-
Στα λεφτά που συζητας Φανη κ βενζίνη ή επιλογή είναι μονόδρομος...Κ έχει 4 γράμματα...
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Στα λεφτά που συζητας Φανη κ βενζίνη ή επιλογή είναι μονόδρομος...Κ έχει** 4** γράμματα...X1 18 (για να είμαι και on-topic!!).
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Στα λεφτά που συζητας Φανη κ βενζίνη ή επιλογή είναι μονόδρομος...Κ έχει** 4** γράμματα...
X1 18 (για να είμαι και on-topic!!).
Χαχα!
-
Στέφανε έκαψα ρε φιλαράκι σήμερα αρκετή βενζίνη για πάρτη σου αλλα χαλάλι! Όλη την ώρα έκανα kickdown μπάς και ακούσω τον ήχο.
Δέν άκουσα το παραμικρό. Είναι ίσως ο ήχος του τούρμπο που ακούγεται κάπως ''μεταλλικός'' σε συνδυασμό με την πίεση του μοτέρ για να δώσει γκάζι, αλλα τίποτα άλλο. Ούτε συντονισμοί που μας έφαγε ο Γρηγόρης οτι ακούει, ούτε τριξίματα, ούτε τίποτα. Είναι ένας ήχος απο ένα νέο μοτέρ που δεν το είχαμε συνηθίσει και μας ακούγεται ξένος.
Είδα σήμερα αρκετή διαφορά με την 100άρα, ωφείλω να το παραδεχτώ! Με βλέπω για καιρό να βάζω μόνο 100άρα πλέον για πιο ασφαλή συμπεράσματα και για το ξεπέταγμα που είδα σήμερα.ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ.... πέρασα να αφήσω ενα Golf για service, και είχα χρόνο να δώ για πρώτη φορά απο κοντά το νέο Τιγκουάν. Δεν το είχα ξαναδεί απο μέσα. Το συμπέρασμά μου είναι ένα. Εκείνος που συγκρίνει το Τιγκουάν με τη Χ1 είναι αυτός που θα σύγκρινε ένα σκαμπώ με μια πολυθρόνα. Η διαφορά μεταξύ τους είναι χαώδης. Μπήκα μέσα ενώ λίγο πρίν οδηγούσα το Golf 7 του αδερφού μου, και διαπίστωσα πως ακόμα και το Golf είναι πολύ ανώτερο του Τιγκουάν. Η πλαστικούρα που μας έχει χορτάσει η κατα τ'άλλα αγαπημένη VW , είναι εκεί σε όλο της το μεγαλείο. Φτηνιάρικο, χωρίς ίχνος σύχρονου design, κλασσική γραμμή, καμία πινελιά ομορφιάς. Είναι ιεροσυλία να συγκρίνουμε τα 2 αυτά αυτοκίνητα. Το ήξερα αλλα δεν το είχα δεί απο κοντά. Είναι μάλλον μεγαλύτερο της Χ1 και έχει 450 λ πορτπαγκάζ! Γιατί λοιπόν να δώσεις 35.000 € για ένα αξιοπρεπές σε εξοπλισμό Τιγκουάν? Ξέρετε είμαι εκρηκτικός στις κριτικές μου, αλλα ξενέρωσα σήμερα γιατι κάποιοι θεωρούν το Τιγκουάν vfm...
Δεν θέλω να θίξω κανέναν κάτοχο του, αλλα ρε παιδιά το αυτοκίνητο δεν έχει μόνο μοτέρ. Έχει και καμπίνα, έχει και μούρη, έχει και design, έχει και χώρους. Όχι βέβαια οτι μηχανικά υστερούμε εμείς οι της Χ1, έχει αποδείξει η VW πως θα πάς πολλές φορές συνεργείο με βλάβες.Και τα λέω εγώ που είχα (στην οικογένειά μου εννοώ) 7 διαφορετικά VW και τα αγαπούσα! -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Δεν σου κρύβω πάντως ότι μετά από αυτά που πέρασα με το qq , αυτό το φουρφουρισμα μου έχει κλονίσει την άριστη κατά τα λοιπά αίσθηση που έχω αποκομίσει από το όχημα. Κοιμήθηκα με το θέμα αλλά και πάλι τώρα το πρωί δεν είμαι σίγουρος.
