-
Στις 40Κ που έχω βάλει το όριο οι επιλογές ειναι 2, ή διλιτρη Χ1 βενζίνη καινούργια ή μεταχειρισμένη Χ3 επισης διλιτρη.Το ποςό όμως για μεταχειρισμένο μου φαίνεται υπερβολικό, χώρια το ότι ειναι δύσκολο να βρεθεί καλο μεταχειρισμένο γενικά και ότι το καινούργιο ειναι πάντα καινούργιο...
-
just washed...
-
Στο φρύδι του προβολέα βλέπω υπολείμματα από μυγάκι!
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Στο φρύδι του προβολέα βλέπω υπολείμματα από μυγάκι!Άσε...μισή ώρα έτριβα!!! και πάλι!!
Θέλει πλυντήριο για καλύτερα!! -
Κούκλα είναι!
-
Υπέροχη!!!
-
Να και ο έτερος Καππαδόκης... Μια φώτο από την δική πλήν αυτής του μεγέθους γραμματόσημο... δεν θα μας δείξεις;
-
Είναι ωραία η άτιμη... Αλλά ακόμη πιο καλή στον δρόμο Ε Στεφανε;;
-
Σπύρο είχα βάλει βρε πριν βάλω το avatar....
Βασιλη, πράγματι χάρμα όχι μόνο ιδεσθαι αλλά και οδηγείν!!! -
Καλορίζικη και καλοτάξιδη Emperor!
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Στο φρύδι του προβολέα βλέπω υπολείμματα από μυγάκι!Μυγακι στην οθονη σου ειναι
Καλο αγχωλυτικο και ευχαριστηση να τα πλενω μονος μου! -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Καλορίζικη και καλοτάξιδη Emperor!Ευχαριστώ axel αν κ μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο αισθάνομαι ότι το αμάξι δεν είναι καινούριο πια! Ήδη βρίσκω πάνω του σημαδακια από πετρουλες κ ξενερωνω... αλλά δεν μπορώ να κάνω κ κάτι γι αυτό...
Νονέ ευχαριστώ για την υποστήριξη, αλλά ο Σπυρος έχει δίκιο! Δεν μπόρεσα να το καθαρίσω τέλεια, γιατί είχαν μείνει τα μυγακια μέρες πάνω κ παρά το τρίψιμο κ το σαμπουάν δεν κατόρθωσα στον χρόνο που είχα να τα βγάλω τέλεια.
Συμφωνώ μαζί σου για το καθάρισμα του αυτοκινήτου όπως κ για μερικές δουλειές του σπιτιού - π.χ. μου αρέσει να μαγειρεύω - ότι σε ξεκουράζουν πνευματικά, αρκεί να υπάρχει χρόνος κ να μην πρέπει να το κάνεις μέσα σε μιση με μία ώρα ανάμεσα σε 10-12 ώρες δουλειάς... Τότε δεν το ευχαριστιεσαι... -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Ευχαριστώ axel αν κ μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο αισθάνομαι ότι το αμάξι δεν είναι καινούριο πια! Ήδη βρίσκω πάνω του σημαδακια από πετρουλες κ ξενερωνω... αλλά δεν μπορώ να κάνω κ κάτι γι αυτό...
Νονέ ευχαριστώ για την υποστήριξη, αλλά ο Σπυρος έχει δίκιο! Δεν μπόρεσα να το καθαρίσω τέλεια, γιατί είχαν μείνει τα μυγακια μέρες πάνω κ παρά το τρίψιμο κ το σαμπουάν δεν κατόρθωσα στον χρόνο που είχα να τα βγάλω τέλεια.
Συμφωνώ μαζί σου για το καθάρισμα του αυτοκινήτου όπως κ για μερικές δουλειές του σπιτιού - π.χ. μου αρέσει να μαγειρεύω - ότι σε ξεκουράζουν πνευματικά, αρκεί να υπάρχει χρόνος κ να μην πρέπει να το κάνεις μέσα σε μιση με μία ώρα ανάμεσα σε 10-12 ώρες δουλειάς... Τότε δεν το ευχαριστιεσαι...+1 για το bold Εmperor.
