-
Γιατί είναι ποντιακη η βενζίνη; Πιο δυνατά μοτέρ, μεγαλυτερο ευρος αποδοσης, πολύ πιο ήσυχα και με λιγότερους κραδασμούς.
-
Για όλα φταίει η παράλογη τιμολογηση της...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γιατί είναι ποντιακη η βενζίνη; Πιο δυνατά μοτέρ, μεγαλυτερο ευρος αποδοσης, πολύ πιο ήσυχα και με λιγότερους κραδασμούς.Για τον θόρυβο και τους κραδασμους δεν συμφωνώ. Τα καινούργια diesel έχουν φτάσει σε σημεία πολύ κοντά με τα μοντέλα βενζίνης όσων αφορά θόρυβο και κραδασμους. Τώρα ο λόγος που γενικά θεωρείτε η βενζίνη ποντιακή είναι γιατί πριν 1.5 μήνα κοστισε 1.75€ το λίτρο...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γιατί είναι ποντιακη η βενζίνη; Πιο δυνατά μοτέρ, μεγαλυτερο ευρος αποδοσης, πολύ πιο ήσυχα και με λιγότερους κραδασμούς.+Ότι δεν έχεις το άγχος του βρώμικου πετρελαίου που μπορεί να σου καταστρέψει το DPF που κοστίζει + ότι δεν πρέπει να ψάχνεις δρόμο να το ξεμπουκώσεις. Εντάξει αν το θες μόνον για μεγάλες αποστάσεις λόγω δουλειάς, μπορεί να σε εξυπηρετήσει.
-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Γιατί είναι ποντιακη η βενζίνη; Πιο δυνατά μοτέρ, μεγαλυτερο ευρος αποδοσης, πολύ πιο ήσυχα και με λιγότερους κραδασμούς.
Για τον θόρυβο και τους κραδασμους δεν συμφωνώ. Τα καινούργια diesel έχουν φτάσει σε σημεία πολύ κοντά με τα μοντέλα βενζίνης όσων αφορά θόρυβο και κραδασμους. Τώρα ο λόγος που γενικά θεωρείτε η βενζίνη ποντιακή είναι γιατί πριν 1.5 μήνα κοστισε 1.75€ το λίτρο...
Δεν έχω μπει σε ντίζελ που δεν αντιλαμβάνεσαι ότι είναι πετρέλαιο. Ποντιακο για μένα είναι να πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά και να κάνει το νέο σου αμάξι σαν ταξί...
-
Σε βρίσκω λίγο υπερβολικό και απόλυτο. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου να κάνει σαν ταξί, μιας και δεν ακούω τίποτα μέσα. ( άσε που δεν κάνει και σαν ταξί αλλά τελοπαντων ) Με ενδιαφέρει όμως που μου κάνει τρελή οικονομία.... επιλογές είναι όλα.
Πάντως πριν κάνα 2μηνου που είχα πάει με την δουλειά μου στην Γερμανία και συγκεκριμένα στο Inglostand που είναι και η έδρα της audi έχω να σας πω ότι η αναλογία βενζίνης πετρελαίου στα μοντέλα που έβλεπα στον δρόμο ήταν περίπου 3/10 -
Σε ενα 320d τελευταιο μοντελο που μπηκα επιβατης μου φανηκε καλυτερο απο την βενζινη και καμμια σχεση με ταξι.
-
Ανακοινώθηκαν οι τιμές της νέας BMW X1 και στην χώρα μας, η οποία κοστίζει από 32.500 ευρώ με το ντίζελ κινητήρα στην έκδοση sDrive18d των 150 ίππων και από 33.550 με τον αρχικό βενζινοκινητήρα των 192 ίππων στην έκδοση sDrive20i. Όλες οι διαθέσιμες εκδόσεις, τόσο οι ντίζελ όσο και οι βενζίνης είναι 2.0 λτ., με απόδοση από 150 έως 231 ίππους. Εκτός της αρχικής ντίζελ των 150 ίππων όλες οι υπόλοιπες εφοδιάζονται με τετρακίνηση xDrive.
