-
Thanks!
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Thanks!Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τίποτα! Πάντα μιλάμε για το 18i με τα 136 άλογα!
Το δικό μου αυτόματο 4κίνητο 20d έχει 8 μέσα στην πόλη και από 6 έως 7,5 εκτός πόλης ανάλογα με το πώς θα το πας και ανάλογα και με την εποχή. Το καλοκαίρι με 'αβγό κάτω από το πόδι' το έριχνα και στο 6 και όταν του τα έχωνα ανέβαινε στο 6,7. Τώρα το χειμώνα τα ίδια νούμερα παίζουν κυρίως μεταξύ 7-7,5... -
Ε ναι τωρα το χειμωνα ολοι βλεπουμε ενα τακ παραπανω!
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Vasilis Constructor έγραψε:
Όταν την αγόρασα εγώ πριν 11 μήνες είχε αρχική 27.700 και την πήρα σχεδόν φούλ εξτρά με 36.000 περίπου, οπότε είχα μείνει σε εκείνες τις τιμές.Full Extra στην BMW, σημαίνει τουλάχιστον €20.000 σε έξτρα εξοπλισμό!!
Γενικά δεν υπάρχει vfm SUV.
Το πιο vfm είναι το QQ , όποτε είτε το αγαπάς για τα κάλα του και τα κακά του είτε πληρώνεις αρκετά παραπάνω και κάνεις το κέφι σου.
Και όμως υπάρχουν και μάλιστα περισσότερο από το QQ, όπως το S Cross και το Kuga.
-
θεωρώ καλύτερη την ποιότητα του kuga (αλλα και του qq) σε σχέση με το s cross. Πολυ ψεύτικο μέσα ρε παιδι μου, θα το άντεχα μονο αν ηταν η μοναδική επιλογή που μπορούσα να έχω
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
θεωρώ καλύτερη την ποιότητα του kuga (αλλα και του qq) σε σχέση με το s cross. Πολυ ψεύτικο μέσα ρε παιδι μου, θα το άντεχα μονο αν ηταν η μοναδική επιλογή που μπορούσα να έχωSent from my iPad using Tapatalk
Αναφορικά με την οδηγική συμπεριφορά και την ποιότητα κύλισης το kuga είναι ένα - τουλάχιστον - σκαλί πάνω από τα δύο άλλα. Αυτή τη στιγμή, και με την τιμολογιακή πολιτική που επικρατεί, πιστεύω ότι ισχύει το KUGA>QQ>S CROSS
-
Δεν εχω κανενα λογο διαφωνιας απλως δεν εχω οδηγησει το kuga μονο το ειδα στο mall!
Γι αυτο και το πηγα μονο στη ποιοτητα που ειναι κατι που βλεπεις και χωρις tdΣτάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Δεν εχω κανενα λογο διαφωνιας απλως δεν εχω οδηγησει το kuga μονο το ειδα στο mall!
Γι αυτο και το πηγα μονο στη ποιοτητα που ειναι κατι που βλεπεις και χωρις td
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕγώ έχω οδηγήσει QQ και S CROSS και ήμουν για μια αρκετά καλή διαδρομή συνοδηγός στο αμέσως προηγούμενο Kuga που μου άρεσε σαφώς περισσότερο σαν πάτημα και στήσιμο. Πλέον τίμιες επιλογές αποτελούν και τα τρία (το καθένα με τα πολλά θετικά και τα λίγα αρνητικά του...). Π.χ. στο s cross αν δεν σε ενδιαφέρει τόσο η ποιότητα των πλαστικών, παίρνεις ένα καλοστημένο αμάξι με ζωηρό κινητήρα, καλούς χώρους, πολύ καλή 4κίνηση (αν περιλαμβάνεται στο πακέτο) και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής του αμαξώματος όπως έχουν παρατηρήσει οι ειδικοί. Το QQ δεν χρειάζεται συστάσεις, είναι ο ηγέτης και best seller της κατηγορίας με γνωστά τα μεγάλα του ατού και τις λίγες ασθένειές του...
Το νέο Kuga - ιδίως το βενζίνης - είναι καλύτερο και 'περισσότερο αμάξι' από τα άλλα δύο στα περισσότερα σημεία με κύριο αρνητικό το βάρος του και τις...συνέπειές του... -
http://www.bmw.gr/el/topics/details/x1- ... tions.html xline με επιδότηση εξοπλισμού έως 4340€!
