα όριο και προσπάθησα να μην το ξεπεράσω επιλέγοντας αυτά που θεωρώ πιο σημαντικα για ΜΕΝΑ και τη χρήση που κάνω
Σίγουρα τα πάντα κοστίζουν στη BMW και στη χώρα μας ούτε το φορολογικό βοηθάει.
Γενικα εχοντας μπει στη Χ1 σου και γνωριζοντας πως οδηγεις θεωρώ ότι θα άξιζε - αν την κράταγες μερικά χρονια ακόμα - να κοίταζες για τα σπορ καθίσματα και από όσα μπαίνουν ως retrofit και το Μ τιμόνι. Μια μεγαλύτερη ακόμα και μαμά οθόνη απλά θα ομόρφαινε το εσωτερικό σου.
Από μαμά και κατά την παραγγελία πιστεύω θα εκτιμούσες τα αυθεντικά led (παρότι νομίζω βελτιώσαμε πολύ την κατάσταση με τον fotologic) αλλά αισθητικά είναι υπέροχα ειδικά της προ lci, τον εσωτερικό φωτισμό να ενθουσιάζονται οι κούκλες σου και βέβαια για εσένα πιο οδηγοκεντρικο εξοπλισμό όπως το edc, τη μεταβλητή κρεμαγιέρα και τα Μ φρένα.
Ειδικά με τα τελευταία και μαζί με το tuning (αλήθεια έχεις καμπύλες από dyno να δούμε θα ειχες στα χέρια σου ένα απίστευτο όπλο που ίσως σου άλλαζε λόγο και την προσέγγιση για τη stelvio. -
Όχι και όχι.
Αχαχχαχα....εσένα περίμενα Αλέξανδρε! Ναι και Ναι λοιπόν....that's life!
Οσοι με ξέρετε καταλαβαίνεται....οι υπόλοιποι απλά πάρτε BMW.
Αμοιβαία αγορίνα!
Παιδί μάλαμα ο Φανης με φοβερή διάθεση να βοηθήσει.
Σε ευχαριστώ πολύ Στέφανε...το εκτιμώ δεόντως να ξέρεις!
Πάντα βοηθάω όσο μπορώ όποιον μου το ζητήσει...το ξέρουν αρκετοί μέσα στο Φόρουμ, απλά δεν μου αρέσει να το λέω, δεν έχει κανένα νόημα.Όσο για BMW ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να ξαναγυρίσω (τώρα ξεχαρμανιάζω με του πατέρα μου...αχαχα!) αρκεί να κάνουν κάτι με τα εμπρος νεφρά και να βγάλουν και την διπλοσύμπλεκτη αηδία...αχαχα!!
-
Δεν είναι τόσο κακό το dct πάντως.
Καμία σύγκριση με το 8αρι Aisin βέβαια αλλά λίγοι μπορούμε να πάρουμε διλιτρο. -
Δεν είναι τόσο κακό το dct πάντως.
Καμία σύγκριση με το 8αρι Aisin βέβαια αλλά λίγοι μπορούμε να πάρουμε διλιτρο.Δεν διαφωνώ σε κάτι από τα παραπάνω. Όμως:
-
Μπορούσαν να βάλουν το 8αρι και στα πιο μικρά όπως έβαζαν το 8αρι ΖF στην προηγούμενη Χ1 και στον Άσσο.
-
Μπορεί να μην είναι κακό το DCT, αλλά είναι προσωπικό μου κόλλημα, δεν τα χωνέυω με τίποτα, είμαι 'αλλεργικός', βγάζω φλύκταινες...αχαχα! Τόσο που για εμένα είναι λόγος να απορρίψω αυτοκίνητο. Ίσως στο μέλλον να αλλάξω γνώμη.
-
-
Καλησπέρα σε όλους,αν και είμαι σίγουρος ότι το θέμα έχει ειπωθεί,κάτοχος xline adnanced,ποια είναι η καλύτερη επιλογή για αλλαγή οθόνης παρέα με κάμερα οπισθοπορείας και apple car play?Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
The_Emperor wrote:
iceman7 wrote:
Σίγουρα τα πάντα κοστίζουν στη BMW και στη χώρα μας ούτε το φορολογικό βοηθάει.