οι πιο οικονομικές εκδόσεις της νέας BMW X1 με 1.5 λτ. κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, οι οποίες θα διατεθούν αργότερα σε χαμηλότερες τιμές. -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
οι πιο οικονομικές εκδόσεις της νέας BMW X1 με 1.5 λτ. κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, οι οποίες θα διατεθούν αργότερα σε χαμηλότερες τιμές.ολο το ζουμι ειναι αυτο...
-
Όχι μόνο εκεί διότι το κοινό στο οποίο απευθύνεται η Χ1 ενδιαφέρεται και για τις δίλιτρες εκδόσεις.Νομίζω πως θα παίξει μεγάλο ρόλο ο εξοπλισμός που θα δώσουν και οι όποιες προσφορές θα κάνουν στα γνωστά καλά πακέτα.Τα 32500€ ας πούμε της μικρής 2WD δίλιτρης αντιστοιχούν σε γυμνό αμάξι ή σε αμάξι που εξοπλίζεται ικανοποιητικά;Και τι είδους περαιτέρω εκπτώσεις διατίθενται να κάνουν;Θα δούμε σύντομα.Οι 1.5 πάνε για το νέο έτος λογικά.
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Ανακοινώθηκαν οι τιμές της νέας BMW X1 και στην χώρα μας, η οποία κοστίζει από 32.500 ευρώ με το ντίζελ κινητήρα στην έκδοση sDrive18d των 150 ίππων και από 33.550 με τον αρχικό βενζινοκινητήρα των 192 ίππων στην έκδοση sDrive20i. Όλες οι διαθέσιμες εκδόσεις, τόσο οι ντίζελ όσο και οι βενζίνης είναι 2.0 λτ., με απόδοση από 150 έως 231 ίππους. Εκτός της αρχικής ντίζελ των 150 ίππων όλες οι υπόλοιπες εφοδιάζονται με τετρακίνηση xDrive.
οι πιο οικονομικές εκδόσεις της νέας BMW X1 με 1.5 λτ. κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, οι οποίες θα διατεθούν αργότερα σε χαμηλότερες τιμές.Να διορθώσω - επειδή το έχω ψάξει - ότι η τιμή για την 20d ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Στο αμάξι μπαίνει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ αυτόματο κιβώτιο αξίας 2.561 ευρώ και η τιμή φτάνει στα 43.211. Στην ιστοσελίδα της εταιρίας φαίνεται καθαρά αυτό. Συνεπώς, η νέα 20d έχει διαφορά 8000 ευρώ από την απερχόμενη που είχε 35.000 ευρώ...Κι αν θέλεις και εξοπλισμό...ανέβαινε!
-
Ο εξοπλισμος της BMW ειναι πανακριβος. Εγω ειχα μπει στο σαιτ της BMW στο configurator και εφτιαξα μια Χ1 sdrive18d με τον εξοπλισμο που ηθελα και το αμαξι πηγε 41.000 ευρω. Ειναι δυσκολο παντως να παραμεινεις ολιγαρκης οταν η 9αρα οθονη αφης, το head up display, το ηχοσυστημα 12 ηχειων harman kardon, ο αυτοματος διζωνικος κλιματισμος, η καμερα οπισθοπορειας και τα περισσοτερα ηλεκτρονικα συστηματα ασφαλειας ειναι στον προαιρετικο εξοπλισμο. Για να μη μιλησω καν για δερματινα καθισματα, 19αρες ζαντες, φιμε τζαμια κλπ.
-
Η τιμές του εξοπλισμού είναι από άλλο πλανήτη...με εξαίρεση κάτι 500άρικα όλα τα υπόλοιπα είναι από 1000άρικο και πάνω...
Και δεν μιλάμε μόνο για 'ομορφιές'. Είναι δυνατόν σήμερα αμάξι χωρίς cruise control; το οποίο κάνει κανα 2 χιλιάρικα, αν θυμάμαι καλά... -
Υπάρχει κάποιος που θα πάρει 'βασική' BMW? Ούτε στον Άσο δεν συμβαίνει τέτοιο πράγμα...
