-
Τι μας κάνεις τώρα με τις εικόνες σου! Η απάντηση είναι περίπου 2+ κάτι μήνες λοιπόν. Κι ευτυχώς κοντοζυγώνει η ώρα!
-
Ο χρήστης polar231 έγραψε:
Ετοιμο το αμαξι. Ημερομηνια παραγωγης 17/05/2017. Ξερει κανεις ποσο καιρο κανει απο το σημειο αυτο μεχρι να το παραλαβεις;
1 μηνάκι είναι Ακη. Θα περάσει μπαμ μπαμ! Κι εμένα έβγαλε ημερομηνία 16/05/17!
Έρχονται!
ο ενας μηνας μου φαινεται αρκετα μεγαλο διαστημα για να ερθει το αυτοκινητο.
ελπιζω να φτασει συντομοτερα.......υ.γ. θα ριξω και κανα τηλεφωνο στον αντιπροσωπο να δουμε το χρονο παραδοσης που δινει αυτος.
-
1 μήνας μαζί με την διαδικασία εκτελωνισμού, έκδοσης πινακίδων και PDI. Περίπου τόσο είναι, μπορεί να μειωθεί και στις 20 ημέρες, αλλά δύσκολα νωρίτερα.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
1 μήνας μαζί με την διαδικασία εκτελωνισμού, έκδοσης πινακίδων και PDI. Περίπου τόσο είναι, μπορεί να μειωθεί και στις 20 ημέρες, αλλά δύσκολα νωρίτερα.Σε 20 μερες στο τελωνειο και άλλες 10 για να γινει η παραδοση στον ντηλερ. Σε λιγε μερες θα είναι Ιταλια και θα περιμενει ποτε θα μαζευτουν αρκετα να φτασει το καραβι να φορτωθουν. Κατω από μηνα απιθανο πιστευω εκτος και εισαι πολύ τυχερος με το καραβι και μολις φτασει Ιταλια φυγει αμεσως.
-
Θα έρθει βρε παιδιά! Εδώ πέρασαν τόσα και τόσα χρόνια. Θα έρθει και αυτό και πριν το καταλάβουμε θα τα φωτογραφίζουμε πλάι πλάι σε εκδρομές και συναντήσεις!
-
Απολαύστε την αναμονή. Ωραία είναι! Διαβάστε manual για ζέσταμα και δείτε σχετικά video στο youtube.
Περνάει ο χρόνος γρήγορα. Και όταν φτάσει, να πάτε με τα παιδιά σας να παραλάβετε. Ωραία εμπειρία -
Ποσα βιντεάκια να δεις; εδώ εγω μια εβδομάδα περίμενα και το είχα κάψει με τα βιντεάκια , ασε που για τα δικα μας 18i και 16d υπάρχουν παρά πολυ λίγα πράγματα, άρα βλέπεις τα δίλιτρα και ενθουσιάζεται άσκοπα!
Για το να πας με οικογένεια να παραλάβεις.... οκ γούστα ειναι αυτά.
Αν εισαι σίγουρος οτι δεν θα μάθεις τίποτα απο την παρουσίαση τους οκ πηγαίνετε όλοι μαζί και μετα φεύγετε για ταξίδι.
Αν ομως θες να ακούσεις κατι, να ρωτήσεις με ησυχία τις αποριες σου και μετα να το πάρεις μόνος έστω και για λιγο και να κανεις τη γκριμάτσα του τύπου στη διαφήμιση της Ford που αναρωτιέται 'do I deserve it?' , τότε πας μόνος και άνετος!Πάντως σκεφτείτε οτι περιμένετε γιατι φτιάξατε το αμάξι όπως θέλατε εσείς.... ειδάλλως παίρνεις απο τα έτοιμα αν σου κανει κάποιος συνδυασμός (ευτυχώς που για εμένα ειχε και τέτοια επιλογή γιατι δεν θα μπορούσα να αναμένω για καταναλωτικό προϊόν, όπως ειναι για εμένα το αυτοκίνητο).
Ή υπαρχει στο ράφι ή πάμε στο επόμενο έτοιμο.