-
Κατά καιρούς υπάρχουν τόσο καλές προσφορές και προωθητικές που μπορεί ακόμα και vfm να χαρακτηρίσει κανείς την αγορά του X1, ειδικά αν πλησιάσει κάποιο face lift
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Κατά καιρούς υπάρχουν τόσο καλές προσφορές και προωθητικές που μπορεί ακόμα και vfm να χαρακτηρίσει κανείς την αγορά του X1, ειδικά αν πλησιάσει κάποιο face liftSent from my iPhone using Tapatalk
ισχύει...πριν βγει η τωρινή Χ1 μου είχαν προτείνει την προηγούμενη Χ1 στα 32k με εξοπλισμό που κανονικά έφτανε την τιμή της στα 40k
-
Vfm με τιποτα. Ειδικα η προηγουμενη δε βλεπονταν
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Vfm με τιποτα. Ειδικα η προηγουμενη δε βλεποντανΤο vfm δεν έχει να κάνει μόνο με την εμφάνιση ενός αυτοκινήτου, αλλά με πολλά ακόμη. Επίσης, η εμφάνιση είναι υποκειμενική. Άλλωστε 700.000 κομμάτια νομίζω ότι πούλησε η πρώτη Χ1...
Το αμάξι ήταν diesel με 150 άλογα και πάρα πολλά πράγματα από εξοπλισμό επάνω (φώτα, σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος, δερμάτινα καθίσματα, ηλιοροφή, cruise control, αυτόματο κιβώτιο, οθόνη, 4κίνηση...και πάει λέγοντας...) -
Το ξερω πως ειναι υποκειμενικο αλλα στη ουσια ειναι ενα στεισον βαγκον που ειδικα στην Ελλαδα δεν ειναι και η καλυτερη αγορα
-
Το ξερω πως ειναι υποκειμενικο αλλα στη ουσια ειναι ενα στεισον βαγκον που ειδικα στην Ελλαδα δεν ειναι και η καλυτερη αγοραΓιατί ένα station δεν είναι στην Ελλάδα η καλύτερη αγορά;
-
Κανονικα θα επρεπε αλλα...
-
Επειδή για suv ψαχνόμουν για διάστημα δύο ετών όλες οι κριτικές έβγαζαν το προηγούμενο Χ1 με διαφορά το πιο οδηγοκεντρικό suv, πιο fun to drive και με μια 4κινηση για την οποία και εδώ μέσα έχουν γραφεί πολλά!
Στα αρνητικά του είναι οι χώροι, κάποια λιγότερο ποιοτικά υλικά στην καμπίνα και η εμφάνιση που πολλούς ξενισε και εξακολουθεί να ενοχλεί. Πολύ καλοστημένο αμάξι πάντως, στον δρόμο απολαυστικό. Τρία έχω κάνει test drive... -
Κανονικα θα επρεπε αλλα...Εδώ συμφωνούμε
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Επειδή για suv ψαχνόμουν για διάστημα δύο ετών όλες οι κριτικές έβγαζαν το προηγούμενο Χ1 με διαφορά το πιο οδηγοκεντρικό suv, πιο fun to drive και με μια 4κινηση για την οποία και εδώ μέσα έχουν γραφεί πολλά!
Στα αρνητικά του είναι οι χώροι, κάποια λιγότερο ποιοτικά υλικά στην καμπίνα και η εμφάνιση που πολλούς ξενισε και εξακολουθεί να ενοχλεί. Πολύ καλοστημένο αμάξι πάντως, στον δρόμο απολαυστικό. Τρία έχω κάνει test drive...Δε θα διαφωνησω σε κανενα απο αυτα
-
Στα αρνητικά του είναι οι χώροι, κάποια λιγότερο ποιοτικά υλικά στην καμπίνα και η εμφάνιση που πολλούς ξενισε και εξακολουθεί να ενοχλεί. Πολύ καλοστημένο αμάξι πάντως, στον δρόμο απολαυστικό. Τρία έχω κάνει test drive...Δε θα διαφωνησω σε κανενα απο αυτα
Αν θυμάμαι καλά είχε και πίσω κίνηση το δικινητο. Αν εξαιρέσει κανείς κάποια πολύ μέτρια πλαστικά που είχε στο κάτω μέρος του ταμπλό, το πακέτο που το πλάσαραν με στάνταρ το υπέροχο 8ταχυτο αυτόματο ήταν ολοκληρωμένο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
BMW X1 2016