Oct 9, 2015, 10:41 AM

Ο χρήστης geiasou έγραψε:
Ο Εμπερορ καλα εκανε, δεν το συζηταμε. Αφου εχει ηδη οδηγησει το παλιο Χ1 και ξερει σε ποιο ποσοστο τον καλυπτει και αφου το νεο Χ1 οπως λενε ολες οι κριτικες του εξωτερικου ειναι ΠΟΛΥ καλυτερο απο το παλιο σε ολους τους τομεις, δεν ειχε λογο να περιμενει κατι και να ρισκαρει.
Εγω παλι ημουν μεταξυ CRV και HRV και το Χ1 μου προεκυψε στην πορεια οταν το ειδα και με κερδισε εμφανισιακα. Αλλα επειδη σε διλιτρο δεν παω με την καμια σε μια χωρα που υπουργος Οικονομικων μπορει να ειναι ο καθε μπαμπουινος, εχω αποφασισει να μην ανεβω πανω απο τα 1600 κυβικα για φορολογικους λογους.
1500-1600 κυβικα ομως σε μια κατηγορια που τα αμαξια ζυγιζουν απο 1350-1650 κιλα ειναι λιγα γι' αυτο θελει δοκιμη πριν αγορασεις και σκασεις 30 ζεστα χιλιαρικα. Το CRV με τα 160 αλογα με υπερκαλυψε. Αν γινει το ιδιο και με την Χ1 βενζινης με τα 136 αλογα θα βρεθω σε μεγαλο διλημμα (η μικρη πετρελαιου με τα 116 αλογα πιστευω θα ειναι ταφος). Ειναι και το Xtrail στη μεση, ειναι και το HRV που ερχεται τελος του μηνα, να δουμε κι αυτο τι σοι πραμα ειναι...

Εάν κάνεις πολλά χιλιόμετρα, το diesel είναι μονόδρομος για σένα...Αν θέλεις και χώρους μάλλον για το CRV σε βλέπω...
Το Xtrail δεν θα σε καλύψει από κινητήρα...είναι μεγάλο αμάξι για 130 άλογα. Το HRV θα είναι πιο ισορροπημένο, αλλά και με μικρότερους χώρους από το CRV (αλλά και με πολύ χαμηλότερη τιμή...)
Και συμφωνώ μαζί σου για τα δίλιτρα. Εάν έβγαινε το Χ1 κάτω από δίλιτρο με επιδόσεις έστω ίδιες με του 18d πιθανότατα θα προτιμούσα κι εγώ να γλιτώνω τα χαράτσια...Αλλά σκέφτηκα ότι το να πληρώνω και χαράτσια για το 18d και να μην έχω και πολύ δυνατό κινητήρα δεν λέει...Αφού θα είμαι αιμοδότης, τουλάχιστον να είμαι ικανοποιημένος...