-
Ρε παιδιά είναι καλό; Να το πάρω;
-
θεωρητικα βασει των περιγραφων προκειται για καλης ποιοτητας κατασκευης, κρατημα, βελτωμενο σε σχεση με το προηγουμενο. οταν το δεις και απο κοντα αποφασιζεις.
-
όν>Ο χρήστης Sbr έγραψε:
θεωρητικα βασει των περιγραφων προκειται για καλης ποιοτητας κατασκευης, κρατημα, βελτωμενο σε σχεση με το προηγουμενο. οταν το δεις και απο κοντα αποφασιζεις.
μόνο εγώ το πήρα σαν τρολάρισμα;;;
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
όν>θεωρητικα βασει των περιγραφων προκειται για καλης ποιοτητας κατασκευης, κρατημα, βελτωμενο σε σχεση με το προηγουμενο. οταν το δεις και απο κοντα αποφασιζεις.μόνο εγώ το πήρα σαν τρολάρισμα;;;
Μόλις τριπλασιαστεί το εισόδημά μου το χτύπησα.....
Θέλει πάνω απο 100.000 ευρω εισόδημα τον χρόνο -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
όν>θεωρητικα βασει των περιγραφων προκειται για καλης ποιοτητας κατασκευης, κρατημα, βελτωμενο σε σχεση με το προηγουμενο. οταν το δεις και απο κοντα αποφασιζεις.
Θέλει πάνω απο 100.000 ευρω εισόδημα τον χρόνοsweet dreams
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
όν>θεωρητικα βασει των περιγραφων προκειται για καλης ποιοτητας κατασκευης, κρατημα, βελτωμενο σε σχεση με το προηγουμενο. οταν το δεις και απο κοντα αποφασιζεις.
Θέλει πάνω απο 100.000 ευρω εισόδημα τον χρόνομε κατανάλωση 6-6,5 και δωρεάν service 5 χρόνια...;
δε νομίζω...
το να το αγοράσεις ναι...είναι θέμα, όπως θέμα είναι και ο ΦΠ, αλλά τα τέλη κυκλοφορίας ξεκινούν από κάτω από 150 ευρώ -
Και τα τεκμήρια (πέρα από της αγοράς) τουλάχιστον για μια 5ετια.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Και τα τεκμήρια (πέρα από της αγοράς) τουλάχιστον για μια 5ετια.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
Αν δεν υπερβαίνουν το εισόδημα, δεν παίζουν απολύτως κανένα ρόλο...
Για να μην το κουράζουμε, προφανώς το αμάξι κοστίζει, αλλά σίγουρα δεν χρειάζεσαι 100k, για να το συντηρήσεις...
Εκεί ήθελα να καταλήξω... -
Θέλει πάνω απο 100.000 ευρω εισόδημα τον χρόνομε κατανάλωση 6-6,5 και δωρεάν service 5 χρόνια...;
δε νομίζω...
το να το αγοράσεις ναι...είναι θέμα, όπως θέμα είναι και ο ΦΠ, αλλά τα τέλη κυκλοφορίας ξεκινούν από κάτω από 150 ευρώAν σου σκάσει ένα λάστιχο για ρώτα κόστος επισκευής......
Ο αιώνιος Ελληνας , την ΦΑΚΑ δε θέλει απλώς να την δει....... -
Κόστος επισκευής: 5€ σε οποιονδήποτε λαστιχάδικο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κόστος επισκευής: 5€ σε οποιονδήποτε λαστιχάδικο. -
Μου αρέσει πάρα πολύ και τη θεωρώ υπερ-αρκετή για την Ελλάδα (ακόμα και η Χ3 μου μοιάζει υπερβολική). Παντως, σε αυτη τη κατηγορία θα περίμενα και το νεο Τιγκουαν (το υπάρχον δε μου αρέσει καθόλου) για να επέλεγα.. Ισως να προτιμούσα ενα σχετικά καλά εξοπλισμένο Τιγκουαν απο την Χ1.
-
Μονη ενσταση η σταθερα συντηρητικη γραμμη της vw η οποια σε παρα πολλους αρεσει - αλλωστε ειναι η πρωτη σε πωλησεις εταιρία στον κοσμο - αλλα εμενα με χαλάει...