Μια φορα δοκίμασα να περιμένω με το RAV4 πριν 10 χρονια και οταν μετα απο δυο μήνες ο έμπορος μου είπε οτι το καράβι που αναμενόταν τέλη Φλεβάρη απο Ιαπωνία δεν θα ειχε το δικό μου, το οποιο θα έρχονταν στην επόμενη παραλαβή αρχές Απρίλη, το ακύρωσα επιτόπου, χεστηκαμε χοντρά, μου έσκασε μετρητά το ποσο που ειχε παρει πουλώντας το αμάξι που του είχα αφήσει ανταλλαγή και αφού ξενέρωσα και κοίταξα και άλλες μάρκες μετα απο μια εβδομάδα πήρα το εκθεσιακό απο αλλο έμπορο σε καλύτερο τελικά χρωμα και με καλύτερη τιμη πακέτου, βάζοντας δε και δέρμα δεν είχα και την ηλίθια ανασταλτική σκέψη του να μην εχει ποτίσει το κάθισμα απο την κλανια αλλου !!!!! -
Στέφανε, γούστα είναι αυτά!! Εγώ π.χ. όσα αυτοκίνητα τα έχω αγοράσει καινούργια, πότε ετοιμοπαράδοτα, γιατί πάντα ήθελα συνδυασμό εξοπλισμού και χρώματος που δεν υπήρχε. Επιπλέον, μου αρέσει η ιδέα του να φτιάχνεται το αυτοκίνητο ακριβώς όπως το θέλω, οπότε πάντα περίμενα για την παράδοση. Ειδικά για το Mini, περίμενα 5 μήνες, γιατί η παραγγελία δόθηκε Φεβρουάριο, το αυτόματο θα ήταν διαθέσιμο από παραγωγή Μαρτίου και εγώ ζήτησα να πάμε τουλάχιστον 2 μήνες μετά.
-
Ναι εννοείται.... Γούστα είναι αυτά και ειδικά αν πληρώνεις και κάτι παραπάνω μάλλον επιβεβλημένο....[emoji106]
Για εμένα είναι πάντως και η άμεση ικανοποίηση της καυλας. [emoji14]Την Χ1 την είχα στα υπόψη μου ως αμάξι αλλά ακόμα και με την προσφορά δύσκολα θα καθόμουν να δώσω δική μου παραγγελια, να σπαστω που το ένα μπαίνει και το άλλο όχι λόγω φορων, να περιμένω 2-3 μήνες κλπ.
Από τη στιγμή που η τιμή και το το πακέτο μου έκανε και μπορούσα να το έχω σε 1 εβδομάδα παρότι δεν το είχα άμεση ανάγκη, βουρ.....
Η αναμονή πολύ 'ταντρικη' μου ακούγεται [emoji1] [emoji1]
Ίσως για αυτό δεν ειχα ξανακινηθει σε premium ως τώρα. -
Παντως και εγω επειτα απο πολυ καιρο οταν πηρα αποφαση να αγορασω την x1 πηγα για ετοιμοπαραδοτο (bmw x1 s18i, sportline, με πακετο καθρεπτων),το εκλεισα, και την επομενη ημερα μου ειπαν οτι τελικα το αυτοκινητο που ειχα κλεισει χθες δεν υπαρχει πια ( μας ειχε προλαβει μια εταιρεια ενοικιασεων-leasing)......... Τα υπολοιπα ετοιμοπαραδοτα δεν ειχαν τα αξεσουαρ που ηθελα οποτε κατεληξα σε παραγγελια.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Με την ευκαιρία, κανονίζεται νέα συνάντηση γνωριμίας
viewtopic.php?f=11&t=59931&start=60
-
Αν δεν υπάρχει πιεστικός λόγος (π.χ. έλλειψη αυτοκινήτου) δεν καταλαβαίνω την πρεμούρα για άμεση παραλαβή.
Το αυτοκίνητο είναι κάτι πολύ πιο προσωπικό από ένα ψυγείο. Το ζεις, το οδηγείς, του μιλάς (εδώ στρίψε με Χ χλμ, αυτόν μπροστά πέρασέ τον αμέσως και εδώ φρέναρε με Ψ δύναμη) και σου απαντάει - καμιά φορά αντιμιλάει βγάζοντας υποστροφή-υπεστροφή και εσύ το καθοδηγείς-μαλώνεις και μετά φιλιώνετε όταν καταλάβεις ότι του ζήτησες πάρα πολλά, ή διακόπτετε διπλωματικές σχέσεις όταν καταλάβεις ότι δεν μιλάει την ίδια γλώσσα με σένα (κάτι άστριφτα Toyota ή Opel π.χ). Σε ξεκουράζει όταν πηγαίνεις χαλαρά με μουσική και άνεση και σε εξιτάρει με άμεσες αντιδράσεις και ταχύτητα όταν το κυνηγάς. Για αυτό και το αυτοκίνητό είναι σαν άνθρωπος και αξίζει να περιμένουμε ώστε να το βρούμε έτσι όπως το θέλουμε.
