-
Το διλιτρο diesel X1 συνολικη επιβαρυνση Τελη + Φορο Πολυτελους Διαβιωσης ποσο εχει παιδια?
Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Kostas_78 έγραψε:
Το διλιτρο diesel X1 συνολικη επιβαρυνση Τελη + Φορο Πολυτελους Διαβιωσης ποσο εχει παιδια?Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
Στο 20d:
Τέλη κάτω από 160 (κάπου 153-157 δεν θυμάμαι ακριβώς...)
Φόρος πολυτελείας 440
Σύνολο 600 -
Καλα ειναι...!!!
Ειχε στο car το λευκο διλιτρο diessl που ειχε ο Κατσιουλης στα Γιαννενα ( το γνωρισα απο τις φωτο) αλλα το ειχε βαλει ιδιωτης στα 31.000€ με 30.000χλμ δερματα μεσα κτλ
Ωσπου να το σκεφτω εξαφανιστηκεSent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
-
-
Καλημέρα! Και για να ξεκινήσει καλά η εβδομάδα, σας επισυνάπτω το ανάλαφρο review του Mat Watson για τον 'αφρό' των SUV
-
..και φυσικά κερδάμε
-
Από τα τρία η Χ1 είναι μακράν το πιο ολοκληρωμένο.
-
Εννοείται ότι είναι το πιο ολοκληρωμένo. Θέλει όμως δίλιτρο κινητήρα και xdrive για να είναι το πακέτο σχεδόν τέλειο .Οι μικρότεροι είναι συμβιβασμός
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Πως θα μπορούσα να φέρω αντίρρηση;
-
Οικογενειακός φίλος εδωσε το rav4 του 2010 που είχε και ενδιαφέρεται σφόδρα για την Χ1 στα 1,500 βενζίνης.
Κυκλοφορούν πακέτα με αυτόματο, 'δερμάτινο' σαλόνι και βασικές ανέσεις (χ-line πακέτο, δηλ. κλιματισμός, 18αρες, cruise control, αναδιπλούμενοι καθρέπτες) στα 34.000 ευρώ κλειδί (έκπτωση εμπόρου, εκπτωση BMW)
Πως σας φαίνεται σαν τιμή;
Το αμάξι στη συγκεκριμένη έκδοση λέει;
Ισχυς, άνεση κλπ για 4μελή οικογένεια σε ταξίδια;
Του έχω μεταφέρει τα θετικά γενικά σχόλια που έχω διαβάσει εδώ αλλά νομίζω αφορούν κυρίως τη διλιτρη πετρέλαιο.Προσωπικά όσο και να μου αρέσει το σκαρί της, θα ήμουν επιφυλακτικός για το πακέτο αλλά εγώ είμαι και περίεργος γενικά!
-
Μια χαρά είναι η τιμή που αναφέρεις, ειδικά αν είναι και αυτόματο στην έκδοση x line. Το αμάξι όπως έχει αναφερθεί πάμπολλες φορές εδώ είναι κορυφαίο στη κατηγορία του, ποιοτικό, με πολύ καλούς χώρους, εξαιρετικό στο δρόμο με έμφαση στη οδηγική συμπεριφορά. Για το κινητήρα είναι επαρκής αλλά μέχρι εκεί, δε βάζει φωτιά στους δρόμους. Βέβαια από το rav το δίλιτρο που υποθέτω είχε, δε νομίζω να δει καμία ουσιαστική διαφορά στο κινητήρα. Πιο πολύ ίσως του λείψει η τετρακίνηση
-
Είχε τη δικινητή έκδοση οποτε δεν νομίζω να του λείψει (και εγώ που είχα την τετρακίνητη δεν τη χρειάστηκα πλην μιας φοράς)
Το ζήτημα είναι σε επιδόσεις, προσπέρασμα και κατανάλωση που φοβάται ότι θα είναι οριακά -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Είχε τη δικινητή έκδοση οποτε δεν νομίζω να του λείψει (και εγώ που είχα την τετρακίνητη δεν τη χρειάστηκα πλην μιας φοράς)
Το ζήτημα είναι σε επιδόσεις, προσπέρασμα και κατανάλωση που φοβάται ότι θα είναι οριακάΚαλυτερο σε επιδοσεις θα ειναι φανταζομαι και πιο ευκολοδηγητο
-
Να κάνει τεστ drive, μόνο έτσι θα δει αν τον καλύπτει. Έχει μέτρο σύγκρισης το rav. Όσο για τη κατανάλωση όσο βαραίνει το πόδι αυξάνει. Το αυτόματο πάντως πιστεύω βοηθά στη σωστή εκμετάλλευση των όποιων δυνατοτήτων του κινητήρα και αναλόγως και της κατανάλωσης
-
Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις όλων.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Οικογενειακός φίλος εδωσε το rav4 του 2010 που είχε και ενδιαφέρεται σφόδρα για την Χ1 στα 1,500 βενζίνης.
Κυκλοφορούν πακέτα με αυτόματο, 'δερμάτινο' σαλόνι και βασικές ανέσεις (χ-line πακέτο, δηλ. κλιματισμός, 18αρες, cruise control, αναδιπλούμενοι καθρέπτες) στα 34.000 ευρώ κλειδί (έκπτωση εμπόρου, εκπτωση BMW)
Πως σας φαίνεται σαν τιμή;
Το αμάξι στη συγκεκριμένη έκδοση λέει;
Ισχυς, άνεση κλπ για 4μελή οικογένεια σε ταξίδια;
Του έχω μεταφέρει τα θετικά γενικά σχόλια που έχω διαβάσει εδώ αλλά νομίζω αφορούν κυρίως τη διλιτρη πετρέλαιο.Προσωπικά όσο και να μου αρέσει το σκαρί της, θα ήμουν επιφυλακτικός για το πακέτο αλλά εγώ είμαι και περίεργος γενικά!
Το 1500cc βενζινης ειναι αυτο με τα 130hp σωστα? Για τι καταναλωσεις δλδ μιλαμε?
-
136 άλογα Κώστα.
Καταναλώσεις μεταξύ 8-9 μέσα στην πόλη και πιο κάτω με ελαφρύ πόδι όταν οδηγείς εκτός. Με βαρύ πόδι καίει γενικά το αμάξι -
Εσενα το διλιτρο diesel ( αυτο εχεις αν δεν κανω λαθος ε) που κυμαινεται?
-
Ο χρήστης Kostas_78 έγραψε:
Εσενα το διλιτρο diesel ( αυτο εχεις αν δεν κανω λαθος ε) που κυμαινεται?Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
Εντός πόλης 8 ακατεβατα.
Εκτός από 6-6,7 -
Thanks.
Μια χαρα καταναλωσεις! Πηρε ενας φιλος Tiguan 2.0lt 190hp νομιζω και ολο γραφει fb για κατι 4,5-5lt/100 ( σε πορειες Εγνατια και Λευκαδα - Γιαννενα) και λεω...λες? Παντως διλιτρο diesel το X1 νομιζω ιδανικη επιλογη. Και ο φορος πολυτελειας στην 5τια πεφτει στο μισο σωστα?Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
BMW X1 2016