-
Πήγα μια βόλτα στο Leroy Merlin και είχε δίπλα μου παρκαρισμένη μια X1 20d. Κοινή διαπίστωση ότι είναι πολύ όμορφο αυτοκίνητο
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Πήγα μια βόλτα στο Leroy Merlin και είχε δίπλα μου παρκαρισμένη μια X1 20d. Κοινή διαπίστωση ότι είναι πολύ όμορφο αυτοκίνητοτι χρώμα axel?
-
Χωρίς να είμαι σίγουρος, μιας και δεν τα πάω καλά με τα χρώματα, νομίζω ότι ήταν κάπως έτσι:
Ο τύπος το είχε γυαλισμένο, ήταν και κάτω από τον ήλιο και έλαμπε ολόκληρο.
Προσωπικά, πιστεύω πως δεν υπάρχει σύγκριση εμφανισιακά, ανάμεσα στην Χ1 και το Tiquan. Η Χ1 δείχνει πολύ πιο κυριλέ και ακριβή στον δρόμο από το Tiquan. Το κακό είναι πως πλέον είναι και πολύ πιο ακριβή...
Ελπίζω να μην είναι τέτοια η κούκλα σου και να την τρέχεις στους καρόδρομους για τις παραλίες γύρω από το Καραβοστάσι! Νοίκιασε κανένα Jimny αν είναι!
-
H νεα Χ1 ειναι πραγματικα πανέμορφη (σε αντίθεση με την προηγούμενη γενια! ), για εμενα το πιο ομορφο SUV της κατηγοριας της.
-
Η δικιά μου είναι στο λευκό χρώμα με το οποίο την λάνσαρε κ η εταιρία.
Εάν δεν χτυπιέται ή γρατζουνιζεται δεν έχει ανάγκη...Πάντως το αμάξι είναι ξεκάθαρα στημένο για άσφαλτο κ ας έχει με άνεση κ off road δυνατότητες. Μια στο τόσο κ οταν προκύπτει ευκαιρία θα βγαίνει κ στο χώμα! Πώς αλλιώς θα πηγαίνω σε άγριες παραλίες που τόσο μου αρέσουν;; -
Κούκλα!!!
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
http://www.4troxoi.gr/odigoyme/dokimes/ ... 18i-sdrive
Δοκιμή BMW X1 18i sDrive
Η δεύτερη γενιά της Χ1 κέρδισε τις εντυπώσεις άμα τη αφίξει της.Χώροι, άνεση, ακόμα και ποιότητα έχουν πάρει τα πάνω τους, οπότε εδώ, στην έκδοση με το βενζινοκινητήρα του 1,5 λίτρου, αναμενόμενα κανείς εστιάζει στις επιδόσεις.
Η ΔΕΥΤΕΡΗ γενιά του γερμανικού crossover αναμφίβολα ήρθε να επιβεβαιώσει ότι το καλό μπορεί να γίνει καλύτερο. Το ότι ο προκάτοχός του, που παρουσιάστηκε το 2009, σήκωνε βελτιώσεις, δε χωρούσε αμφιβολία, και γεγονός είναι ότι οι Βαυαροί, παρά την τεράστια επιτυχία εκείνου του μοντέλου (σ.σ.: 730.000 πωλήσεις παγκοσμίως - το τρίτο πιο επιτυχημένο μοντέλο BMW), άκουσαν, εκτίμησαν και εντέλει υλοποίησαν, πατώντας για δεύτερη φορά στην προσθιοκίνητη πλατφόρμα του Mini. Έτσι, μετά την Active Tourer, η Χ1 εκμεταλλεύεται ένα πλαίσιο που, πέρα από σπορτίφ συμπεριφορά -κάτι που έτσι κι αλλιώς δεν της έλειπε ήδη από την προηγούμενη γενιά-, εγγυάται και την άνεση τεσσάρων ή και πέντε πλέον επιβατών, αφού οι διαστάσεις έχουν πάρει τα πάνω τους.
