-
Σωστός !
-
Έχεις BMW πρέπει να πληρώσεις έτσι λένε
Και οχι μόνον στην Ελλάδα παντού τό λένεSent from my S8 using Tapatalk
-
Μάλλον έχεις BMW, θα πληρώσεις... με τη παροιμιώδη αξιοπιστία...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης christosd έγραψε:
Έχεις BMW πρέπει να πληρώσεις έτσι λένε
Και οχι μόνον στην Ελλάδα παντού τό λένεSent from my S8 using Tapatalk
Δεν είναι έτσι ακριβώς, υπάρχουν και άλλες εταιρείες μη premium που βαράνε στα service και στα ανταλλακτικά. Πρέπει με κάποιον τρόπο να αποσβεστεί η επένδυση εκατομμυρίων ευρώ που κάνει ένας επιχειρηματίας ανοίγοντας μια αντιπροσωπεία. Σε αντιπροσωπεία της bmw με χρέωναν για το βασικό service (6 λίτρα λάδι και φίλτρο λαδιού) 100 ευρώ. Και για το 'μεγάλο' service (με φίλτρο αέρα, καμπίνας, πετρελαίου) 200-250 ευρώ. Λογικές τιμές για αντιπροσωπεία. Η suzuki, η nissan, η toyota κλπ χρεώνουν λιγότερα? Το ίδιο ισχύει και σε πολλά ανταλλακτικά.
Το πράγμα ξέφυγε τον τελευταίο χρόνο γιατί η bmw hellas ανέβασε απότομα τις τιμές σε πολλά ανταλλακτικά και οι αντιπρόσωποι αδυνατούν (προφανώς) να απορροφήσουν αυτές τις αυξήσεις. Ευτυχώς υπάρχει το ebay και το ηλεκτρονικό εμπόριο γενικότερα και έχουμε επιλογές.
Μάλλον έχεις BMW, θα πληρώσεις... με τη παροιμιώδη αξιοπιστία...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Οι σειρές Fxx είναι αρκετά αξιόπιστες και άλλαξαν την εικόνα της μάρκας σε αυτό τον τομέα. Οι σειρές Εχχ όντως είχαν διάφορα θέματα πράγμα και έχασε η εταιρεία αρκετούς πελάτες. Στο δικό μου μετράω μια σπασμένη κλειδαριά πορτ μπαγκάζ στα 92.000 χλμ που έχω κάνει μέχρι τώρα (κόστος αλλαγής 70 ευρώ στην αντιπροσωπεία). Κανένα άλλο πρόβλημα δεν είχα. Στη Γερμανία υπάρχουν πολλοί με 200.000+ χλμ επίσης χωρίς ιδιαίτερα θέματα.
Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι έγινε honda ή toyota στον εν λόγω τομέα... -
Καλησπέρα φιλτατοι, έχω 2 ερωτήσεις σχετικά με το αυτοκίνητο : στο δρόμο βλέπω 2 μορφές x1 μια χαμηλή δείχνει σχεδόν σαν πολυμορφικο και μια άλλη πολύ πιο όμορφη που δείχνει SUV... Είναι θέμα έκδοσης επιπλέον trim level??? Δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς τι γίνεται. Επίσης στα 31000 περίπου ευρώ σύμφωνα με τον κατάλογο τι περιλαμβάνεται? Στο site λέει πακέτο τάδε και δεν μπορώ να δω τι περιλαμβάνει το όχημα χωρίς έξτρα πακέτο και τι με τα έξτρα ( πχ ακούω εδώ πολύ περνούν το advantage)... Με λίγα λόγια πόσο θα μου κοστίσει μια x1 με αποδεκτό εκλξοπλισμο στο καλύτερο price for value? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Καλησπέρα ,
Μήπως μπερδεύεις την σειρά 2 (Active Tourer) με την Χ1 ;;;
Έχουν πολλά κοινά σαν αυτοκίνητα. -
Η πιο χαμηλή είναι η προηγούμενη Χ1 (μοντέλο Ε84) ενώ η τρέχουσα είναι πιο καθαρό SUV (μοντέλο F48)
Δυστυχώς το σύστημα με τη BMW λειτουργεί με πακέτα ή/και χτίσιμο κομμάτι κόμματι του αμαξιού.
Στα 31000 ευρώ παίρνεις λογικά έκδοση advantage 1500 κυβικά βενζίνη με χειροκίνητο κιβώτιο.
