Oct 5, 2015, 9:52 PM

Εγώ χαίρομαι με την τρέλα του φίλου που έκανε αγορά χωρίς να οδηγήσει γιατί παιρνει ένα αυτοκίνητο που κυκλοφορεί πρώτη φορά, εντελώς καινούργιο, premium (με πάτωμα από mini και εσωτερικό από bmw 2 αλλά κανείς δεν είναι τέλειος, η merk diesel Renault, audi πάτωμα golf κ.ο.κ.), το πιο όμορφο suv για μένα με ίδιους χώρους και πιο άνετο πιίσω ακόμα κι από X3, ιδανικό για αστικό περιβάλλον και εκδρομές τα ΣΚ σε επαρχιακούς δρόμους. Χωρίς να το οδηγήσω και με όσα έχω διαβάσει αλλά και από ενστικτο θα το έπαιρνα , γιατί πιστευω ότι είναι ιδανικό αμάξι για κάτοικο Αθηνα με 2 παιδια με δικό του γκαραζ και ταξιδιωτη του ΣΚ. αλλά όχι 2λιτρο εκεί υπάρχουν αντίπαλοι που δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια (έμαθα σήμερα και για Discovery sport 2.0 ED4 στα 46.000 στο τέλος του 2015). οπότε θα περιμένω να δω τι θα γινει μεχρι 20 Οκτώβρη και δω είμαστε να πάρουμε τη σωστή απόφαση για την οικογένεια (SUV) και όχι για μας (coupe). Φίλε lleonidas συμφωνώ για το Χ6 αν το οδηγήσει καποιος κολλάει...δυστυχως όμως μεταχειρισμένο και τόσα χρήματα σε ελληνική αγορά που δεν έχω γνωριμίες μακριά..μόνο αν ήξρα τον ιδιοκτήτη ή τον έμπορο και πάλι..