Έχοντας ήδη δοκιμάσει τις εκδόσεις με τα 2λιτρα σύνολα βενζίνης και ντίζελ με τους 192 και τους 190 ίππους, αντίστοιχα, κυριολεκτικά στάθηκε αδύνατο να βρούμε ένα μείον άξιο αναφοράς για αυτό το μοντέλο. Αν πάλι κανείς το εξετάσει σφαιρικά, τα 2,0 λίτρα από μόνα τους μπορούν να σταθούν τροχοπέδη στις πωλήσεις της X1, και αυτό όχι απλώς εξετάζοντας τη δική μας ή και κάποιων άλλων χωρών φορολογία, αλλά και λόγω του αυξημένου κόστους αυτών των εκδόσεων, που φέρνει το μικρότερο SUV της BMW απέναντι σε μοντέλα μεγαλύτερων κατηγοριών. Η λύση εν προκειμένω έρχεται από την ενσωμάτωση στην γκάμα των 3κύλινδρων συνόλων βενζίνης και ντίζελ της εταιρείας, κάτι που συνεπάγεται και πολύ πιο ανταγωνιστικό κόστος κτήσης για την Χ1. Για την ώρα στη διάθεσή μας έχουμε το βενζινοκινητήρα των 136 ίππων, που, όπως και να έχει, καλείται να αντεπεξέλθει στα σχεδόν 1.500 κιλά του αμαξώματος.
Βαριά η καλογερική
Κατ' αρχάς θα σημειώσουμε ότι το M Sport πακέτο του αυτοκινήτου της δοκιμής (επιπλέον 5.400 ευρώ), που περιλαμβάνει διαφορετικούς προφυλακτήρες και απολήξεις, σπορ καθίσματα και τιμόνι, αλλά και τροχούς 18 ιντσών και σπορ ανάρτηση, λόγω της τελευταίας, είναι εκείνο που κρύβεται πίσω από τις σχεδόν ανύπαρκτες κλίσεις αυτής της X1. Η οποία, όπως και η προκάτοχός της, αλλά και οι μεγαλύτερου κυβισμού εκδόσεις της νέας γενιάς που έχουμε οδηγήσει, διακρίνεται για το κορυφαίο πλαίσιο στην κατηγορία, το επίσης κορυφαίο σε επίπεδο πληροφόρησης τιμόνι (σ.σ.: καλύτερο σε αίσθηση και από της Active Tourer) και την υποδειγματική θέση οδήγησης. Αυτά σε ό,τι έχει να κάνει με το οδηγικό μέρος, το ρυθμό του οποίου εδώ καθορίζει ο 3κύλινδρος βενζινοκινητήρας που έκανε το ντεμπούτο του στο Mini, πριν περάσει στις Σειρές 1 και 2 Active Tourer της BMW, αλλά και στην ανανεωμένη «3άρα».Το αυτοκίνητο της δοκιμής είναι εξοπλισμένο με το αυτόματο Steptronic των 6 σχέσεων της εταιρείας, που εκ του αποτελέσματος ταιριάζει γάντι στο σύνολο, αν και, ως έξτρα, ανεβάζει το κόστος κατά 2.197 ευρώ. Η μεγαλύτερη συμβολή του κιβωτίου γίνεται αισθητή εντός πόλης, εκεί όπου σε συνδυασμό με την υποδειγματική απόσβεση της ανάρτησης παίζει το ρόλο του στην απρόσκοπτη μετακίνηση υπό όποιες συνθήκες, αλλά και στον ανοιχτό δρόμο, που είναι και το αγαπημένο πεδίο αυτής της X1.
Πέραν αυτών, οφείλουμε να καταγράψουμε ότι ο κινητήρας σε καμία περίπτωση δεν μπορεί ούτε να ταιριάξει με το γενικότερα σπορτίφ ύφος του μοντέλου, ούτε και να υποστηρίξει ένα σβέλτο ρυθμό οδήγησης. Η λειτουργία του είναι μεν απαράμιλλα γραμμική σε όλο το εύρος των στροφών, η ισχύς όμως, όπως και η ροπή των 220 Nm, δεν αρκούν για το κάτι παραπάνω σε ένα αυτοκίνητο αυτού του βάρους. Το ξέσπασμα που δεν έχει λείπει από τον οδηγό, ο οποίος σε διαδρομή με διαδοχικές στροφές σε καμία περίπτωση δεν έχει στη διάθεσή του δύναμη ικανή να τον βοηθήσει να τοποθετήσει το αμάξωμα. Ως αποτέλεσμα, χαρακτηριστικό αυτής της Χ1 είναι η έντονα υποστροφική τάση, που απλώς διορθώνεται με άνοιγμα της τροχιάς των κινητήριων τροχών, και τελικά με την... επιβολή ενός πιο χαλαρού ρυθμού, με το κιβώτιο πάντα στην αυτόματη λειτουργία, αφού η ταχύτητα αλλαγών στη χειροκίνητη δεν ικανοποιεί. Τα παραπάνω κατά έναν τρόπο επιβεβαιώνονται και από την κατανάλωση, που εντός πόλης μπορεί να «κάτσει» στα 9-9,5 λίτρα/100 χλμ., σε επαρχιακό δίκτυο όμως και υπό πίεση θα ξεπεράσει τα 11 λίτρα. Πολύ μακριά από τα 5,1 λίτρα της εργοστασιακής τιμής...