Η έκδοση αυτή έχει όλα τα βασικά (διζωνικό κλιματισμό με αεραγωγούς πίσω, ηλεκτρικά και αυτόματα παράθυρα μπρος πίσω που κλείνουν και με το κλειδί, keyless start, start stop, emergency braking system, cruise control και speed limiter, ηλεκτρική πόρτα αποσκευών, αυτόματο κλειδωμα θυρών, usb &bt, infotainment σύστημα με οθόνη 6,5 ιντσών, 17 αρες ζαντες αλουμινίου, ραγες οροφής, σύστημα αναγνώρισης σημάτων για όρια ταχύτητας). -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Η πιο χαμηλή είναι η προηγούμενη Χ1 (μοντέλο Ε84) ενώ η τρέχουσα είναι πιο καθαρό SUV (μοντέλο F48)
Δυστυχώς το σύστημα με τη BMW λειτουργεί με πακέτα ή/και χτίσιμο κομμάτι κόμματι του αμαξιού.
Στα 31000 ευρώ παίρνεις λογικά έκδοση advantage 1500 κυβικά βενζίνη με χειροκίνητο κιβώτιο.
Η έκδοση αυτή έχει όλα τα βασικά (διζωνικό κλιματισμό με αεραγωγούς πίσω, ηλεκτρικά και αυτόματα παράθυρα μπρος πίσω που κλείνουν και με το κλειδί, keyless start, start stop, emergency braking system, cruise control και speed limiter, ηλεκτρική πόρτα αποσκευών, αυτόματο κλειδωμα θυρών, usb &bt, infotainment σύστημα με οθόνη 6,5 ιντσών, 17 αρες ζαντες αλουμινίου, ραγες οροφής, σύστημα αναγνώρισης σημάτων για όρια ταχύτητας).Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!!! Άψογος όπως πάντα ice!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Κάνε test drive για να δεις το αμάξι στον δρόμο
Ζήτα το για αρκετή ώρα!
Τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του αυτοκινήτου βρίσκονται...'καθ' οδόν' -
Ο χρήστης nikapin έγραψε:
Καλησπέρα φιλτατοι, έχω 2 ερωτήσεις σχετικά με το αυτοκίνητο : στο δρόμο βλέπω 2 μορφές x1 μια χαμηλή δείχνει σχεδόν σαν πολυμορφικο και μια άλλη πολύ πιο όμορφη που δείχνει SUV... Είναι θέμα έκδοσης επιπλέον trim level??? Δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς τι γίνεται. Επίσης στα 31000 περίπου ευρώ σύμφωνα με τον κατάλογο τι περιλαμβάνεται? Στο site λέει πακέτο τάδε και δεν μπορώ να δω τι περιλαμβάνει το όχημα χωρίς έξτρα πακέτο και τι με τα έξτρα ( πχ ακούω εδώ πολύ περνούν το advantage)... Με λίγα λόγια πόσο θα μου κοστίσει μια x1 με αποδεκτό εκλξοπλισμο στο καλύτερο price for value? Ευχαριστώ προκαταβολικά.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Να ξερεις μονο , ΑΝ δε το γνωριζεις ηδη, πως δεν υποστηριζει λειτουργιες android auto/apple car play
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μάλλον θα συνδέεται μέσω bt σαν ηχείο το αυτοκίνητο στο κινητό? Η μήπως usb? Στο Spotify βλέπεις πληροφορίες σχετικά με το τραγούδι κλπ? Τα χειριστήρια πάλι αλλάζουν τραγούδια στο κινητό?
-
Σύνδεση και μέσω bt και μέσω καλωδίου. Πληροφορίες του τραγουδιού στην οθόνη και σύνδεση με Spotify κανονικά. Μόνο ΑΑ/CP δεν έχει στις εκδόσεις που πωλούνται πιο πολύ στην Ελλάδα γιατί προϋποθέτει να βάλεις το πιο ακριβό σύστημα τους.
-
Το Spotify με iOS δεν δουλεύει καλά.
Συχνά εξαφανίζεται το εικονίδιο από το iDrive menu.
Το Apple Music δουλεύει όμως πολύ καλά, με την ιδιαιτερότητα οτι πρέπει να ανατρέχεις στο κινητό για όλο το playlist.
Απότι έχω καταλάβει δεν έχει αρκετό storage ο sdd του αυτοκινήτου.Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Κάνε test drive για να δεις το αμάξι στον δρόμο
Ζήτα το για αρκετή ώρα!
Τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του αυτοκινήτου βρίσκονται...'καθ' οδόν'+1 για το test drive, και επεδίωξε να δοκιμάσεις τα διαφορετικά modes (sport, comfort, eco pro). 3 αυτοκίνητα σε 1.