...αυτό που νιώθεις Στέφανε , μου θυμίζει αυτό που νιώσαμε όλοι οι παντρεμένοι τα τελευταία βράδια πρίν το γάμο! Έχεις κάποιες τελευταίες αμφιβολίες και το ξανασκέφτεσαι , άν και βαθιά μέσα σου ξέρεις οτι τελικά ταιριάζεις και θα κάνεις καλά με το να την παντρευτείς. Και επίσης κάποτε θα μετανιώσεις στιγμιαία, αλλα θα το ξεπεράσεις!
Μή μασάς, κατα τη γνώμη μου. Κάνε το άλμα και θα δείς οτι έκανες καλά.
-
Ο χρήστης Vasilis Constructor έγραψε:
Στέφανε έκαψα ρε φιλαράκι σήμερα αρκετή βενζίνη για πάρτη σου αλλα χαλάλι! Όλη την ώρα έκανα kickdown μπάς και ακούσω τον ήχο.
Δέν άκουσα το παραμικρό. Είναι ίσως ο ήχος του τούρμπο που ακούγεται κάπως ''μεταλλικός'' σε συνδυασμό με την πίεση του μοτέρ για να δώσει γκάζι, αλλα τίποτα άλλο. Ούτε συντονισμοί που μας έφαγε ο Γρηγόρης οτι ακούει, ούτε τριξίματα, ούτε τίποτα. Είναι ένας ήχος απο ένα νέο μοτέρ που δεν το είχαμε συνηθίσει και μας ακούγεται ξένος.
Είδα σήμερα αρκετή διαφορά με την 100άρα, ωφείλω να το παραδεχτώ! Με βλέπω για καιρό να βάζω μόνο 100άρα πλέον για πιο ασφαλή συμπεράσματα και για το ξεπέταγμα που είδα σήμερα.
ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ.... πέρασα να αφήσω ενα Golf για service, και είχα χρόνο να δώ για πρώτη φορά απο κοντά το νέο Τιγκουάν. Δεν το είχα ξαναδεί απο μέσα. Το συμπέρασμά μου είναι ένα. Εκείνος που συγκρίνει το Τιγκουάν με τη Χ1 είναι αυτός που θα σύγκρινε ένα σκαμπώ με μια πολυθρόνα. Η διαφορά μεταξύ τους είναι χαώδης. Μπήκα μέσα ενώ λίγο πρίν οδηγούσα το Golf 7 του αδερφού μου, και διαπίστωσα πως ακόμα και το Golf είναι πολύ ανώτερο του Τιγκουάν. Η πλαστικούρα που μας έχει χορτάσει η κατα τ'άλλα αγαπημένη VW , είναι εκεί σε όλο της το μεγαλείο. Φτηνιάρικο, χωρίς ίχνος σύχρονου design, κλασσική γραμμή, καμία πινελιά ομορφιάς. Είναι ιεροσυλία να συγκρίνουμε τα 2 αυτά αυτοκίνητα. Το ήξερα αλλα δεν το είχα δεί απο κοντά. Είναι μάλλον μεγαλύτερο της Χ1 και έχει 450 λ πορτπαγκάζ! Γιατί λοιπόν να δώσεις 35.000 € για ένα αξιοπρεπές σε εξοπλισμό Τιγκουάν? Ξέρετε είμαι εκρηκτικός στις κριτικές μου, αλλα ξενέρωσα σήμερα γιατι κάποιοι θεωρούν το Τιγκουάν vfm...
Δεν θέλω να θίξω κανέναν κάτοχο του, αλλα ρε παιδιά το αυτοκίνητο δεν έχει μόνο μοτέρ. Έχει και καμπίνα, έχει και μούρη, έχει και design, έχει και χώρους. Όχι βέβαια οτι μηχανικά υστερούμε εμείς οι της Χ1, έχει αποδείξει η VW πως θα πάς πολλές φορές συνεργείο με βλάβες.Και τα λέω εγώ που είχα (στην οικογένειά μου εννοώ) 7 διαφορετικά VW και τα αγαπούσα!Βασίλη σε ευχαριστώ πολύ !