Από τη στιγμή που η γκάμα της νέας Χ1 από τα 1.500 κυβικά της βασικής έκδοσης «πηδάει» σε 2λιτρα σύνολα, είναι σχεδόν σίγουρο ότι αυτή η έκδοση θα βρει το κοινό της. Ωστόσο, ο μεγάλος της αντίπαλος με τα σημερινά δεδομένα δε φαίνεται να είναι άλλος από την εξοπλισμένη με τον 3κύλινδρο ντίζελ X1, η οποία μπορεί να υπολείπεται σε ισχύ (116 ίπποι), όμως με λίγο πιο τσουχτερή τιμή (29.350 η 18i, 31.850 η 16d) έχει αισθητά υψηλότερη ροπή (220 Nm/1.250 σ.α.λ. η 18i, 270/1.750 η 16d) και σίγουρα αρκετά καλύτερη κατανάλωση (σ.σ.: δεν έχει διατεθεί προς το παρόν για δοκιμή). Στοιχείο που καλώς ή κακώς μετράει πριν από την επιλογή ακόμα και σε premium μοντέλα, πόσω μάλλον σε ένα αυτοκίνητο που, χάρη στους ικανοποιητικούς του χώρους και στα εν γένει χρηστικά χαρακτηριστικά του, μπορεί να παίξει το ρόλο του καθημερινού, του οικογενειακού και του εκδρομικού μέσου._ 4Τ
ΥΠΕΡ/ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΥΛΙΣΗΣ/ΑΥΞΗΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ/ΠΛΑΙΣΙΟ
ΚΑΤΑ/ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ/ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ
Στα 31.550 ευρώ της βασικής έκδοσης, η X1 διαθέτει περισσότερα από τα απαραίτητα, μεταξύ των οποίων Active Cruise Control, έξτρα αποθηκευτικούς χώρους κάτω από τα εμπρός καθίσματα, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης κ.ά. Παραδοσιακά, βέβαια, ο κατάλογος των έξτρα είναι μακρύς... -
Το ξέσπασμα που δεν έχει λείπει από τον οδηγό, ο οποίος σε διαδρομή με διαδοχικές στροφές σε καμία περίπτωση δεν έχει στη διάθεσή του δύναμη ικανή να τον βοηθήσει να τοποθετήσει το αμάξωμα. Ως αποτέλεσμα, χαρακτηριστικό αυτής της Χ1 είναι η έντονα υποστροφική τάση, που απλώς διορθώνεται με άνοιγμα της τροχιάς των κινητήριων τροχών, και τελικά με την... επιβολή ενός πιο χαλαρού ρυθμού
Τι θέλει να πει ο ποιητής; Πως συνδέεται η έλλειψη δύναμης με την υποστροφή; Αν είχε δηλαδή 200 άλογα θα ήταν λιγότερο υποστροφική;
Εκτός και αν εννοεί κάτι τέτοιο
-
Έχοντας οδηγήσει το αμάξι σε αυτή την έκδοση δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω ότι σε απαιτητικά σημεία και διαδρομές χρειάζεται παραπάνω δύναμη. Τα πράγματα βελτιώνονται αισθητά αν χρησιμοποιήσει ο οδηγός το sport mode.
Επίσης, και η κατανάλωση ανεβαίνει σε τέτοια νούμερα μέσα στην πόλη ή σε δύσκολες διαδρομές. Εάν βέβαια κινείσαι σε ανοιχτό δρόμο με λογικές ταχύτητες θα δεις και νούμερα λίγο πάνω από το 7.