Στο ψυγείο βάζεις απλά το κρέας και περιμένεις την άλλη μέρα να μην έχει χαλάσει. Δεν το ζεις, δεν του μιλάς, δεν το αγαπάς!
-
Ο χρήστης akis1804 έγραψε:
Παντως και εγω επειτα απο πολυ καιρο οταν πηρα αποφαση να αγορασω την x1 πηγα για ετοιμοπαραδοτο (bmw x1 s18i, sportline, με πακετο καθρεπτων),το εκλεισα, και την επομενη ημερα μου ειπαν οτι τελικα το αυτοκινητο που ειχα κλεισει χθες δεν υπαρχει πια ( μας ειχε προλαβει μια εταιρεια ενοικιασεων-leasing)......... Τα υπολοιπα ετοιμοπαραδοτα δεν ειχαν τα αξεσουαρ που ηθελα οποτε κατεληξα σε παραγγελια.Ευτυχώς για εσενα συνεχίστηκε η έκπτωση αλλά και πάλι λογικά περισσότερα θα πλήρωσες (αλλά με επιπλέον εξοπλισμό;)
-
Αυτό με την έκπτωση πάντως λίγο μούφα τελικά. Στην αρχή ήταν μέχρι τέλος Μαρτίου. Μετά λέει θα συνεχιστεί και τον Απρίλιο. Και τώρα έχει πάει ως πότε; Και τον Ιούλιο;
Επίσης αν θυμάμαι, στο διαφημιστικό αφορούσε ετοιμοπαράδοτα μοντέλα. Εγώ όμως που εξ αρχής ήμουν για παραγγελία ουδέποτε μου είπαν κάτι για μη παροχή της έκπτωσης. Ακόμα και όταν το αυτοκίνητο πήγαινε για παράδοση Ιούλιο.
Τελικά μάλλον αυτή είναι η τιμή του αυτοκινήτου και τα περί έκπτωσης ένα κόλπο μαρκετινγκ για να έχει υψηλό value το brand.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν δεν υπάρχει πιεστικός λόγος (π.χ. έλλειψη αυτοκινήτου) δεν καταλαβαίνω την πρεμούρα για άμεση παραλαβή.
Το αυτοκίνητο είναι κάτι πολύ πιο προσωπικό από ένα ψυγείο. Το ζεις, το οδηγείς, του μιλάς (εδώ στρίψε με Χ χλμ, αυτόν μπροστά πέρασέ τον αμέσως και εδώ φρέναρε με Ψ δύναμη) και σου απαντάει - καμιά φορά αντιμιλάει βγάζοντας υποστροφή-υπεστροφή και εσύ το καθοδηγείς-μαλώνεις και μετά φιλιώνετε όταν καταλάβεις ότι του ζήτησες πάρα πολλά, ή διακόπτετε διπλωματικές σχέσεις όταν καταλάβεις ότι δεν μιλάει την ίδια γλώσσα με σένα (κάτι άστριφτα Toyota ή Opel π.χ). Σε ξεκουράζει όταν πηγαίνεις χαλαρά με μουσική και άνεση και σε εξιτάρει με άμεσες αντιδράσεις και ταχύτητα όταν το κυνηγάς. Για αυτό και το αυτοκίνητό είναι σαν άνθρωπος και αξίζει να περιμένουμε ώστε να το βρούμε έτσι όπως το θέλουμε.
Στο ψυγείο βάζεις απλά το κρέας και περιμένεις την άλλη μέρα να μην έχει χαλάσει. Δεν το ζεις, δεν του μιλάς, δεν το αγαπάς!Ομορφη προσέγγιση ταιριαστή με τη φιλοσοφία σου στα αυτοκίνητα αλλά σε γενικές γραμμές θα ταίριαζε κυρίως αν έψαχνες νύφη!
Σίγουρα ταιριάζει για αγορές με βάθος χρήσης δεκαετίας + ή για πολύ ειδικά γούστα!Εχοντας αλλαξει 6 αυτοκίνητα ο ίδιος (+άλλα 3 της συζύγου) σε 20 χρόνια, ανεξαρτήτως αν ήταν οδηγικά σωστά, ειμαι της άποψης που περιέγραψα. Καλά να είμαστε να μπορούμε να αλλάζουμε συχνά, να κάνουν την κ@υλα μας, να έχουμε πάντα κάτι καινούργιο και με εγγύηση να παίζουμε, να έχει βρε παιδί μου νόημα να πάρει καποιος και μεταχειρισμένο (από εμάς)!
