-
Ο χρήστης Vasilis Constructor έγραψε:
Φοβερά καθίσματα!
Οι αεραγωγοί (νεφρά) κάτω από το σήμα είναι κλειστοί;
Πολύ ωραία παρουσίαση!
Τα καθίσματα είναι πολύ καλά αλλα υστερούν λίγο στην πλευρική στήριξη...
Οι αεραγωγοί ναι, είναι κλειστοί, αλλα ανοίγουν μόνοι τους αυτόματα όταν χρειαστεί για να δροσιστεί το μοτέρ!Όντως ωραία παρουσίαση και η κατάληξη είναι that if you consider to buy a small premium SUV and you can afford it then you should buy it! Βέβαια τεστάρει το 2λιτρο xdrive τίγκα στον έξτρα εξοπλισμό, αλλά και πάλι το αμάξι πραγματικά αξίζει στη κατηγορία του. Και κυρίως το απολαμβάνουν όσοι επέλεξαν το 2λιτρο έστω και εις βαρος κάποιων έξτρα στον εξοπλισμό.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Σπύρο δεν βλέπω να την γλιτωνεις την Χ1 χαχα!
-
Βασίλη αν τελικά προχωρήσω, το πρώτο ταξίδι εκτός Αθήνας θα ναι Γιάννινα για καφεδάκι και εντυπώσεις !
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Βασίλη αν τελικά προχωρήσω, το πρώτο ταξίδι εκτός Αθήνας θα ναι Γιάννινα για καφεδάκι και εντυπώσεις !Sent from my iPhone using Tapatalk
Αυτοκράτωρ και Σπύρε, κατασκοπεύω και παρατηρώ ότι στα θέματα η X1 και το 3008 αποτελούν top θέματα, αν και ζούμε στη χώρα του 'piso apo tis lexeis vriskete o alexis'.
Προφανώς όλοι επιθυμούμε να βάλουμε το δάκτυλο στο βαζάκι bmw. Kαι ο υπογραφόμενος gατος λίαν εντόνως...
Ας όψεται ο tsiprus... που μου έκανε την απόκτηση αυτοκινήτου όπως τη στύση στα 50: εξαιρετικώς προγραμματισμένη... -
[emoji6] σ ωραίος!!!
-
Βασίλη αν τελικά προχωρήσω, το πρώτο ταξίδι εκτός Αθήνας θα ναι Γιάννινα για καφεδάκι και εντυπώσεις !Sent from my iPhone using Tapatalk
Με το καλό να έρθεις κερναω κ καφέ και τσιπ'ρα !!!
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Βασίλη αν τελικά προχωρήσω, το πρώτο ταξίδι εκτός Αθήνας θα ναι Γιάννινα για καφεδάκι και εντυπώσεις !
Αυτοκράτωρ και Σπύρε, κατασκοπεύω και παρατηρώ ότι στα θέματα η X1 και το 3008 αποτελούν top θέματα, αν και ζούμε στη χώρα του 'piso apo tis lexeis vriskete o alexis'.
Προφανώς όλοι επιθυμούμε να βάλουμε το δάκτυλο στο βαζάκι bmw. Kαι ο υπογραφόμενος gατος λίαν εντόνως...
Ας όψεται ο tsiprus... που μου έκανε την απόκτηση αυτοκινήτου όπως τη στύση στα 50: εξαιρετικώς προγραμματισμένη...Gatoz έχεις ένα πολύ καλό αυτοκίνητο, εξαιρετικά αξιόπιστο κ vfm! Μην θεωρείς τις αξίες αυτές δεδομένες!
Όσο για τις πολιτικές εξελίξεις...Κ αλλού είχαν τις jeepαρες στο γκαράζ... αλλά δεν είχαν λεφτά για καύσιμα να τις κινήσουν... Πόσο μακριά είμαστε από κάτι τέτοιο;;
-
Καλησπερα εχω την x1 2.0 xdrive εχει αλλαξει κανεις τα rft βαζοντας αλλη μαρκα? Εχω rft bridgestone τα οποια ειναι αρκετα σκληρα και ειναι ωρα αλλαγης ελαστικων
Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν είσαι σαφής, θελεις άλλη μάρκα σε rft ή να βάλεις συμβατικά ;
-
Ο χρήστης Gerasimos84 έγραψε:
Καλησπερα εχω την x1 2.0 xdrive εχει αλλαξει κανεις τα rft βαζοντας αλλη μαρκα? Εχω rft bridgestone τα οποια ειναι αρκετα σκληρα και ειναι ωρα αλλαγης ελαστικωνΣτάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε σύ Μάκη πρέπει να μας κάνεις λίγο ανάλυση όμως του τρόπου που οδηγείς, του πού πάς το αυτοκίνητο, και γενικά να σε συμβουλέψουμε για τη δική σου περίπτωση.
Το κάθε λάστιχο έχει κάποια χαρακτηριστικά που είναι ανάλογα της χρήσης.
Ας αρχίσουμε με το οτι κατα τη γνώμη μου να πάς πάλι σε RunFlat.
Επίσης μακριά απο Bridgestone. Αυτά έχω και εγώ απο το εργοστάσιο και είμαι δυσαρεστημένος με το κράτημα σε υγρό δρόμο. Θα πρότεινα σε άλλα μέλη με εμπειρία σε RFT να σου πούν τη συμβουλή τους αλλα θέλουμε λεπτομέριες.
Εγώ θέλω κάτι με πιο μαλακή γόμα για κράτημα και να ζεσταίνεται πιο γρήγορα.
