-
Βλεπω καλοκαιρινον το πνευμα..
Η λιστα γατου εχει 2-3 βερμουδας με μπανανα ρηπαμπλικ τι σερτς απο τα νάιντις, μερικα σωβρακα, μπαστουνακι χάικινγκ, καποτες που εχουν ληξει αφου αγοραστηκαν με την ελπιδα καμια δεκαετια πριν και για καποιο ανεξηγητο λογο ανοιχτηρι κονσερβας.
που μπαινουν στα ποδια του οδηγου.
γιατι δεν φθανουν τα σεμενακια της βλαχας για τον καφε, υπαρχει εφηβη κορη. που προφανως το μινι που θα αναδειξει το καλλιγραμμον μπορει να εχει εκατο και μια μορφας. για το κλουμπινγκ τα κανωμε ολα. ευτυχως ο ενηλιξ υιος παιρνει ενα εσωρουχο και ενα σορτσακι. για το κλουμπινγ και αυτος. εξαιτιας του παιρνω και ενα δεντρακι. απο αυτα με αρωμα πευκου...αρ ες
οτι μπαγκαζ και να εχεις, αρκει 1 (ολογραφως μια) γυναικα ηλικιακου ευρος 1 ημέρας-99 ετων, να στο γεμισει. οσα λιτρα και να ειναι, οσα γιουρα και να εδωσας -
Εγώ φτιάχνω τις βαλίτσες, εγώ τις κουβαλάω, εγώ τις ταχτοποιώ στο πορτ μπαγκαζ. Δεν μένει ούτε κ.εκ ανεκμετάλλευτο, αλλά ΠΑΝΤΑ όταν γυρνάω από το χωριό χρειάζομαι περισσότερο χώρο. Φέτος που θα παίξει μπαγκαζιέρα να δω τι θα γίνει.
Πάντως νομίζω ότι και πάλι θα χρειαστώ περισσότερο χώρο.Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Λίγο προσοχή με την μπαγκαζιέρα Νικ! Κ στο δέσιμο κ στις ταχύτητες κ ιδίως αν υπάρχουν ισχυροί άνεμοι!
-
Το ξέρω Βασίλη, το ότι καταφέραμε να πάρουμε την μπαγκαζιέρα φέτος είναι θετικό. Τόσα χρόνια έπαιζαν οι μπάρες μόνες τους.
Όπως κατάλαβες εμπειρία υπάρχει.Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Το ξέρω Βασίλη, το ότι καταφέραμε να πάρουμε την μπαγκαζιέρα φέτος είναι θετικό. Τόσα χρόνια έπαιζαν οι μπάρες μόνες τους.
Ποια πήρατε πασά μου;
-
Εγώ είμαι ο τύπος του Στέφανου στα φορτώματα. Περνάνε όλα απο ''λογοκρισία'' και μετά κλείνουν τα φερμουάρ!
Φέτος μάλλον θα κάνω την απόβαση για 25 μέρες Σαντορίνη ΧΩΡΙΣ μπαγαζιέρα. Ο γύριος λόγος όμως είναι οτι ΔΕΝ χωράει στο γκαράζ μου λόγω ύψους! Είχα καλομάθει με τις Mercedes τόσα χρόνια αλλα η Χ1 μου έπεσε ψηλή στις γκαραζόπορτες και βαριέμαι να φορτώνω υπο το βλέμμα της γειτονιάς και να την παρκάρω στην πυλωτή απο το βράδυ για να φύγω ξημερώμωτα!