Για την υποστροφή δεν έχω άποψη... -
Συμφωνω και επαυξανω με τον Emperor.Μετά απο 8500 χλμ με την Bmw X1 1500αρα βλεπω οτι ειναι επαρκης αλλα θα θελα και λιγο δυναμη ακομα. Αρα το γεγονος οτι θα θελε λιγο δυναμη ακομα δεν αναιρει το γεγονος οτι ειναι επαρκης για ταξιδι 4μελους οικογενειας, αρα τελικα δεν ειναι ψοφια
Σκεφτειτε οτι αν ειχε περισσοτερη δυναμη δεν θα χε νοημα να δωσεις περισσοτερα χρηματα για εκδοσεις με Χ1 με μεγαλυτερους κινητηρες. Αν εισαι family man προτεραιοτητα εχεισ ασφαλεια ,χωροοι- καταναλωση και τελος οι επιδοσεις. Αρα για μενα η Χ1 18ι παραμενει η καλυτερη επιλογη στα 30.000ευρω.
Για πειραγμα κινητηρα ειδα αυτο που εχει δοκιμαστει σε mini
http://www.dinancars.com/product/d440-0012-dinantronics-sport-performance-tuner-for-bmw-b38-b46-b48-engines/?series=X-series&mid=1238/Ψαχνω να βρω προστατευτικο για τη λωριδα πισω απο το χωρο αποσκευων, Το καλοκαιρι ειδα οτι χρειαζεται...
http://www.ebay.fr/itm/acier-inox-protection-dangles-de-chargement-pour-BMW-X1-F48-Annee-fab-2015-/112109356231?hash=item1a1a3d04c7:g:raIAAOSwNuxXao7OEmperor θυμισε μου στα ποσα εκανες αλλαγη λαδιων και ποσο κόστισε?
-
Ο χρήστης nikigt έγραψε:
Συμφωνω και επαυξανω με τον Emperor.Μετά απο 8500 χλμ με την Bmw X1 1500αρα βλεπω οτι ειναι επαρκης αλλα θα θελα και λιγο δυναμη ακομα. Αρα το γεγονος οτι θα θελε λιγο δυναμη ακομα δεν αναιρει το γεγονος οτι ειναι επαρκης για ταξιδι 4μελους οικογενειας, αρα τελικα δεν ειναι ψοφιαΣκεφτειτε οτι αν ειχε περισσοτερη δυναμη δεν θα χε νοημα να δωσεις περισσοτερα χρηματα για εκδοσεις με Χ1 με μεγαλυτερους κινητηρες. Αν εισαι family man προτεραιοτητα εχεισ ασφαλεια ,χωροοι- καταναλωση και τελος οι επιδοσεις. Αρα για μενα η Χ1 18ι παραμενει η καλυτερη επιλογη στα 30.000ευρω.
Όπως έχω ξαναγράψει, ακόμη το αμάξι είναι άστρωτο. Εγώ μετά τα 10.000 χλμ βλέπω σημαντική διαφορά στην απόδοση του κινητήρα. Περίμενε λοιπόν μερικές χιλιάδες χλμ ακόμη και θα δεις ότι θα είναι ακόμη καλύτερα!
Ψόφιο δεν είναι σε καμιά περίπτωση. Βέβαια, με το eco mode δεν μπορείς να περιμένεις τρελές επιταχύνσεις σε προσπεράσεις με το 1500άρι και θα είναι επικίνδυνο να το κάνεις...Για πειραγμα κινητηρα ειδα αυτο που εχει δοκιμαστει σε mini
http://www.dinancars.com/product/d440-0012-dinantronics-sport-performance-tuner-for-bmw-b38-b46-b48-engines/?series=X-series&mid=1238/Εγώ είμαι πολύ διστακτικός απέναντι στο να βάλεις χέρι στη μηχανή ενός αυτοκινήτου. Μια φορά το δοκίμασα - βέβαια σε τελείως διαφορετική περίπτωση, με τη χρήση υγραερίου για οικονομία, - και παρόλο που ήμουν ψυχολογικά προετοιμασμένος για ενδεχόμενη βλάβη αλλά και σίγουρα ωφελημένος από 5 χρόνια κίνησης με υγραέριο, την επισκευή δεν την γλίτωσα. Σε καινούριο αμάξι και μάλιστα αξίας...πολύ δύσκολα θα έβαζα χέρι!