Μακάρι να μην είναι καποιο feature αυτό. Σίγουρα feature είναι η 'ξεχωριστή' χροιά του 3κύλινδρου (που κάθεται κάπως, ειδικά ψηλά και με το τούρμπο στο φουλ.... απόρω τι σκέφτονταν στη BMW και έβγαλαν 3κύλινδρο κινητήρα, έχοντας και σαν δικαιολογία, που μου ξεφούρνισε ο πωλητής ότι η Audi θα βγάλει 2κύλιδρο ), αλλά αυτό που επιπλέον άκουσα εγώ ειναι κάτι άλλο, που ίσως να οφείλεται στο ότι το αμάξι είναι td και το έχουν προφανώς σκίσει (εδώ το έσκισα εγώ που είμαι ψειρας και πολύ προσεκτικός ακόμα και με το leasing).
Το καλό είναι ότι ενδιαφέρθηκαν άμεσα να επιλυθεί όποια απορία μου και μάλιστα άυριο το πρωί μου είπαν να πάω από εκεί να το ξαναδούμε.
Απλά από εχθες μπήκα σε φάση εσωστρέφειας, χαλάστηκα, γιατί αυτό το μικρό θεματάκι μου έφερε άλλες αναμνήσεις, με έβαλε να σκεφτώ πιο ορθολογικά (βλ. παρακάτω) και γενικά μου έσπασε την όλη καλή διάθεση! (ίσως το θέμα αυτοκίνητο να μην μου πάει τελικά)Αυτό έχει οδηγήσει στο μείζον δίλημμα:
Το πληρώνω αύριο να το έχω Παρασκευή (αν το έκανα σήμερα θα το είχα Πέμπτη) ή το αφήνω οριστικά;
Ξέρω ότι το στοκ αυτό φεύγει ήδη και δύσκολα θα ξαναβρω τέτοια τιμή για BMW αλλά και πάλι (και ανεξάρτητα τι τιμοκατάλογο έχει η εταιρεία) 33500 για 3κύλινδρο, με αρκετές ελλείψεις εξοπλιστικές (πέρα από την πλούσια λίστα, τα αυτόματα μεγάλα φώτα, ο ηλεκτροχρωματικός και οι εμπρός αισθητήρες θα μου λείψουν από το προηγούμενο - δεν υπολογίζω navi, κάμερα και led γιατί το πρώτο σε δένει η εταιρεία με τα δικά της, ενώ εχεις καλύτερα στο google maps, αντί κάμερας έχει ενδείξεις στο σωστό σημείο και τα led αν και υπέροχα δεν τα είχα ως τώρα για να μου λείψουν, άλλο που τα είδα και έπαθα πλάκα) είναι ένα θέμα! [σίγουρα συνετέλεσε ότι το test drive ήταν φουλ εξοπλισμένο και ζήλεψα αρκετά καλούδια (μόνο ο Σπύρος το έπιασε πως θα το σκεφτώ )]Το αμάξι βέβαια ποιοτικά δεν συγκρίνεται ούτε με το ch-r, ούτε με QQ, αλλά ούτε και με tiguan (και μάλλον kuga, κρατώντας μια επιφύλαξη για αυτό γιατί η αίσθηση μου είναι μόνο από την έκθεση που το περιεργάστηκα ώρα, όχι στο δρόμο).
Αισθητικά (που είναι και υποκειμενικό, βέβαια) είναι κουκλί ειδικά σε xline (και ειδικά το titanium silver που είναι το κρατημένο), με μόνη ένσταση από πλευράς μου αν θα την παλέψω ψυχαναγκαστικά με τα μπεζ δέρματα μέσα και το μικρό μπροστά παράθυρο που κόβεται απότομα και σαν εμβαδό είναι πολύ μικρό και ατσούμπαλο σε σχήμα... (άλλης δεκαετίας όχημα θυμίζει στο σημείο αυτό)Βέβαια μιας και ανέφερες το tiguan, το vfm λεγόταν για το 1,6 TDI που πράγματι έχει πολλά και είναι ποιοτικό για 26-27Κ, μόνο που και εδώ έχει πλέον ισχυρό ανταγωνισμό από το kuga.