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης geiasou έγραψε:
Ο εξοπλισμος της BMW ειναι πανακριβος. Εγω ειχα μπει στο σαιτ της BMW στο configurator και εφτιαξα μια Χ1 sdrive18d με τον εξοπλισμο που ηθελα και το αμαξι πηγε 41.000 ευρω. Ειναι δυσκολο παντως να παραμεινεις ολιγαρκης οταν η 9αρα οθονη αφης, το head up display, το ηχοσυστημα 12 ηχειων harman kardon, ο αυτοματος διζωνικος κλιματισμος, η καμερα οπισθοπορειας και τα περισσοτερα ηλεκτρονικα συστηματα ασφαλειας ειναι στον προαιρετικο εξοπλισμο. Για να μη μιλησω καν για δερματινα καθισματα, 19αρες ζαντες, φιμε τζαμια κλπ.Εγω δεν τα εβαλα όλα αυτά γιατι ηθελα να αγορασω αμαξι όχι χριστουγεννιατικο δεντρο. Πρεπει και να συμβιβαστείς μετ α οικονομικα σου δεδομενα και επισης να μην ξεχνας ότι και αυτά σε 2-3 χρονια θα τα βαρεθείς και σε 5-6 χρονια το αμαξι μπορει να παει απατο και να το δωσεις μαζι και με τα καλούδια και καποιος άλλος να τα παρει τζαμπα (αυτό συνεβει σε ένα αμαξι που ειχα και το πουλησα στο 1/3 της τιμης...μου εμειναν τα δερματα και τα στερεογωνικα να τα βλεπω στις φωτογραφειες...).
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Υπάρχει κάποιος που θα πάρει 'βασική' BMW? Ούτε στον Άσο δεν συμβαίνει τέτοιο πράγμα...Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Oχι αλλα δεν χρειαζεσαι δερματα και 2200 για πλοηγηση που την εχεις σε κινητο των 150 ευρω....
Η καμερα οπισθοπορειας (οπως και το blind spot assist) θα είναι μεσα στο επομενο αμαξι μου αλλα αυτην την στιγμη δεν αξιζει να πληρωσω 500+ για κατι τετοιο αν και σαν ιδεα θα την ηθελα.
Ειδικα η σειρα 1 είναι ευκαιρεια να παρεις καινουρια πισωκινητη BMW πριν καταργηθουν σε λογικη τιμη και με καλο εξοπλισμο στα πακετα (το Urban να βαλεις μια χαρα είναι).
-
Δεν βλέπεται η σειρά 1 και μπροςτα και πιςω ομως.... Απορώ που premium εταιρίες βγάζουν μοντέλα σαν την 1 ή την Α η merc.... Για να πάρεις το σήμα;
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Δεν βλέπεται η σειρά 1 και μπροςτα και πιςω ομως.... Απορώ που premium εταιρίες βγάζουν μοντέλα σαν την 1 ή την Α η merc.... Για να πάρεις το σήμα;Για να το βλέπεις το αγοράζεις το αμαξι ή για να το οδηγήσεις; Αν είναι για να το βλέπεις παρε ένα μοντελακι υπο κλιμακα.
-
Η ολη φαση με τη BMW και τον προαιρετικο εξοπλισμο στα μοντελα της μου θυμιζει τον πατερα μου που πηγε στις αρχες της δεκαετιας του '80 να παρει αμαξι και του ειπαν οτι στον προαιρετικο εξοπλισμο ειναι η 5η ταχυτητα και ο δεξιος καθρεφτης. Αμα πας να αγορασεις premium SUV αναμενεις τουλαχιστον το cruise control, ο αυτοματος κλιματισμος και τα ηλεκτρονικα συστηματα ασφαλειας να ειναι στανταρ. Δε μπορει να εχει στανταρ το συστημα αποφυγης συγκρουσης το VW up και προαιρετικο η X1. Αμα χρειαζεται ολα αυτα να τα βαλεις εσυ πληρωνοντας 3-4 χιλιαρικα, παει πεταξε το πουλακι. Και δε συζηταω καν για 'πολυτελειες', δερματα, ηχοσυστηματα κλπ.
-
Αγορασε αλλο. Αυτο θα εκανα εγω. Παντως το Α3 που κοιταγα εβγαινε παραπανω και δεν ειχε ουτε cruise control.
Παρε το Up αντι για το Χ1.
Περισσοτερο θα προβληματιζομουν οτι με το X1 βασικα αγοραζεις το ιδιο αμαξι με το Μινι. Το ιδιο πατωμα εχουν.
BMW X1 2016