Είναι θεματάκι σοβαρό πάντως αυτο με τα λάστιχα! -
Καλημέρα Βασίλη, το κέρασμα τσίπ'ρα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επιλογή μου [emoji6]
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Καλημέρα Βασίλη, το κέρασμα τσίπ'ρα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επιλογή μου [emoji6]
-
Η οδηγηση μου ειναι σχεδον παντα σε ασφαλτο και οχι με ταχυτητες! Θελω κατι μαλακο και να παταει καλα απο την αρχη οχι με ιδιαιτερο ζεσταμα! Τα bridgestone ειναι σκληρα αλλα παρατηρησα εχοντας το 116 παλι με rft bridgestone οτι οσο παλιωνουν σκληραινουν πιο πολυ γιατι εβαλα τα ιδια καινουρια και ειδα αλλο αμαξι μαλακωσε απιστευτα! Ειμαι πιο κοντα στα pirelli ta p7 cinturato αλλα απο γνωμες που ακουω ειναι ολες διαφορετικες! Ο λαστιχας θα σου προτεινει οτι θελει νανπουλησει οποτε για αυτο ρωταω εδω εμπειριες
-
μαλακά πρέπει να είναι και τα michelin
-
με το καλό να έρθεις Σπύρο ! Στείλε μου και p.m. από πιο πριν για να το κανονίσουμε!
-
Τα michelin γενικα σαν μαρκα εχει μαλακη γομα που απλα φθειρονται πιο ευκολα αλλα πατανε απο την αρχη καλα! Στα rft δεν εχω ακουσει κατι ιδιαιτερο και δεν μου τα προτειναν καν! Για αυτο ψαχνω καποιον να μου πει γνωμη που εχει rft.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Καλημέρα Sarantish!
Το service είναι δωρεάν για τα πρώτα 5 χρόνια ή 60.000 χλμ.
Ωστόσο, αν κάνεις χλμ ουσιαστικά τα 60.000 μπορεί να τα φτάσεις πολύ νωρίτερα.
Το πρώτο service γίνεται χοντρικά στα 30.000 χλμ και το επόμενο στα 60.000. Ωστόσο πιθανότατα θα πάνε και τα δύο λίγο πιο νωρίς, δηλαδή το πρώτο στα 25.000 περίπου και το δεύτερο μετά από άλλα τόσα. Για αυτά τα service δεν πληρώνεις ΤΙΠΟΤΑ.
Έχω το 20d εδώ και 14 μήνες και ο κινητήρας δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό. Είναι ουσιαστικά εξέλιξη του ίδιου κινητήρα που υπήρχε και στην προηγούμενη Χ1. Δεν έχω διαβάσει κάτι αρνητικό μέχρι στιγμής κάπου, ενώ και κάτοχοι του προηγούμενου μοντέλου μου λένε ότι το αμάξι δεν τους έχει βγάλει το παραμικρό. Μακάρι να μείνει έτσι...
Έχω γράψει στο νήμα κριτικές για την απόδοσή του. Είναι απολαυστικός κινητήρας με μεγάλη ροπή και επιδόσεις που συναντάς σε 'sport' αμάξια .
Ενδεικτικά οι μετρήσεις του drive :
http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/ ... -xdrive20d
ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
0-100 km/h 7,7”
0-160 km/h 20,8”
0-400 m 15,6” @ 142,4 km/h
0-1.000 m 28,9” @ 180,6 km/h
50-110 km/h (με αλλαγές) 6,6”
60-160 km/h (με αλλαγές) 17,4”
50-80 km/h (3η) 2,9”
80-110 km/h (4η) 4,1”
110-140 km/h (5η) 6,0”
Φρένα 100-0 km/h 37,6 m
Τελική ταχύτητα 219 km/h
Μέση κατανάλωση 7,3 lt/100 km
Εκπομπές CO2 129 g/km
Διαστάσεις 4.439 x 1.821 x 1.598 mm
Βάρος 1.630 kg
Μετρήσεις DRIVEO κινητήρας στο δικο σου δεν είναι εξελιξη προηγουμενων κινητηρων αλλα καινούριος κινητήρας Β47 από την σειρα Β των κινητηρων. Καμμια σχεση με τους προηγουμενους δεν εχουν. Προφανως είναι νωρις να πουμε για αξιοπιστια.
Θαυμάσια...Εντάξει θα δείξει τότε η πορεία.
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Ας όψεται ο tsiprus... που μου έκανε την απόκτηση αυτοκινήτου όπως τη στύση στα 50: εξαιρετικώς προγραμματισμένη...Gatoz έχεις ένα πολύ καλό αυτοκίνητο, εξαιρετικά αξιόπιστο κ vfm! Μην θεωρείς τις αξίες αυτές δεδομένες!
Όσο για τις πολιτικές εξελίξεις...Κ αλλού είχαν τις jeepαρες στο γκαράζ... αλλά δεν είχαν λεφτά για καύσιμα να τις κινήσουν... Πόσο μακριά είμαστε από κάτι τέτοιο;;
Ρε συ αυτοκράτορα, αυτό πονάει...Δε θέλω VFM πια, θέλω VFG (value for goustaro!)
-
Τα ...γούστα είναι πανάκριβα σήμερα! Ζούμε σε εποχές πολύ περίεργες που απαιτούν σωφροσύνη και σύνεση... Έχεις εξαιρετικό αμάξι επιμένω!
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Ρε συ αυτοκράτορα, αυτό πονάει...Δε θέλω VFM πια, θέλω VFG (value for goustaro!)
Tι να πω και εγώ με το Γκιαούρις, ρε Gatoz.
Μπαίνω εδώ μέσα και χαίρομαι που χαίρονται οι άλλοι με τα αυτοκίνητά τους.
BMW X1 2016