Μετά από 5.500χλμ σε όλους τους δρόμους, πόλη και εκδρομή είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Είναι καλύτερο απ´ ότι περίμενα.Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλησπέρα και από εμένα. Εκανα τεστ drive στην αντιπρ. στη Συγγρου. Το αυτοκινητο πολυ ποιοτικό και η οδιγική συμπεριφορά του ειναι αυτη ενος καλοστημένου hatch. Ευέλικτο σφιχτο με κρατηματα!
Προσωπικά δεν ηταν αυτό που ψάχνω. Μου αρεσει η επιβλητική θέση οδηγησης, στην χ1 κάθεσαι μέσα στο αυτοκινητο και όχι επάνω. Επίσης η απόσβεση για μένα ηταν λιγότερο άνετη από το πχ Xtrail, χωρις να θέλω να πω πως ειναι κακο... ισως για τους περισσοτερους ενα πιο σφιχτο σύνολο να ειναι προτιμότερο. Τελικα συμπεραινω πως ειμαι πολύ 'αγρότης' για να εκτιμήσω το αυτοκίνητο το οποίο σιγουρα είναι καλό ( η τουλαχιστον πρεπει να ειναι με τα λεφτα που ζητάει....) -
Ο χρήστης greemlin έγραψε:
Καλησπέρα και από εμένα. Εκανα τεστ drive στην αντιπρ. στη Συγγρου. Το αυτοκινητο πολυ ποιοτικό και η οδιγική συμπεριφορά του ειναι αυτη ενος καλοστημένου hatch. Ευέλικτο σφιχτο με κρατηματα!
Προσωπικά δεν ηταν αυτό που ψάχνω. Μου αρεσει η επιβλητική θέση οδηγησης, στην χ1 κάθεσαι μέσα στο αυτοκινητο και όχι επάνω. Επίσης η απόσβεση για μένα ηταν λιγότερο άνετη από το πχ Xtrail, χωρις να θέλω να πω πως ειναι κακο... ισως για τους περισσοτερους ενα πιο σφιχτο σύνολο να ειναι προτιμότερο. Τελικα συμπεραινω πως ειμαι πολύ 'αγρότης' για να εκτιμήσω το αυτοκίνητο το οποίο σιγουρα είναι καλό ( η τουλαχιστον πρεπει να ειναι με τα λεφτα που ζητάει....)Δεν υπάρχει λόγος να απολογείσαι!
Προφανώς προτιμάς κάτι διαφορετικό και θα ψάξεις να το βρεις κάπου αλλού! -
Προσωπικά δεν ηταν αυτό που ψάχνω. Μου αρεσει η επιβλητική θέση οδηγησης, στην χ1 κάθεσαι μέσα στο αυτοκινητο και όχι επάνω. Επίσης η απόσβεση για μένα ηταν λιγότερο άνετη από το πχ Xtrail, χωρις να θέλω να πω πως ειναι κακο... ισως για τους περισσοτερους ενα πιο σφιχτο σύνολο να ειναι προτιμότερο. Τελικα συμπεραινω πως ειμαι πολύ 'αγρότης' για να εκτιμήσω το αυτοκίνητο το οποίο σιγουρα είναι καλό ( η τουλαχιστον πρεπει να ειναι με τα λεφτα που ζητάει....)Αν σου φάνηκε αυτό ότι κάθεσαι μέσα που να δεις τις κανονικές BMW που πραγματικά γίνεσαι μέρος του οχήματος.
Η Χ1 έχει γενικά κανονική θέση οδήγησης για suv.
Αν βέβαια η σύγκριση είναι με κανα θηρίο στυλ xtrail, rav κλπ τότε οκ δείχνει πιο crossover ήτοι χαμηλότερη. Για την άνεση που λες παίζει ρόλο και το setup δηλαδή τι ελαστικό είχε αν φορούσε πακέτο m κλπ. Υπάρχουν αρκετές επιλογές και διαμορφώσεις αλλά προφανώς το σύνολο βγαίνει σίγουρα πιο σφιχτό από τα προαναφερθέντα σκαριά προκειμένου να επιτευχθεί το καλό οδηγικό αποτελεσμα. -
Στο θέμα εγγυηση πως ειναι η Χ1? Τι παιρνω και ποιες ειναι οι επεκτάσεις?
-
Στο θέμα εγγυηση πως ειναι η Χ1? Τι παιρνω και ποιες ειναι οι επεκτάσεις?2 χρόνια παίρνεις και με επέκταση μπορείς να φτάσεις μέχρι και τα 5 χρόνια.
-
τιμή για την επεκταση? Τα χιλιομετρα που δινει?
BMW X1 2016