Οι παραπάνω εκδόσεις είναι λογικές (δεδομένων των συνθηκών πάντα) στα δίλιτρα diesel με 36-37Κ, μιας και αντίστοιχα εκεί η Χ1 πιάνει τα 50Κ, ενώ ο αντίστοιχος βενζίνης με dsg πιάνει τα 34Κ, με 4κύλινδρο κινητήρα και καλύτερο εξοπλισμό μεν αλλά όλα τα άλλα χειρότερα μάλλον. -
Ο χρήστης Vasilis Constructor έγραψε:
Είναι ιεροσυλία να συγκρίνουμε τα 2 αυτά αυτοκίνητα. Το ήξερα αλλα δεν το είχα δεί απο κοντά. Είναι μάλλον μεγαλύτερο της Χ1 και έχει 450 λ πορτπαγκάζ! Γιατί λοιπόν να δώσεις 35.000 € για ένα αξιοπρεπές σε εξοπλισμό Τιγκουάν?Προσωπικά συμφωνώ μαζί σου, απλά να διευκρινίσω ότι όσες φορές έχω γράψει για vfm του Tiguan έχω ξεκαθαρίσει ότι μιλάω μόνο για την έκδοση ντίζελ 2.000 κυβικών με 4κίνηση και αυτόματο. Εκεί ναι είναι vfm, γιατί η αντίστοιχη Χ1 ξεπερνάει τις €50.000, οπότε η διαφορά των €15.000 είναι σεβαστή και δικαιολογεί τις διαφορές. Για τις εκδόσεις βενζίνης δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, προφανώς.
-
Ο 3κυλινδρος ειναι καθαρα θεμα 'οικονομιες κλιμακας'!! Ενα ουσιαστικα μπλοκ με 6 κυλινδρους, 4 ή 3. Ο 3κυλινδρος ειδικα ειναι ακριβως ο μισος 6κυλινδρος, τεραστια ευκολια στην παραγωγη και μειωση κοστους!
ΥΓ: για εμενα η Χ1 ειναι μισο με 1 κλικ ποιο ποιοτικη απο το Kuga, ειδικα σε οτι αφορα την απτη ποιοτητα.
-
Το ίδιο θέμα με τον iceman7 έχω και εγώ.
Σκέφτομαι αν θα προχωρήσω στην αγορά ενός ετοιμοπαράδοτου xline.
Το έχω οδηγήσει και εγώ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την συμπεριφορά του και εξωτερικά είναι κούκλα.
Μέσα όμως μου φαίνεται «τεχνολογικά φτωχό» για σήμερα.
Την ώρα που άλλα έχουν πλήρως ψηφιακούς πίνακες οργάνων στην X1 δεν υπάρχει ούτε μια μικρή ψηφιακή οθόνη 4-4.5`` ανάμεσα στο στροφόμετρο-ταχύμετρο ώστε να προβάλλονται όλες οι ενδείξεις…. Η μικρή για τα σημερινά δεδομένα κεντική οθόνη έχει interface πάλι ξεπερασμένο (ούτε γραφικά, ούτε touch screen)
Ο πίνακας οργάνων μου θυμίζει αυτοκίνητο προηγούμενης δεκαετίας. Ακόμη η έλλειψη smartphone integration (android auto etc) μου φαίνεται παράξενη για τέτοιο αυτοκίνητο.
Τα υλικά βέβαια και οι χώροι καθώς και η εργονομία είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. -
Οντως δεν εχει android auto & apple car play?
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τι τιμή βγαίνει η προσφορά για την xline;
-
Από 31Κ έως 33Κ, ανάλογα με τον εξοπλισμό.
-
Ο χρήστης gnone έγραψε:
Το ίδιο θέμα με τον iceman7 έχω και εγώ.
Σκέφτομαι αν θα προχωρήσω στην αγορά ενός ετοιμοπαράδοτου xline.
Το έχω οδηγήσει και εγώ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την συμπεριφορά του και εξωτερικά είναι κούκλα.
Μέσα όμως μου φαίνεται «τεχνολογικά φτωχό» για σήμερα.
Την ώρα που άλλα έχουν πλήρως ψηφιακούς πίνακες οργάνων στην X1 δεν υπάρχει ούτε μια μικρή ψηφιακή οθόνη 4-4.5`` ανάμεσα στο στροφόμετρο-ταχύμετρο ώστε να προβάλλονται όλες οι ενδείξεις…. Η μικρή για τα σημερινά δεδομένα κεντική οθόνη έχει interface πάλι ξεπερασμένο (ούτε γραφικά, ούτε touch screen)
Ο πίνακας οργάνων μου θυμίζει αυτοκίνητο προηγούμενης δεκαετίας. Ακόμη η έλλειψη smartphone integration (android auto etc) μου φαίνεται παράξενη για τέτοιο αυτοκίνητο.