-
Ο χρήστης polar231 έγραψε:
Αυτό με την έκπτωση πάντως λίγο μούφα τελικά. Στην αρχή ήταν μέχρι τέλος Μαρτίου. Μετά λέει θα συνεχιστεί και τον Απρίλιο. Και τώρα έχει πάει ως πότε; Και τον Ιούλιο;
Επίσης αν θυμάμαι, στο διαφημιστικό αφορούσε ετοιμοπαράδοτα μοντέλα. Εγώ όμως που εξ αρχής ήμουν για παραγγελία ουδέποτε μου είπαν κάτι για μη παροχή της έκπτωσης. Ακόμα και όταν το αυτοκίνητο πήγαινε για παράδοση Ιούλιο.
Τελικά μάλλον αυτή είναι η τιμή του αυτοκινήτου και τα περί έκπτωσης ένα κόλπο μαρκετινγκ για να έχει υψηλό value το brand.Στην αρχή το έκαναν για ετοιμοπαράδοτα και μετά όταν ξεπούλησαν το επέκτειναν και σε νέες παραγγελίες αντισταθμίζοντας εν μέρει τις αυξήσεις που έγιναν καθώς μπήκε πρόσθετος εξοπλισμός σε κάποιες εκδόσεις και άρα ακόμα περισσότερος φόρος.
-
Και η νύφη και το αυτοκίνητο μπορούν είτε να σε πάνε στα ουράνια ή να σε σκοτώσουν. Οπότε την ίδια προσοχή θέλουν στην επιλογή.
Πάντως μέχρι και εσύ, που είχες άλλη φιλοσοφία, στο τέλος αναφώνησες: 'Τι οδηγούσα ως τώρα;!' όταν πήρες την Χ1!
-
Απλά διαφορετικές οπτικές γωνίες από διαφορετικούς ανθρώπους! Ούτως ή άλλως δεν γίνεται ούτε είναι ωραίο να είναι όλοι ίδιοι! Στη συγκεκριμένη περίπτωση ταυτίζομαι περισσότερο με την 'ποιητική' τοποθέτηση του Αλέξανδρου
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Και η νύφη και το αυτοκίνητο μπορούν είτε να σε πάνε στα ουράνια ή να σε σκοτώσουν. Οπότε την ίδια προσοχή θέλουν στην επιλογή.
Πάντως μέχρι και εσύ, που είχες άλλη φιλοσοφία, στο τέλος αναφώνησες: 'Τι οδηγούσα ως τώρα;!' όταν πήρες την Χ1!Δεν το αρνούμαι αλλά και πάλι αυτό δεν θα μου αλλάξει τους χρόνους αλλαγών οχήματος ούτε την έλλειψη υπομονής σε μεγάλες αναμονές.
Καλό οδηγικά αμάξι μπορεί να είναι και κάποιο ετοιμοπαράδοτο. -
Καλησπέρα! Εδώ και μέρες έχω πλέον το αναβαθμισμένο navi που είχα πεί πρίν αρκετό καιρό.
Καμία αλλαγή απο το προηγούμενο, όλα καλά! Το θέμα με την ανάγνωση των ορίων ταχύτητας του κάθε δρόμου δεν υπάρχει. Όλα λειτουργούν ρολόι, το κοιτάζω συχνά και βλέπω οτι καταγράφει την πραγματικότητα.Ελπίζω στη συνάντηση που οργανώνει ο φίλος ο Στέφανος να μαζευτούμε αρκετοί!
Δία !!! Συμφωνώ μαζί σου στην ερωτική σχέση που έχω με τα αυτοκίνητά μου! Κάπως έτσι το βλέπω και εγώ, άν και στην πράξη τελικά, άν εξαιρέσεις τη Χ1 και μια CLC που είχα, όλα τα υπόλοιπα τα πήρα απο stock ετοιμοπαράδοτα γιατι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ να περιμένω για μήνες! Τώρα που άλλαξαν εντελώς πλέον οι προτεραιότητες μου στο θέμα αυτοκίνητο, τα πράγματα αλλάζουν και η υπομονή ήταν κάτι εύκολο και απλό, σα να περιμένεις μια όμορφη νέα σχέση να ''ολοκληρωθεί''...
BMW X1 2016