Παρεπιπτόντως, να χαίρεαι την κούκλα σου (και γενικά η Χ1 ένα από τα όμορφα SUV που κυκλοφορούν). -
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!
Ωραία υπογραφή έχεις -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Καλορίζικη και καλοτάξιδη Emperor!
Ευχαριστώ axel αν κ μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο αισθάνομαι ότι το αμάξι δεν είναι καινούριο πια! Ήδη βρίσκω πάνω του σημαδακια από πετρουλες κ ξενερωνω... αλλά δεν μπορώ να κάνω κ κάτι γι αυτό...
Συμφωνώ μαζί σου για το καθάρισμα του αυτοκινήτου όπως κ για μερικές δουλειές του σπιτιού - π.χ. μου αρέσει να μαγειρεύω - ότι σε ξεκουράζουν πνευματικά, αρκεί να υπάρχει χρόνος κ να μην πρέπει να το κάνεις μέσα σε μιση με μία ώρα ανάμεσα σε 10-12 ώρες δουλειάς... Τότε δεν το ευχαριστιεσαι...Αγόρασα τις προάλλες από το eBay πηλό (3M Magic Clean Clay) το οποίο νομίζω πως είναι για τις δουλειές που αναφέρεις (μυγάκια κλπ). Δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω βέβαια για να σου πω εντυπώσεις.
Το άλλο που ήξερα για τα μυγάκια είναι να απλώνεις πάνω τους βρεγμένη εφημερίδα, να την αφήνεις για αρκετή ώρα και να τα καθαρίζεις μετά.Τα σημαδάκια πάνω του είναι τα παράσημα από την καθημερινή του χρήση από τις παραλίες της Πάργας μέχρι τα βουνά της Ηπείρου! Να είσαι καλά να το χαίρεστε, να σας προσφέρει όμορφες στιγμές και για τα σημαδάκια να μην χαλιέσαι
-
Βασιλη πάρε magic stick για τα σημάδακια
-
Μπράβο ρε Βασίλη! Έτσι, να βάζουμε και καμια φωτό να γουστάρουμε!
Πολύ κουκλί το εργαλείο λέμε! Καλές βόλτες και περιμένουμε άλλη μια φωτο χωρίς το μυγάκι! -
Σας ευχαριστώ όλους!
Φίλε axel12p είναι όπως ακριβώς τα λες! Η Χ1 είναι το μοναδικό - κατ' επιλογή - αμάξι που έχουμε στην οικογένεια και αφού χρησιμοποιείται για όλες τις μετακινήσεις και εκτίθεται και σε πόλη και σε επαρχιακό δίκτυο είναι δεδομένο ότι θα αποκτήσει 'παράσημα'.
Εδώ στην επαρχία είναι συχνό το φαινόμενο να βρίσκεσαι πίσω από φορτηγά φορτωμένα με υλικά και όλο και κάτι θα φύγει...Φυσικά και τα πετραδάκια που βρίσκονται στον δρόμο αν πατηθούν από προπορευόμενο όχημα έχουν ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα!
Στέφανε θα δοκιμάσω το magic stick και θα γράψω εντυπώσεις.Για τα μυγάκια έχω βρει και μια ακόμη λύση: Τα μωρομάντηλα! Απίστευτη ανακάλυψη!
Αν τα καθαρίσεις μέσα σε μια μέρα από τη στιγμή που θα καθίσουν φεύγουν τέλεια!
Το προηγούμενο διάστημα έμπλεξα με τη δουλειά και δεν πρόλαβα, έμειναν πάνω μέρες και τώρα...τρίβω! -
Καλημέρα!
Σήμερα το πρωί πηγαίνοντας στο γραφείο, εμπνεύστηκα απο τον ουρανό και είπα να 'ανεβάσω' καμιά φωτογραφία έτσι για να..ομορφύνει κι άλλο το post της Χ1.Επίσης, συμφωνώ με τον Emperor τα μωρομάντηλα κάνουν θαύματα!
Δεν έχω ιδέα τι υγρό βάζουνε μέσα, αλλά είναι πολύ αποτελεσματικά -
φίλε μου αυτές δεν είναι ...φωτογραφίες...
Αυτό είναι τέχνη!
Εύγε!
BMW X1 2016