Τα υλικά βέβαια και οι χώροι καθώς και η εργονομία είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο.Δυστυχώς έτσι είναι. Ή δέχεσαι το αμάξι όπως είναι ή πας σε κάτι χειρότερο ποιοτικά ή οδηγικα αλλά με περισσότερα gadgets.
Κάποια μάλιστα από τα σύγχρονα συστήματα δεν μπαίνουν ούτε έξτρα. Ψηφιακός πίνακας οργάνων δεν υπάρχει, αν και να σου πω εγώ δεν θεωρώ ότι είναι τόσο κακός ο κεντρικός πίνακας οργάνων, έχει και κάποια γραφικά και είναι πλατυς...
Θα μπορούσε να έχει τουλάχιστον κάποιο Android auto ή Apple car play ή έστω MirrorLink, αλλά φαίνεται ότι έχει πολύ κλειστό οικοσύστημα με μοναδικό πάντως τρόπο χειρισμού, που ειναι μακράν βολικότερος της οποίας touch screen. Τουλάχιστον να μην πρέπει να βάλεις υποχρεωτικά το δικό τους navi που πάει πολύ ακριβά.
Ούτε τη μικρή οθόνη (μόλις 6,5 ιντσών) τη θεωρώ μειονέκτημα γιατί είναι ψηλά και φαίνεται οπότε δεν πρέπει να είναι μεγάλη γιατί αποσπά. Στο νέο chr ας πούμε η οθόνη είναι 8 ιντσών και ενοχλεί επειδή είναι ψηλά.
Εσύ για τι configuration ενδιαφέρεσαι; Σε τι τιμή; δώσε καμία λεπτομέρεια.... -
Δυστυχώς έτσι είναι. Ή δέχεσαι το αμάξι όπως είναι ή πας σε κάτι χειρότερο ποιοτικά ή οδηγικα αλλά με περισσότερα gadgets.
Κάποια μάλιστα από τα σύγχρονα συστήματα δεν μπαίνουν ούτε έξτρα. Ψηφιακός πίνακας οργάνων δεν υπάρχει, αν και να σου πω εγώ δεν θεωρώ ότι είναι τόσο κακός ο κεντρικός πίνακας οργάνων, έχει και κάποια γραφικά και είναι πλατυς...
Θα μπορούσε να έχει τουλάχιστον κάποιο Android auto ή Apple car play ή έστω MirrorLink, αλλά φαίνεται ότι έχει πολύ κλειστό οικοσύστημα με μοναδικό πάντως τρόπο χειρισμού, που ειναι μακράν βολικότερος της οποίας touch screen. Τουλάχιστον να μην πρέπει να βάλεις υποχρεωτικά το δικό τους navi που πάει πολύ ακριβά.
Ούτε τη μικρή οθόνη (μόλις 6,5 ιντσών) τη θεωρώ μειονέκτημα γιατί είναι ψηλά και φαίνεται οπότε δεν πρέπει να είναι μεγάλη γιατί αποσπά. Στο νέο chr ας πούμε η οθόνη είναι 8 ιντσών και ενοχλεί επειδή είναι ψηλά.
Εσύ για τι configuration ενδιαφέρεσαι; Σε τι τιμή; δώσε καμία λεπτομέρεια....Απ’ ότι φαίνεται συμφωνούμε στις απόψεις.
Δεν ξέρω αν υπάρχει καμιά προοπτική να ενσωματώσουν τις λειτουργίες smartphone integration σε επόμενες εκδόσεις του idrive.
Εγώ ενδιαφέρομαι για ένα xline με καθρέπτες, ρύθμιση πίσω καθισμάτων και PDC στα 32.5Κ
Εσύ τι έχεις δει? -
Από συστήματα ασφαλείας περιλαμβάνει και το αυτόματο φρενάρισμα στον εξοπλισμό; Στο site της BMW δεν κατάφερα να βγάλω άκρη
-
gnone για manual είναι η τιμή, σωστά;
Πλην πίσω καθισμάτων τα ίδια αλλά αυτόματο εγώ στα 33500 (ή xline έχει μέσα δωρεάν μεταλλικό και δέρμα ή συνδυασμό δέρματος/υφάσματος, πακέτο φωτισμού κλπ μέσα)
Τα έτοιμα αυτά κομμάτια είναι πλην του χline πακετου πρακτικά γυμνά. Κάποια έχουν απλά καθρέπτες ή/και συρόμενα καθίσματα πίσω. -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Από συστήματα ασφαλείας περιλαμβάνει και το αυτόματο φρενάρισμα στον εξοπλισμό; Στο site της BMW δεν κατάφερα να βγάλω άκρηActive guard το λένε και είναι στο βασικό εξοπλισμό.