Ας αξιολογήσουν την περίπτωση ή ας προτείνουν και άλλες άνθρωποι που ξέρουν (Φάνη είσαι εδώ;; )Ψαχνω να βρω προστατευτικο για τη λωριδα πισω απο το χωρο αποσκευων, Το καλοκαιρι ειδα οτι χρειαζεται...
http://www.ebay.fr/itm/acier-inox-protection-dangles-de-chargement-pour-BMW-X1-F48-Annee-fab-2015-/112109356231?hash=item1a1a3d04c7:g:raIAAOSwNuxXao7OEmperor θυμισε μου στα ποσα εκανες αλλαγη λαδιων και ποσο κόστισε?
Για το πρώτο : Χρήσιμο μπορεί να είναι...αλλά μου φαίνεται ότι κάνει το αμάξι λίγο...καρνάβαλο...
Για το δεύτερο : Έκανα αλλαγή λαδιών στα 10.000 χλμ, για να μην υπάρχουν μέσα τα αρχικά λάδια μηχανής.
Τώρα αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα στο να τα ξαναλλάξω στα 20.000 (μάλλον υπερβολή...) ή στα 30.000 που λέει ο κατασκευαστής.
Για τιμές το δικό σου είναι βενζίνη, το δικό μου diesel...Δεν παίζει αυτό ρόλο για τα λάδια που παίρνει το αμάξι; -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Εγώ είμαι πολύ διστακτικός απέναντι στο να βάλεις χέρι στη μηχανή ενός αυτοκινήτου. Μια φορά το δοκίμασα - βέβαια σε τελείως διαφορετική περίπτωση, με τη χρήση υγραερίου για οικονομία, - και παρόλο που ήμουν ψυχολογικά προετοιμασμένος για ενδεχόμενη βλάβη αλλά και σίγουρα ωφελημένος από 5 χρόνια κίνησης με υγραέριο, την επισκευή δεν την γλίτωσα. Σε καινούριο αμάξι και μάλιστα αξίας...πολύ δύσκολα θα έβαζα χέρι!
Ας αξιολογήσουν την περίπτωση ή ας προτείνουν και άλλες άνθρωποι που ξέρουν (Φάνη είσαι εδώ;; )Ούτε εγώ είμαι υπέρ των μετατροπών. Εάν όμως έκανα, θα πήγαινα σε επώνυμες λύσεις και ο Dinan είναι μια από αυτές. Γνωστός και καταξιωμένος βελτιωτής της BMW στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Για το δεύτερο : Έκανα αλλαγή λαδιών στα 10.000 χλμ, για να μην υπάρχουν μέσα τα αρχικά λάδια μηχανής.
Τώρα αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα στο να τα ξαναλλάξω στα 20.000 (μάλλον υπερβολή...) ή στα 30.000 που λέει ο κατασκευαστής.Μια 'συμβουλή', αφού εδώ τα λέμε όλα σε φιλικό περιβάλλον. Αλλαγή λαδιών κάθε 15.000χλμ (εγώ αλλάζω κάθε 10-12.000χλμ γιατί κινούμαι αρκετά στην πόλη), θα σου πρότεινα.
-
Δεκτές οι συμβουλές εννοείται...αλλά τώρα που έχω ήδη κάνει στις 10.000 τι προτείνεις;;
-
Δεκτές οι συμβουλές εννοείται...αλλά τώρα που έχω ήδη κάνει στις 10.000 τι προτείνεις;;Καλά έκανες!! Εννοώ να μην το αφήνεις 20 ή και 30.000χλμ. Το καλύτερο είναι να αλλάζεις στις 10-15.000χλμ. Άρα μια χαρά έκανες.
-
Στην αντιπροσωο=πια μου λενε στα 30.000 αλλαγη και κοστος 100 ευρω. Αντιθετα μηχανικος ειδικος που δουλευει motor oil μου λεει οτι το καλυτερο λαδι δεν αντεχει πανω απο 15.000 χλμ. Αρα πιστευω το δευτερο και θα παω και εγω για αλλαγη στα 12-13000 χλμ.