Γενικα εχοντας μπει στη Χ1 σου και γνωριζοντας πως οδηγεις θεωρώ ότι θα άξιζε - αν την κράταγες μερικά χρονια ακόμα - να κοίταζες για τα σπορ καθίσματα και από όσα μπαίνουν ως retrofit και το Μ τιμόνι. Μια μεγαλύτερη ακόμα και μαμά οθόνη απλά θα ομόρφαινε το εσωτερικό σου.
Από μαμά και κατά την παραγγελία πιστεύω θα εκτιμούσες τα αυθεντικά led (παρότι νομίζω βελτιώσαμε πολύ την κατάσταση με τον fotologic) αλλά αισθητικά είναι υπέροχα ειδικά της προ lci, τον εσωτερικό φωτισμό να ενθουσιάζονται οι κούκλες σου και βέβαια για εσένα πιο οδηγοκεντρικο εξοπλισμό όπως το edc, τη μεταβλητή κρεμαγιέρα και τα Μ φρένα.
Ειδικά με τα τελευταία και μαζί με το tuning (αλήθεια έχεις καμπύλες από dyno να δούμε θα ειχες στα χέρια σου ένα απίστευτο όπλο που ίσως σου άλλαζε λόγο και την προσέγγιση για τη stelvio.Προφανώς θα τα ήθελα όλα αυτά! Μαλιστα μου θύμισες άλλο ένα αρνητικό που έχει η Χ1 μου και μάλιστα σημαντικό για μένα! Τα απλά καθίσματα που έχει είναι ΜΕΤΡΙΑ. Όταν θέλω να κινηθώ γρήγορα σε στροφιλικια και ενώ το αμάξι έχει τη δυνατότητα να κρατηθεί εξαιρετικά σε αυτά και ακόμη περισσότερο έχει και τη δύναμη να το κάνει, η πλευρική στήριξη των καθισμάτων είναι ανεπαρκής και με δυσκολεύει στην οδήγηση! Οι άλλες 'ομορφιές' που αναφέρεις προφανώς και θα μου άρεσαν...βασικά και όλον τον κατάλογο να μπορούσα να είχα θα τον έβαζα...αλλά όπως έγραψα και πιο πάνω όχι με τα λεφτά που ζητάει η bmw! Όλοι επίσης ανάλογα με τα εισόδημα που έχει ο καθένας βάζουν ένα όριο στο budget που διαθέτουν για αμάξι. Η Χ1 κόστισε αρκετά, δεν το μετανιώνω μεν, γιατί την έχω απολαύσει κάθε στιγμή, αλλά δεν είμαι πρόθυμος να δώσω περισσότερα εκτός και αν έβρισκα κάτι σε πραγματική ευκαιρία!
-
Τα σπορ καθίσματα μπορείς να τα βρεις εύκολα για retrofit.
-
Μαλιστα μου θύμισες άλλο ένα αρνητικό που έχει η Χ1 μου και μάλιστα σημαντικό για μένα! Τα απλά καθίσματα που έχει είναι ΜΕΤΡΙΑ. Όταν θέλω να κινηθώ γρήγορα σε στροφιλικια και ενώ το αμάξι έχει τη δυνατότητα να κρατηθεί εξαιρετικά σε αυτά και ακόμη περισσότερο έχει και τη δύναμη να το κάνει, η πλευρική στήριξη των καθισμάτων είναι ανεπαρκής και με δυσκολεύει στην οδήγηση!
Ευκαιρία βρήκα από αυτό το σχόλιο να πω ότι κάποτε η BMW εβαζε εξαιρετικά καθίσματα (ειδικά τα σπορ, π.χ στην e46) και μετά άρχισε να τα χαλάει, δεν ξέρω γιατί. Βλέπω και κάθομαι στο κάθσιμα της Μίτο και δεν μπορώ να πιστέψω πόσο καλό είναι σε ένα αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας. Και απορώ γιατί η BMW δεν?
-
Καλησπέρα σε όλους,αν και είμαι σίγουρος ότι το θέμα έχει ειπωθεί,κάτοχος xline adnanced,ποια είναι η καλύτερη επιλογή για αλλαγή οθόνης παρέα με κάμερα οπισθοπορείας και apple car play?Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Το βιντεάκι θα σε βοηθήσει
BMW X1 2016