-
Μονη ενσταση η σταθερα συντηρητικη γραμμη της vw η οποια σε παρα πολλους αρεσει - αλλωστε ειναι η πρωτη σε πωλησεις εταιρία στον κοσμο - αλλα εμενα με χαλάει...Συμφωνώ, σίγουρα δε ξεσηκώνει αλλά απο την άλλη μεριά ειναι αρμονικοί όγκοι και διαχρονικοί. Κατι θετικό αν θες να κρατήσεις το αυτοκίνητο (και μάλιστα αυτης της τιμης) κάποια χρόνια
-
Η BMW ανακοίνωσε πως προσθέτει τρεις νέες βασικές εκδόσεις στη νέα γενιά της X1. Πρόκειται για τις sDrive16d, sDrive18i και xDrive18d με την X1 sDrive16d φορά τον 1.500αρη τρικύλινδρο diesel κινητήρα απόδοσης 116 ίππων με 270 Nm ροπής. Συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 11,1 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 190 χλμ/ώρα. Σε ότι αφορά την μέση κατανάλωση ανέρχεται μόλις στα 3,6 λίτρα/100 χλμ.
Η X1 xDrive18d φορά τον τετρακύλινδρο B47 2.0-λιτρο κινητήρα απόδοσης 150 ίππων με 330 Nm ροπής. Συνδυάζεται είτε με ένα 6άρι μηχανικό κιβώτιο, είτε με ένα 8άρι αυτόματο, με την κίνηση να περνά είτε στους μπροστά, είτε σε όλους τους τροχούς. Έχει μέση κατανάλωση 4,3 λίτρα/100 χλμ και χρειάζεται 9,2 δευτ. (9,3 με το αυτόματο κιβώτιο) για τα 0-100 χλμ/ώρα.
Τέλος η sDrive18i φορά τον τρικύλινδρο 1.500αρη turbo κινητήρα 136 ίππων με 220 Nm ροπής. Μπορεί να συνδυαστεί είτε με μηχανικό είτε με αυτόματο κιβώτιο, έχει μέση κατανάλωση 4,5 λίτρα/100 χλμ, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 9,7 δευτερόλεπτα.
Επίσης θα καταργήσει τα ονόματα M135i και M235i, αλλάζοντας τα με τα M140i και M240i, που θα αποδίδουν 15 άλογα επιπλέον (κοντά στα 340 άλογα), μιας και θα χρησιμοποιούν τον αναβαθμισμένο B58 κινητήρα. Η M2 θα βασίζεται στον παλιό κινητήρα, το κύκνειο άσμα των N55, με την κωδική ονομασία N55B30T0.
-
O μικρός diesel μάλλον απευθύνεται σε οδηγούς δίχως οδηγικές προσδοκίες...
Οι μικροί βενζίνης εκτός από το συμφέρουν φορολογικά, θα συμφέρουν για όσους κάνουν λίγα χιλιόμετρα.Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει και η υβριδική έκδοση - λογικά ίδια με της σειράς 2 - που για αστικές μετακινήσεις θα είναι τρομερά συμφέρουσα αλλά και δυνατή (πάνω από 200 άλογα...)
-
Την Χ1 16d sDrive (1.500 ντηζελ μπροστοκινητη 116 αλογα 27 κιλα ροπη) ποσο την κοβετε να κανει με αποσυρση; 30-31.000; Με αξιοπρεπη εξοπλισμο γυρω στις 35.000;
-
η τιμή της θα πρέπει να είναι πιο φτηνή από τις παραπάνω εκδόσεις...
Η 18d έχει 35k χωρίς απόσυρση - έκπτωση. Θα πάει τουλάχιστον 3-4k κάτω με αυτά. Άρα η 16d θα πρέπει να είναι ίσως και πιο φτηνή από 30... -
Αυτο με τις εκπτώσεις 20% μέχρι τέλος Σεπτέμβρη ξέρουμε χοντρικά σε τι μοντέλα παίζουν και τι τελικές τιμες βγάζουν; Εχω αρχίσει να κάνω κατι σκέψεις....
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Αυτο με τις εκπτώσεις 20% μέχρι τέλος Σεπτέμβρη ξέρουμε χοντρικά σε τι μοντέλα παίζουν και τι τελικές τιμες βγάζουν; Εχω αρχίσει να κάνω κατι σκέψεις....Αυτο ειδα κι εγω και αρχισα να ξανασχολουμαι με την Χ1 αλλα νομιζω οτι αφορα το προηγουμενο μοντελο η εκπτωση, οχι το καινουργιο...
BMW X1 2016