-
Ο χρήστης gnone έγραψε:
Δυστυχώς έτσι είναι. Ή δέχεσαι το αμάξι όπως είναι ή πας σε κάτι χειρότερο ποιοτικά ή οδηγικα αλλά με περισσότερα gadgets.
Εσύ για τι configuration ενδιαφέρεσαι; Σε τι τιμή; δώσε καμία λεπτομέρεια....Απ’ ότι φαίνεται συμφωνούμε στις απόψεις.
Δεν ξέρω αν υπάρχει καμιά προοπτική να ενσωματώσουν τις λειτουργίες smartphone integration σε επόμενες εκδόσεις του idrive.
Εγώ ενδιαφέρομαι για ένα xline με καθρέπτες, ρύθμιση πίσω καθισμάτων και PDC στα 32.5Κ
Εσύ τι έχεις δει?Για το ταμπλω που αναφερθηκε θα διαφωνησω οτι ειναι παλιο μια χαρα ειναι. Και μια χαρα ειναι και η οθονη 6.5. Φυσικα και εγω θα ηθελα το car play αλλα εδω ειναι εξτρα στην Αμερικη και προυποθετει να παρεις και το καλο Ναβι, αρα μην περιμενεται να το παρετε ουτε του χρονο δωρεαν πολυ περισσοτερο φετος. Εδω το 2014 δεν ειχαν ουτε το Bluetooth standard!
Σχεδον απιθανο να δωσει ή επιτρεψει η εταιρεια αναβαθμιση των υπαρχουσων συστηματων. Γιατι να το κανει? Υπαρχει κοσμος που θα αγορασει νεο αμαξι μονο και μονο για να παρει το car play. Να το κανεις μονος σου δυσκολο γιατι ειναι κλειδωμενο το λογισμικο.
-
Πλην πίσω καθισμάτων τα ίδια αλλά αυτόματο εγώ στα 33500 (ή xline έχει μέσα δωρεάν μεταλλικό και δέρμα ή συνδυασμό δέρματος/υφάσματος, πακέτο φωτισμού κλπ μέσα)
Τα έτοιμα αυτά κομμάτια είναι πλην του χline πακετου πρακτικά γυμνά. Κάποια έχουν απλά καθρέπτες ή/και συρόμενα καθίσματα πίσω.Ναι Manual, δεν μου αρέσει το αυτόματο. Στο xline που λέω έχει τις διακοσμητικές επενδύσεις σε pearl dark με λωρίδα σε pearl chrome. Έχει και αυτόματη πόρτα αποσκευών.
Αν μπορούσα θα έβαζα και EDC αλλά όπως ξέρεις είναι take it or leave it!
Είμαι και εγώ σε δίλημμα γιατί το νέο πακέτο xline θα έχει μέσα LED κτλ και θα πάει στα 5Κ
-
Ο χρήστης gnone έγραψε:
Τα έτοιμα αυτά κομμάτια είναι πλην του χline πακετου πρακτικά γυμνά. Κάποια έχουν απλά καθρέπτες ή/και συρόμενα καθίσματα πίσω.Ναι Manual, δεν μου αρέσει το αυτόματο. Στο xline που λέω έχει τις διακοσμητικές επενδύσεις σε pearl dark με λωρίδα σε pearl chrome. Έχει και αυτόματη πόρτα αποσκευών.
Αν μπορούσα θα έβαζα και EDC αλλά όπως ξέρεις είναι take it or leave it!
Είμαι και εγώ σε δίλημμα γιατί το νέο πακέτο xline θα έχει μέσα LED κτλ και θα πάει στα 5Κ
Δεν είναι κακό deal και μάλιστα επειδή δεν έχεις αυτόματο τη διαφορά τιμής στη δίνει εν μέρει με τα καθίσματα και την πόρτα πορτ μπαγκαζ.
Να πω ότι σου έδινε τα Led δεν θα υπήρχε ενδοιασμος.
Το να περιμένεις τα νέα πακέτα που θα είναι εξαρχής ακριβότερα και χωρίς την έκπτωση του ξεστοκαρισματος μάλλον οδηγεί την τιμή σε παντελώς απαράδεκτο όριο
BMW X1 2016