Για το προστατευτικο θα παρω τελικα σε διαφανο χρωμα για να μην εχουμε θεματα διχρωμιας-καρναβαλιου
Υ.Γ. 100 σελιδες για την Χ1, αποδειξη οτι η BMW καταφερε να πιασει το κυμα με αυτο το μοντελο
-
Αρκετοί ιδιοκτήτες (τόσο στο bmwforum.gr όσο και στο bimmerpost) έχουν στείλει τα λάδια στην Blackstone για ανάλυση και το γενικότερο συμπέρασμα είναι ότι μετά τις 15.000χλμ τα περισσότερα λάδια είναι οριακά ή και μη αποδεκτά. Δεν είναι τυχαίο που στην Αμερική η BMW USA άλλαξε το διάστημα αλλαγής λαδιών (για τα αυτοκίνητα παραγωγής από Ιούλιο 2013 και μετά) από 24.000 σε 16.000 χλμ.
-
Ο χρήστης nikigt έγραψε:
Στην αντιπροσωο=πια μου λενε στα 30.000 αλλαγη και κοστος 100 ευρω. Αντιθετα μηχανικος ειδικος που δουλευει motor oil μου λεει οτι το καλυτερο λαδι δεν αντεχει πανω απο 15.000 χλμ. Αρα πιστευω το δευτερο και θα παω και εγω για αλλαγη στα 12-13000 χλμ.Για το προστατευτικο θα παρω τελικα σε διαφανο χρωμα για να μην εχουμε θεματα διχρωμιας-καρναβαλιου
Υ.Γ. 100 σελιδες για την Χ1, αποδειξη οτι η BMW καταφερε να πιασει το κυμα με αυτο το μοντελο
Το κόστος εκεί είναι...εκτός εάν έχεις κάποια έκπτωση...
Στα 30.000 όμως θα σου αλλάξουν τσάμπα στα πλαίσια του δωρεάν service αν δεν κάνω λάθος... -
Ο χρήστης nikigt έγραψε:
Υ.Γ. 100 σελιδες για την Χ1, αποδειξη οτι η BMW καταφερε να πιασει το κυμα με αυτο το μοντελοΤο ίδιο σκεφτόμουν και εγώ.
-
Τι λαδια αγοραζουμε για τον 1.5 βενζινη και ποσα λιτρα;
-
Στην αντιπροσωο=πια μου λενε στα 30.000 αλλαγη και κοστος 100 ευρω. Αντιθετα μηχανικος ειδικος που δουλευει motor oil μου λεει οτι το καλυτερο λαδι δεν αντεχει πανω απο 15.000 χλμ. Αρα πιστευω το δευτερο και θα παω και εγω για αλλαγη στα 12-13000 χλμ.
Για το προστατευτικο θα παρω τελικα σε διαφανο χρωμα για να μην εχουμε θεματα διχρωμιας-καρναβαλιου
Το κόστος εκεί είναι...εκτός εάν έχεις κάποια έκπτωση...
Στα 30.000 όμως θα σου αλλάξουν τσάμπα στα πλαίσια του δωρεάν service αν δεν κάνω λάθος...Το θέμα αλλαγής λαδιού έχει συζητηθεί σε πολλα forum και άπειρες σελίδες. Όντως στη BMW το διάστημα είναι τα 30.000 χλμ, όχι όμως πραγματικά αλλά βάσει του τρόπου οδηγηςης και του εγκεφάλου του αυτοκινήτου,το οποίο πρακτικά είναι λιγότερα (στο Χ3 μου μηδενίζει ενώ έχω κάνει περίπου 27-28 χιλ χλμ). Εγώ κάνω μια αλλαγή ενδιάμεσα δηλ γύρω στα 14 χιλ και πιστεύω είμαι καλυμμένος (με κόστος 70€).
Όσο για τις 100 σελίδες του τόπικ της Χ1... να τις χιλιάσει ! Θυμίζει τη δυναμική που είχε το αντίστοιχο του Q5...το οποίο όμως εδώ και αρκετό καιρό μας ψοφήσε [emoji853][emoji853]
Sent from my iPhone using Tapatalk
BMW X1 2016