Η αλήθεια είναι πάντως πως άν αφήσεις τη γυναίκα να φορτώσει, μάλλον θα πρέπει να έχεις Navara ή κανένα Transporter! -
Καλημέρα από κεντρικό κυκλαδονήσι όπου μία 2.0d Xdrive και μία 1.8d Xdrive Msport λευκές και οι δύο κινούνται συνεχώς στην περιοχή που τριγυρνάμε... Εν τω μεταξύ κάπου τώρα φεύγουν διακοπές οι τεχνικοί που θα φτιάξουν το δικό μου το Σεπτέμβριο και ελπίζω να περάσουν καλά
-
Ο χρήστης ppascho έγραψε:
Καλημέρα από κεντρικό κυκλαδονήσι όπου μία 2.0d Xdrive και μία 1.8d Xdrive Msport λευκές και οι δύο κινούνται συνεχώς στην περιοχή που τριγυρνάμε... Εν τω μεταξύ κάπου τώρα φεύγουν διακοπές οι τεχνικοί που θα φτιάξουν το δικό μου το Σεπτέμβριο και ελπίζω να περάσουν καλάΤι εννοείς φτιάξουν;
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Καλημέρα από κεντρικό κυκλαδονήσι όπου μία 2.0d Xdrive και μία 1.8d Xdrive Msport λευκές και οι δύο κινούνται συνεχώς στην περιοχή που τριγυρνάμε... Εν τω μεταξύ κάπου τώρα φεύγουν διακοπές οι τεχνικοί που θα φτιάξουν το δικό μου το Σεπτέμβριο και ελπίζω να περάσουν καλά
Τι εννοείς φτιάξουν;
Εχει παραγγείλει νέα Χ1 ο ppascho και αναμένει πότε θα κατασκευαστεί στο εργοστάσιο!
Τα έχει γράψει και στο X1GR forum! -
Ποια πήρατε πασά μου;
Modula wego. 450 λίτρα στα 332€ μετα την έκπτωση.
Έχω γράψει και στο νήμα μπάρες μπαγκαζιερες στα τεχνικά.Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Τι εννοείς φτιάξουν;
Εχει παραγγείλει νέα Χ1 ο ppascho και αναμένει πότε θα κατασκευαστεί στο εργοστάσιο!
Τα έχει γράψει και στο X1GR forum!Δεν ήμουν σίγουρος!
-
Τι εννοείς φτιάξουν;
Ναι ναι, έτσι!
-
Ο χρήστης ppascho έγραψε:
Τι εννοείς φτιάξουν;
Ναι ναι, έτσι!
Υπομονή λοιπόν κ με το καλό να παραλάβεις!!
-
Φωτογραφίες από τα μπροστά κ πίσω λάστιχα της Χ1!
http://imgur.com/a/2oYCSΑν κ τώρα είναι μέσα στο χώμα κ την άμμο λόγω λίγο off road κίνησης στις διακοπές βλέπετε ότι αν κ διαφορά υπάρχει, αλλά το πιστεύετε ότι τα πίσω έχουν πάνω 38.000 χλμ κ τα μπροστά 8.000;
Συντριπτική η φθορά των εμπρός ελαστικών...Ουσιαστικά τα πίσω φθείρονται πολύ λίγο κ τα μπροστά πάρα πολύ γρήγορα! Έχετε όλοι οι κάτοχοι το νου σας για αλλαγή μπρος πίσω!
-
Το βαρος του πετρελαιοκινητηρα σε συνδυασμο με το κινηση των μπροστα τροχων ειναι η κυρια αιτια πιστευω
-
+1 Νίκο, Μαζί με τα ηλεκτρονικά που επεμβαίνουν κυρίως μπροστά.
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Eίχα την εντύπωση ότι τα ηλεκτρονικά επεμβαίνουν συνήθως πίσω εξ ου κι η γρηγορότερη φθορά των πίσω υλικών τριβής.
-
To ABS πχ που επεμβαινει πιο συχνα απο ολα παίζει μπάλα κυρίως μπροστά.
-
Α...εννοείς λόγω του συστήματος αυτόματου φρεναρίσματος.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και όχι μόνο, αλλά ο συνδυασμός μπροστά μηχανή, μπροστά κίνηση (που όπως είπε και ο nick the golf από πάνω) με ηλεκτρονικά κλπ κανιβαλιζουν πιο γρήγορα τα μπροστά λάστιχα.
BMW X1 2016